Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 25.02.2014.

08:58

Kostelić: Sledeća sezona i kraj

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić rekao je da su mu Zimske olimpijske igre u Sočiju bile poslednje u karijeri koju će verovatno završiti sledeće sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kostelić je na Igrama u Sočiju osvojio srebro u superkombinaciji i tako broj medalja svoje porodice doveo do deset. Njegove su četiri, a preostale je na Igrama 2002. i 2006. u Solt Lejk Sitiju i Torinu osvojila njegova mlađa sestra Janica.

Olimpijske igre su za mene jedinstven civilizacijski događaj i skup na kojem se svake godine okupljaju najbolji sportisti sveta. Meni je drago i izuzetno sam ponosan što sam mogao da dam svoj doprinos da se Hrvatska upiše među zemlje koje su u Sočiju osvojile olimpijsko odličje“, rekao je Kostelić na prijemu kod predsednika Hrvatske Iva Josipovića.

Kostelić je srebrom u kombinaciji doneo Hrvatskoj jedino odličje u Sočiju, a posle zvaničnog dela prijema u razgovoru sa novinarima je istakao da karijeru u ovom trenutku planira da završi sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

20 d

U fokusu

Vidi sve