Nedelja, 07.09.2014.

23:43

Brazil rival Srbije u četvrtfinalu

Košarkaši Brazila biće protivnici reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Svetskog kupa u Španiji.

Izvor: SO

Brazil rival Srbije u èetvrtfinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

shot

pre 9 godina

Pa mismo se vratili u utakmicu sa njima a gubili 18 razlike ,vodili 7 i izgubili zbog krleta i radulje jer su promasili sva bacanja.Ovog puta trebamo krenuti punom snagom i nema lakog kosa faul mora se koristi.Mislim da cemo ih razbiti ako tako krenemo.

dokrtor košarke

pre 9 godina

Nikada ne možeš da dobiješ jednu reprezentaciju 2x. Setite se u vaterpolu u Mađarskoj, gde su nas Mađari dobili prvi put,a drugpi put smo mi dobili Mađare u finalu. Tako će i biti sada sa Brazilom,proradiće srpski mentalitet i dobiti brazil sa 80:69.

Dule

pre 9 godina

Nema šanse da nas Brazil dobije 2 puta na prvenstvu, pazite šta sam vam rekao. Izvukli su Sale i ígrači neke pouke od prošlog meča, pobedjujemo 90 posto.

Богдан

pre 9 godina

Свака част за победу репрезентације Србије. Наши су на крају играли без опуштања што је за похвалу. Били су трљави у групној фази и био сам скептик по питању пролаза против Грчке која је прегазила све у групи. Онда смо ми прегазили Грчку. У једном тренутку, ишао је снимак Грчке клупе. Мислио сам да је дошло до сметњи при преносу, Грци се нису мрдали. Били су просто залеђени од шока! Што се тиче Бразила, јесу добри. Ми смо их престигли иако су водили 18 разлике и показали колико смо стварно моћни. После је уследио пад, али за сада све добро иде. Коначно, "сабласни Тео" се пробудио и оно "нешто" што има није разлог за зебњу и страх већ даје огромну жељу да се разбије противник.
Сви точкови ове опаке машине почињу да се снажно окрећу у походу на злато! Надам се да ће на том путу прегазити све! И ајмо Сале, хладне главе за ватром у срцу. Још једна тројка, овог пута као селектора, онаква, какву ти само знаш!

Loja NS

pre 9 godina

Sobzirom da je Krle znacajno podigao kvalitet igre, bezobrazluk Spanaca i sudija probudio srpsku reprezentaciju.Siguran sam da cemo i u cervrtfinalu igrati veoma dobru kosarku. Dovoljno dobru da eliminisemo Brazil. Da nismo opusteno dozvolili visoku prednost u prvom poluvremenu utakmice u grupnoj fazi sa Brazilom ,dobili bi smo ih i u toj utakmici. Ukolko pristup igri , disciplina i motivisanost budu priblizno kao protiv Grcke , nemamo razloga za brigu. Puna podrska Saletu i sjajnim momcima. Ako sve bude ok ,siguran sam da ce najbolja utakmica ovog prvensva biti nas okrsaj sa Spancima u polufinalu...... verujmo u pobedu protiv Brazila ,a posle sta bog da i sreca junacka.......

Smederevo

pre 9 godina

@ shady

Vama stvarno nisu dovoljne dve trojke, od Saleta i Kecmana? Samo cackaj mecku pa cete dobiti preporuceno jos. Kada prodjete grupu, javite se, a zato vreme, mi cemo napadati zlato.

milos

pre 9 godina

na bilo kom turniru tesko je pobediti dobru reprezentaciju dva puta. a mi nismo dobra reprezentacija, mi smo jaka reprezentacija. tako da Brazil zna sta ih ceka u cetvrtfinalu. Momci su zeljni dokazivanja, vreme je za jos jedno polufinale.

Jedan iz mase...

pre 9 godina

Brazilci iz godinu u godinu sve jacu u sportovima u kojima ih ranije prakticno nije ni bilo. Razbucali su nas jednom razbuca ce nas opet

Samo vozi realno...pa dok se ne probudis!!!

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)
U kakvoj grupi smo igrali,da smo u toj grupi sa nepovezanom igrom izgubili od FRA samo zato sto smo im pustili da pod nasim kosem skacu kao kenguri,pa su sutali i imali napade dokle god ne pogode...i opet im na sve to sudija jos uleti(ali nije kriv sudija nego skok igra!!!),da smo Brazil sa -17 stigli na +7 i NAPAD i sve sje*emo,i da smo Spance isto sa ne znam koje zime i minusa stigli na ispod 10...ako se povezemo i napravimo tecnu igru,dragi moj anti-srbu,imamo se nadati da prva postava uzme zlato,druga srebro,a bronza nam ne treba i da imamo treci tim :D!Neka uzmu Ameri nesto.Pa ne gutaju onu silnu hemiju jos od koledza da bi ih mi skrhali!

dilema

pre 9 godina

Dakle, žena mi je brazilka, ali pristaje da navija za Srbiju protiv svojih, kaže vidim da ste u down-u zbog Noleta. Ajmo Srbija!!!

Jo1e

pre 9 godina

Sto neko kaze, prizeljkivao sam Argentinu ali sam znao da dolazi Brazil. Opet ponavljam da imam taj osecaj da ce momci tek eksplodirati I da ce da dodjemo bar do polufinala. Ako se to desi onda moze da bude svasta. Setite se 2002 I Indinapolisa. Sa Amerima u cetvrtfinalu, u sred Amerike. Malo ko je ocekivao ali se desilo,to je kosarka!!!. Isto tako verujem I sad, sve me na to podseca! I jos nesto. AKO HOCEMO DA POBEDIMO NE SMEMO DA IZGUBIMO!!!

777

pre 9 godina

Tesko je nekoga pobediti 2 puta ali ako to Brazil uradi..onda su bolji. Pa da vidimo da li su stvarno bolji. Nesto imam osecaj da ce da budu zbunjeni i da se pitaju da li je ovo Srbija koju smo pobedili u grupi??

Lafayette

pre 9 godina

Bice tesko ,videce se ko nosi gace a ko gacice!Raduje me jedna stvar koja karakterise nas basket bez obzira kakvu generaciju imamo:sto je ulog veci to mi imamo hmm "karakter" veci!!!Znam da je bzv sad reci ali nikako da prezalim sto Nedovic,Lucic i Milosavljevic nisu tu ,jer bi atletski bili na mnogo visem nivou!

vlade123

pre 9 godina

Brazil je stvarno jak ali to je po mom misljenju vise skup pojedinaca nego tim. Nene Varezao Spliter Uertas Barbosa onaj levoruki i Neto to im je tim nema ih puno u rotaciji a kad igra svih 12 gube na ritmu i pada im kvalitet. Treba racunati na nasu klupu da uradi dobar posao. Naravno ako je nekako moguce od samog pocetka gurati dole u reket loptu da se izbaci faulovima jedan od pomenuta 3 centra i odmah ce se lakse disati. Uertasa moramo da zatvorimo da nema slobodu u napadu a centre dole treba prebiti kao ako se neko seca Savica kako je izprebijao Fucku u Atini cini mi se e to je zadatak nasih centara. I koliko je moguce umrtviti utakmicu, da nama odgovara brza igra iz tranzicije i sekundarnog kontra napada ali mislim da njima to mnogo mnogo vise odgovara. Znaci: ne trebamo da se jurimo sa njima samo smireno, zatvoriti uertasa prebiti centre i utakmica je pobedjena. Nadam se da cemo se u polu finalu spancima debelo oduziti a ni to nije ne realno mi smo ipak SRBI i kad taj inat proradi moze samo Bog da im pomogne (samo da ne sudi onaj odvratni Lamonika). Po medalju.

Petar

pre 9 godina

Slabo branimo trojke i to može da nam bude veliki problem protiv Brazila. Možemo da dobijemo sve ekipe sem USA i Španije. Možda možemo i njih ali nije realno :-)
NAPRED NAŠI

veliki strumf

pre 9 godina

Brazil je za 17 minuta 2. poluvremena dao 52 poena! Zasto 17? pa zato sto posle 3 minuta trece cetvrtine nije bilopoena. Lepo je neko dole primetio da se igra Argentine raspala kada je Skola pocetkom 3/4 promasio vezana 4 penala i zicer, pa su potom promasili i peto vezano bacanje. To je podiglo Brazil, odbrana Argentine se raspala, Varezao i Spliter su uhvatili nekoliko lopti u napadu i poentirali - sve to kada Brazilci spolja nisu nista mogli da pogode. Onda im se ruka opustila i - vise nista nisu mogli da promase! Nase sanse protiv Brazila su realne. Moramo graditi kos, to je primarno, i braniti koliko je moguce sut za 3. Videli smo sta se dogadja ako ih krene. Uzdam se u jos jedan podatak: veoma je tesko pobediti 2 puta istu reprezentaciju na jednom takmicenju. To je moguce ako si mnogo kvalitetniji od nje, a Brazil nije kvalitetniji od nas. Ova utakmica je prakticno za medalju, jer i ako izgubimo od Spanije isli bismo na Litvaniju ili Tursku, a od njih smo sigurno daleko bolji. Jedva su prosli danas i jedni i drugi.

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Brazil,jer mislim da ne mozemo dva puta za tako kratko vreme da izgubimo od njih. Plus sto mislim da smo tada imali jako los dan. Apsolutno verujem u pobedu. Videcemo.

Deni Krejn

pre 9 godina

A i ovaj Hrvat što kaže da jedino Brazilci i Španci mogu da se drže sa USA. Brazil nas je pobedio u poslednjih 3-4 minuta utakmice, tako da...

Zlato ide 6. put na staru adresu

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)

Jok, će te pitamo za zdravlje...

Milan Tarot

pre 9 godina

Gledao sam u kuglu pa cu vam reci dalju sudbinu Srbije na prvenstvu: Tabela grupe: 1. Spanija 2. Brazil 3.Francuska 4. Srbija. U 1/8 finala pobedjujemo Grcku, u 1/4 finalu Brazil, u polufinalu Francusku (koja ce prethodno da izbaci Spaniju u 1/4 finalu). U finalu igramo sa Amerima a ishod ne znam, bas tad mi se pokvarila kugla, znam samo da ce da bude strasan mec.
(Milan Tarot, 3. septembar 2014 20:07)

Ovo sam predvidjao jos posle utakmice sa Brazilom u grupi. Imate jos vremena da unovcite ovo prorocanstvo. Posto sam popravio kuglu mogu da vam kazem i ishod finala SP, Srbija - USA: Pobedjujemo trojkom Bogdana u zadnjoj sekundi...

ClaudeG

pre 9 godina

Ako odigramo u istom ritmu celu utamicu kao danas, bez oscilacija mozemo, a i pokazali smo protiv Brazila cini mi se trecu cetvrtinu...tako smo trebali da igramo sve vreme. Dakle nije pitanje da li mozemo, mi mozemo samo se nadamo da cemo psihicki da budemo spremni.

hours of love

pre 9 godina

Dobili su nas jednom, jedva.
Imali smo 7 razlike i dobijenu utakmicu u rukama.
Ali ponovi li se nasa danasnja igra protiv njih drzacemo ih u dzepu i igrati dzepni biijar sa njima!

Podrska momcima, do kraja neka grizu, neka igraju bez respekta i brazilci su nasi !

Dobri

pre 9 godina

Grupa B ispala iz cetvrtfinala.Svidja mi se jako kako smo igrali protiv Grcke ali u napadu,u odbrani isto dobro kada bi poredio kako smo igrali u grupi.Ali 53.3% procenat suta iz igre je mnogo dobar ucinak protiv Argentine.Tako da mislim da bi ova dva dana trebalo Sale dosta da uvezba defanzivu,jer ce onaj Nene da nam pokupi sve lopte ispod naseg kosa.
Vec svi vide finale Spanija-SAD,ali ako neko moze to da poremeti onda je to Srbija ili Brazil sigurno.

Strucnjak

pre 9 godina

Ufff steta, nadao sam se Argentincima. Brazilci bukvalno sipaju sa svih pozicija na moje veliko iznenadjenje imaju i jaku klupu, pod kosem su gotovo neprobojni, ali red je da i njima stane sut...Ako nasi momci odigraju kao veceras imamo cemu da se nadamo!

Djole

pre 9 godina

U prvoj fazi su nas tukli na misice. Nasi su se malo isprepadali kad su ovi krenuli i onda je i sut stao. Ako budemo igrali sa malo vise bezobrazluka, jakom odbranom i ako nas krene sut kao protiv grka mozemo dobiti bilo koga! I Krle kucaj kad si sam ispod kosa. Uz malo srece i eto nas sa spancima i da im se u....mo u zivot i namesteno finale! I da se posle toga Gasol i ekipa iz coska izvini Saletu za ono podsmevanje. Realno za njjih je tata!!! Momci uz vas smo svim srcem! Srecno

gledalac

pre 9 godina

Besmisao ukrštanja grupa se vidi na tome da će se u 1/4F ponoviti dve utakmice iz naše grupe. Bilo bi lepo da obe budu sa drugačijim pobednicima nego u grupi, to bi baš leglo!

aleks

pre 9 godina

Gledao sam prenos utakmice Argentina-Brazil i najveci utisak na mene je naravno ostavio naš ''briljantni " komentator Petar Denda,totalna kosarkaska analfabeta,koji je ne znam zbog čega nezaobilazan u ovim košarkaškim prenosima.Naš stručni štab bi trebao da insistira na tome da on više ne prenosi niti jedan meč reprezentacije Srbije.Upućeni znaju zašto sam ovo napisao...

Pera

pre 9 godina

U 1/8 finala Grupa A vs Grupa B bice 4:0 za grupu A.
(Pera, 5. septembar 2014 11:53)

Ovo je moj komentar od pre neki dan. Pa eto, da pohvalim sam sebe...

Komshija Hashim

pre 9 godina

Nije ovo fudbal. Srbija prolazi. Šalu na stranu bice tesko jer je najveca snaga Brazila u centarskim pozicijama a niti na vanjskim nisu nista slabiji. Ali ako Srbija odigra kao veceras imate se cemu nadati. Bice velike utakmice u cetvrtfinalu: Srbija-Brazil, Španija-Francuska, USA-Slovenija i Litvanija-Turska. Uživanje.

vlada_Bor

pre 9 godina

Nadam se da ce momci ipak uspeti da analiziraju ovu i ostale njihove utakmice, jer ipak mislim da imaju duzu klupu sto se kvalitetnih centara tice, Raduljica je exstra, Krle vidi se da nije na najboljem nivou, Katic je rupa... uz pomoc Tea, Bogdanovica, Kaline i ostalih ako pruze maksimum imamo sanse. Inace mislim da je Djordjevic rekao na kraju meca protiv spanije dok je izlazio... " VIdecemo se u polufinalu!!!" e pa iz njegovih reci u bozije usi... :))

Alex

pre 9 godina

Brazil je sigurno treća ekipa po snazi na prvenstvu, iza Španaca i SAD. Tek onda idu ostale ekipe Francuska, Slovenija, Litvanija, Turska.. Jači su od Grka sigurno. Neće biti nimalo lako, nismo favoriti, bez obzira na večeras. Nisu nepobedivi, ali nam je potrebno jedno perfektno veče, kao večeras, gde smo ubacili 53% trojke, 55% za dva, bacanja 17/20.. Takođe, vidi se po statistici, mi drugo poluvreme igramo neuporedivo bolje (Špance dobili 38-35, Brazilce 41-33, Grke 44-30..). Znači početak utakmice je jako bitan, da budemo egal do poluvremena i onda su naši!

Zagor-te-nej

pre 9 godina

Argentinci su se pokazali kao neozbiljna ekipa, preslabi su bili za bilo kakav ozbiljniji rezultat na ovome prvenstvu i ovo je bio njihov maksimum.
Nece biti jednostavno sa brazilcima, beskurpulozni su i sirovine i protiv njih moramo da odigramo kao veceras protiv grka, i ako je moguce jednu nijansu cvrsce.
Verujem u nas tim i njihovu slogu, zaista je sjajno kako se medjusobno podrzavaju.
Napred Srbija!

whu

pre 9 godina

gledao sam drugo poluvreme arg-bra Denda je 456 puta ponavljao kako arg nemaju snage zbog slabe klube neverovatno covek ponavlja 4 recenice 2 cetvrtine.................uzas

DJ Ape

pre 9 godina

Šteta... Skola je Argentince odveo u poraz početkom drugog poluvremena sa četiri promašena bacanja i promašenim zicerom. Brazilce je baš išao šut, motivisani su, samouvereni, fizički jaki... Biće izuzetno teško da ih prođemo, ali ne i nemoguće... Treba igrati čvrsto, bezobrazno... Srećno momcima! Uz vas smo! I samo osvrt na Dendinu rečenicu: "Pogodak za Brazil posle ohoho vremena"... Čovek je živa legenda novinarstva... :)

Sarma

pre 9 godina

Svaka cast nasim momcima.
Mislim da je ova utakmica izmedju nas i Brazila utakmica za bronzu..
Jel realno Spanija i USA je prizeljkivano finale a po do sada vidjenom sudjenju je tesko ocekivati bilo kakvo iznenadjenje.
Spanija jeste u ovom trenutku kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas, s druge strane je kosarka takav sport da su iznenadjenja uvek moguca.
Ali mislim da se to na ovom prvenstvu tesko moze desiti (iako bih ja naravno voleo da uzmemo zlato) i zato treba biti realan.
Litvanija i Turska su u ovom momentu dosta slabije ekipe i od Brazila i od nas.
Tako da ko pobedi u duelu Srbija - Brazil osvaja bronzu.
A posto smo vec od Brazila izgubili, ovo je trenutak da im vratimo za taj poraz.
Srecno...!!

maximilijan

pre 9 godina

Susjedi navijao sam za vas protiv Grcke i tamo ste odigrali dobro, al mislim da su ovi ipak prejaki za vas, sto jes jes. Oni su mislim jedini koji bi se uz spanjolce mogli nositi s amerikancima

tKe

pre 9 godina

Optimista sam kao i uvek. Uvek smo se u eliminacijama svetili za poraze u grupi. U bilo kom sportu.
Što ne i sad? Samo istim duhom kao kao protiv Grka pa na furiju po medalju!

hemicar

pre 9 godina

iskreno odlicni su kad ih krene nalik na spance! Ako dodje do polufinala brazil spanija, brazil ce da pobedi spance i da im pokvari celu namestaljku!!!

torlak

pre 9 godina

Juce sam ostavio komentar da ipak verujem da smo zemlja kosarke i da imam osecaj da idemo u polu finale, prvi korak nacinjen, sada su na redu Brazilci!!

Colbert

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Argentinu, ali sam pretpostavljao da ce nam protivnik biti Brazil. Bice to utakmica za uzivanje i nerviranje, ali mislim da cemo mi pobediti, kao sto sam mislio i protiv Grka.

torlak

pre 9 godina

Juce sam ostavio komentar da ipak verujem da smo zemlja kosarke i da imam osecaj da idemo u polu finale, prvi korak nacinjen, sada su na redu Brazilci!!

DJ Ape

pre 9 godina

Šteta... Skola je Argentince odveo u poraz početkom drugog poluvremena sa četiri promašena bacanja i promašenim zicerom. Brazilce je baš išao šut, motivisani su, samouvereni, fizički jaki... Biće izuzetno teško da ih prođemo, ali ne i nemoguće... Treba igrati čvrsto, bezobrazno... Srećno momcima! Uz vas smo! I samo osvrt na Dendinu rečenicu: "Pogodak za Brazil posle ohoho vremena"... Čovek je živa legenda novinarstva... :)

Sarma

pre 9 godina

Svaka cast nasim momcima.
Mislim da je ova utakmica izmedju nas i Brazila utakmica za bronzu..
Jel realno Spanija i USA je prizeljkivano finale a po do sada vidjenom sudjenju je tesko ocekivati bilo kakvo iznenadjenje.
Spanija jeste u ovom trenutku kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas, s druge strane je kosarka takav sport da su iznenadjenja uvek moguca.
Ali mislim da se to na ovom prvenstvu tesko moze desiti (iako bih ja naravno voleo da uzmemo zlato) i zato treba biti realan.
Litvanija i Turska su u ovom momentu dosta slabije ekipe i od Brazila i od nas.
Tako da ko pobedi u duelu Srbija - Brazil osvaja bronzu.
A posto smo vec od Brazila izgubili, ovo je trenutak da im vratimo za taj poraz.
Srecno...!!

Colbert

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Argentinu, ali sam pretpostavljao da ce nam protivnik biti Brazil. Bice to utakmica za uzivanje i nerviranje, ali mislim da cemo mi pobediti, kao sto sam mislio i protiv Grka.

tKe

pre 9 godina

Optimista sam kao i uvek. Uvek smo se u eliminacijama svetili za poraze u grupi. U bilo kom sportu.
Što ne i sad? Samo istim duhom kao kao protiv Grka pa na furiju po medalju!

whu

pre 9 godina

gledao sam drugo poluvreme arg-bra Denda je 456 puta ponavljao kako arg nemaju snage zbog slabe klube neverovatno covek ponavlja 4 recenice 2 cetvrtine.................uzas

Dule

pre 9 godina

Nema šanse da nas Brazil dobije 2 puta na prvenstvu, pazite šta sam vam rekao. Izvukli su Sale i ígrači neke pouke od prošlog meča, pobedjujemo 90 posto.

dilema

pre 9 godina

Dakle, žena mi je brazilka, ali pristaje da navija za Srbiju protiv svojih, kaže vidim da ste u down-u zbog Noleta. Ajmo Srbija!!!

shot

pre 9 godina

Pa mismo se vratili u utakmicu sa njima a gubili 18 razlike ,vodili 7 i izgubili zbog krleta i radulje jer su promasili sva bacanja.Ovog puta trebamo krenuti punom snagom i nema lakog kosa faul mora se koristi.Mislim da cemo ih razbiti ako tako krenemo.

maximilijan

pre 9 godina

Susjedi navijao sam za vas protiv Grcke i tamo ste odigrali dobro, al mislim da su ovi ipak prejaki za vas, sto jes jes. Oni su mislim jedini koji bi se uz spanjolce mogli nositi s amerikancima

Milan Tarot

pre 9 godina

Gledao sam u kuglu pa cu vam reci dalju sudbinu Srbije na prvenstvu: Tabela grupe: 1. Spanija 2. Brazil 3.Francuska 4. Srbija. U 1/8 finala pobedjujemo Grcku, u 1/4 finalu Brazil, u polufinalu Francusku (koja ce prethodno da izbaci Spaniju u 1/4 finalu). U finalu igramo sa Amerima a ishod ne znam, bas tad mi se pokvarila kugla, znam samo da ce da bude strasan mec.
(Milan Tarot, 3. septembar 2014 20:07)

Ovo sam predvidjao jos posle utakmice sa Brazilom u grupi. Imate jos vremena da unovcite ovo prorocanstvo. Posto sam popravio kuglu mogu da vam kazem i ishod finala SP, Srbija - USA: Pobedjujemo trojkom Bogdana u zadnjoj sekundi...

hemicar

pre 9 godina

iskreno odlicni su kad ih krene nalik na spance! Ako dodje do polufinala brazil spanija, brazil ce da pobedi spance i da im pokvari celu namestaljku!!!

dokrtor košarke

pre 9 godina

Nikada ne možeš da dobiješ jednu reprezentaciju 2x. Setite se u vaterpolu u Mađarskoj, gde su nas Mađari dobili prvi put,a drugpi put smo mi dobili Mađare u finalu. Tako će i biti sada sa Brazilom,proradiće srpski mentalitet i dobiti brazil sa 80:69.

Богдан

pre 9 godina

Свака част за победу репрезентације Србије. Наши су на крају играли без опуштања што је за похвалу. Били су трљави у групној фази и био сам скептик по питању пролаза против Грчке која је прегазила све у групи. Онда смо ми прегазили Грчку. У једном тренутку, ишао је снимак Грчке клупе. Мислио сам да је дошло до сметњи при преносу, Грци се нису мрдали. Били су просто залеђени од шока! Што се тиче Бразила, јесу добри. Ми смо их престигли иако су водили 18 разлике и показали колико смо стварно моћни. После је уследио пад, али за сада све добро иде. Коначно, "сабласни Тео" се пробудио и оно "нешто" што има није разлог за зебњу и страх већ даје огромну жељу да се разбије противник.
Сви точкови ове опаке машине почињу да се снажно окрећу у походу на злато! Надам се да ће на том путу прегазити све! И ајмо Сале, хладне главе за ватром у срцу. Још једна тројка, овог пута као селектора, онаква, какву ти само знаш!

Jo1e

pre 9 godina

Sto neko kaze, prizeljkivao sam Argentinu ali sam znao da dolazi Brazil. Opet ponavljam da imam taj osecaj da ce momci tek eksplodirati I da ce da dodjemo bar do polufinala. Ako se to desi onda moze da bude svasta. Setite se 2002 I Indinapolisa. Sa Amerima u cetvrtfinalu, u sred Amerike. Malo ko je ocekivao ali se desilo,to je kosarka!!!. Isto tako verujem I sad, sve me na to podseca! I jos nesto. AKO HOCEMO DA POBEDIMO NE SMEMO DA IZGUBIMO!!!

777

pre 9 godina

Tesko je nekoga pobediti 2 puta ali ako to Brazil uradi..onda su bolji. Pa da vidimo da li su stvarno bolji. Nesto imam osecaj da ce da budu zbunjeni i da se pitaju da li je ovo Srbija koju smo pobedili u grupi??

Zlato ide 6. put na staru adresu

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)

Jok, će te pitamo za zdravlje...

Pera

pre 9 godina

U 1/8 finala Grupa A vs Grupa B bice 4:0 za grupu A.
(Pera, 5. septembar 2014 11:53)

Ovo je moj komentar od pre neki dan. Pa eto, da pohvalim sam sebe...

Loja NS

pre 9 godina

Sobzirom da je Krle znacajno podigao kvalitet igre, bezobrazluk Spanaca i sudija probudio srpsku reprezentaciju.Siguran sam da cemo i u cervrtfinalu igrati veoma dobru kosarku. Dovoljno dobru da eliminisemo Brazil. Da nismo opusteno dozvolili visoku prednost u prvom poluvremenu utakmice u grupnoj fazi sa Brazilom ,dobili bi smo ih i u toj utakmici. Ukolko pristup igri , disciplina i motivisanost budu priblizno kao protiv Grcke , nemamo razloga za brigu. Puna podrska Saletu i sjajnim momcima. Ako sve bude ok ,siguran sam da ce najbolja utakmica ovog prvensva biti nas okrsaj sa Spancima u polufinalu...... verujmo u pobedu protiv Brazila ,a posle sta bog da i sreca junacka.......

milos

pre 9 godina

na bilo kom turniru tesko je pobediti dobru reprezentaciju dva puta. a mi nismo dobra reprezentacija, mi smo jaka reprezentacija. tako da Brazil zna sta ih ceka u cetvrtfinalu. Momci su zeljni dokazivanja, vreme je za jos jedno polufinale.

Lafayette

pre 9 godina

Bice tesko ,videce se ko nosi gace a ko gacice!Raduje me jedna stvar koja karakterise nas basket bez obzira kakvu generaciju imamo:sto je ulog veci to mi imamo hmm "karakter" veci!!!Znam da je bzv sad reci ali nikako da prezalim sto Nedovic,Lucic i Milosavljevic nisu tu ,jer bi atletski bili na mnogo visem nivou!

Alex

pre 9 godina

Brazil je sigurno treća ekipa po snazi na prvenstvu, iza Španaca i SAD. Tek onda idu ostale ekipe Francuska, Slovenija, Litvanija, Turska.. Jači su od Grka sigurno. Neće biti nimalo lako, nismo favoriti, bez obzira na večeras. Nisu nepobedivi, ali nam je potrebno jedno perfektno veče, kao večeras, gde smo ubacili 53% trojke, 55% za dva, bacanja 17/20.. Takođe, vidi se po statistici, mi drugo poluvreme igramo neuporedivo bolje (Špance dobili 38-35, Brazilce 41-33, Grke 44-30..). Znači početak utakmice je jako bitan, da budemo egal do poluvremena i onda su naši!

veliki strumf

pre 9 godina

Brazil je za 17 minuta 2. poluvremena dao 52 poena! Zasto 17? pa zato sto posle 3 minuta trece cetvrtine nije bilopoena. Lepo je neko dole primetio da se igra Argentine raspala kada je Skola pocetkom 3/4 promasio vezana 4 penala i zicer, pa su potom promasili i peto vezano bacanje. To je podiglo Brazil, odbrana Argentine se raspala, Varezao i Spliter su uhvatili nekoliko lopti u napadu i poentirali - sve to kada Brazilci spolja nisu nista mogli da pogode. Onda im se ruka opustila i - vise nista nisu mogli da promase! Nase sanse protiv Brazila su realne. Moramo graditi kos, to je primarno, i braniti koliko je moguce sut za 3. Videli smo sta se dogadja ako ih krene. Uzdam se u jos jedan podatak: veoma je tesko pobediti 2 puta istu reprezentaciju na jednom takmicenju. To je moguce ako si mnogo kvalitetniji od nje, a Brazil nije kvalitetniji od nas. Ova utakmica je prakticno za medalju, jer i ako izgubimo od Spanije isli bismo na Litvaniju ili Tursku, a od njih smo sigurno daleko bolji. Jedva su prosli danas i jedni i drugi.

Samo vozi realno...pa dok se ne probudis!!!

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)
U kakvoj grupi smo igrali,da smo u toj grupi sa nepovezanom igrom izgubili od FRA samo zato sto smo im pustili da pod nasim kosem skacu kao kenguri,pa su sutali i imali napade dokle god ne pogode...i opet im na sve to sudija jos uleti(ali nije kriv sudija nego skok igra!!!),da smo Brazil sa -17 stigli na +7 i NAPAD i sve sje*emo,i da smo Spance isto sa ne znam koje zime i minusa stigli na ispod 10...ako se povezemo i napravimo tecnu igru,dragi moj anti-srbu,imamo se nadati da prva postava uzme zlato,druga srebro,a bronza nam ne treba i da imamo treci tim :D!Neka uzmu Ameri nesto.Pa ne gutaju onu silnu hemiju jos od koledza da bi ih mi skrhali!

Smederevo

pre 9 godina

@ shady

Vama stvarno nisu dovoljne dve trojke, od Saleta i Kecmana? Samo cackaj mecku pa cete dobiti preporuceno jos. Kada prodjete grupu, javite se, a zato vreme, mi cemo napadati zlato.

gledalac

pre 9 godina

Besmisao ukrštanja grupa se vidi na tome da će se u 1/4F ponoviti dve utakmice iz naše grupe. Bilo bi lepo da obe budu sa drugačijim pobednicima nego u grupi, to bi baš leglo!

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Brazil,jer mislim da ne mozemo dva puta za tako kratko vreme da izgubimo od njih. Plus sto mislim da smo tada imali jako los dan. Apsolutno verujem u pobedu. Videcemo.

Petar

pre 9 godina

Slabo branimo trojke i to može da nam bude veliki problem protiv Brazila. Možemo da dobijemo sve ekipe sem USA i Španije. Možda možemo i njih ali nije realno :-)
NAPRED NAŠI

Djole

pre 9 godina

U prvoj fazi su nas tukli na misice. Nasi su se malo isprepadali kad su ovi krenuli i onda je i sut stao. Ako budemo igrali sa malo vise bezobrazluka, jakom odbranom i ako nas krene sut kao protiv grka mozemo dobiti bilo koga! I Krle kucaj kad si sam ispod kosa. Uz malo srece i eto nas sa spancima i da im se u....mo u zivot i namesteno finale! I da se posle toga Gasol i ekipa iz coska izvini Saletu za ono podsmevanje. Realno za njjih je tata!!! Momci uz vas smo svim srcem! Srecno

aleks

pre 9 godina

Gledao sam prenos utakmice Argentina-Brazil i najveci utisak na mene je naravno ostavio naš ''briljantni " komentator Petar Denda,totalna kosarkaska analfabeta,koji je ne znam zbog čega nezaobilazan u ovim košarkaškim prenosima.Naš stručni štab bi trebao da insistira na tome da on više ne prenosi niti jedan meč reprezentacije Srbije.Upućeni znaju zašto sam ovo napisao...

vlade123

pre 9 godina

Brazil je stvarno jak ali to je po mom misljenju vise skup pojedinaca nego tim. Nene Varezao Spliter Uertas Barbosa onaj levoruki i Neto to im je tim nema ih puno u rotaciji a kad igra svih 12 gube na ritmu i pada im kvalitet. Treba racunati na nasu klupu da uradi dobar posao. Naravno ako je nekako moguce od samog pocetka gurati dole u reket loptu da se izbaci faulovima jedan od pomenuta 3 centra i odmah ce se lakse disati. Uertasa moramo da zatvorimo da nema slobodu u napadu a centre dole treba prebiti kao ako se neko seca Savica kako je izprebijao Fucku u Atini cini mi se e to je zadatak nasih centara. I koliko je moguce umrtviti utakmicu, da nama odgovara brza igra iz tranzicije i sekundarnog kontra napada ali mislim da njima to mnogo mnogo vise odgovara. Znaci: ne trebamo da se jurimo sa njima samo smireno, zatvoriti uertasa prebiti centre i utakmica je pobedjena. Nadam se da cemo se u polu finalu spancima debelo oduziti a ni to nije ne realno mi smo ipak SRBI i kad taj inat proradi moze samo Bog da im pomogne (samo da ne sudi onaj odvratni Lamonika). Po medalju.

vlada_Bor

pre 9 godina

Nadam se da ce momci ipak uspeti da analiziraju ovu i ostale njihove utakmice, jer ipak mislim da imaju duzu klupu sto se kvalitetnih centara tice, Raduljica je exstra, Krle vidi se da nije na najboljem nivou, Katic je rupa... uz pomoc Tea, Bogdanovica, Kaline i ostalih ako pruze maksimum imamo sanse. Inace mislim da je Djordjevic rekao na kraju meca protiv spanije dok je izlazio... " VIdecemo se u polufinalu!!!" e pa iz njegovih reci u bozije usi... :))

Deni Krejn

pre 9 godina

A i ovaj Hrvat što kaže da jedino Brazilci i Španci mogu da se drže sa USA. Brazil nas je pobedio u poslednjih 3-4 minuta utakmice, tako da...

Zagor-te-nej

pre 9 godina

Argentinci su se pokazali kao neozbiljna ekipa, preslabi su bili za bilo kakav ozbiljniji rezultat na ovome prvenstvu i ovo je bio njihov maksimum.
Nece biti jednostavno sa brazilcima, beskurpulozni su i sirovine i protiv njih moramo da odigramo kao veceras protiv grka, i ako je moguce jednu nijansu cvrsce.
Verujem u nas tim i njihovu slogu, zaista je sjajno kako se medjusobno podrzavaju.
Napred Srbija!

Komshija Hashim

pre 9 godina

Nije ovo fudbal. Srbija prolazi. Šalu na stranu bice tesko jer je najveca snaga Brazila u centarskim pozicijama a niti na vanjskim nisu nista slabiji. Ali ako Srbija odigra kao veceras imate se cemu nadati. Bice velike utakmice u cetvrtfinalu: Srbija-Brazil, Španija-Francuska, USA-Slovenija i Litvanija-Turska. Uživanje.

Strucnjak

pre 9 godina

Ufff steta, nadao sam se Argentincima. Brazilci bukvalno sipaju sa svih pozicija na moje veliko iznenadjenje imaju i jaku klupu, pod kosem su gotovo neprobojni, ali red je da i njima stane sut...Ako nasi momci odigraju kao veceras imamo cemu da se nadamo!

hours of love

pre 9 godina

Dobili su nas jednom, jedva.
Imali smo 7 razlike i dobijenu utakmicu u rukama.
Ali ponovi li se nasa danasnja igra protiv njih drzacemo ih u dzepu i igrati dzepni biijar sa njima!

Podrska momcima, do kraja neka grizu, neka igraju bez respekta i brazilci su nasi !

ClaudeG

pre 9 godina

Ako odigramo u istom ritmu celu utamicu kao danas, bez oscilacija mozemo, a i pokazali smo protiv Brazila cini mi se trecu cetvrtinu...tako smo trebali da igramo sve vreme. Dakle nije pitanje da li mozemo, mi mozemo samo se nadamo da cemo psihicki da budemo spremni.

Dobri

pre 9 godina

Grupa B ispala iz cetvrtfinala.Svidja mi se jako kako smo igrali protiv Grcke ali u napadu,u odbrani isto dobro kada bi poredio kako smo igrali u grupi.Ali 53.3% procenat suta iz igre je mnogo dobar ucinak protiv Argentine.Tako da mislim da bi ova dva dana trebalo Sale dosta da uvezba defanzivu,jer ce onaj Nene da nam pokupi sve lopte ispod naseg kosa.
Vec svi vide finale Spanija-SAD,ali ako neko moze to da poremeti onda je to Srbija ili Brazil sigurno.

Jedan iz mase...

pre 9 godina

Brazilci iz godinu u godinu sve jacu u sportovima u kojima ih ranije prakticno nije ni bilo. Razbucali su nas jednom razbuca ce nas opet

maximilijan

pre 9 godina

Susjedi navijao sam za vas protiv Grcke i tamo ste odigrali dobro, al mislim da su ovi ipak prejaki za vas, sto jes jes. Oni su mislim jedini koji bi se uz spanjolce mogli nositi s amerikancima

hemicar

pre 9 godina

iskreno odlicni su kad ih krene nalik na spance! Ako dodje do polufinala brazil spanija, brazil ce da pobedi spance i da im pokvari celu namestaljku!!!

Jedan iz mase...

pre 9 godina

Brazilci iz godinu u godinu sve jacu u sportovima u kojima ih ranije prakticno nije ni bilo. Razbucali su nas jednom razbuca ce nas opet

whu

pre 9 godina

gledao sam drugo poluvreme arg-bra Denda je 456 puta ponavljao kako arg nemaju snage zbog slabe klube neverovatno covek ponavlja 4 recenice 2 cetvrtine.................uzas

torlak

pre 9 godina

Juce sam ostavio komentar da ipak verujem da smo zemlja kosarke i da imam osecaj da idemo u polu finale, prvi korak nacinjen, sada su na redu Brazilci!!

DJ Ape

pre 9 godina

Šteta... Skola je Argentince odveo u poraz početkom drugog poluvremena sa četiri promašena bacanja i promašenim zicerom. Brazilce je baš išao šut, motivisani su, samouvereni, fizički jaki... Biće izuzetno teško da ih prođemo, ali ne i nemoguće... Treba igrati čvrsto, bezobrazno... Srećno momcima! Uz vas smo! I samo osvrt na Dendinu rečenicu: "Pogodak za Brazil posle ohoho vremena"... Čovek je živa legenda novinarstva... :)

Dule

pre 9 godina

Nema šanse da nas Brazil dobije 2 puta na prvenstvu, pazite šta sam vam rekao. Izvukli su Sale i ígrači neke pouke od prošlog meča, pobedjujemo 90 posto.

Sarma

pre 9 godina

Svaka cast nasim momcima.
Mislim da je ova utakmica izmedju nas i Brazila utakmica za bronzu..
Jel realno Spanija i USA je prizeljkivano finale a po do sada vidjenom sudjenju je tesko ocekivati bilo kakvo iznenadjenje.
Spanija jeste u ovom trenutku kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas, s druge strane je kosarka takav sport da su iznenadjenja uvek moguca.
Ali mislim da se to na ovom prvenstvu tesko moze desiti (iako bih ja naravno voleo da uzmemo zlato) i zato treba biti realan.
Litvanija i Turska su u ovom momentu dosta slabije ekipe i od Brazila i od nas.
Tako da ko pobedi u duelu Srbija - Brazil osvaja bronzu.
A posto smo vec od Brazila izgubili, ovo je trenutak da im vratimo za taj poraz.
Srecno...!!

dokrtor košarke

pre 9 godina

Nikada ne možeš da dobiješ jednu reprezentaciju 2x. Setite se u vaterpolu u Mađarskoj, gde su nas Mađari dobili prvi put,a drugpi put smo mi dobili Mađare u finalu. Tako će i biti sada sa Brazilom,proradiće srpski mentalitet i dobiti brazil sa 80:69.

tKe

pre 9 godina

Optimista sam kao i uvek. Uvek smo se u eliminacijama svetili za poraze u grupi. U bilo kom sportu.
Što ne i sad? Samo istim duhom kao kao protiv Grka pa na furiju po medalju!

Samo vozi realno...pa dok se ne probudis!!!

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)
U kakvoj grupi smo igrali,da smo u toj grupi sa nepovezanom igrom izgubili od FRA samo zato sto smo im pustili da pod nasim kosem skacu kao kenguri,pa su sutali i imali napade dokle god ne pogode...i opet im na sve to sudija jos uleti(ali nije kriv sudija nego skok igra!!!),da smo Brazil sa -17 stigli na +7 i NAPAD i sve sje*emo,i da smo Spance isto sa ne znam koje zime i minusa stigli na ispod 10...ako se povezemo i napravimo tecnu igru,dragi moj anti-srbu,imamo se nadati da prva postava uzme zlato,druga srebro,a bronza nam ne treba i da imamo treci tim :D!Neka uzmu Ameri nesto.Pa ne gutaju onu silnu hemiju jos od koledza da bi ih mi skrhali!

Colbert

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Argentinu, ali sam pretpostavljao da ce nam protivnik biti Brazil. Bice to utakmica za uzivanje i nerviranje, ali mislim da cemo mi pobediti, kao sto sam mislio i protiv Grka.

Богдан

pre 9 godina

Свака част за победу репрезентације Србије. Наши су на крају играли без опуштања што је за похвалу. Били су трљави у групној фази и био сам скептик по питању пролаза против Грчке која је прегазила све у групи. Онда смо ми прегазили Грчку. У једном тренутку, ишао је снимак Грчке клупе. Мислио сам да је дошло до сметњи при преносу, Грци се нису мрдали. Били су просто залеђени од шока! Што се тиче Бразила, јесу добри. Ми смо их престигли иако су водили 18 разлике и показали колико смо стварно моћни. После је уследио пад, али за сада све добро иде. Коначно, "сабласни Тео" се пробудио и оно "нешто" што има није разлог за зебњу и страх већ даје огромну жељу да се разбије противник.
Сви точкови ове опаке машине почињу да се снажно окрећу у походу на злато! Надам се да ће на том путу прегазити све! И ајмо Сале, хладне главе за ватром у срцу. Још једна тројка, овог пута као селектора, онаква, какву ти само знаш!

Milan Tarot

pre 9 godina

Gledao sam u kuglu pa cu vam reci dalju sudbinu Srbije na prvenstvu: Tabela grupe: 1. Spanija 2. Brazil 3.Francuska 4. Srbija. U 1/8 finala pobedjujemo Grcku, u 1/4 finalu Brazil, u polufinalu Francusku (koja ce prethodno da izbaci Spaniju u 1/4 finalu). U finalu igramo sa Amerima a ishod ne znam, bas tad mi se pokvarila kugla, znam samo da ce da bude strasan mec.
(Milan Tarot, 3. septembar 2014 20:07)

Ovo sam predvidjao jos posle utakmice sa Brazilom u grupi. Imate jos vremena da unovcite ovo prorocanstvo. Posto sam popravio kuglu mogu da vam kazem i ishod finala SP, Srbija - USA: Pobedjujemo trojkom Bogdana u zadnjoj sekundi...

dilema

pre 9 godina

Dakle, žena mi je brazilka, ali pristaje da navija za Srbiju protiv svojih, kaže vidim da ste u down-u zbog Noleta. Ajmo Srbija!!!

aleks

pre 9 godina

Gledao sam prenos utakmice Argentina-Brazil i najveci utisak na mene je naravno ostavio naš ''briljantni " komentator Petar Denda,totalna kosarkaska analfabeta,koji je ne znam zbog čega nezaobilazan u ovim košarkaškim prenosima.Naš stručni štab bi trebao da insistira na tome da on više ne prenosi niti jedan meč reprezentacije Srbije.Upućeni znaju zašto sam ovo napisao...

veliki strumf

pre 9 godina

Brazil je za 17 minuta 2. poluvremena dao 52 poena! Zasto 17? pa zato sto posle 3 minuta trece cetvrtine nije bilopoena. Lepo je neko dole primetio da se igra Argentine raspala kada je Skola pocetkom 3/4 promasio vezana 4 penala i zicer, pa su potom promasili i peto vezano bacanje. To je podiglo Brazil, odbrana Argentine se raspala, Varezao i Spliter su uhvatili nekoliko lopti u napadu i poentirali - sve to kada Brazilci spolja nisu nista mogli da pogode. Onda im se ruka opustila i - vise nista nisu mogli da promase! Nase sanse protiv Brazila su realne. Moramo graditi kos, to je primarno, i braniti koliko je moguce sut za 3. Videli smo sta se dogadja ako ih krene. Uzdam se u jos jedan podatak: veoma je tesko pobediti 2 puta istu reprezentaciju na jednom takmicenju. To je moguce ako si mnogo kvalitetniji od nje, a Brazil nije kvalitetniji od nas. Ova utakmica je prakticno za medalju, jer i ako izgubimo od Spanije isli bismo na Litvaniju ili Tursku, a od njih smo sigurno daleko bolji. Jedva su prosli danas i jedni i drugi.

Deni Krejn

pre 9 godina

A i ovaj Hrvat što kaže da jedino Brazilci i Španci mogu da se drže sa USA. Brazil nas je pobedio u poslednjih 3-4 minuta utakmice, tako da...

vlade123

pre 9 godina

Brazil je stvarno jak ali to je po mom misljenju vise skup pojedinaca nego tim. Nene Varezao Spliter Uertas Barbosa onaj levoruki i Neto to im je tim nema ih puno u rotaciji a kad igra svih 12 gube na ritmu i pada im kvalitet. Treba racunati na nasu klupu da uradi dobar posao. Naravno ako je nekako moguce od samog pocetka gurati dole u reket loptu da se izbaci faulovima jedan od pomenuta 3 centra i odmah ce se lakse disati. Uertasa moramo da zatvorimo da nema slobodu u napadu a centre dole treba prebiti kao ako se neko seca Savica kako je izprebijao Fucku u Atini cini mi se e to je zadatak nasih centara. I koliko je moguce umrtviti utakmicu, da nama odgovara brza igra iz tranzicije i sekundarnog kontra napada ali mislim da njima to mnogo mnogo vise odgovara. Znaci: ne trebamo da se jurimo sa njima samo smireno, zatvoriti uertasa prebiti centre i utakmica je pobedjena. Nadam se da cemo se u polu finalu spancima debelo oduziti a ni to nije ne realno mi smo ipak SRBI i kad taj inat proradi moze samo Bog da im pomogne (samo da ne sudi onaj odvratni Lamonika). Po medalju.

Loja NS

pre 9 godina

Sobzirom da je Krle znacajno podigao kvalitet igre, bezobrazluk Spanaca i sudija probudio srpsku reprezentaciju.Siguran sam da cemo i u cervrtfinalu igrati veoma dobru kosarku. Dovoljno dobru da eliminisemo Brazil. Da nismo opusteno dozvolili visoku prednost u prvom poluvremenu utakmice u grupnoj fazi sa Brazilom ,dobili bi smo ih i u toj utakmici. Ukolko pristup igri , disciplina i motivisanost budu priblizno kao protiv Grcke , nemamo razloga za brigu. Puna podrska Saletu i sjajnim momcima. Ako sve bude ok ,siguran sam da ce najbolja utakmica ovog prvensva biti nas okrsaj sa Spancima u polufinalu...... verujmo u pobedu protiv Brazila ,a posle sta bog da i sreca junacka.......

shot

pre 9 godina

Pa mismo se vratili u utakmicu sa njima a gubili 18 razlike ,vodili 7 i izgubili zbog krleta i radulje jer su promasili sva bacanja.Ovog puta trebamo krenuti punom snagom i nema lakog kosa faul mora se koristi.Mislim da cemo ih razbiti ako tako krenemo.

Strucnjak

pre 9 godina

Ufff steta, nadao sam se Argentincima. Brazilci bukvalno sipaju sa svih pozicija na moje veliko iznenadjenje imaju i jaku klupu, pod kosem su gotovo neprobojni, ali red je da i njima stane sut...Ako nasi momci odigraju kao veceras imamo cemu da se nadamo!

Komshija Hashim

pre 9 godina

Nije ovo fudbal. Srbija prolazi. Šalu na stranu bice tesko jer je najveca snaga Brazila u centarskim pozicijama a niti na vanjskim nisu nista slabiji. Ali ako Srbija odigra kao veceras imate se cemu nadati. Bice velike utakmice u cetvrtfinalu: Srbija-Brazil, Španija-Francuska, USA-Slovenija i Litvanija-Turska. Uživanje.

milos

pre 9 godina

na bilo kom turniru tesko je pobediti dobru reprezentaciju dva puta. a mi nismo dobra reprezentacija, mi smo jaka reprezentacija. tako da Brazil zna sta ih ceka u cetvrtfinalu. Momci su zeljni dokazivanja, vreme je za jos jedno polufinale.

Alex

pre 9 godina

Brazil je sigurno treća ekipa po snazi na prvenstvu, iza Španaca i SAD. Tek onda idu ostale ekipe Francuska, Slovenija, Litvanija, Turska.. Jači su od Grka sigurno. Neće biti nimalo lako, nismo favoriti, bez obzira na večeras. Nisu nepobedivi, ali nam je potrebno jedno perfektno veče, kao večeras, gde smo ubacili 53% trojke, 55% za dva, bacanja 17/20.. Takođe, vidi se po statistici, mi drugo poluvreme igramo neuporedivo bolje (Špance dobili 38-35, Brazilce 41-33, Grke 44-30..). Znači početak utakmice je jako bitan, da budemo egal do poluvremena i onda su naši!

gledalac

pre 9 godina

Besmisao ukrštanja grupa se vidi na tome da će se u 1/4F ponoviti dve utakmice iz naše grupe. Bilo bi lepo da obe budu sa drugačijim pobednicima nego u grupi, to bi baš leglo!

Jo1e

pre 9 godina

Sto neko kaze, prizeljkivao sam Argentinu ali sam znao da dolazi Brazil. Opet ponavljam da imam taj osecaj da ce momci tek eksplodirati I da ce da dodjemo bar do polufinala. Ako se to desi onda moze da bude svasta. Setite se 2002 I Indinapolisa. Sa Amerima u cetvrtfinalu, u sred Amerike. Malo ko je ocekivao ali se desilo,to je kosarka!!!. Isto tako verujem I sad, sve me na to podseca! I jos nesto. AKO HOCEMO DA POBEDIMO NE SMEMO DA IZGUBIMO!!!

Dobri

pre 9 godina

Grupa B ispala iz cetvrtfinala.Svidja mi se jako kako smo igrali protiv Grcke ali u napadu,u odbrani isto dobro kada bi poredio kako smo igrali u grupi.Ali 53.3% procenat suta iz igre je mnogo dobar ucinak protiv Argentine.Tako da mislim da bi ova dva dana trebalo Sale dosta da uvezba defanzivu,jer ce onaj Nene da nam pokupi sve lopte ispod naseg kosa.
Vec svi vide finale Spanija-SAD,ali ako neko moze to da poremeti onda je to Srbija ili Brazil sigurno.

Zagor-te-nej

pre 9 godina

Argentinci su se pokazali kao neozbiljna ekipa, preslabi su bili za bilo kakav ozbiljniji rezultat na ovome prvenstvu i ovo je bio njihov maksimum.
Nece biti jednostavno sa brazilcima, beskurpulozni su i sirovine i protiv njih moramo da odigramo kao veceras protiv grka, i ako je moguce jednu nijansu cvrsce.
Verujem u nas tim i njihovu slogu, zaista je sjajno kako se medjusobno podrzavaju.
Napred Srbija!

Zlato ide 6. put na staru adresu

pre 9 godina

Ne mislite valjda vi (Srbija) da napadate zlato, zar ne?
(shady, 7. septembar 2014 23:45)

Jok, će te pitamo za zdravlje...

Djole

pre 9 godina

U prvoj fazi su nas tukli na misice. Nasi su se malo isprepadali kad su ovi krenuli i onda je i sut stao. Ako budemo igrali sa malo vise bezobrazluka, jakom odbranom i ako nas krene sut kao protiv grka mozemo dobiti bilo koga! I Krle kucaj kad si sam ispod kosa. Uz malo srece i eto nas sa spancima i da im se u....mo u zivot i namesteno finale! I da se posle toga Gasol i ekipa iz coska izvini Saletu za ono podsmevanje. Realno za njjih je tata!!! Momci uz vas smo svim srcem! Srecno

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Prizeljkivao sam Brazil,jer mislim da ne mozemo dva puta za tako kratko vreme da izgubimo od njih. Plus sto mislim da smo tada imali jako los dan. Apsolutno verujem u pobedu. Videcemo.

Petar

pre 9 godina

Slabo branimo trojke i to može da nam bude veliki problem protiv Brazila. Možemo da dobijemo sve ekipe sem USA i Španije. Možda možemo i njih ali nije realno :-)
NAPRED NAŠI

Lafayette

pre 9 godina

Bice tesko ,videce se ko nosi gace a ko gacice!Raduje me jedna stvar koja karakterise nas basket bez obzira kakvu generaciju imamo:sto je ulog veci to mi imamo hmm "karakter" veci!!!Znam da je bzv sad reci ali nikako da prezalim sto Nedovic,Lucic i Milosavljevic nisu tu ,jer bi atletski bili na mnogo visem nivou!

777

pre 9 godina

Tesko je nekoga pobediti 2 puta ali ako to Brazil uradi..onda su bolji. Pa da vidimo da li su stvarno bolji. Nesto imam osecaj da ce da budu zbunjeni i da se pitaju da li je ovo Srbija koju smo pobedili u grupi??

Smederevo

pre 9 godina

@ shady

Vama stvarno nisu dovoljne dve trojke, od Saleta i Kecmana? Samo cackaj mecku pa cete dobiti preporuceno jos. Kada prodjete grupu, javite se, a zato vreme, mi cemo napadati zlato.

hours of love

pre 9 godina

Dobili su nas jednom, jedva.
Imali smo 7 razlike i dobijenu utakmicu u rukama.
Ali ponovi li se nasa danasnja igra protiv njih drzacemo ih u dzepu i igrati dzepni biijar sa njima!

Podrska momcima, do kraja neka grizu, neka igraju bez respekta i brazilci su nasi !

Pera

pre 9 godina

U 1/8 finala Grupa A vs Grupa B bice 4:0 za grupu A.
(Pera, 5. septembar 2014 11:53)

Ovo je moj komentar od pre neki dan. Pa eto, da pohvalim sam sebe...

vlada_Bor

pre 9 godina

Nadam se da ce momci ipak uspeti da analiziraju ovu i ostale njihove utakmice, jer ipak mislim da imaju duzu klupu sto se kvalitetnih centara tice, Raduljica je exstra, Krle vidi se da nije na najboljem nivou, Katic je rupa... uz pomoc Tea, Bogdanovica, Kaline i ostalih ako pruze maksimum imamo sanse. Inace mislim da je Djordjevic rekao na kraju meca protiv spanije dok je izlazio... " VIdecemo se u polufinalu!!!" e pa iz njegovih reci u bozije usi... :))

ClaudeG

pre 9 godina

Ako odigramo u istom ritmu celu utamicu kao danas, bez oscilacija mozemo, a i pokazali smo protiv Brazila cini mi se trecu cetvrtinu...tako smo trebali da igramo sve vreme. Dakle nije pitanje da li mozemo, mi mozemo samo se nadamo da cemo psihicki da budemo spremni.