Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2018.

14:30

Srpski navijač vređao Džaku: Mrš odavde (VIDEO)

Snimak kako nepoznati srpski navijač na tribinama stadiona u Kalinjingradu vređa Granita Džaku, fudbalera Švajcarske, posle meča sa Srbijom ponovo nas je podsetio na duel između dve selekcije.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski navijač vređao Džaku: Mrš odavde (VIDEO)
Foto: Getty Images

Utakmica između Srbije i Švajcarske odavno je arhivirana, a neki bi rekli i zaboravljena, međutim snimak koji se ovih dana pojavio na društevnim mrežama ponovo je podgrejao situaciji.

"Orlovi" su u najkontroverznijoj utakmici na Mundijalu poraženi od Švajcaraca sa 2:1, a golove za "Sajdžije" postigli su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, koji su obojica poreklom sa Kosova.

Oni su golove proslavljali tako što su rukama imitirali 'albanskog orla', što je naišlo na velike kritike srpske, ali i evropske javnosti.

Sada, tri nedelje posle, na Tviteru je osvanuo snimak kako srpski navijač psovkama vređa Džaku i govori mu "Mrš, mrš odavde", a Džaka ga ućutkuje tako što je stavio kažiprst na usta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve