Sa terena: Danas svi igraju fudbal

Iza nas je još jedan traumatičan kvalifikacioni ciklus. Naravno, naša selekcija nije izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

13:00

Default images
StarSport

S druge strane, gledali smo dosta lepog i uzbudljivog fudbala, videli nekoliko iznenađenja. Neka su nas šokirala, a druga dala nadu da ćemo i u budućnosti gledati sve više 'malih' zemalja na velikim takmičenjima.

Da li svi danas igraju fudbal? Da li se u Srbiji danas igra fudbal? Da li ćemo u budućnosti igrati fudbal? Kako su oni koji igraju fudbal stigli do šanse da igraju fudbal na Evropskom prvenstvu?

Na pitanja svih pitanja, o temi svih tema i sportu o kome svi najbolje znamo sve... Za vas u četvrtoj epizodi novog serijala emisije 'Sa terena' govore Nemanja Đorđević i Spasoje Veselinović. Četvrta epizoda "Sa terena" i na Sound Cloud:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: