Nova vest
Košarka

Subota, 06.09.2014.

20:55

Repeša: Zlonamerni govore o ostavci

Selektor košarkaša Hrvatske Jasmin Repeša rekao je da je razočaran eliminacijom u osmini finala Svetskog prvenstva i da nije vreme da se razgovara o ostavci.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Hrvatska je poražena od Francuske rezultatom 69:64.

Repešin tim je imao priliku da preokrene rezultat u finišu, ali je Bojan Bogdanović promašio trojku.

„Nisam zadovoljan. Mislim da je trebalo bolje da izgledamo, ali su momci dali sve od sebe. Imali smo mnogo oscilacija što je na ovom nivou apsolutno nedopustivo. Ne želim da tražim nikakve alibije. Želim samo da kažem da sam ponosan na ove momke koji su dali sve od sebe. Neke stvari su mogle i morale biti bolje, ali nisu otišle onako kako smo želeli, hteli i nameravali“, rekao je Repeša.

Repeša nije želeo da kaže da li će i u narednom periodu biti selektor Hrvatske.

„Ja nemam ugovor, nisam ga ikada imao. Nije ni mesto da se razgovara o tome, potrebno je napraviti izveštaj, analizu koja će biti i za boljitak hrvatske košarke. Ako ima nekog ko želi da preuzme, što se mene tiče, nema nikakvih problema. Postavljati sada takvo pitanje na ovom mestu je bezveze, jedino ako je namera da se napravi neka bezvezna atmosfera“, kaže Repeša.

Francuska će u polufinalu igrati sa pobednikom meča Španija – Senegal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve