Nova vest
Košarka

Nedelja, 31.08.2014.

20:51

Dan drugi: Pobedili nas u našem stilu

Strašno je kad navikneš da tvoj tim pogađa šuteve u poslednjim sekundama, a onda se desi i obrnuto.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

I još to bude zbog faula koji baš nije morao da se svira.

I još bacanje za pobedu Francuza pogađa igrač koji nije baš oduševljen što to mora da uradi Srbiji.

Utakmicu ste videli, glupo je da vam prepričavam šta se dešavalo. Ako niste, gledajte vesti televizije B92 i čitajte vesti na našem sajtu. Sjajni momci ih pišu.

Ono što niste videli je jedna od brojnih situacija pod košem između Miroslava Raduljice i Žofrea Lovernja. Francuz je smatrao da ga je naš igrač faulirao, sudija nije tako mislio, Lovernj je bunio, a Raduljica mu dobacio: „Ajde, ajde, šta se žališ...“ Ili kada Teodosić kritikuje Štimca, a ovaj ga gleda kao dete.

Upoznala sam danas dve Argentinke koje žive u Granadi, navijaju za Srbiju, govore naš jezik, obožavaju Nemanju Vidića, Darka Lazovića i Crvenu zvezdu. Znaju sve navijačke pesme „crveno-belih“. I to gledajte u našem Sportskom pregledu.

U Granadi su danas na ulici bili samo turisti i novinari. Ulice puste, prodavnice ne rade. Dobro, međutim, prolaze, oni koji vole pivo. Uz čašu, obavezno ide tapas.

Inače, grad je diiiiivan. Aleksi bi se baš svideo. Ako ne znate tog dečka, mnogo propuštate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve