Dnevnik iz Sočija: Dan koji sam čekala

Specijalno za B92 po drugi put se javlja Nina Micić, prva snouborderka u istoriji koja će predstavljati Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama.

Izvor: B92

Utorak, 18.02.2014.

22:01

Default images

Dan koji sam čekala. Sutra je moja prva trka na Zimskim olimpijskim igrama. Prva ikada, prva u Sočiju.

Danas sam na poslednjem treningu pred sutrašnju trku nažalost osetila jak bol u leđima,ali pokušavam da uopšte ne mislim na to. Upravo sam završila terapiju, sada želim samo da se koncentrišem što je više moguće i pokušam da savladam tremu koju osećam. Pozitivnu za sad. Malu tremu. U stvari, koju malu, pa ja mislim da nisam ni svesna da ja sutra startujem. Prvi put.

Nevenin današnji rezultat uneo je veselje u naš tim i želim samo da vam kažem da mi svi ovde dajemo trenutno svoj maksimum i znam da se od nas očekuje više, možda su neki očekivali još bolje rezultate, ali sam sigurna da su svi koji su ovde sa mnom pružili i pružiće najbolje od sebe. Pretpostavljam da svi znate koja je privilegija biti ovde, sa svim ovim sportistima. I ja sam više nego srećna što sam deo tima.

Kompletan Ninin dnevnik pročitajte u našoj rubrici 'Dnevnik'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: