Ponedeljak, 01.09.2014.

14:27

Dieng, Senegalci srušili Hrvate!

Reprezentacija Senegala priredila je prvu senzaciju na Svetskom prvenstvu, pobedila je Hrvatsku 77:75.

Izvor: AK

Dieng, Senegalci srušili Hrvate! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

pere

pre 9 godina

pa mi nema sanse nikakve da prodemo ,nama kako god koji centar stigne ubaci nam 30 . u 1/8 ako i prodemo igramo s ekipama koje su na centarskim pozicijama 4do 5 puta bolje od ovih orotiv kojih smo odigrali ,pa raduljica bi tomicu i zoricu sam zabio 40 samo da ima dovoljan broj lopti ,a onaj teodosic meh podsjeca na naseg planinica ,obojica se nisu u stav spustili cijelu karijeru ,obranu ni ne pomisljaju igrat .ako njega izbacite rastu vam sanse za 1/2 ,a s njim mislim da nemate sanse

Budimo realni

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57)

Buaaaaaaahahahahahahahah, ali pazi, Senegal! cekaj, buaaaaaaahahahahahahahaha. Pa vi bre kroasani ste u rangu Lihtenstajna. :DDD
Vecito neki cirkus s vama.... :D

Prokletstvo 95

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da hrvati još uvek mazohistički prate košarku. Što se tiče ove utakmice, iz aviona se vidi da su namerno izgubili, to jest da su uigravali neke elemente. Svejedno, postolje će gledati na televiziji.

dalibor

pre 9 godina

za tebe LeCroat, lepa prica za decu za laku noc:) samo da te podsetim da vi uvek i to uvek i to bas uvek gubite od srbije u kosarci. bez obzira da li se to radi A rep. ili o bilo kojoj mladoj rep. kod vas hrvata je uvek tako da kada izgubite uvek su to kalkulacije ili je "sudac" kriv ili ili ili.samo jednostvano vi nikada niste ni bili sila u kosarci a medalju nemate 20 godina.

qwerty

pre 9 godina

Ko je gledao utakmicu video je da je Senegal ozbiljna ekipa. Setite se da smo i mi izgubili 2006. u Japanu od Nigerije i Tundzija Avodzobija sa jacom ekipom od ove sad, pa smo takodje sa jacom ekipom gubili od Estonije, dva puta od ove Crne Gore koja gubi od Holandije.

Vz

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..
(LeCroat, 01. septembar 2014 17:20)
Pa stvarno si LeCroat TheRetard...bice vam opet ono "ma to mogu, ovaj, samo...samo Srbi" ;) znas ono, mi i poslednja sekunda sa vama...uvek udje...cak i sa 3/4 terena...jednostavno volimo da vas tovarimo ;)

SEpePaRA

pre 9 godina

Sumnjam da su namestali, jer ako ne budu 1.(ili 3.) , a prodju kojim pukim slucajem Srbiju, Brazil ili Francusku u 1/8finala, u 1/4finalu idu na Spance.. Tako da ipak mislim da je ovo nemoc i neznanje..

delija iz pg

pre 9 godina

(košarkaški stručnjak, 1. septembar 2014 15:17)

Nisi ti košarkaški strucnjak, vec košarkaški optimista. Ostavi strucnjacima da daju komentare a ti vrti kuglu u nekom šatoru .

Panik

pre 9 godina

Kalkulisete protiv Senegala kao da je Grcka u rangu Mikronezije... Vidimo se mi u sledecem krugu, bicete vi treci mi drugi. Dobijamo Brazil zivi bili pa videli.

LeCroat

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..

Tranquillo

pre 9 godina

Realno, sve osim časnih -10 ili -15 koševa u korist SAD
protiv domaćina bilo bi pravo čudo.
Suci će Španjolce pogurati kao i svako prvenstvo.
A za broncu je sve moguće, ali tu ne vidim nikoga s balkana.

SRBin bre

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57) Sto bi smo se mi plasili hrvata kad nas nikad nisu dobili mozda smo i izgubili nekad u nekoj prijateljskoj utakmici ali ja se toga nesecam znam samo da ih stalno dobijamo i bas bih voleo da se sa njima sastanemo jer nam to dodje kao jedan jaci trening pred 1/4 finale

my way

pre 9 godina

Бежите Хрвати од нас, бежите, радије би и са Шпанцима и Бразилцима играли. Није ни чудо.

DragoslavSrboje

pre 9 godina

osobno mislim da je ovaj poraz dobar, jer ćemo izbjeć vrlo neugodnu reprezentaciju srbije, nije da vas se nešto bojim jednostavno samo želim manje stresnu utakmicu u 1/8 finala, po meni u obrani imate čvrću ekipu i bolje centre, i zato sam siguran da bi bila egal utakmica i da bi pojeo tonu živaca a to ne želim. rađe na brazilce francuze, mislim čak da njih imamo realne šanse za dobit. dok protiv vas, nije sve samo do kvalitete nego i do psihe igrača, a dojma sam da su naši još uvijek poprilično psihološki nestabilna momčad, i da se ne bi znali nosit s tim pritiskom da moraju dobit srbiju u 1/8 finala ako žele četvrtfinale. a i siguran sam da većina vas ne želi hrvatsku, bez obzira šta pričate ovdje. jer i sami znate, da bi bila egal tekma u kojoj bi odlučivao zadnji koš, koji možda ovaj put ne bi tradicionalno vi pogodoili za pobjedu već mi Hrvati. tako da, ja sam samo zbog toga da vas izbjegnemo, iako u polufinalu ili četvrtfinalu drage volje možemo na vas, samo da se naši prvo probiju do tamo. isto tako nemojte se naslađivat ovome previše, vidim da i vi muku mučite s irancima, a i realno je da ekipa oscilira na početku turnira. senegal je solidna ekipa, kao i fipilini šta god netko mislio o njima, može ih se dobit ali mogu biti i nezgodni ako dobro uđu u tekmu. pošto naši uvijek mlitavo ulaze u teku, obično se onda to završi ovakvim dar mar završnicama. a to za puštanje, pa nisu valjda već protiv filipina u prvoj "puštali" da izbjegnu vas srbe?

stefan

pre 9 godina

Dieng ce istisnuti Pekovica iz prve postave Minesote. Pokretljiviji je i bolji skakac, ima bolji sut spolja.
Minesota je zbog njega pustila Lava. Vigins, Benet, Rubio, Dieng i Pekovic su nova sila na Zapadu.
Hrvati katastrofalni i bez igre. Protiv Filipina su imali srece, Argentinci su igrali sa cetiri veterana i Kampacom (ko je gledao mec video je suvu klasu Argentinaca i onaj smek koji je SFRJ nekad imala, da je mladji dve godine Skola bi ih sam dobio) ali su se umrili. Danas Senegal. Hrvati su po sastavu medju 6-7 svetskih ekipa ali nemaju ni trenera ni igru. Mrtvilo.

Miroslav

pre 9 godina

Hoce li biti neko ljubazan da mi objasni pravilo u slucaju istog broja bodova u grupi? na svim sajtovima bolju poziciju ima onaj tim sa boljom kos razlikom, a na stranici B92 je bolje plasiran tim koji je pobedio u medjusobnim duelima. Na primer, B92 je odmah napravio tabelu gde je Senegal prvi u grupi iako ima losiju poen razliku. Da li bolje mesto sa istim brojem pobeda ima tim sa boljom kos razlikom ili se najpre gleda medjusobni duel?

košarkaški stručnjak

pre 9 godina

ništa zato, idemo dalje. Naši su opušteno igrali , a priliku su dobili i dečki koji inače ne igraju (Andrić, Hezonja), tako da je to s druge strane dobro. Bit ćemo 2. u grupi i idemo na Francuze koje lako dobijamo jer smo protiv dobrih reprezentacija pravi. A Srbi, polako, smanjite doživljaj, najrealnije je da ćete dobit ove indijance, i izgubit od Brazila i Španjolske, a onda idete na Grke a nakon toga doma. Pa da, ne može se s tri poraza u četvrtfinale. Lijep pozdrav

dex

pre 9 godina

Ovaj poraz ubedljivo najteze pada Sarencu! Za njega su Hrvati prvi favoriti valjda i ispred S.A.D. Evo, sad je morao da iznese teoriju zavere, jer Hrvati ne mogu drugacije da izgube... Strasno.

Covek u prolazu

pre 9 godina

Smejemo se hrvatima sto su izgubili od Senegalaca dok mi zaboravljamo nasu bruku u Japanu 2006 kad smo izgubili isto africke repke ni manje ni vise od Nigerije.Nema sta stvarno je balkan najlicemerniji od zapada.

rex

pre 9 godina

Ma da, svi kalkuliraju da izbjegnu Srbiju, evo ameri jučer pustili 1. poluvrijeme da izbjegnu srbiju u polufinalu, (malo realnosti, plasman u četvrtfinale je uspjeh za ovu momčad)

brm, brm

pre 9 godina

Kako neko moze da spominje kalkulisanje ovde? Alo bre, njima trece kolo a nas tek ceka treca utakmica, kakvo crno kalkulisanje, i oni i mi mozemo biti i prvi a i poslednji u grupi...

Иван

pre 9 godina

Хрвати су, као прво, неприлагодљиви. Лакше ће изаћи на крај са Грцима, нама, Словенцима, Литванцима, укратко Европљанима, него са ваневропским селекцијама. Друго, танки су физички под кошем. Ако им споља не проради шут, нема ко да скочи по ту лопту. Томића је сваки Сенегалац одувао, јер је нејак и мршав као чачкалица, Жорић је јачи али и доста спорији, остали нису ни те висине ни те снаге. Тај недостатак офанзивног скока је посебан проблем због слабе организације напада, пошто је Укић ту ипак убедљиво највећа рупа, човек који готово ништа не уме да искреира, па се комшије стално муче у нападу. Но, с нама би то била сасвим другачија утакмица.

marecare

pre 9 godina

Pa to i nije hrvatska reprezentacija vec kombinovana hrvatsko-americka reprezentacija. Cim si platio nekoga da igra za tebe - to vise nije reprezentacija.

murajsam

pre 9 godina

ne izbegavaju oni nas nego hoce da izbegnu spance tj, da ne budu 4 i 2 vec samo 1 ili 3 u grupi. E sad, kako su juce senegalci pobedili Portoriko morali su da izgube od Senegala, da ne bi bili drugi (ako izgube od Grcke). Ovaj nakaradni sistem ce tek d napravi cirkus jer svi hoce da izbegnu Spance i bice puno namestanja - CIRKUS OD MUNDIJALA !!!

grdoba

pre 9 godina

Stvarno katastrofa jbt. Valjda ovi nasi nece izgubiti od Irana.
(Petronije, 1. septembar 2014 14:37)


Јесмо ми оно једном изгубили од Нигерије? А да не причам како нас Кина разбуцала ономад. Брррр... Само да ми добијемо, а нек Хрвати губе од кога хоће. Ионако још једну годину нећу навијати за њихове кошаркаше. Таман да прође 20 лета.

mihajlo

pre 9 godina

Neznam dali da kopiram komentare komsija od juce ali necu, posto nissm tskav ali cu dodati samo jedan, kako rece komsija prvo reci hop pa skoci :).

Zigzag

pre 9 godina

Nije dieng,koliko njihov play...taj nas je razvalio...treba priznati da su bili bolji od nas...na kraju ispada da je najlakse bilo s argentinom.,

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ja uopste ne razumem na cemu pociva hrvatski optimizam,da je bilo pravde trebali su da izgube od Filipina,Senegal ih je danas oducio od kosarke,pobediti Argentinu i nije vise Bog zna kakav uspeh.A jos im predstoji mec protiv odlicne Grcke i Portorika koji igra na krilima Aroja!Hrvatima se smesi 4.mesto i mec protiv Spanije.

ex

pre 9 godina

nevjerovatni djeng i ocajni bogdanovic... zasluzena pobjeda sve u svemu komsije se provukose protiv filipinosa ali mocni senegalci su ipak preeveliki zalogaj .... bez obzira s kim igrali u osmini mozemo proci siguran sam ...idemo Srbija

aleksandar

pre 9 godina

Bruuuuuuuuuuuuga,bruukkkka decki.Ne hrvati ce osvojiti zlatnu medalju,vi ste bruka od reprezentacije sad kad mi dodju pa kazu kao da su kalkulisali.
Inace svaka cast za Senegalce.

Jadni li smo

pre 9 godina

Lošije od ovoga nećemo odigrati. Zbunili su nas visoki i skočni igrači Senegala. Te su karakteristike vrlo rijetke kod tamnoputnih igrača. Ma odigrali smo grozno.

crush

pre 9 godina

Senegal dobio Hrvatsku. Grcka razbila Senegal, a vidjet cete da ce Hrvatska pobjedit Grcku. Pa tko je tu lud...!?

Stvarno smo u kosarci ko Srbija u nogometu... imamo kvalitetu, igracki kadar i sve, ali ocito to nije dovoljno...

stefan24

pre 9 godina

Svaka cast Senegalcima. Ljudi ce ocigledno stici barem do treceg mesta u grupi. Sto bi znacilo ako se mi izborimo pobedom nad Iranom i Brazilom za drugo mesto, u 1/8 finala idemo na Senegal. Sigurno su veliko iznenadjenje sa ovakvom igrom, ali tad ce kvalitet doci do izrazaja, i imamo cist put ka 1/4 finala. Nadamo se da ce se i nama jednom otvoriti povoljan zreb. Srecno Srbi!

omg omg

pre 9 godina

vi koji govorite da kalkuliramo nemate pojma...cilj je medalja a to znaci izbjeci spanjolce do polufinala ostali su svi po mjeri protivnici...a mi cemo svakako biti prvi u grupi ovaj poraz nista ne znaci da smo htjeli kalkulirati izgubili bi od grka ne od senegala....brazil ce biti 4. kod vas jer je srbija jaca od njih tako da svakako idemo na njih jer cemo mi biti 1. ako dobijemo ove dvije

Цоа

pre 9 godina

Сад ће бити врло занимљива ситуација у тој групи, Сенегал има две победе, а играју још и са Филипинима које реално могу да добију.

Rile

pre 9 godina

Braća Senegalci, kako su mi samo simpatični i oni i njihovi navijači. Vidi se da se raduju kao mala deca i da cene priliku da zaigraju na SP. Jesu Hrvati izgubili, ali nemoj da neko zbog ovog gubitka( koji je vrlo verovatno i iskalkulisan zbog procene da ćemo biti 4. mesto u našoj A grupi, pa da se ne bi ukrštali sa nama) potceni Hrvate. Spremni su oni da grizu kad treba, uostalom videće se to u nastavku. Pitanje nad pitanjima je da li su prevazišli psihološki hendikep zbog skoro dve decenije bivstvovanja van postolja? I nisam ironičan, već ozbiljan.

sever 4ever

pre 9 godina

Nisam sigiran kako bi smo se snašli protiv senegla, njihovi visoki igrači su jako brzi i skočni što nama nikako ne leži. Juče nas je Lovernj ubio jer smo poveli Birčevića i trome centre koji nema šanse da pokrivaju poziciju krilnog centra. Ako smo već hteli centra koji može da igra četvorku onda je mali Jokić bio najbolja solucija. Mlad, perspektivan, pokretljiv, može da izvuče visokog igrača pod košem, zna da pogodi trojku ako ostane sam... Najviše bih voleo Argentinu iz ove grupe, mislim da nam po sastavu najviše "leže".

Република Српска

pre 9 godina

Хрвати су мангупи без покрића,и имају веома изражен комплекс више вредности(а сами знамо како се добија тај комплекс).Драго ми је што су изгубили,јер неће бар данас овде да смарају са коментарима величајући сами себе.

Andrija

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....
(sns bot br.458, 1. septembar 2014 14:36)

Koja glupost što ti pišeš, pa ako hoće da izbegnu da budu prvi u grupi izgubit će od Grčke i bit će drugi a neće namerno gubiti od Senegala u trećem kolu. Proračunaj se malo, ovim porazom mogu čak da budu i četvrti a nije sigurno sa će i Portorika pobediti sa ovako lošom igrom. Ko kaze da Argentina ne moze da dobije Grčku a protiv Senegala dobijaju sigurno.

jjjj

pre 9 godina

Dieng je jedan od najboljih centara na svetu,i prosle nba sezone je imao 20 & 20 partije,samo mu treba minutaza.Sam je pobedio Hrvate,mada deluje kao da Hrvati kalkulisu da izbegnu nas...pitam se zasto ?

plavi plavi

pre 9 godina

Eh, pa kako sad da tempiramo protivnika iz te grupe? Senegal je vrlo opasan, i fizicki i u odbrani. Grcka je Grcka i to mislim da govori dovoljno...Mislim da bih najmanje voleo da igramo s Hrvatskom, jer bi posle verovatno bilo 2000 vrlo zamarajucih komentara...

bojanACM

pre 9 godina

ovi Hrvati su smejurija, gori su od nas, prije prvenstva kao prica idemo na medalju, jedva pobjedili ove prve dvije, da je srece da naletimo na njih u 1/8finala pa da BOGdan BOGdanovic rijesi to

Роџер Дет

pre 9 godina

Изгледа да је Пековић показивао тетоваже и објаснио неке ствари Горџи Ђенговићу у Минесоти.
Сјајан играч, за њега сам прогнозирао највећи индивидуални успех пред првенство. За сада убија.
Мислим да Хрвати имају добар тим, али не могу добити 3 утакмице са пола коша.

Kapiten botova

pre 9 godina

pa kako se to moglo dogodit ? Mozete da lazete sebe,ali ovo je jedna velika bruka i verujem najvece iznenadjenje,a mozda i nije.mozda jednostavno NISTE dobri koliko mislite da jeste.

musa dembele

pre 9 godina

Polako ,mi igramo protiv Irana,nije vreme za provokacije! Senegal je atletska ekipa nesto kao Angola... Ne mozes vise protiv tih ekipa da im prodajes fazone

grux

pre 9 godina

Kakav igrač ovaj Dieng, sam je nosio ekipu. Hrvati imaju dobre igrače, to im se mora priznati, ali ne i igru, izvukli su se sa Filipincima, a i ne baš jaka Argentina predvođena fantastičnim samo Skolom umalo da ih dobije. Spustite se na zemlju komšije i malo realnije sagledajte situaciju.

Кривокапић

pre 9 godina

Пустите ви Сенегал, него ми да победимо Иран. Ово да нам буде школа да се нико не подцењује.

Goblin

pre 9 godina

Ma bravo Senegal! Svaka čast momcima, pogotovo Diengu koji pokazuje klasu. Stvarno mislim da će momak tek da napreduje u NBA, i da Minesota ima dva ekstra centra. A što se Hrvata tiče, moraju da se leče kompleksa više vrednosti podhitno. Izgubili su od realno slabije ekipe, umalo izgubili od Filipina i to oba puta jer su mislili da su pobedili pre nego što je počeo meč.

sns bot br.458

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....

Ratko

pre 9 godina

Joj majko mila ovo je nezabelezeno u povijesti kosarke da Senegal pobedi ekipu iz Evrope! Najveca bruka i sramota u istoriji Svetskih prvenstava. Hrvatska nema pojma bio im je dan protiv Argentine i srecno dobili a Filipinci su bili bolji i nesrecno izgubili ali ne moze protiv sjajnih i iskusnih momaka iz Senegala da prodju te fore. Izgleda da ce Hrvati sa 3-4 pozicije u osminu finala i nadam se da cemo igrati sa njma. Nece da spavaju mesec dana kad ih dovate Monstruljica i drugari. Joj ala ima da zbijamo NBA action sa njima. Toce biti tek nezabelezeno. Kakav Saric, Rudeza i Zoric kakve su ono face i lepotani. Ha ha ha kakav cirkus.

jjjj

pre 9 godina

Dieng je jedan od najboljih centara na svetu,i prosle nba sezone je imao 20 & 20 partije,samo mu treba minutaza.Sam je pobedio Hrvate,mada deluje kao da Hrvati kalkulisu da izbegnu nas...pitam se zasto ?

stefan24

pre 9 godina

Svaka cast Senegalcima. Ljudi ce ocigledno stici barem do treceg mesta u grupi. Sto bi znacilo ako se mi izborimo pobedom nad Iranom i Brazilom za drugo mesto, u 1/8 finala idemo na Senegal. Sigurno su veliko iznenadjenje sa ovakvom igrom, ali tad ce kvalitet doci do izrazaja, i imamo cist put ka 1/4 finala. Nadamo se da ce se i nama jednom otvoriti povoljan zreb. Srecno Srbi!

plavi plavi

pre 9 godina

Eh, pa kako sad da tempiramo protivnika iz te grupe? Senegal je vrlo opasan, i fizicki i u odbrani. Grcka je Grcka i to mislim da govori dovoljno...Mislim da bih najmanje voleo da igramo s Hrvatskom, jer bi posle verovatno bilo 2000 vrlo zamarajucih komentara...

Роџер Дет

pre 9 godina

Изгледа да је Пековић показивао тетоваже и објаснио неке ствари Горџи Ђенговићу у Минесоти.
Сјајан играч, за њега сам прогнозирао највећи индивидуални успех пред првенство. За сада убија.
Мислим да Хрвати имају добар тим, али не могу добити 3 утакмице са пола коша.

SRBin bre

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57) Sto bi smo se mi plasili hrvata kad nas nikad nisu dobili mozda smo i izgubili nekad u nekoj prijateljskoj utakmici ali ja se toga nesecam znam samo da ih stalno dobijamo i bas bih voleo da se sa njima sastanemo jer nam to dodje kao jedan jaci trening pred 1/4 finale

Goblin

pre 9 godina

Ma bravo Senegal! Svaka čast momcima, pogotovo Diengu koji pokazuje klasu. Stvarno mislim da će momak tek da napreduje u NBA, i da Minesota ima dva ekstra centra. A što se Hrvata tiče, moraju da se leče kompleksa više vrednosti podhitno. Izgubili su od realno slabije ekipe, umalo izgubili od Filipina i to oba puta jer su mislili da su pobedili pre nego što je počeo meč.

murajsam

pre 9 godina

ne izbegavaju oni nas nego hoce da izbegnu spance tj, da ne budu 4 i 2 vec samo 1 ili 3 u grupi. E sad, kako su juce senegalci pobedili Portoriko morali su da izgube od Senegala, da ne bi bili drugi (ako izgube od Grcke). Ovaj nakaradni sistem ce tek d napravi cirkus jer svi hoce da izbegnu Spance i bice puno namestanja - CIRKUS OD MUNDIJALA !!!

Vz

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..
(LeCroat, 01. septembar 2014 17:20)
Pa stvarno si LeCroat TheRetard...bice vam opet ono "ma to mogu, ovaj, samo...samo Srbi" ;) znas ono, mi i poslednja sekunda sa vama...uvek udje...cak i sa 3/4 terena...jednostavno volimo da vas tovarimo ;)

marecare

pre 9 godina

Pa to i nije hrvatska reprezentacija vec kombinovana hrvatsko-americka reprezentacija. Cim si platio nekoga da igra za tebe - to vise nije reprezentacija.

Иван

pre 9 godina

Хрвати су, као прво, неприлагодљиви. Лакше ће изаћи на крај са Грцима, нама, Словенцима, Литванцима, укратко Европљанима, него са ваневропским селекцијама. Друго, танки су физички под кошем. Ако им споља не проради шут, нема ко да скочи по ту лопту. Томића је сваки Сенегалац одувао, јер је нејак и мршав као чачкалица, Жорић је јачи али и доста спорији, остали нису ни те висине ни те снаге. Тај недостатак офанзивног скока је посебан проблем због слабе организације напада, пошто је Укић ту ипак убедљиво највећа рупа, човек који готово ништа не уме да искреира, па се комшије стално муче у нападу. Но, с нама би то била сасвим другачија утакмица.

my way

pre 9 godina

Бежите Хрвати од нас, бежите, радије би и са Шпанцима и Бразилцима играли. Није ни чудо.

qwerty

pre 9 godina

Ko je gledao utakmicu video je da je Senegal ozbiljna ekipa. Setite se da smo i mi izgubili 2006. u Japanu od Nigerije i Tundzija Avodzobija sa jacom ekipom od ove sad, pa smo takodje sa jacom ekipom gubili od Estonije, dva puta od ove Crne Gore koja gubi od Holandije.

dex

pre 9 godina

Ovaj poraz ubedljivo najteze pada Sarencu! Za njega su Hrvati prvi favoriti valjda i ispred S.A.D. Evo, sad je morao da iznese teoriju zavere, jer Hrvati ne mogu drugacije da izgube... Strasno.

DragoslavSrboje

pre 9 godina

osobno mislim da je ovaj poraz dobar, jer ćemo izbjeć vrlo neugodnu reprezentaciju srbije, nije da vas se nešto bojim jednostavno samo želim manje stresnu utakmicu u 1/8 finala, po meni u obrani imate čvrću ekipu i bolje centre, i zato sam siguran da bi bila egal utakmica i da bi pojeo tonu živaca a to ne želim. rađe na brazilce francuze, mislim čak da njih imamo realne šanse za dobit. dok protiv vas, nije sve samo do kvalitete nego i do psihe igrača, a dojma sam da su naši još uvijek poprilično psihološki nestabilna momčad, i da se ne bi znali nosit s tim pritiskom da moraju dobit srbiju u 1/8 finala ako žele četvrtfinale. a i siguran sam da većina vas ne želi hrvatsku, bez obzira šta pričate ovdje. jer i sami znate, da bi bila egal tekma u kojoj bi odlučivao zadnji koš, koji možda ovaj put ne bi tradicionalno vi pogodoili za pobjedu već mi Hrvati. tako da, ja sam samo zbog toga da vas izbjegnemo, iako u polufinalu ili četvrtfinalu drage volje možemo na vas, samo da se naši prvo probiju do tamo. isto tako nemojte se naslađivat ovome previše, vidim da i vi muku mučite s irancima, a i realno je da ekipa oscilira na početku turnira. senegal je solidna ekipa, kao i fipilini šta god netko mislio o njima, može ih se dobit ali mogu biti i nezgodni ako dobro uđu u tekmu. pošto naši uvijek mlitavo ulaze u teku, obično se onda to završi ovakvim dar mar završnicama. a to za puštanje, pa nisu valjda već protiv filipina u prvoj "puštali" da izbjegnu vas srbe?

dalibor

pre 9 godina

za tebe LeCroat, lepa prica za decu za laku noc:) samo da te podsetim da vi uvek i to uvek i to bas uvek gubite od srbije u kosarci. bez obzira da li se to radi A rep. ili o bilo kojoj mladoj rep. kod vas hrvata je uvek tako da kada izgubite uvek su to kalkulacije ili je "sudac" kriv ili ili ili.samo jednostvano vi nikada niste ni bili sila u kosarci a medalju nemate 20 godina.

Кривокапић

pre 9 godina

Пустите ви Сенегал, него ми да победимо Иран. Ово да нам буде школа да се нико не подцењује.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ja uopste ne razumem na cemu pociva hrvatski optimizam,da je bilo pravde trebali su da izgube od Filipina,Senegal ih je danas oducio od kosarke,pobediti Argentinu i nije vise Bog zna kakav uspeh.A jos im predstoji mec protiv odlicne Grcke i Portorika koji igra na krilima Aroja!Hrvatima se smesi 4.mesto i mec protiv Spanije.

SEpePaRA

pre 9 godina

Sumnjam da su namestali, jer ako ne budu 1.(ili 3.) , a prodju kojim pukim slucajem Srbiju, Brazil ili Francusku u 1/8finala, u 1/4finalu idu na Spance.. Tako da ipak mislim da je ovo nemoc i neznanje..

Panik

pre 9 godina

Kalkulisete protiv Senegala kao da je Grcka u rangu Mikronezije... Vidimo se mi u sledecem krugu, bicete vi treci mi drugi. Dobijamo Brazil zivi bili pa videli.

Andrija

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....
(sns bot br.458, 1. septembar 2014 14:36)

Koja glupost što ti pišeš, pa ako hoće da izbegnu da budu prvi u grupi izgubit će od Grčke i bit će drugi a neće namerno gubiti od Senegala u trećem kolu. Proračunaj se malo, ovim porazom mogu čak da budu i četvrti a nije sigurno sa će i Portorika pobediti sa ovako lošom igrom. Ko kaze da Argentina ne moze da dobije Grčku a protiv Senegala dobijaju sigurno.

sns bot br.458

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....

mihajlo

pre 9 godina

Neznam dali da kopiram komentare komsija od juce ali necu, posto nissm tskav ali cu dodati samo jedan, kako rece komsija prvo reci hop pa skoci :).

Prokletstvo 95

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da hrvati još uvek mazohistički prate košarku. Što se tiče ove utakmice, iz aviona se vidi da su namerno izgubili, to jest da su uigravali neke elemente. Svejedno, postolje će gledati na televiziji.

Република Српска

pre 9 godina

Хрвати су мангупи без покрића,и имају веома изражен комплекс више вредности(а сами знамо како се добија тај комплекс).Драго ми је што су изгубили,јер неће бар данас овде да смарају са коментарима величајући сами себе.

brm, brm

pre 9 godina

Kako neko moze da spominje kalkulisanje ovde? Alo bre, njima trece kolo a nas tek ceka treca utakmica, kakvo crno kalkulisanje, i oni i mi mozemo biti i prvi a i poslednji u grupi...

grdoba

pre 9 godina

Stvarno katastrofa jbt. Valjda ovi nasi nece izgubiti od Irana.
(Petronije, 1. septembar 2014 14:37)


Јесмо ми оно једном изгубили од Нигерије? А да не причам како нас Кина разбуцала ономад. Брррр... Само да ми добијемо, а нек Хрвати губе од кога хоће. Ионако још једну годину нећу навијати за њихове кошаркаше. Таман да прође 20 лета.

crush

pre 9 godina

Senegal dobio Hrvatsku. Grcka razbila Senegal, a vidjet cete da ce Hrvatska pobjedit Grcku. Pa tko je tu lud...!?

Stvarno smo u kosarci ko Srbija u nogometu... imamo kvalitetu, igracki kadar i sve, ali ocito to nije dovoljno...

Zigzag

pre 9 godina

Nije dieng,koliko njihov play...taj nas je razvalio...treba priznati da su bili bolji od nas...na kraju ispada da je najlakse bilo s argentinom.,

Covek u prolazu

pre 9 godina

Smejemo se hrvatima sto su izgubili od Senegalaca dok mi zaboravljamo nasu bruku u Japanu 2006 kad smo izgubili isto africke repke ni manje ni vise od Nigerije.Nema sta stvarno je balkan najlicemerniji od zapada.

stefan

pre 9 godina

Dieng ce istisnuti Pekovica iz prve postave Minesote. Pokretljiviji je i bolji skakac, ima bolji sut spolja.
Minesota je zbog njega pustila Lava. Vigins, Benet, Rubio, Dieng i Pekovic su nova sila na Zapadu.
Hrvati katastrofalni i bez igre. Protiv Filipina su imali srece, Argentinci su igrali sa cetiri veterana i Kampacom (ko je gledao mec video je suvu klasu Argentinaca i onaj smek koji je SFRJ nekad imala, da je mladji dve godine Skola bi ih sam dobio) ali su se umrili. Danas Senegal. Hrvati su po sastavu medju 6-7 svetskih ekipa ali nemaju ni trenera ni igru. Mrtvilo.

Budimo realni

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57)

Buaaaaaaahahahahahahahah, ali pazi, Senegal! cekaj, buaaaaaaahahahahahahahaha. Pa vi bre kroasani ste u rangu Lihtenstajna. :DDD
Vecito neki cirkus s vama.... :D

delija iz pg

pre 9 godina

(košarkaški stručnjak, 1. septembar 2014 15:17)

Nisi ti košarkaški strucnjak, vec košarkaški optimista. Ostavi strucnjacima da daju komentare a ti vrti kuglu u nekom šatoru .

Цоа

pre 9 godina

Сад ће бити врло занимљива ситуација у тој групи, Сенегал има две победе, а играју још и са Филипинима које реално могу да добију.

aleksandar

pre 9 godina

Bruuuuuuuuuuuuga,bruukkkka decki.Ne hrvati ce osvojiti zlatnu medalju,vi ste bruka od reprezentacije sad kad mi dodju pa kazu kao da su kalkulisali.
Inace svaka cast za Senegalce.

sever 4ever

pre 9 godina

Nisam sigiran kako bi smo se snašli protiv senegla, njihovi visoki igrači su jako brzi i skočni što nama nikako ne leži. Juče nas je Lovernj ubio jer smo poveli Birčevića i trome centre koji nema šanse da pokrivaju poziciju krilnog centra. Ako smo već hteli centra koji može da igra četvorku onda je mali Jokić bio najbolja solucija. Mlad, perspektivan, pokretljiv, može da izvuče visokog igrača pod košem, zna da pogodi trojku ako ostane sam... Najviše bih voleo Argentinu iz ove grupe, mislim da nam po sastavu najviše "leže".

musa dembele

pre 9 godina

Polako ,mi igramo protiv Irana,nije vreme za provokacije! Senegal je atletska ekipa nesto kao Angola... Ne mozes vise protiv tih ekipa da im prodajes fazone

Miroslav

pre 9 godina

Hoce li biti neko ljubazan da mi objasni pravilo u slucaju istog broja bodova u grupi? na svim sajtovima bolju poziciju ima onaj tim sa boljom kos razlikom, a na stranici B92 je bolje plasiran tim koji je pobedio u medjusobnim duelima. Na primer, B92 je odmah napravio tabelu gde je Senegal prvi u grupi iako ima losiju poen razliku. Da li bolje mesto sa istim brojem pobeda ima tim sa boljom kos razlikom ili se najpre gleda medjusobni duel?

Ratko

pre 9 godina

Joj majko mila ovo je nezabelezeno u povijesti kosarke da Senegal pobedi ekipu iz Evrope! Najveca bruka i sramota u istoriji Svetskih prvenstava. Hrvatska nema pojma bio im je dan protiv Argentine i srecno dobili a Filipinci su bili bolji i nesrecno izgubili ali ne moze protiv sjajnih i iskusnih momaka iz Senegala da prodju te fore. Izgleda da ce Hrvati sa 3-4 pozicije u osminu finala i nadam se da cemo igrati sa njma. Nece da spavaju mesec dana kad ih dovate Monstruljica i drugari. Joj ala ima da zbijamo NBA action sa njima. Toce biti tek nezabelezeno. Kakav Saric, Rudeza i Zoric kakve su ono face i lepotani. Ha ha ha kakav cirkus.

Jadni li smo

pre 9 godina

Lošije od ovoga nećemo odigrati. Zbunili su nas visoki i skočni igrači Senegala. Te su karakteristike vrlo rijetke kod tamnoputnih igrača. Ma odigrali smo grozno.

ex

pre 9 godina

nevjerovatni djeng i ocajni bogdanovic... zasluzena pobjeda sve u svemu komsije se provukose protiv filipinosa ali mocni senegalci su ipak preeveliki zalogaj .... bez obzira s kim igrali u osmini mozemo proci siguran sam ...idemo Srbija

Rile

pre 9 godina

Braća Senegalci, kako su mi samo simpatični i oni i njihovi navijači. Vidi se da se raduju kao mala deca i da cene priliku da zaigraju na SP. Jesu Hrvati izgubili, ali nemoj da neko zbog ovog gubitka( koji je vrlo verovatno i iskalkulisan zbog procene da ćemo biti 4. mesto u našoj A grupi, pa da se ne bi ukrštali sa nama) potceni Hrvate. Spremni su oni da grizu kad treba, uostalom videće se to u nastavku. Pitanje nad pitanjima je da li su prevazišli psihološki hendikep zbog skoro dve decenije bivstvovanja van postolja? I nisam ironičan, već ozbiljan.

grux

pre 9 godina

Kakav igrač ovaj Dieng, sam je nosio ekipu. Hrvati imaju dobre igrače, to im se mora priznati, ali ne i igru, izvukli su se sa Filipincima, a i ne baš jaka Argentina predvođena fantastičnim samo Skolom umalo da ih dobije. Spustite se na zemlju komšije i malo realnije sagledajte situaciju.

rex

pre 9 godina

Ma da, svi kalkuliraju da izbjegnu Srbiju, evo ameri jučer pustili 1. poluvrijeme da izbjegnu srbiju u polufinalu, (malo realnosti, plasman u četvrtfinale je uspjeh za ovu momčad)

bojanACM

pre 9 godina

ovi Hrvati su smejurija, gori su od nas, prije prvenstva kao prica idemo na medalju, jedva pobjedili ove prve dvije, da je srece da naletimo na njih u 1/8finala pa da BOGdan BOGdanovic rijesi to

LeCroat

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..

Kapiten botova

pre 9 godina

pa kako se to moglo dogodit ? Mozete da lazete sebe,ali ovo je jedna velika bruka i verujem najvece iznenadjenje,a mozda i nije.mozda jednostavno NISTE dobri koliko mislite da jeste.

omg omg

pre 9 godina

vi koji govorite da kalkuliramo nemate pojma...cilj je medalja a to znaci izbjeci spanjolce do polufinala ostali su svi po mjeri protivnici...a mi cemo svakako biti prvi u grupi ovaj poraz nista ne znaci da smo htjeli kalkulirati izgubili bi od grka ne od senegala....brazil ce biti 4. kod vas jer je srbija jaca od njih tako da svakako idemo na njih jer cemo mi biti 1. ako dobijemo ove dvije

Tranquillo

pre 9 godina

Realno, sve osim časnih -10 ili -15 koševa u korist SAD
protiv domaćina bilo bi pravo čudo.
Suci će Španjolce pogurati kao i svako prvenstvo.
A za broncu je sve moguće, ali tu ne vidim nikoga s balkana.

pere

pre 9 godina

pa mi nema sanse nikakve da prodemo ,nama kako god koji centar stigne ubaci nam 30 . u 1/8 ako i prodemo igramo s ekipama koje su na centarskim pozicijama 4do 5 puta bolje od ovih orotiv kojih smo odigrali ,pa raduljica bi tomicu i zoricu sam zabio 40 samo da ima dovoljan broj lopti ,a onaj teodosic meh podsjeca na naseg planinica ,obojica se nisu u stav spustili cijelu karijeru ,obranu ni ne pomisljaju igrat .ako njega izbacite rastu vam sanse za 1/2 ,a s njim mislim da nemate sanse

košarkaški stručnjak

pre 9 godina

ništa zato, idemo dalje. Naši su opušteno igrali , a priliku su dobili i dečki koji inače ne igraju (Andrić, Hezonja), tako da je to s druge strane dobro. Bit ćemo 2. u grupi i idemo na Francuze koje lako dobijamo jer smo protiv dobrih reprezentacija pravi. A Srbi, polako, smanjite doživljaj, najrealnije je da ćete dobit ove indijance, i izgubit od Brazila i Španjolske, a onda idete na Grke a nakon toga doma. Pa da, ne može se s tri poraza u četvrtfinale. Lijep pozdrav

košarkaški stručnjak

pre 9 godina

ništa zato, idemo dalje. Naši su opušteno igrali , a priliku su dobili i dečki koji inače ne igraju (Andrić, Hezonja), tako da je to s druge strane dobro. Bit ćemo 2. u grupi i idemo na Francuze koje lako dobijamo jer smo protiv dobrih reprezentacija pravi. A Srbi, polako, smanjite doživljaj, najrealnije je da ćete dobit ove indijance, i izgubit od Brazila i Španjolske, a onda idete na Grke a nakon toga doma. Pa da, ne može se s tri poraza u četvrtfinale. Lijep pozdrav

LeCroat

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..

sns bot br.458

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....

rex

pre 9 godina

Ma da, svi kalkuliraju da izbjegnu Srbiju, evo ameri jučer pustili 1. poluvrijeme da izbjegnu srbiju u polufinalu, (malo realnosti, plasman u četvrtfinale je uspjeh za ovu momčad)

Tranquillo

pre 9 godina

Realno, sve osim časnih -10 ili -15 koševa u korist SAD
protiv domaćina bilo bi pravo čudo.
Suci će Španjolce pogurati kao i svako prvenstvo.
A za broncu je sve moguće, ali tu ne vidim nikoga s balkana.

Covek u prolazu

pre 9 godina

Smejemo se hrvatima sto su izgubili od Senegalaca dok mi zaboravljamo nasu bruku u Japanu 2006 kad smo izgubili isto africke repke ni manje ni vise od Nigerije.Nema sta stvarno je balkan najlicemerniji od zapada.

jjjj

pre 9 godina

Dieng je jedan od najboljih centara na svetu,i prosle nba sezone je imao 20 & 20 partije,samo mu treba minutaza.Sam je pobedio Hrvate,mada deluje kao da Hrvati kalkulisu da izbegnu nas...pitam se zasto ?

dex

pre 9 godina

Ovaj poraz ubedljivo najteze pada Sarencu! Za njega su Hrvati prvi favoriti valjda i ispred S.A.D. Evo, sad je morao da iznese teoriju zavere, jer Hrvati ne mogu drugacije da izgube... Strasno.

omg omg

pre 9 godina

vi koji govorite da kalkuliramo nemate pojma...cilj je medalja a to znaci izbjeci spanjolce do polufinala ostali su svi po mjeri protivnici...a mi cemo svakako biti prvi u grupi ovaj poraz nista ne znaci da smo htjeli kalkulirati izgubili bi od grka ne od senegala....brazil ce biti 4. kod vas jer je srbija jaca od njih tako da svakako idemo na njih jer cemo mi biti 1. ako dobijemo ove dvije

DragoslavSrboje

pre 9 godina

osobno mislim da je ovaj poraz dobar, jer ćemo izbjeć vrlo neugodnu reprezentaciju srbije, nije da vas se nešto bojim jednostavno samo želim manje stresnu utakmicu u 1/8 finala, po meni u obrani imate čvrću ekipu i bolje centre, i zato sam siguran da bi bila egal utakmica i da bi pojeo tonu živaca a to ne želim. rađe na brazilce francuze, mislim čak da njih imamo realne šanse za dobit. dok protiv vas, nije sve samo do kvalitete nego i do psihe igrača, a dojma sam da su naši još uvijek poprilično psihološki nestabilna momčad, i da se ne bi znali nosit s tim pritiskom da moraju dobit srbiju u 1/8 finala ako žele četvrtfinale. a i siguran sam da većina vas ne želi hrvatsku, bez obzira šta pričate ovdje. jer i sami znate, da bi bila egal tekma u kojoj bi odlučivao zadnji koš, koji možda ovaj put ne bi tradicionalno vi pogodoili za pobjedu već mi Hrvati. tako da, ja sam samo zbog toga da vas izbjegnemo, iako u polufinalu ili četvrtfinalu drage volje možemo na vas, samo da se naši prvo probiju do tamo. isto tako nemojte se naslađivat ovome previše, vidim da i vi muku mučite s irancima, a i realno je da ekipa oscilira na početku turnira. senegal je solidna ekipa, kao i fipilini šta god netko mislio o njima, može ih se dobit ali mogu biti i nezgodni ako dobro uđu u tekmu. pošto naši uvijek mlitavo ulaze u teku, obično se onda to završi ovakvim dar mar završnicama. a to za puštanje, pa nisu valjda već protiv filipina u prvoj "puštali" da izbjegnu vas srbe?

SRBin bre

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57) Sto bi smo se mi plasili hrvata kad nas nikad nisu dobili mozda smo i izgubili nekad u nekoj prijateljskoj utakmici ali ja se toga nesecam znam samo da ih stalno dobijamo i bas bih voleo da se sa njima sastanemo jer nam to dodje kao jedan jaci trening pred 1/4 finale

plavi plavi

pre 9 godina

Eh, pa kako sad da tempiramo protivnika iz te grupe? Senegal je vrlo opasan, i fizicki i u odbrani. Grcka je Grcka i to mislim da govori dovoljno...Mislim da bih najmanje voleo da igramo s Hrvatskom, jer bi posle verovatno bilo 2000 vrlo zamarajucih komentara...

stefan24

pre 9 godina

Svaka cast Senegalcima. Ljudi ce ocigledno stici barem do treceg mesta u grupi. Sto bi znacilo ako se mi izborimo pobedom nad Iranom i Brazilom za drugo mesto, u 1/8 finala idemo na Senegal. Sigurno su veliko iznenadjenje sa ovakvom igrom, ali tad ce kvalitet doci do izrazaja, i imamo cist put ka 1/4 finala. Nadamo se da ce se i nama jednom otvoriti povoljan zreb. Srecno Srbi!

Vz

pre 9 godina

Hahah sta mi radimo od ovog prvenstva :D Sprdaciju, gubimo i pobjedujemo kako nam je volja. Koja dominacija! Zna se da jedino spanjolci (domacinstvo) i drim tim mogu da nas poraze kad igramo ozbiljno..
(LeCroat, 01. septembar 2014 17:20)
Pa stvarno si LeCroat TheRetard...bice vam opet ono "ma to mogu, ovaj, samo...samo Srbi" ;) znas ono, mi i poslednja sekunda sa vama...uvek udje...cak i sa 3/4 terena...jednostavno volimo da vas tovarimo ;)

pere

pre 9 godina

pa mi nema sanse nikakve da prodemo ,nama kako god koji centar stigne ubaci nam 30 . u 1/8 ako i prodemo igramo s ekipama koje su na centarskim pozicijama 4do 5 puta bolje od ovih orotiv kojih smo odigrali ,pa raduljica bi tomicu i zoricu sam zabio 40 samo da ima dovoljan broj lopti ,a onaj teodosic meh podsjeca na naseg planinica ,obojica se nisu u stav spustili cijelu karijeru ,obranu ni ne pomisljaju igrat .ako njega izbacite rastu vam sanse za 1/2 ,a s njim mislim da nemate sanse

murajsam

pre 9 godina

ne izbegavaju oni nas nego hoce da izbegnu spance tj, da ne budu 4 i 2 vec samo 1 ili 3 u grupi. E sad, kako su juce senegalci pobedili Portoriko morali su da izgube od Senegala, da ne bi bili drugi (ako izgube od Grcke). Ovaj nakaradni sistem ce tek d napravi cirkus jer svi hoce da izbegnu Spance i bice puno namestanja - CIRKUS OD MUNDIJALA !!!

marecare

pre 9 godina

Pa to i nije hrvatska reprezentacija vec kombinovana hrvatsko-americka reprezentacija. Cim si platio nekoga da igra za tebe - to vise nije reprezentacija.

Ratko

pre 9 godina

Joj majko mila ovo je nezabelezeno u povijesti kosarke da Senegal pobedi ekipu iz Evrope! Najveca bruka i sramota u istoriji Svetskih prvenstava. Hrvatska nema pojma bio im je dan protiv Argentine i srecno dobili a Filipinci su bili bolji i nesrecno izgubili ali ne moze protiv sjajnih i iskusnih momaka iz Senegala da prodju te fore. Izgleda da ce Hrvati sa 3-4 pozicije u osminu finala i nadam se da cemo igrati sa njma. Nece da spavaju mesec dana kad ih dovate Monstruljica i drugari. Joj ala ima da zbijamo NBA action sa njima. Toce biti tek nezabelezeno. Kakav Saric, Rudeza i Zoric kakve su ono face i lepotani. Ha ha ha kakav cirkus.

stefan

pre 9 godina

Dieng ce istisnuti Pekovica iz prve postave Minesote. Pokretljiviji je i bolji skakac, ima bolji sut spolja.
Minesota je zbog njega pustila Lava. Vigins, Benet, Rubio, Dieng i Pekovic su nova sila na Zapadu.
Hrvati katastrofalni i bez igre. Protiv Filipina su imali srece, Argentinci su igrali sa cetiri veterana i Kampacom (ko je gledao mec video je suvu klasu Argentinaca i onaj smek koji je SFRJ nekad imala, da je mladji dve godine Skola bi ih sam dobio) ali su se umrili. Danas Senegal. Hrvati su po sastavu medju 6-7 svetskih ekipa ali nemaju ni trenera ni igru. Mrtvilo.

Prokletstvo 95

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da hrvati još uvek mazohistički prate košarku. Što se tiče ove utakmice, iz aviona se vidi da su namerno izgubili, to jest da su uigravali neke elemente. Svejedno, postolje će gledati na televiziji.

Роџер Дет

pre 9 godina

Изгледа да је Пековић показивао тетоваже и објаснио неке ствари Горџи Ђенговићу у Минесоти.
Сјајан играч, за њега сам прогнозирао највећи индивидуални успех пред првенство. За сада убија.
Мислим да Хрвати имају добар тим, али не могу добити 3 утакмице са пола коша.

Rile

pre 9 godina

Braća Senegalci, kako su mi samo simpatični i oni i njihovi navijači. Vidi se da se raduju kao mala deca i da cene priliku da zaigraju na SP. Jesu Hrvati izgubili, ali nemoj da neko zbog ovog gubitka( koji je vrlo verovatno i iskalkulisan zbog procene da ćemo biti 4. mesto u našoj A grupi, pa da se ne bi ukrštali sa nama) potceni Hrvate. Spremni su oni da grizu kad treba, uostalom videće se to u nastavku. Pitanje nad pitanjima je da li su prevazišli psihološki hendikep zbog skoro dve decenije bivstvovanja van postolja? I nisam ironičan, već ozbiljan.

Република Српска

pre 9 godina

Хрвати су мангупи без покрића,и имају веома изражен комплекс више вредности(а сами знамо како се добија тај комплекс).Драго ми је што су изгубили,јер неће бар данас овде да смарају са коментарима величајући сами себе.

dalibor

pre 9 godina

za tebe LeCroat, lepa prica za decu za laku noc:) samo da te podsetim da vi uvek i to uvek i to bas uvek gubite od srbije u kosarci. bez obzira da li se to radi A rep. ili o bilo kojoj mladoj rep. kod vas hrvata je uvek tako da kada izgubite uvek su to kalkulacije ili je "sudac" kriv ili ili ili.samo jednostvano vi nikada niste ni bili sila u kosarci a medalju nemate 20 godina.

Budimo realni

pre 9 godina

Nemojmo se radovati, ocigledno je da Hrvati kalkuliraju kako bi igrali protiv nas u doigravanju... Toga se najvise plasim.
(Gedzo, 01. septembar 2014 14:57)

Buaaaaaaahahahahahahahah, ali pazi, Senegal! cekaj, buaaaaaaahahahahahahahaha. Pa vi bre kroasani ste u rangu Lihtenstajna. :DDD
Vecito neki cirkus s vama.... :D

Jadni li smo

pre 9 godina

Lošije od ovoga nećemo odigrati. Zbunili su nas visoki i skočni igrači Senegala. Te su karakteristike vrlo rijetke kod tamnoputnih igrača. Ma odigrali smo grozno.

Goblin

pre 9 godina

Ma bravo Senegal! Svaka čast momcima, pogotovo Diengu koji pokazuje klasu. Stvarno mislim da će momak tek da napreduje u NBA, i da Minesota ima dva ekstra centra. A što se Hrvata tiče, moraju da se leče kompleksa više vrednosti podhitno. Izgubili su od realno slabije ekipe, umalo izgubili od Filipina i to oba puta jer su mislili da su pobedili pre nego što je počeo meč.

bojanACM

pre 9 godina

ovi Hrvati su smejurija, gori su od nas, prije prvenstva kao prica idemo na medalju, jedva pobjedili ove prve dvije, da je srece da naletimo na njih u 1/8finala pa da BOGdan BOGdanovic rijesi to

aleksandar

pre 9 godina

Bruuuuuuuuuuuuga,bruukkkka decki.Ne hrvati ce osvojiti zlatnu medalju,vi ste bruka od reprezentacije sad kad mi dodju pa kazu kao da su kalkulisali.
Inace svaka cast za Senegalce.

Иван

pre 9 godina

Хрвати су, као прво, неприлагодљиви. Лакше ће изаћи на крај са Грцима, нама, Словенцима, Литванцима, укратко Европљанима, него са ваневропским селекцијама. Друго, танки су физички под кошем. Ако им споља не проради шут, нема ко да скочи по ту лопту. Томића је сваки Сенегалац одувао, јер је нејак и мршав као чачкалица, Жорић је јачи али и доста спорији, остали нису ни те висине ни те снаге. Тај недостатак офанзивног скока је посебан проблем због слабе организације напада, пошто је Укић ту ипак убедљиво највећа рупа, човек који готово ништа не уме да искреира, па се комшије стално муче у нападу. Но, с нама би то била сасвим другачија утакмица.

qwerty

pre 9 godina

Ko je gledao utakmicu video je da je Senegal ozbiljna ekipa. Setite se da smo i mi izgubili 2006. u Japanu od Nigerije i Tundzija Avodzobija sa jacom ekipom od ove sad, pa smo takodje sa jacom ekipom gubili od Estonije, dva puta od ove Crne Gore koja gubi od Holandije.

grdoba

pre 9 godina

Stvarno katastrofa jbt. Valjda ovi nasi nece izgubiti od Irana.
(Petronije, 1. septembar 2014 14:37)


Јесмо ми оно једном изгубили од Нигерије? А да не причам како нас Кина разбуцала ономад. Брррр... Само да ми добијемо, а нек Хрвати губе од кога хоће. Ионако још једну годину нећу навијати за њихове кошаркаше. Таман да прође 20 лета.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ja uopste ne razumem na cemu pociva hrvatski optimizam,da je bilo pravde trebali su da izgube od Filipina,Senegal ih je danas oducio od kosarke,pobediti Argentinu i nije vise Bog zna kakav uspeh.A jos im predstoji mec protiv odlicne Grcke i Portorika koji igra na krilima Aroja!Hrvatima se smesi 4.mesto i mec protiv Spanije.

brm, brm

pre 9 godina

Kako neko moze da spominje kalkulisanje ovde? Alo bre, njima trece kolo a nas tek ceka treca utakmica, kakvo crno kalkulisanje, i oni i mi mozemo biti i prvi a i poslednji u grupi...

Kapiten botova

pre 9 godina

pa kako se to moglo dogodit ? Mozete da lazete sebe,ali ovo je jedna velika bruka i verujem najvece iznenadjenje,a mozda i nije.mozda jednostavno NISTE dobri koliko mislite da jeste.

mihajlo

pre 9 godina

Neznam dali da kopiram komentare komsija od juce ali necu, posto nissm tskav ali cu dodati samo jedan, kako rece komsija prvo reci hop pa skoci :).

my way

pre 9 godina

Бежите Хрвати од нас, бежите, радије би и са Шпанцима и Бразилцима играли. Није ни чудо.

SEpePaRA

pre 9 godina

Sumnjam da su namestali, jer ako ne budu 1.(ili 3.) , a prodju kojim pukim slucajem Srbiju, Brazil ili Francusku u 1/8finala, u 1/4finalu idu na Spance.. Tako da ipak mislim da je ovo nemoc i neznanje..

sever 4ever

pre 9 godina

Nisam sigiran kako bi smo se snašli protiv senegla, njihovi visoki igrači su jako brzi i skočni što nama nikako ne leži. Juče nas je Lovernj ubio jer smo poveli Birčevića i trome centre koji nema šanse da pokrivaju poziciju krilnog centra. Ako smo već hteli centra koji može da igra četvorku onda je mali Jokić bio najbolja solucija. Mlad, perspektivan, pokretljiv, može da izvuče visokog igrača pod košem, zna da pogodi trojku ako ostane sam... Najviše bih voleo Argentinu iz ove grupe, mislim da nam po sastavu najviše "leže".

grux

pre 9 godina

Kakav igrač ovaj Dieng, sam je nosio ekipu. Hrvati imaju dobre igrače, to im se mora priznati, ali ne i igru, izvukli su se sa Filipincima, a i ne baš jaka Argentina predvođena fantastičnim samo Skolom umalo da ih dobije. Spustite se na zemlju komšije i malo realnije sagledajte situaciju.

musa dembele

pre 9 godina

Polako ,mi igramo protiv Irana,nije vreme za provokacije! Senegal je atletska ekipa nesto kao Angola... Ne mozes vise protiv tih ekipa da im prodajes fazone

Andrija

pre 9 godina

Videlo se iz aviona da Hrvatska ovu utakmicu pušta Senegalcima, kalkukisanje, možda misle da će Srbija biti četvrta( realno nema šanse da pobedimo Brazil) pa njima se ne isplati prvo mesto.
Onaj erbol K.Simona 7 sekudni pre kraja sve govori, sklanjanje u odbrani....
(sns bot br.458, 1. septembar 2014 14:36)

Koja glupost što ti pišeš, pa ako hoće da izbegnu da budu prvi u grupi izgubit će od Grčke i bit će drugi a neće namerno gubiti od Senegala u trećem kolu. Proračunaj se malo, ovim porazom mogu čak da budu i četvrti a nije sigurno sa će i Portorika pobediti sa ovako lošom igrom. Ko kaze da Argentina ne moze da dobije Grčku a protiv Senegala dobijaju sigurno.

Panik

pre 9 godina

Kalkulisete protiv Senegala kao da je Grcka u rangu Mikronezije... Vidimo se mi u sledecem krugu, bicete vi treci mi drugi. Dobijamo Brazil zivi bili pa videli.

delija iz pg

pre 9 godina

(košarkaški stručnjak, 1. septembar 2014 15:17)

Nisi ti košarkaški strucnjak, vec košarkaški optimista. Ostavi strucnjacima da daju komentare a ti vrti kuglu u nekom šatoru .

crush

pre 9 godina

Senegal dobio Hrvatsku. Grcka razbila Senegal, a vidjet cete da ce Hrvatska pobjedit Grcku. Pa tko je tu lud...!?

Stvarno smo u kosarci ko Srbija u nogometu... imamo kvalitetu, igracki kadar i sve, ali ocito to nije dovoljno...

ex

pre 9 godina

nevjerovatni djeng i ocajni bogdanovic... zasluzena pobjeda sve u svemu komsije se provukose protiv filipinosa ali mocni senegalci su ipak preeveliki zalogaj .... bez obzira s kim igrali u osmini mozemo proci siguran sam ...idemo Srbija

Miroslav

pre 9 godina

Hoce li biti neko ljubazan da mi objasni pravilo u slucaju istog broja bodova u grupi? na svim sajtovima bolju poziciju ima onaj tim sa boljom kos razlikom, a na stranici B92 je bolje plasiran tim koji je pobedio u medjusobnim duelima. Na primer, B92 je odmah napravio tabelu gde je Senegal prvi u grupi iako ima losiju poen razliku. Da li bolje mesto sa istim brojem pobeda ima tim sa boljom kos razlikom ili se najpre gleda medjusobni duel?

Кривокапић

pre 9 godina

Пустите ви Сенегал, него ми да победимо Иран. Ово да нам буде школа да се нико не подцењује.

Zigzag

pre 9 godina

Nije dieng,koliko njihov play...taj nas je razvalio...treba priznati da su bili bolji od nas...na kraju ispada da je najlakse bilo s argentinom.,

Цоа

pre 9 godina

Сад ће бити врло занимљива ситуација у тој групи, Сенегал има две победе, а играју још и са Филипинима које реално могу да добију.