Norveškoj timsko zlato u kombinaciji

Norveški tim osvojio je zlato u nordijskoj kombinaciji posle skokova sa velike skakaonice i štafete 4x5 kilometara na Igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Četvrtak, 20.02.2014.

13:39

Default images

Zlato Norvežanima doneli su Jergen Grobak, Hovard Klemetsen, Magnus Krug i Magnus Hovdal Muan.

Grobaku je to drugo zlato na Igrama u Sočiju, pošto je slavio i na invidualnom takmičenju na velikoj skakaonici. Moanu je to druga medalja, posle srebra u istoj disciplini kao Grobak, dok je Krug dodao zlato bronzi sa male skakaonice.

Norvežani su slavili u vremenu od 47:13.5 minuta, sa tri desetinke prednosti u odnosu na Nemce. na trećem stepeniku pobedničkog postolja našli su se Austrijanci.

Srebro za Nemce osvojili su olimpijski šampion sa normalne skakaonice Erik Frencel, Bjern Kirhajsen, Fabijan Risle i Johanes Ridžek. Boje Austrije branili su Kristof Biler, Bernard Gruber, Lukas Klapfer i Mario Šteher.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: