Sa bazena: Srpska vaterpolo bajka u Areni

Nekoliko dana prošlo je od Evropskog prvenstva na kojem je reprezentacija Srbije potvrdila dominaciju u vaterpolu.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2016.

15:40

Sa bazena: Srpska vaterpolo bajka u Areni
Starsportphoto

’Delfini’ su osvojili treću uzastopnu titulu pobedom nad Crnom Gorom u finalu čime su izjednačili rekord koji je do sada držao Sovjetski savez.

Ekipa koju vodi selektor Dejan Savić je uspela da se izdigne iznad svih problema i pored svetske titule osvojene u Kazanju ponovo zadrži i evropsku.

Beograd je dobio organizaciju najvećeg takmičenja na ’Starom kontinentu’ i potpuno je opravdao, a veliki hit bio je bazen u Kombank areni. Najveća hala na Balkanu bila je ispunjena tokom svakog dana, iako su postojali problemi sa raspodelom i prodajom karata, a poslednjeg dana oboren je rekord jer je 18.473 ljudi gledalo finale.

U borbi za titulu Srbija je igrala sa Crnom Gorom koja je imala podršku nekoliko hiljada navijača, ali nije uspela da izdrži i poražena je rezultatom 10:8.

U 18. emisiji Sa terena, prve Sa bazena, naš najmlađi reprezentativac Nikola Jakšić govorio je o velikom uspehu sada kada su se utisci slegli.

Sa terena, 18. epizoda: Srpska vaterpolo bajka u Areni by B92 on Mixcloud

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: