Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 17.02.2014.

17:29

Frencel bez prilike za drugo zlato

Olimpijski šampion u nordijskoj kombinaciji na normalnoj skakaonici Erik Frencel najverovatnije će propustiti šansu da osvoji drugo zlato u Sočiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Takmičenje na velikoj skakaonici na programu je u utorak, a Frencel bi mogao da ga propusti zbog virusa.

“Mislim da postoji mala šansa da će se takmičiti”, rekao je trener nemačkog tima Herman Vajnbuh, “U pitanju je veoma teško takmičenja, tako da mora da bude veoma jak. U nordijskoj kombinaciji imate šansu samo ako imate svoju punu snagu”.

Frencel se razboleo u subotu i od tada nije trenirao. Konačna odluka o tome da li će se naći na startu biće doneta u utorak pre starta takmičenja u 10.30 po našem vremenu.

Frencel, svetski broj jedan, trijumfovao je na individualnom takmičenju na normalnoj skakaonici prošle nedelje. U slučaju da odluči da ne učestvuje na drugom takmičenju u Sočiju, favoriti za zlato biće Japanac Akito Vatabe i Magnus Krog, koji su već osvojili srebro i bronzu u Sočiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve