Sa terena: Jedan grad, brdo – Zvezda ili Partizan?

U subotu od 17 časova će dobar deo Srbije 'stati' – pošto glavni arbitar označi početak jubilarnog 150. derbija između Partizana i Crvene zvezde.

Izvor:

Petak, 26.02.2016.

14:00

Sa terena: Jedan grad, brdo – Zvezda ili Partizan?
Starsportphoto

Večiti derbi je u svakom smislu posebna utakmica, a ono što se dogodi u tih devedeset i kusur minuta može da promeni raspoloženje milionima ljudi.

S druge strane, iako crveno-beli u ovaj okršaj ulaze sa čak 29 bodova viška u odnosu na crno-bele, kao i da je šampionska trka već sada praktično gotova – čak ni to ne može da umanji ushićenje oko onoga što nas čeka u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Jedan grad, jedno brdo, dva velika kluba – večiti derbi.

O jednom od najvećih derbija sveta u 27. izdanu emsije Sa terena za vas su govorili novinar portala b92.sport Nemanja Đorđević i urednik sportske redakcije naše kuće Miloš Šaranović.

U međuvremenu, ne propustite da pročitate pregršt kvalitetnih tekstova na našem specijalu posvećenom upravo duelu Zvezde i Partizana, uz veliki broj klipova i priča ljudi koji su na derbi išli još srediom prošlog veka.

Takođe, i dalje imate priliku da pišete za nas. Pišite nam na sport@b92.net, uz subject DERBI-PRICA (poželjno je da to budu Word fajlovi sa srpskim slovima). .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: