Nova vest
Fudbal

Subota, 30.06.2018.

13:19

"Najbolje bi bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil"

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić komentarisao je za banjalučke "Nezavisne novine" rezultate grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji i izjavio da bi "najbolje bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil".

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Upitan o iznenađujućim rezultatima na Mundijalu, poput eliminacije Nemačke već u grupnoj fazi, Dalić je ocenio da se Argentina, koja je bila u grupi sa Hrvatskom, provukla u osminu finala.

"Eliminacija Nemačke je svakako najveće iznenađenje. Najbolje bi bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil i da ih je eliminisala. Do sada smo videli da je ovo dosta izjednačeno prvenstvo i favoriti nisu baš toliko ubedljivi", rekao je Dalić.

On je naveo da je Hrvatska "uradila sjajnu stvar".

"Ako to ne potvrdimo protiv Danske, onda nismo u suštini ništa napravili. Sada smo okrenuti Danskoj i to nam je trenutno najvažnija utakmica. To moramo da odradimo kako treba. Ako ne prođemo u četvrtfinale, onda će se sve ovo veoma brzo zaboraviti", kazao je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve