Antić: "Previše nervozni"

Poraz na startu SP od Gane znato će otežati put reprezentaciji Srbije u osminu finala, ali u taboru našeg nacionalnog tima i dalje veruju da je to moguće.

Izvor: AK

Nedelja, 13.06.2010.

18:35

Default images

"Mislili smo da ćemo mirnom igrom uspeti da dođemo do pobede, ali smo bili nervozniji nego što je trebalo".

"Malo nas je omeo i sudija svojim kriterijum za dodeljivanje žutih kartona, zbog čega sam morao da pravim neke neplanirane izmene", rekao je selektor našeg tima Radomir Antić.

Prema njegovim rečima, posle ovog poraza više nema prostora za bilo kakve kalkulacije.

"Ovaj meč je već za nama. Izvući ćemo zaključke, a već od sutra spremamo duel protiv nemačke. Ovaj poraz nametnuće nam i drugačije ponašanje je u preostalim utakmicama moramo da osvojimo bodove", poručio je selektor Antić.
FoNet
Kapiten Dejan Stanković ocenio je da je Srbija propustila šanse za pobedu.

"Previše smo respektovali Ganu u prvom poluvremenu. U nastavku smo stvorili šanse, ali nam se nije namestilo kako treba. Prvi žuti karton kod Lukovića možda nije postojao. Svesni smo da će nam biti još teže protiv Nemačke, ali verujem u ekipu, imamo pet dana da se odmorimo. Glavu gore, idemo dalje", kazao je Stanković.

Igrač sredine terena Srbije Miloš Krasić priznao je da je razočaran zbog poraza.

"Nismo iskoristili svoje šanse. Tužno je što smo primili gol u 85. minutu. Idemo dalje, još šest bodova je u igri. Imamo kvalitet, pokazaćemo to već u sledećem meču", zaključio je Krasić.

Drugu utakmicu reprezentacija Srbije igra 18. juna od 13,30 časova protiv Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

321 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: