Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2018.

20:02

"Biće teško zbog tog patriotskog naboja, ali posle 15 minuta..."

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je za "RTS" da će posle prvih 15 minuta duel sa Švajcarskom biti kao i svaki drugi koji se igra za bodove.

Izvor: RTS

Autor:RTS

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Upitan da li se utakmica koja je na programu u petak može uporediti sa onom protiv Australije iz Južne Afrike, rekao je da je svaki meč poseban.

"Australiju smo odavno zaboravili, okrećemo se pozitivnim mislima, u nadi da ćemo sve dileme oko plasmana u dalji tok takmičenja rešiti već sada", rekao je Stojković za "RTS".

Dodao je i da se zna koliko Švajcarska ima kvalitetnih fudbalera, koji uglavnom nastupaju u Premijer ligi, ali je dodao i da selekcija Srbije ne ulazi ni u jedan meč bez namere da pobedi.

"Sigurno je da će biti teško zbog tog patriotskog naboja, ali se posle prvih 15 minuta sve zaboravlja i to postaje normalna utakmica za bodove, kao ona protiv Kostarike. Najvažnija je psihološka priprema, verovatno će biti svakakvih dešavanja na terenu i pre i posle utakmice, ali smo mi spremni za to", naveo je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve