Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 21.02.2014.

17:30

Ignjatovićeva: Razočarana sam

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da je razočarana što nije uspela da završi trku u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nevena se se našla u grupi od 23 skijašice koje nisu završile prvu vožnju, od ukupno 85 koliko je startovalo.

Razočarana sam. Bili su teški uslovi i teška staza, moralo je da se uđe od starta bez ikakvih grešaka. Početak je bio strm i teška postavka, a ja sam se malo više bacila na gornju skiju, izgubila ravnotežu i skliznula. Nije mi krivo što sam se zaletela jer sam ja ovde došla da napravim neki rezultat, a ne samo da se spustim. Definitivno sam očekivala da napravim bolji rezultat u slalomu, ali sam zadovoljna rezultatom u veleslalomu tako da sada idemo ka Pjongčangu“, rekla je Ignjatovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve