Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 06.02.2014.

09:46

Dnevnik: Prvo javljanje iz Sočija

Sportska redakcija B92 već je najavila da ćete u okviru našeg specijala posvećenog Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju moći da čitate dnevnike članova naše misije.

Obećanje Vam ispunjavamo, a prva je priliku da piše za nas dobila Marija Milovanović, koordinator za odnose sa javnošću Olimpijskog komiteta Srbije. Marija će se u Sočiju postarati da svi srpski novinari na vreme dobiju informacije i budu u vezi sa sportistima.

Izvor: Marija Milovanović

Autor:Marija Milovanović

Default images

Tim Srbije u ponedeljak je stigao u Soči i odmah se smestio u dva Olimpijska sela. Sportisti koji se takmiče u biatlonu i nordijskom trčanju smešteni su u Olimpijsko selo koje nosi naziv ‘Endurance’, dok su takmičari u alpskom skijanju i bobu u planinskom Olimpijskom selu.

U tom Olimpijskom selu sam i ja, a tamo će nam se sledeće nedelje pridružiti i Nevena Ignjatović i Nina Micić.

Iako su naši sportisti smešteni u različitim Olimpijskim selima, koriste svaku priliku da obiđu jedni druge i razmene iskustva sa borilišta.

Naši olimpijci već su imali prilike da isprobaju olimpijske staze i za sada su zadovoljni uslovima i nestrpljivi da počnu takmičenje.

U planinskom Olimpijskom selu danas će biti svečano podignuta zastava Srbije u prisustvu predsednika i generalnog sekretara OKS Vlada Divca i Đorđa Višackog, predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolica, ministra omladine i sporta Vanje Udovičića i ambasadora Srbije u Rusiji Slavenka Terzića. Svi se tome radujemo, jer će to značiti da nas od početka Igara deli samo jedan dan.

Moji prvi utisci su da je u Sočiju sve grandiozno i u znaku Olimpijskih igara. Svima su samo takmičenje i Igre u glavi i svi jedva čekamo da počnu.

Toliko za prvo javljanje.

Puno pozdrava iz Sočija,
Marija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve