Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 22.02.2014.

17:43

Rusi iznenadili u bijatlonskoj štafeti

Ruski bijatlonci napravili su veliko iznenađenje trijumfom u štafeti na 4x7,5 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prvo zlato Rusima u bijatlonu u Sočiju doneli su Dmitrij Malijško, Anton Šipulin, Jevgenij Ustjugov i Aleksej Volkov u vremenu od 1:12:15.9 sata, sa osam promašaja.

Drugo mesto zauzeli su Nemci, koji su imali tri i po sekunde zaostatka, dok su Austrijanci bili skoro 30 sekundi iza novih olimpijskih šampiona na trećem mestu.

Favorizovani Norvežani, među kojima je i bio rekorder po broju osvojenih medalja na Zimskim olimpijskim igrama Ole Ejnar Bjerndalen, morali su da se zadovolje četvrtom pozicijom.

Srebro Nemačkoj su doneli Danijel Bem, Erik Leser, Arnd Pajfer i Zimon Šemp, dok su za Austriju bronzu osvojili Zimon Eder, Dominik landertinger, Danijel Mesotič i Kristof Zuman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve