Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 15.02.2014.

14:49

Dnevnik iz Sočija: Konačno sam i ja stigla

Posle Marije Milovanović, koordinatora za odnose sa javnošću Olimpijskog komiteta Srbije, i skijaša Marka Vukićevića, i Nina Micić je dobila priliku da piše dnevnik sa Zimskih igara u Sočiju specijalno za B92. Srpska snouborderka je u petak stigla u Soči i evo njenih prvih utisaka.

Izvor: Nina Micić

Autor:Nina Micić

Default images

Konačno sam i ja stigla. Poslednja od svih iz naše delegacije.

Meni se čini da ja i dok spavam imam osmeh na licu od sreće koju osecam sto sam ovde. Što sam deo našeg tima. Što se posle svega završilo na najbolji mogući način, da i ja dođem ovde.

Danas mi je drugi dan u selu, juče sam se odmarala, a danas sam već odradila prvi trening. Ali, u ovom dnevniku želim da se posvetimo nekim drugim stvarima, a o takmičenjima i treninzima u sledećem.

Upravo se spremam da odem u teretanu sa Markom, koji sutra ima svoju prvu trku na Olimpijskim igrama, takođe sutra idem i posle svog treninga da odgledam njega. Ima nas malo, ali atmosfera je odlična, po ceo dan smo zajedno i trudimo se da pružimo podršku jedni drugima i ispratimo jedni druge na borilištima.

Sobu delim sa Nevenom, omiljenom cimerkom, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno, s obzirom da je muška populacija u većini, ali sve u svemu i momci su fenomenalni. Samo oni malo teže podnose naše trač partije, ali mislim da će se polako navići.

Sve u svemu, za sada, ja sam svime zadovoljna, oseća se olimpijski duh na svakom koraku, a ja sad žurim u teretanu i šaljem vam nekoliko ’selfija’ od danas, pa se čujemo brzo.

Puno pozdrava iz Sočija,
Nina

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

21 d

U fokusu

Vidi sve