Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 05.02.2014.

15:16

Udovičić na otvaranju ZOI u Sočiju

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovaće u petak svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Udovičić će na otvaranju biti zajedno sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a takođe će i prisustvovati podizanju zastave Srbije u Olimpijskom selu.

Udovičić će učestvovati i na neformalnoj konferenciji ministara sporta zemalja koje imaju predstavnike na Olimpijskim igrama, a potom će u subotu bodriti Milanka Petrovića, nosioca zastave na otvaranju, koji prvi nastupa za Srbiju, u bijatlonskoj trci na 10 kilometara.

Srbiju će na 22. Zimskim olimpijskim igrama predstavljati osam sportista. Petrović će se takmičiti u bijatlonu i nordijskom trčanju, Vuk Rađenović i Aleksandar Bundalo su posada srpskog bob dvoseda, Ivana Kovačević i Rejhan Šmrković, takođe u nordijskom trčanju, Nevena Ignjatović i Marko Vukičević u alpskom skijanju i Nina Micić u snoubordu.

Zimske olimpijske igre u Sočiju održaće se od 7. do 23. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve