Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.07.2018.

19:00

Forsberg: Uopšte Švajcarskoj nismo dali šanse

Fudbaler Švedske Emil Forsberg rekao je da je njegova selekcija pobedila na najbolji mogući način i da nije dala Švajcarskoj mnogo šansi.

Izvor: B92

Autor:B92

Forsberg: Uopšte Švajcarskoj nismo dali šanse
Foto: Getty Images

Švedska je pobedila Švajcarsku 1:0 u osmini finala Svetskog prvenstva i sada čeka boljeg iz duela Engleske i Kolumbije u borbi za mesto među četiri najbolje ekipe na turniru.

Jedini gol za Švedsku je u 66. minutu dao upravo Forsberg i proglašen je igračem utakmice.

"Tako mi mnogo znači što smo uspeli da pobedimo na neverovatan način. Uopšte nismo dali mnogo šansi Švajcarskoj. Videti sve ovo što zajedno uspevamo, tera mi suze u oči i čini me ponosnim. Ako uspemo sve da uradimo kako treba, znamo da možemo biti dobri i u odbrani i u napadu. U četvrtfinalu smo i to je dokaz da radimo nešto dobro", rekao je posle utakmice Forsberg.

Njegova ekipa je i pred ovo Svetsko prvenstvo uradila veliku stvar. U baražu je igrala sa Italijom i jedan gol Johansona joj je bio dovoljan da prođe u tom dvomeču, a Italijane posle 60 godina ostavi bez SP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve