Nikola Đukić

Mali mađioničar kojem ne nestaje osmeh sa lica

Nikada nije bio toliko atraktivan da postane prvi izbor kod većine fudbalskih navijača, nikada nije bio toliko popularan u medijima niti se trudio da se eksponira, nikada prva zvezda u ekipi, nikada dovoljno priznati, ali veliki majstor i čovek koji je svojom pojavom vraćao radost igranju fudbala.

Nikola Đukić subota 4.11. 11:00 Komentara: 36

Koliko je Rusija spremna za Svetsko prvenstvo?

Prvi put u svojoj istoriji površinski najveća država na planeti biće domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu. Najbolje reprezentacije će se od 14. juna do 15. jula sledeće godine u Rusiji boriti za najprestižniji trofej u ovom sportu, a među njima će, posle osam godina pauze, biti i Srbija.

Nikola Đukić petak 13.10. 12:00 Komentara: 28

Osam dugih godina je prošlo…

Skoro čitavu deceniju uživali smo u vrhunskom reprezentativnom fudbalu na velikim takmičenjima – svedočili smo kako do tada dominantni Španci predaju krunu Nemcima, neki tugovali zbog Mesijeve tragedije sa nacionalnim timom, a neki i likovali jer je njegov najveći rival Kristijano Ronaldo došao na krov Evrope. Uživali smo, ali je nešto važno konstantno falilo – falila je Srbija.

Nikola Đukić utorak 10.10. 11:00 Komentara: 104

Nestvarno leto odbojkašica – sada na krov sveta!

Okupile su se pre nešto više od pet meseci kako bi započele pripreme za dugo leto koje ih očekuje – pred odbojkašicama je bilo nekoliko velikih izazova, od kojih su najveći sigurno evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. i Evropsko prvenstvo koje je održano krajem septembra ove godine.

Nikola Đukić sreda 4.10. 09:00 Komentara: 15

G.O.A.T titula – nova formula, Englezi i Novak na vrhu

Neverovatan povratak Rodžera Federera i Rafaela Nadala u 2017. godini u kojoj su osvojili po dva Grend slema, aktuelizovao je čuvenu debatu o tome ko je najveći teniser svih vremena. Čuvena G.O.A.T titula predmet je rasprave od nastanka "zlatne ere" i, kako se sada čini, sva trojica kandidata imaju pravo da kažu da su je baš oni zaslužili.

Nikola Đukić utorak 26.09. 10:00 Komentara: 97

Šaljivdžija se ipak poslednji smeje...

Gotovo da nije bilo neutralnog ljubitelja fudbala koji prošle godine nije navijao da Lester siti osvoji titulu u Premijer ligi. 'Lisice' su u sezoni 2015/2016 ispisale možda i najlepšu bajku i pod veštom rukom Klaudija Ranijerija podigle jedan od najcenjenijih trofeja u fudbalu.

Nikola Đukić ponedeljak 8.05. 10:30 Komentara: 55
strana 1 od 4 idi na stranu