Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.07.2018.

18:04

"Perišić nikako nije mogao da skloni ruku, ne razumem VAR!"

Španski golman Iker Kasiljas, čuvar mreže Porta rekao je da mu nije jasno kako je Ivanu Perišiću u finalu SP mogao da bude dosuđen penal.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty images

Kasiljas je priznao da VAR tehnologiju ne razume dobro jer smatra da kod igranja rukom hrvatskog internacionalca, ni namere ni penala nije bilo.

"Iskreno, ja korišćenje VAR tehologije ne razumem dobro. Francuska je dala gol iz slobodnog udarca kom je prethodio faul. I nikom ništa", napisao je Kasiljas koji je nekoliko godina igrao u Real Madridu sa Lukom Modrićem.

Francuska je Hrvatsku pobedila 4:2 u finalu Mundijala i dok je prvi gol sam sebi dao Mario Mandžukić, drugi je postigao Antoan Grizman iz penala za 2:1.

"Još jedna greška! Pa Perišić nije mogao nikako da skloni ruku. Matuidi je pokušao da udari loptu glavom, promašio je i ona je pogodila Perišića u ruku. Moje mišljenje je da to ne može da bude penal", rekao je svetski prvak iz 2010. godine.

Posle penala Grizmana su usledili golovi Pogbe i Mbapea za 4:1, a poraz je Mandžukić do kraja uspeo samo da ublaži nakon velike greške golmana Francuske Uga Lorisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve