Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.07.2018.

17:48

Peter Šmajhel: Kad se osuše suze, shvatićemo koliko smo dobri

Legendarni danski fudbaler Peter Šmajhel ponosan je na svoju reprezentaciju, kao i sina Kaspera, uprkos eliminaciji sa Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Autor:B92

Peter Šmajhel: Kad se osuše suze, shvatićemo koliko smo dobri
Foto: Getty images

"Ostao sam bez reči. Ne mogu biti ponosniji na svoju zemlju, sina, njegove saigrače, ceo stručni štab i našeg fantastičnog selektora Oge Hareidea. Kada se osuše sve suze, shvatićemo koliko smo dobri bili", napisao je Peter Šmajhel na društvenim mrežama.

Šmajhel je uz tekst postavio fotografiju sa svojim sinom Kasperom kada je bio dečak, u dresovima Mančester junajteda, čiji je bio golman.

Danska je u nedelju posle penala eliminisana u osmini finala Svetskog prvenstva od Hrvatske.

Kasper Šmajhel je odlično branio, a Dansku je spasao eliminacije posle produžetaka, kada je pred kraj drugog odbranio penal Luki Modriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve