Peđa Popović

Odbojka se igra i na pesku

Izgradnjom terena na Adi Ciganliji odbojka na pesku dobila je priliku da izađe iz duboke senke. Olimpijski sport od 1996. godine, bič volej privlači širom sveta desetine hiljada ljudi na tribine. Sada će srpski odbojkaši na pesku dobiti priliku da potvrde teoriju o podneblju koje odgovara razvoju kolektivnih sportova.

Peđa Popović petak 20.07. 14:28 Komentara: 7

Moglo je i bolje, ali…

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na završni turnir Svetske lige u prvom nastupu pod novim imenom. Bolji u grupi od naših odbojkaša bili su Rusi i Kubanci.

Peđa Popović subota 7.07. 18:05 Komentara: 1

Počinje nova era

Utakmicom protiv Rusije u hali Krilatsko odbojkaši Srbije započinju takmičenje u Svetskoj ligi. Prvi put pod imenom Srbije, ali kada se se uzmu u obzir i ostali oblici državne zajednice sa Crnom Gorom stižemo do broja 10.

Peđa Popović nedelja 27.05. 19:33 Komentara: 3

Gerić: "U finalu mi i Rusi"

Klupska odbojkaška sezona vrhunac će dostići ovog vikenda, kada se u Moskvi sastaju četiri najbolja muška tima na kontinentu. Za trofej u Indesit ligi šampiona bore se Dinamo, Lube Mačerata, Tur i Fridrihshafen.

Peđa Popović petak 30.03. 17:01 Komentara: 2

ILŠ: Bergamo u Cirihu juri petu titulu

Zvanične evropske šampionke iz Peruđe prošle nedelje su osvojile Kup CEV, pa će nedelju dana biti vlasnice dva evro-pehara. Ime njihovih naslednica znaćemo u nedelju uveče, kada se u Cirihu završi finalni turnir Indesit Lige šampiona za 2007. godinu.

Peđa Popović četvrtak 22.03. 18:02 Komentara: 3