Dnevnik iz Sočija: Konačno sam i ja stigla

Posle Marije Milovanović, koordinatora za odnose sa javnošću Olimpijskog komiteta Srbije, i skijaša Marka Vukićevića, i Nina Micić je dobila priliku da piše dnevnik sa Zimskih igara u Sočiju specijalno za B92. Srpska snouborderka je u petak stigla u Soči i evo njenih prvih utisaka.

Konačno sam i ja stigla. Poslednja od svih iz naše delegacije.

Meni se čini da ja i dok spavam imam osmeh na licu od sreće koju osecam sto sam ovde. Što sam deo našeg tima. Što se posle svega završilo na najbolji mogući način, da i ja dođem ovde.

Danas mi je drugi dan u selu, juče sam se odmarala, a danas sam već odradila prvi trening. Ali, u ovom dnevniku želim da se posvetimo nekim drugim stvarima, a o takmičenjima i treninzima u sledećem.

Upravo se spremam da odem u teretanu sa Markom, koji sutra ima svoju prvu trku na Olimpijskim igrama, takođe sutra idem i posle svog treninga da odgledam njega. Ima nas malo, ali atmosfera je odlična, po ceo dan smo zajedno i trudimo se da pružimo podršku jedni drugima i ispratimo jedni druge na borilištima.

Sobu delim sa Nevenom, omiljenom cimerkom, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno, s obzirom da je muška populacija u većini, ali sve u svemu i momci su fenomenalni. Samo oni malo teže podnose naše trač partije, ali mislim da će se polako navići.

Sve u svemu, za sada, ja sam svime zadovoljna, oseća se olimpijski duh na svakom koraku, a ja sad žurim u teretanu i šaljem vam nekoliko ’selfija’ od danas, pa se čujemo brzo.

Puno pozdrava iz Sočija,
Nina

.

.