Nova vest
Fudbal

Subota, 07.07.2018.

18:19

Kejn: Kasnije ćemo pogledati kako se naši navijači raduju

Napadač Engleske Hari Kejn kaže da je pred Engleskom velika utakmica u polufinalu ko god joj bude protivnik i da će tek kasnije pogledati kako su engleski navijači proslavili plasman među četiri najbolje ekipe u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Kejn: Kasnije ćemo pogledati kako se naši navijači raduju
Getty Images

Engleska je pobedila Švedsku sa 2:0, golovima Megvajera i Dele Alija iz 30. i 59. minuta i prošla u polufinale Svetskog prvenstva prvi put još od 1990. godine.

"Znamo da još uvek imamo veliku utakmicu ispred sebe - polufinale. Ali osećamo se dobro, imamo samopouzdanja. Jednostavno moramo opet. Znam da navijači ovde, ali i oni kod kuće - pogledaćemo i neke snimke kasnije, za sada uživaju. Samo hoćemo da učinimo svoju zemlju ponosnom", rekao je Kejn posle utakmice.

Strelac prvog gola Hari Megvajer kaže da je Engleska kontrolisala utakmicu i da su samo u završnici meča, Englezi postali pomalo "aljkavi".

"Znali smo na čemu smo radili. Prekidi su za nas velika stvar, a i centaršut od Džesija Lindgarda za Dele Alija je nešto što smo radili na treningu, pa zasluge za to idu stručnom štabu, ali i igračima koji su to izveli", rekao je Megvajer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve