Sahranjen Goran Bunjevčević

Goran Bunjevčević, nekadašnji proslavljeni srpski fudbaler, sahranjen je na Novom bežanijskom groblju.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2018.

17:20

Sahranjen Goran Bunjevčević
StarSport

Od Bunje su se oprostili mnogo poznati ljudi iz sveta sporta, među kojima su Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Dejan Savićević, Slavoljub Muslin, Savo Milošević, Mihajlo Pjanović, Nenad Bjeković, Predrag Danilović...

Takođe i predsednik FSS Slaviša Kokeza, selektor Mladen Krstajić i reprezentativci Luka Milivojević, Duško Tošić, Aleksandar Mitrović, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov.

Sahrani prisustvovali su i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar policije Nebojša Stefanović.

Bunjevčević je noći između 19. i 20. maja hitno prebačen u bolnicu gde mu je ustavljeno da mu je pukla aneurizma, zbog čega je operisan i od tada je bio u teškom stanju.

Nažalost, preminuo je 29. juna u 45. godini života. Bunja je do smrti obavljao funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Igračku karijeru proveo je u nekoliko beogradskih klubova pre nego što je 1997. prešao u Crvenu zvezdu, čiji je bio kapiten.

Potom je još nastupao za Totenhem u Engleskoj i Den Hag u Holandiji. Za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je 16. puta.
StarSport
StarSport
StarSport
StarSport
StarSport
StarSport
StarSport
Starsport
StarSport
StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: