Nova vest
Košarka

Utorak, 02.09.2014.

15:40

Krstić spreman: Nisu Brazil samo centri

Kapiten Srbije Nenad Krstić spreman je za duel sa Brazilom u sredu, a ističe da centarska linija nije jedini kvalitet rivala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krstić je na SP igrao samo nekoliko minuta u prvom meču sa Egiptom, presedeo je poraz od Francuske i trijumf nad Iranom, ali očekuje da sada igra.

"Spreman sam, stvarno ne znam za koliko minuta. Što se mene tiče, mogu da igram, normalno treniram i radim sa ekipom. Selektor je izjavio da nije bilo potrebe da igram ova dva meča, i nadam se da ću igrati protiv Brazila", rekao je Krstić

Krstić je zbog povrede kolena igrao samo sedam minuta protiv Egipta u prvom kolu Svetskog prvenstva u Španiji, a u naredna dva susreta nije igrao.

"Ima dobrih i loših dana, ali generalno sam okej. Nedostaje mi jedino ta košarkaška kondicija i spremnost, ali koleno je generalno u redu. Imam terapije svaki dan, jačam nogu i skroz je pozitivno", kazao je kapiten reprezentacije Srbije.

On je naveo da da mu je žao što je njegov tim poražen od Francuske, ali da ima šansu da bude bar drugi u grupi.

"Igrali smo dobro protiv Francuske, ostaje žal što nismo dobili tu utakmicu, ali ko zna zašto je to dobro. Vidimo rasplet u grupi, igrali smo sasvim zrelo i dobro protiv Irana i očekuje nas susret za barem drugo mesto i mislim da ćemo biti spremni", rekao je Krstić.

Srbija će u narednom kolu igrati protiv Brazila.

"Brazil je stvarno dobra ekipa, sa tri centra iz NBA lige, ali nije im to osnovni kvalitet. Dobro su pokriveni i na ostalim pozicijama, dugo igraju zajedno", kazao je Krstić

Utakmica između Srbije i Brazila igraće se u sredu od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve