Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2018.

22:04

Mitrović: Kao deca, muve bez glave, glupo, glupo, glupo...

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović nije uspevao da pronađe prave reči da opiše poraz od Švajcarske, u drugom kolu Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Mitrović: Kao deca, muve bez glave, glupo, glupo, glupo...
Foto: Getty images

Srbija je vodila do 52. minuta, a onda je dozvolila Švajcarcima golove posle kontranapada za preokret u poslednjem minutu susreta u Kalinjingradu.

"Primili smo gol kao deca. Mnogo glupo, mnogo jeftino. Razočarani smo. Glupo. Nemam reči. Umesto da branimo rezultat mi, mi... Ne znam, ne znam šta se desilo", mučio se Mitrović da objasni poraz, "Ne može da se ide ko muva bez glave. Mnogo jeftino. Ne znam šta da kažem. Glupo, glupo, glupo".

Srbija sada mora da pobedi Brazil (27. jun, Moskva) da bi se plasirala u osminu finala Mundijala.

"Nećemo da odustanemo, daćemo sve od sebe. Idemo na pobedu. Bože zdravlja, Kostarika i Švajcarska su pokazali da može da se igra s njima", zaključio je Mitrović.

Nažalost, novinar RTS nije pitao Mitrovića da prokomentariše situaciju iz 66. minuta kada mu je sudija Feliks Brih svirao faul u napadu, dok su njega držala dvojica Švajcaraca u kaznenom prostoru rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve