Furkad pod znakom pitanja za štafetu

Dvostruki olimpijski šampion Martin Furkad najverovatnije će propustiti subotnju štafeti na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Petak, 21.02.2014.

19:46

Default images

Prema rečima trenera francuskog bijatlonca, Furkad se ne oseća dobro i zbog toga je njegovo učešće u štafeti 4x7,5 kilometara pod znakom pitanja.

„Ne oseća se dobro i zaista su male šanse da se nađe na startu“, rekao je Stefan Butio.

Furkad, koji je u Sočiju osvojio zlata u poteri na 12,5 kilometara i invididualnoj trci na 20 kilometara, osvojio je srebro na 15 kilometara masovnim startom pošto je u poslednji čas odlučio da učestvuje na toj trci, uprkos problemu sa sinusima.

Zbog tog problema, Furkad je odlučio da spava u dolini Krasnaja Poljane, pošto je ona na nižoj nadmorskoj visini od Olimpijskog sela u kojem su smešteni bijatlonci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: