Nova vest
Košarka

Nedelja, 07.09.2014.

20:11

Kalinić: Morao sam da ponovim kucanje

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić rekao je u šali da je drugo aktraktivno zakucavanje u pobedi protiv Grčke bilo posvećeno onima koji su propustili prvo.

Izvor: NK NĐ

Autor:NK NĐ

Default images

Sjajno krilo je najpre monstuozno zakucalo preko Janisa Burusisa, da bi u drugom navratu to učinio preko trojice protivničkih igrača uz faul.

"Jeste, jeste... Ponovio sam zakucavanje u slučaju da je neko propustio prvo. Šalu na stranu, odlična utakmica, odigrali smo najbolje kada je to bilo najpotrebnije, pokazali smo da smo tim", rekao je Kalinić za B92.

Košarkaši Srbije odigrali su svoj najbolji meč na Svetskom prvenstvu i deklasirali su selekciju Grčke sa 90:72 u osmini finala.

"Odigrali smo sjajno u odbrani, što je i dovelo do toga da budemo dobri u napadu i zabeležimo ovakav rezultat. Lično ne volim da izdvajam pojedince, ali ovoga puta moram da izdvojim Nikolu Kalinića. Njegova dva monstruozna zakucavanja dala su nam dodatnu energiju, podigli nas kao ekipu...", dodao je Miroslav Raduljica za B92, odmah posle završetka meča.

Srbija će rivala u četvrtini finala saznati posle duela Brazila i Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve