Teodosić: Igrali smo svi za jednog

Plejmejker srpske reprezentacije Miloš Teodosić rekao je da su on i saigrači igrali kao pravi tim i da misli da su zasluženo osvojili srebro na Mundobasketu.

Izvor: JT

Ponedeljak, 15.09.2014.

23:58

Default images

Srpski košarkaši su osvojili srebro pošto su u finalu Svetskog prvenstva u Španiji poraženi od Sjedinjenih Država sa 129:92.

Niko nije očekivao da ćemo imati priliku da igramo sa Sjedinjenim Državama u finalu. Bez obzira što smo izgubili, mislim da ovaj rezultat nije merilo i nije slika kvaliteta“, rekao je Teodosić, „Zaista je ovo neverovatan uspeh, trudili smo se, igrali smo kao jedan tim, svi za jednog, borili smo se do poslednjeg trenutka i mislim da smo se zasluženo našli u finalu“.

Teodosić je izabran u najbolju petorku planetarnog šampionata, ali je istakao da to ne bi uspeo bez svog tima.

Svakom igraču znači individualno priznanje, mislim da bez saigrača i našeg timskog duha ne bih bio ni blizu toga“, naglasio je Teodosić.

Na pitanje da li zna da će njemu i saigračima u ponedeljak biti priređen svečani doček ispred Starog dvora u Beogradu, Teodosić je rekao:

Jesmo li zaslužili posle ovakve utakmice? Šalim se. Hvala, i treba“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: