Vukićević: Soči dragoceno iskustvo

Srpski skijaš Marko Vukićević rekao je da zbog loše staze nije uspeo da završi prvu vožnju u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Subota, 22.02.2014.

17:16

Default images

Vukićević je bio 48. u superveleslalomu, a potom je u slalomu i veleslalomu odustao već u prvoj vožnji.

Uslovi na stazi su bili vrlo teški jer je sneg bio jako loš. Imao sam startni broj 88 tako da je staza bila katastrofalna dok sam ja stigao na red. I pored toga sam pokušao nešto da napravim i da agresivno skijam od početka, a nažalost to me je koštalo ispadanja“, rekao je Vukićević.

Vukićević je istakao da su uprkos lošijim rezultatima za njega Igre u Sočiju bile dobro iskustvo.

Sada se okrećem Pjongčangu. Soči je za mene jedno veliko i dragoceno iskustvo. Video sam gde sam i svestan sam da moram još mnogo da radim da bih za četiri godine uspeo da ostvarim mnogo bolje rezultate“, istakao je Vukićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: