Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.06.2018.

15:40

Kokeza: Infantino je pošten čovek okružen lošim ljudima

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je da je predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino pošten čovek, ali da je okružen lošim ljudima, misleći na visoke funkcionere te organizacije zadužene za suđenje Masima Busaku i Pjerluiđija Kolinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kokeza: Infantino je pošten čovek okružen lošim ljudima
Foto: Starsport

"Duboko verujem da je đani Infantino pošten i čestit čovek i da pokušava da reformiše Fifu. Ali, da bi to uradio, mora da se reši ljudi kao što su Busaka i Kolina, jer oni samo dovode Fifu na loš glas i sve što Infantino dobro uradi za svetski fudbal, oni svojim lošim namerama pokvare i prave ružnu sliku o svetskom fudbalu", rekao je Kokeza sa Sportski žurnal.

Srpski tim je nezadovoljan suđenjem Nemca Feliksa Briha u utakmici protiv Švajcarske zbog čega je podneo žalbu FIFA.

Srbija je izgubila sa 1:2 u petak uveče, a Brih je, prema mišljenju Saveza, dao nepotrebne žute kartone srpskim reprezentativcima i ignorisao je VAR tehnologiju kod sporne situacije u šesnaestercu Švajcarske kada je oboren srpski napadač Aleksandar Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve