Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.09.2014.

13:33

Đorđević: Favoriti su, ali može se sa svima

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da je selekcija SAD favorit u finalu Svetskog kupa (21.00).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

”Počastvovani smo što igramo sa SAD u finalu. Moj tim je takođe igrao odlično na ovom šampionatu. Igramo protiv odlične ekipe koju veoma poštujemo. Međutim, mi ćemo izaći na teren i igrati svoju igru protiv ekipe koja je favorit u ovom meču“, rekao je Đorđević.

Na pitanje šta je potrebno uraditi, selektor je odgovorio:

“Da postignemo poen više od SAD. Mi smo spremni, nema razloga da iko sumnja u to. Mi igramo za zlato. Ne znamo da li ćemo ga osvojiti, ali smo spremni da igramo za pobedu i mi ćemo igrati za zlatnu medalju. Može se protiv svih ekipa. Videćemo da li oni mogu protiv Srbije“.

Đorđević kaže da je ekipa motivisana i da podrška iz domovine mnogo znači.

“Glava na mestu, srce na mestu. I dalje imamo vatru u srcu i želimo da osvojimo najsjajniju medalju. Ovde se daje sve od sebe. Mnogo nam znače i poruka i podrška koju dobijamo. I ljudi koji su ovde sve vreme i oni koji će doći večeras, zaista nam znači podrška svih“, zaključio je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve