Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 05.02.2014.

16:47

Rađenović: Uvek je lakše kad znaš stazu

Bob tim Srbije u sastavu Vuk Rađenović i Aleksandar Bundalo u sredu je prvi put trenirao na olimpijskoj stazi u Sočiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Boris Rađenović bio je zadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali.

"Mogu da kažem da sam zadovoljan treningom. Momci su uradili sve što treba i korigovali neke sitne greške, a zadovoljan sam čak i plasmanom. Imali smo prilike da izvidimo konkurenciju, s obzirom na to da su danas vozili svi timovi protiv kojih ćemo se takmičiti. Verujem da ćemo ukoliko momci budu ovako odradili trku ući u finale Igara".

Pilot Vuk Rađenović poznaje stazu u Sočiju jer je već imao prilike da vozi ovde.

"Uvek je lakše kada vam je staza poznata. Ipak, dobro je što smo došli ovde dovoljno rano kako bismo mogli da budemo apsolutno spremni na dan trke. Danas smo imali prvi trening na stazi, uradili smo sve što smo planirali i treba samo da ponovimo to na trci".

Ceremonija dobrodošlice timu Srbije uz podizanje državne zastave u olimpijskom selu zakazana je za četvrtak u 17h.

Ceremoniji će prisustvovati i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministar Omladine i sporta u Vladi RS Vanja Udovičić i ambasador Republike Srbije u Rusiji Slavenko Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

27 d

U fokusu

Vidi sve