Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 03.02.2014.

15:35

Magdalena Nojner - iz skija u komentatorsku fotelju

Magdalena Nojner je bivša reprezentativka nemačke u bijatlonu. Najuspešnija je žena svih vremena na svetskim šampionatima i dvostruka olimpijska šampionka.

Izvor: Maja Nikolić

Autor:Maja Nikolić

Default images

Kada se povlačila izjavila je da planira da se bavi trenerskim poslom i da osnuje porodicu. Sada je u drugom stanju. Porodiće se u maju, a nedavno je izjavila da se raduje bebi i ističe da se njen život više ne vrti oko bijatlona.

Ipak, ona će na neki način bio deo Igara u Sočiju, jer će raditi na televiziji kao stručni konsultant na takmičenjima u bijatlonu.

Sa 21 godinom postala je najmlađa šampionka Svetskog kupa u istoriji bijatlona. Jedna je od najpopularnijih sportistkinja u Nemačkoj, a nadimak joj je Zlatna Lena.

Profesionalnu karijeru počela je 2006. godine, a povukla se 2012. Za to vreme osvojila je deset zlatnih medalja na Svetskim prvenstvima, dva olimpijska zlata i trijumfovala na 25 trka Svetskog kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve