Micićeva: Izgubila sam koncentraciju

Srpska snouborderka Nina Micić rekla je da ju je greška zbog gubitka koncentracije koštala mnogo u kvalifikacijama za paralel veleslalomu na Igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Sreda, 19.02.2014.

12:29

Default images

Nina je prvu vožnju završila za 1:00.93 minut, a drugu je zbog pada završila za 1:04.01 minut i na kraju je zauzela ukupno 27. mesto. U osminu finala se plasiralo najboljih 16 devojaka.

Prvu vožnju vozila sam dosta oprezno jer je mnogo devojaka koje su startovale pre mene palo zbog toga što je staza bila potpuno zaleđena. Pred drugu vožnju je otoplilo i staza je bila odlična. Sjajno sam vozila, ali me je greška u samom cilju koštala boljeg plasmana. Izgubila sam koncentraciju u deliću sekunde, jer sam sebe već videla u cilju i zbog toga sam pala i izgubila nekoliko sekundi. Jako mi je krivo jer sam odlično vozila ali idemo dalje, pokušaću da se koncentrišem za naredno takmičenje u paralel slalomu”, istakla je Micićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: