Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 23.02.2014.

19:27

Dačić i Putin se sreli u Sočiju

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić razgovarao je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o aktuelnim investicijama i političkoj situaciji u Srbiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dačić je na prijemu povodom zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju čestitao Putinu izvanrednu organizaciju igara i veliki uspeh ruskih sportista.

Premijer Srbije u ostavci susreo se na prijemu i sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedovom i premijerom Bugarske Plamenom Orešarskim, kao i predsednikom Medjunarodnog olimpijskog komiteta Tomasom Bahom.

Dačić, koji je danas doputovao u Soči, posetio je Olimpijsko selo i iskoristio priliku da sa sportistima Srbije obeleži 104. rodjendan Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

U njegovoj pratnji bio je i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić.

Goste u Olimpijskom selu dočekali su predsednik OKS Vlade Divac, potpredsednik Ivan Todorov, generalni sekretar DJordje Višacki i šef Misije Srbije u Sočiju Damir Štajner.

Dačić je rekao da će biti na zatvaranju igara u znak pažnje prema ruskim domaćinima, iako "mi (Srbi) nismo previše uspešni u zimskim sportovima". Zastavu Srbije na zatvaranju Igara nosila je skijašica Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve