Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 24.02.2014.

09:25

Šala na svoj račun: Gde je sada peti krug?

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju našalili su se na svoj račun tokom svečane ceremonije zatvaranja Igara zbog kiksa na otvaranju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Podsetimo, tada se desio propust, pošto se peti olimpijski krug nije otvorio, a slično se desilo i 16 dana kasnije, ali namerno.

Tokom zatvaranja Igara, plesači su na terenu stadiona Fišt formirali četiri prava olimpijska kruga, dok je peta grupa ostala skupljena.

Peti krug konačno se otvorio kada je publika shvatila da su se Rusi našalili na svoj račun.

Zimske olimpijske igre zatvorene su u nedelju posle 16 dana takmičenja u 15 sportova i 97 disciplina. Na Igrama je učestvovalo oko 3.000 sportista iz rekordnih 88 zemalja, među kojima i osmoro iz Srbije.

Ovako je izgledalo tokom otvaranja Igara 7. februara.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve