Frencel bez prilike za drugo zlato

Olimpijski šampion u nordijskoj kombinaciji na normalnoj skakaonici Erik Frencel najverovatnije će propustiti šansu da osvoji drugo zlato u Sočiju.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.02.2014.

17:29

Default images

Takmičenje na velikoj skakaonici na programu je u utorak, a Frencel bi mogao da ga propusti zbog virusa.

“Mislim da postoji mala šansa da će se takmičiti”, rekao je trener nemačkog tima Herman Vajnbuh, “U pitanju je veoma teško takmičenja, tako da mora da bude veoma jak. U nordijskoj kombinaciji imate šansu samo ako imate svoju punu snagu”.

Frencel se razboleo u subotu i od tada nije trenirao. Konačna odluka o tome da li će se naći na startu biće doneta u utorak pre starta takmičenja u 10.30 po našem vremenu.

Frencel, svetski broj jedan, trijumfovao je na individualnom takmičenju na normalnoj skakaonici prošle nedelje. U slučaju da odluči da ne učestvuje na drugom takmičenju u Sočiju, favoriti za zlato biće Japanac Akito Vatabe i Magnus Krog, koji su već osvojili srebro i bronzu u Sočiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: