"Kostelić postavio idiotsku stazu"

Brojni skijaški zvaničnici napali su Anta Kostelića posle druge vožnje slaloma na Igrama u Sočiju zbog staze koju je postavio.

Izvor: JT

Subota, 22.02.2014.

20:23

Default images

Stazu je najbolje savladao Austrijanac Marsel Hiršer, ali je on morao da se zadovolji srebrom iza sunarodnika Marija Mata, a tokom drugog laufa viđeno je čak 12 odustajanja.

Francuzi su za oca i trenera Ivice Kostelića rekli da je senilan, dok su Šveđani otišli korak dalje u uvredama na račun popularnog ’Gipsa’.

Razočaran sam, ali ne momcima. Oni su bili vrlo dobri. Razočaran sam zbog staze koju je postavio senilan i nesposoban čovek. ’Razbio’ je trku, hteo je da bude opasan. Možda on na taj način traži partnerer i navijače, ali sam ja razočaran i vrlo ljut. Ovo ne služi nikome, ovo nije šou, ovo je apsolutno ništa“, rekao je Fabijen Sague, tehnički direktor francuske reprezentacije.

Švedski skijaš Jens Bigmark takođe nije štedeo Kostelića, a posle trke je bio besan.

Ljut sam, ovo je totalno bolesno. Šala, parodija. Pitam se šta on kaže na ovo što je učinio večeras“, rekao je Bigmark.

Jane Blomkvist, komentaror na jednoj švedskoj televiziji, samo se nadovezao na Bigmarka.

Sramota, ovo nije dostojno jednog olimpijskog finala. Staza je bila postavljena potpuno idiotski“, istakao je Blomkvist.

Najbolji hrvatski skijaš, koji je zauzeo deseto mesto, očekivano je stao u odbranu svog oca.

Marsel se zahvaljivao mom ocu jer ova staza čini selekciju. Lauf od 46 sekundi na Olimpijskim igrama!? To je sramota. I zbog toga imamo prazne tribine. Znam da će biti mnogo kritika na tatin račun, ali ovo su Olimpijske igre, ne školska trka. Naravno da će ljudi žaliti, ali momci, naičite se šaltati, jer je skijanje nekada ovako izgledalo. A ne kao u prvoj vožnji, šta je to bilo?“, rekao je Kostelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: