Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2018.

18:20

Albanci: Naučimo Srbe da im je poraz deo DNK

Tviter profil "Albanian soccer", koji prati fudbalska dešavanja u Albaniji, poslao je provokativnu poruku pred meč Srbije i Švajcarske, koji igraju u drugom kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Albanci: Naučimo Srbe da im je poraz deo DNK
Foto: Getty Images

Reprezentacije Srbije i Švajcarske u petak od 20 časova odigraće utakmicu i očekuje se da ovaj meč bude pun naboja i intenziteta, pošto protivnik naše selekcije u sastavu ima veliki broj igrača rođenih u Albaniji i na Kosovu.

Baš zbog toga u Albaniji sastav Švajcarske smatraju kao njihov "B" tim i nema sumnje da će "Časovničari" imati veliku podršku iz ove države.

Profil koji na Tviteru prati 2.000 ljudi napisao je "da bi svi trebalo da upišu 22. jun u kalendar jer se tad igra meč između Srbije i Švajcarske".

"Upišite svi u svoj kalendar datum 22. jun – Srbija protiv Švajcarske (B tim Albanije). Ovaj meč će sigurno biti napet. Naučimo te Srbe da im je poraz deo DNK".

U sastavu Švajcarske, između ostalog, igraju Džerdan Šaćiri, Blerim Džemaili, Valjon Behrami i Granit Džaka. Ovo nije prvi put da stiže provokacije, pošto je i Šaćiri ranije postavio sliku kopački sa zastavom tzv. Kosova.

Koliko su "temeljni i posvećeni svom poslu" najbolje govori objava da je Behrami prvi Albanac koji je nastupao na četiri različita Svetska prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

373 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve