All Star: LBJ, Kobi, Durantula, Melo - svi na jednom mestu

Predstojećeg vikenda očekuje nas najveći svetski košarkaški spektakl, NBA Ol-star vikend u Hjustonu.

Najveće svetske košarkaške zvezde okupiće se u Teksasu da se nadmeću u zakucavanju, šutiranju trojki, veštini, a spektakl će zaokružiti duel Istoka i Zapada u noći između nedelje i ponedeljka.

Dobićemo odgovor koji je plejmejker najveštiji, ko najbolje zakucava, ko je najbolji trojkaš, a onda ćemo uživati u međusobnim duelima najboljih košarkaša današnjice - LeBrona Džejmsa, Kobija Brajanta, Kevina Durenta, Karmela Entonija, Dvejna Vejda, Kevina Garneta, Blejka Grifina, Krisa Pola, i ostalih.

Izvor: B92

Petak, 15.02.2013.

18:43

Default images

Prve večeri Os-star vikenda, tokom noći između petka i subote, nakon uvodnih najava i susreta sa medijima, zabavu će otvoriti meč poznatih ličnosti (01:00 po našem vremenu).

Pored NBA zvezda Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka, koji će imati ulogu trenera, na parketu će se naći reperi Ne-Yo, Komon, glumac Džoš Hačerson, najbrži čovek sveta Jusein Bolt, te NBA legende Dikembe Mutombo, Klajd Dreksler, Šon Eliot, Brus Boven.

Bolt je najavio da će da zakuca. Videćemo kako se snalazi pod obručima.
Beta/AP
Nakon ove egzibicije, uslediće meč "Zvezda u usponu" (03:00), momke koji igraju svoju prvu, odnosno drugu sezonu u NBA sa klupa će da predvode legende Šekil O'Nil i Čarls Barkli.

Gledaćemo Demijana Lilarda (favorit za titulu rukija sezone), Kajrija Irvinga (prošlosezonskog najboljeg 'početnika'), Kembu Vokera, Entonija Dejvisa (ovogodišnji 1. pik Drafta), Kavaja Leonarda, Rikija Rubija, te Nikolu Vučevića, prvog Crnogorca na Ol-staru.

Druga veče, noć između subote i nedelje počeće Ol-star duelom najboljih igraza iz razvojne D Lige (21:00). Nakon konferencije za medija komesara NBA lige Dejvida Šterna (01:00), uslediće verovatno najinteresantniji deo Ol-stara (početak od 02:30).

Prvo ćemo gledati takmičenje zvezda u šutiranju. Zapad će predstavljati Harden, Vestbruk (NBA), Maja Mur i Tina Tompson (WNBA), te Sem Kasel i Robert Ori. Za Istok će da igraju Kris Boš, Bruk Lopes (NBA), Svin Keš i Tamika Kečins (WNBA), te Magzi Bougz i Dominik Vilkins.

Uslediće takmičenje u Veštini gde će se boriti Džu Holidej, Brendon Najt i Džef Tig sa Istoka, te Toni Parker, Demijan Lilard i Džeremi Lin sa Zapada.
Svi èekaju okršaj Kobija i LeBrona (Beta/AP)
Nakon toga predstoji nadmetanje najboljih šutera u takmišenju u šutiranju trojki gde će se nadmetati Pol Džordž, Kajri Irving i Stiv Novak (Istok) i Rajan Anderson, Met Boner i Stiven Kari (Zapad).

Veče će zaključiti nadmetanje u zakucavanjima, koje će proteći bez najvećih zvezda, ali koje će sigurno ponuditi dobru zabavu. Učestvovaće dva poslednja šampiona, Džeremi Evans i Džerald Grin, dok su izazivači početnici u takmičenju Terens Ros, Džejms Vajt, Erik Bledso i Kenet Faried.

Poslednje večeri vikenda prvo će koncert održati Keša, Ludakris i B.o.B (u ponoć), a onda će uslediti centralni događaj, 62. okršaj Istoka i Zapada (02:00). Prošle godine Zapad je pobedio sa 152:149, a MVP je bio Kevin Durent.



Ko su vaši favoriti u takmičenjima u veštini, zakucavanju i šutiranju trojki? Da li pobediti Istok ili Zapad? Ko će biti MVP - LeBron Džejms, Kobi Brajant, Kevin Durent ili neko četvrti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: