Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 14.02.2014.

23:31

Vasa Micić – sestrin najveći navijač

Zbog sjajnih partija na Kupu Radivoja Koraća prethodnih dana Vasilije Micić je bio u centru pažnje, a sada je red došao na njegovu stariju sestru Ninu.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Nina će biti prva snouborderka u istoriji koja će braniti boje Srbije na Zimskim olimpijskim igrama, a najverniji navijač sigurno će joj biti mlađi brat.

Vasilije je prošlog vikenda oduševio sve i bio proglašen najkorisnijim igračem završnice Kupa, a tada mu je upravo Nina bila najveća podrška.

Nina je u četvrtak otputovala u Soči i zbog toga će se njihove uloge promeniti, iako Vasilije zbog obaveza neće moći da otputuje u Rusiju.

Tokom prvog dela februara košarka je bila u centru pažnje, mi smo imali tri utakmice, bili smo uspešni u Kupu Radivoja Koraća i Nina je bila moja najveća podrška tokom tih dana. Sada je došlo njenih pet minuta, njene trke su 18. i 22. februara, ja ću biti verovatno njen najveći navijač tih dana“, rekao je Vasilije za B92.

Mlada srpska snouborderka trke ima sledeće nedelje, a Vasilije kaže da će joj iz Beograda pružati punu podršku.

Iskreno, nisam dugo bio na njenim takmičenjima, još perioda kada sam se bavio skijanjem. Malo sam izgubio osećaj kako je to biti na trci na kojoj se ona takmiči, ali ovo je najveće takmičenje koje može da dostigne neki zimski sportista, verujem da je ona mnogo uzbuđena, ali sam i ja isto. Voleo bih da budem na tim trkama, ali ne mogu zbog obaveza u klubu, iako sam baš planirao da odem u Soči, ali biću kraj malih ekrana i navijaću za nju“, naglasio je Vasilije.

Nina je zbog povrede pre nekoliko nedelja čak odustala od ideje da će se naći u Sočiju, ali je spletom srećnih okolnosti ipak došla do norme, a svi u porodici Micić su presrećni što je ona ispunila svoj san, da se nađe na Olimpijskim igrama.

Interesantno je da je u jednoj emisiji o meni rekla da su svi planovi za Sočiju gotovi, ali je moja mama volela da bi volela da je gleda tamo. Tada je to bilo nemoguće, ali u kratkom vremenskom periodu stvari su se promenile, uspela je da izbori normu. To je san koji ona sanja već deset godina i mnogo mi je drago što je uspela da ga ostvari“, rekao je košarkaš Mega Vizure.

Vasilije ističe da veruje u svoju tri godine stariju sestru i da ona može da ostvari odličan rezultat u Sočiju.

Trke u kojima ona učestvuje su veoma neizvesne, takmiče se dve snouborderke u paru i u slučaju da neko ispadne ona ima velike šanse da se domogne visokog plasmana. Voleo bih da ima dosta sreće na tom takmičenju, da odvoza svoje najbolje trke i mislim da mnogima može da pomrsi račune jer je veoma talentovana u tome“, istakao je Vasilije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d