- Rusija 2018 -

Predsednik ne planira da ide u Rusiju, osim u jednom slučaju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne planira da ide na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji, osim ukoliko Srbija ne uđe u polufinale.

Izvor: Tanjug Srbija
Podeli
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Vučić je to rekao prilikom posete Ambasadi Rusije povodom nacionalnog praznika te zemlje i uputio čestitku ruskom predsedniku i građanima, a kako je Rusija domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu, koje počinje za dva dana, njegov domaćin, ambasador Aleksandar Čepurin poklonio mu je plišanu maskotu predstojećeg prvensta i privezak u obliku pehara koji pripada osvajačima.

Zahvalivši na poklonu, Vučić je rekao da je to "za uspeh ruskog domaćinsta, da im sve ide kako žele i za veliki uspeh srpskih fudbalera".

"Naravno, Rusiji želim uspeh, a Srbiju želim u polufinalu", rekao je Vučić i dodao da je za Rusiju najvažnije da bude dobar domaćin.

Kada mu je ambasador pružio privezak u obliku pobedničkog pehara, Vučić je prokomentarisao: "Za svaki slučaj da ja to ponesem... Iako se meni svi smeju u Srbiji kad govorim o nagradama, nisu prvi put naši sportosti tako nesto dobro uradili".

Upitan da li će ići na prvenstvo, rekao je da nije planirao, osim u slučaju da reprezentacija Srbije uđe u polufinale.

"Nisam planirao. Ako naši dođu do polufinala, onda idem na Svetsko prvenstvo", rekao je predsednik Srbije.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu