Nedelja, 24.06.2018.

23:05

Motivaciona poruka Krstajića: Odavde do večnosti...

Izvor: B92

Motivaciona poruka Krstajiæa: Odavde do veènosti... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Povidon

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.
(Јабучило, 25. jun 2018 09:48)
Ja se bojim da smo mi mozda vec i izbaceni sa ovog SP i da ce nam ovaj Iranac ponistiti i cist gol ako bude trebalo. Posteno sudjenje treba da se zasluzi a mi vredjamo sve oko sebe. Dovodimo osudjene ubice, dajemo im legitimacije FSSa, zvizdimo himni protivnika (sto je nevidjeni primitivizam a to radimo vec dugo), sada i otimamo zastave... Zvizdimo himni Svajcarske, a ucestvujemo na SP pod pokroviteljstvom Fife koju predvodi Svajcarac, dakle ser.mo mu po drzavi i ocekujemo posteno sudjenje?! Daj Boze, da nisam u pravu. Brazilu je protiv Kostarike nedostajala samo realizacija, imali su puno gol sansi...

radnik sporta

pre 5 godina

Stojkovic - Milenkovic- Ivanovic- Rukavina-Veljkovic- Kolarov- Matic- Milivojevic- Tadic- Prijovic-Mitrovic

formacija: 4 - 3 - 1 - 2

Black

pre 5 godina

———————————Rajkovic—————————

Veljkovic———————-Bleki———————-Kostic

————-——————Milivojevic—————————

Živković————Tadić Ljajić ————Kolarov

Jovic Mitrovic


Treba da igramo sa malim brzim igračima nemozemo Matic SMS Kilavi spori...napadati pametno Kostić i Kolarov da se menjaju isto tako milivojević ako krene igra dupli pas Tadić/Ljajić se vraćaju na zadnjeg veznog to će da ih zbune odbrana na jednu liniju ofside zamka da radi...mitrovic da spusti lopte iza sebe ako je dalje od gola a živković Kolarov/ kostić da probijaju strane posle ako vodimo 2:0 ubacivati matica/sms radonjića

Block

pre 5 godina

Ma pusti motivacioni govor. Kome bre profesionalnom fudbaleru treba motivacioni govor za utakmicu sa Brazilom?!?! Tu se gine po definiciji. Sagledaj nase limite I postavi igru pametno. Nemamo mi kvalitet kao Hrvatska, tako da ni postavka igre ne moze da bude ista. Dakle idemo racionalno da nas ne odvale nekim ponizavajucim rezultatom I ubiju u pojam generaciju od koje se tek ocekuju rezultati. Ako se I desi cudo da odigramo nereseno (ili jos bolje pobedimo), a Kostarika zezne Svajcarsku sa 2:0, onda sve kujemo u zvezde, a Krstajica proglasavamo sa pocasnog gradjanina Kaljingrada.
Svako bezglavo jurenje sa Brazilcima po terenu, kako bi smo se dokazali da nismo p...e i oprali za poraz od Svajcarske, je infantilna budalastina. Kao igrali smo hrabro i primili 6 komada kao onomad protiv Argentine.

I jedna preporuka za kraj, da na kopackama stavimo zastavu Argentine da ih nerviramo :)

Рејџ Агенст

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga
(ulica sezam, 25. jun 2018 01:09)

Дај човече, уопште није тачно то што причаш, какве везе има Радоњић са Муслином, лично је Кокеза дао интервју где је рекао да ће Сергеја отети Шпанци или Италијани и да Савез не жели да се то деси. Радоња тада није био у разматрању.

mihailo

pre 5 godina

Sad ćemo da pobedimo Brazil pa će onda da nas diskvalifikuju jer je Krstajić vodio tim, a nije smeo zbog još neizrečene kazne ???

Kolarov na krilo

pre 5 godina

Gurnuti Kolarova na krilo. To nije nešto neobično, npr. Alaba u repki igra znatno više neprijed nego u Bajernu. A bilo bi znatno korisnije jer Kostić nije u formi, Kolarov je dosta konkretniji od njega na krilu, a pomagao bi dosta bolje u odbrani, koja bi bila čvršća bez njega po toj strani. Iza njega Tošić, Milinković i Ivanović u sredini, desno Rukavina. Jer Rukavina dosta bolje trči od Ivanovića, koji je izgubio i na brzini.

Dva zadnja vezna Matić (jako laša partija i protiv Kostarike i protiv Švajcarske) ili Milivojević i SMS. SMS samo zato što nam treba ofanzivnija postavka, on je igrač inspiracije, nije konstantan, nadam se da će biti bolji nego protiv Švajcaraca koji su svaki duel sa njim dobili.

Naprijed, zna se Mitrović i Tadić u sredinu, Živković desno. Živković jer je brži od Ljajića, i jer je Tadić u boljoj formi od Ljajića. AKo ne bude išlo sa Živkovićem, uvesti Ljajića a tad Tadić desno.

Dakle, Stojković - Milinković, Ivanović, Tošić, Rukavina - Matić, SMS - Kolarov, Tadić, Živković - Mitrović

To vam je najbolje moji fudbalski znalci što imamo i što možemo sastaviti...

u

pre 5 godina

vi Srbi ste naša pravoslavna braća, ratovali smo, ubijali jedni druge, ne mogu reći da ste mi baš dragi iako smo braća ali volio bih da izbacite Brazilce i mislim da ćete to i uraditi. Kostariku je Brazil dobio tek u produžetku a vi ste je riješili lagano bez stresa, sa Švicarskim Albancima niste imali sreće, rano ste se povukli, nije suđen penal...čeka vas velika radost, spremte se, spremte...

RX

pre 5 godina

Ja pisem da smo pretrcali NAJVISE na SP posle Rusa vec od utakmice sa Kostarikum, ali izgleda da najveci deo to i dalje ne shvata. Nije problem trcanje, posto trcimo VISE nego Nemci ili Islandjani, vec je problem sto smo PREVISOKI/PRETESKI za ovu postavku igre.
Ne mozemo da igramo na kontre, jer ko ce da ti ih trci? Ivanovic, SMS, krila-koja nisu krila (Tadic, Ljajic) ili Mitrovic, koji ja mislim da ne moze da pretrci 2 odbrambena igraca na celom turniru i to bez lopte.
Sredina nam je slabo pokretljiva, jeste da svi trce, ali nema sprinta i eksplozivnosti - trci se poziciono, pomera se ceo tim, ali nema timskog PRITISKA na protivnika, kome se redovno prepusta inicijativa, a ti samo pomeras linije levo, desno...
Pa, Switz je imala 547 pasova sa 87% preciznih dodavanja!! A, mi pretrcali vise, to znaci da se trcalo u prazno, poziciono, BEZ PRITISKA na protivnika ili sa pojedinacnim pritiskom!

Krstajic je odsekao napad od sredine, nemamo brza krila, odsekao je sredinu od odbrane, jer imamo 4 spora u odbrani i 2 igraca u vezi od 185 i 193cm. Ispred njih SMS od 191. cm, nemas brza krila, vec "ciste 10-ke" na krilima (Tadic, Ljajic).

Moramo da pojacamo sredinu, Tadic da predje na 10, uzmemo 2 brza krila, izbacimo jednog iz odbrane i igramo sa SMS u trouglu ispred Milivojevica-Matica, Tadic ispred, levo i desno krila, napad Prijovic pre Mitrovica

Tosic, Milenkovic, Ivanovic
Matic, Milivojevic
SMS
Radonic, Tadic, Zivkovic
Prijovic
izmene: Kolarov, Kostic, Mitrovic

Miks

pre 5 godina

Karma je čudo! Oterali ste Muslina bez reči! Gospodin čovek, vrhunski stručnjak sa ogromnim iskustvom koji je napravio ovaj tim i dominantno nas plasirao u kvalifikacijama za SP je oteran preko noći, samo zato što nije hteo da mu mafijaši menadžeri sastavljaju tim. Zašto je oteran Muslin!? Kao njegov pomoćnik si morao da odeš sa njim i pokažeš da imaš moralnih vrednosti, ali ti jedva čekaš da sedneš na njegovo mesto..savest grize, gubi se kompas..a sve se vraća!

Милош

pre 5 godina

Чему овај својеврсни " циркус" заиста је тешко објаснити? Толико приче о чему, о фудбалу! Ко се све није јавио да коментарише...Укључили се и министри владе, а круна свега је обраћање и самог председника државе, и то каквим говором. Тачку на И ставља нико други него селектор репрезентације, објављујући тзв."мотивациони говор"!!! Не пада ми напамет да се укључујем у ово будалаштину која ни ти може, ни ти ће било шта да промени у животу било кога. Једноставно речено, нашим момцима желим пуно среће и да остваре успех, а ја лично немам ни жеље, ни воље , ни живаца да све То пратим.

bobo mk

pre 5 godina

Samo Živković na krilu i Tadiću sredini tešava celu priču. Braćo uradite tako i Brazil ide kući...
(sima, 25. jun 2018 02:38)

A gde da postavi dečka kojeg traže najbolji timovi sveta, jer mora da bilda minutažu da bi njegov klub dobio masno obeštećenje.

Vasa je brži a Milan pametniji

pre 5 godina

Brazil ako zabije gol kao Mitrović u ranoj fazi utakmice.Drži gaće!Doguraju li do 2 poluvremena bez gola u svojoj mreži sve je moguće.

Јабучило

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.

rango

pre 5 godina

Komšije, odigrajte utakmicu protiv Brazila pametno defanzivno jako gdje ste najjači ne možete vi s njima juriti po cijelom terenu jer jednostavno nemate kvalitetu. Dovedite ih do 60 minute u egal poziciju onda se brazilske linije raspadaju jer jure i samo razmisljju kako zabiti gol.Imat ce te 2-3 kornera i koji csntarsut s polu distance gdje može Mitrović zabiti..stignete još uvijek odigrati zadnjih 15 min kao u pocetku protiv Švicarske samo opet kazem morate biti u poziciji odnosno rezultatski u egalu...svaka jurnjava po terenu će vas kostati te prilike...vjerujem da vaš tim to može..pitanje je samo vaseg trenera jer nisam baš siguran da razumije dobro karakteristike i mogucnosti vaših igrača...puno sreće i prije svega pameti.

ser dali

pre 5 godina

e to je srbija...nejimaru klizeci...zasto je nejmar kriv...zato sto smo izgubili od svajcaraca utakmicu koju smo morali pobediti...strasno...pozivate igrace da unakaze nejimara...zamislite da je to vase dete...vreme je da stavimo prst na celo !!!

Carpe diem

pre 5 godina

Za ove Velike Srbe,koji dele Srbe po mestu rodjenja,imam samo komentar ZATO NAM TAKO I IDE. I,SRAM VAS BILO DOK SE NE OPAMETITE.

AlCapo

pre 5 godina

Ako bi skroz objektivno aterirali na zemlju - mi smo u grupu usli iz 4-og sesira. Pokazuje se da nam je to realno mesto, pa je nas svaki osvojen bod veliko iznenadjenje i ogroman uspeh.

Gerov

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.
(Sergej, 24. jun 2018 23:13)
Hehe, pa s obzirom na tvoj nick, treba da stoji “odstojimo”, “pokazemo”, “igramo” i “stojimo”!

joe

pre 5 godina

mladene nisi ti ciro blazevic, nazovi ga , pitaj kako se motivise ekipa, nekad davno , igraju protiv argentine, ciro ulazi u svlacionicu i kaze decki pa ovi argentinci i nisu tako losi, svi su ostali zbunjeni nakon te njegove izjave naravno, pogotovo jer su im sa suprotne strane bili batistuta, ortega,zeneti, simeone,veron, crespo, ovo je izjavio slaven bilic u jednom intervju

Marko polo

pre 5 godina

Professionalno, strucno, takticki I fizicki se prpremite. Odigrajte najbolje sto znate, ponasajte se sportski na terenu I izvan terena. Politici nije mjesto u sportu.Niko Vas ne mrzi, nitko Vam ne moze oduzeti uspjeh, sve je na Vama I Vasem umjecu. Sportski slavite ako pobijedite, sportski cestitajte protivniku ako izgubite.

tony

pre 5 godina

ako budete sekli protivnicke pasove kao do sad i ako im budete krali lopte kao do sad i ako budete trcali na svaku loptu kao do sad i ako uspesno smirite temperament kao sto ste i do sad.... ma brate realno nema nista od nas. samo se blamirate unapred i nas blamirate dzabe.

Milan

pre 5 godina

Jedina sansa da uopste dobijemo sansu da pobedimo Brazil je da ovog baksuznog saucesnika organizatora eliminisanja Muslina posaljemo sto dalje od Rusije a da zamolimo Muslina da preuzme komandu.

Canadian

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedelja, 24. jun 2018 23:24)

Nemoj ti momak sa Mladenom “grubo”, nas je ipak 12 MILIONA, a kad krenemo k’o jedan zemlja ce da se trese, a i vama “jaranima” gaće. Jel jasno momcino, jer te niko nije pit’o za misljenje.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Prosto je ne moguce da pobedimo Brazil. Nasi,posle Svajcarske,su se u glavama vec spakovali da se vrate kucama. Jednostavno takav nam je mentalitet. A sa druge strane je Brazil. Ljudi koji zive za ovaj sport,ljudi koji zive fudbal. Igrace rastereceno jer su vec prosli,plesace po terene,unistiti ce nas....
Na zalost svih nas koji toliko zelim da nase momke gledamo u drugom krugu.
Licno,jos me jako boli onaj poraz od svajcalbanije....

CSKAa

pre 5 godina

Retorika iz vremena Slobodana Milosevica je jadna. Pa šta ako su pokazivali orla koga to uopšte vredja evo mene ne. I ne nije bio penal bio je čist faul u napadu i da kartoni jesu bili na mestu osim Maticevog koji je malo prestrog. Takodje nam je progledamo kroz prste za još pet kartona na Saciriju.

Mizuno

pre 5 godina

Hahaha koga motivise preko instagrama mene????
Treneru treba da motivises fudbalere a sto se mene tice ja vas vise ne gledam nikada.... ne zbog toga sto ste izgubili nego sto je vase zalagane i igra katastrofa i nikada se nece popraviti.....

srećan

pre 5 godina

Samo da odemo kući, da ne bude bruka protiv Brazila a sve miriše na to( prijetimo praznim pištoljem:-). A onda da odgledamo na miru eliminacionu fazu bez bombastičnih naslova u medijima.

Djordje Rap

pre 5 godina

Ne pratim sport intenzivno. Kada smo pre par godina igrali u kosarci finale sa Amerikancima kazem ja drugu, ko zna mozda se nesto desi pa ih dobijemo! A on kaze meni: E decko, decko, vidi se da ne pratis kosarku...

Zokara

pre 5 godina

Dali je neko primetio da jos neki selektor koristi drustvene mreze u toku sampionata? E moj Krstajicu, to su stvari koje praktikuj zatvorenih vrata!

markan

pre 5 godina

Sad juriš na Brazil a u prošlom kolu juriš na 3 boda protiv Švajcarske jer si mislio da protiv Brazila nema šta da tražiš. Da imamo normalan savez bio bi smenjen odmah, ali nemamo...

Torcida

pre 5 godina

igrajte kukavički fudbal. kao braća vam grci pa možda prođete, al ja više volim kad se ekipa otvori kao što Hrvati rade, pa i izgube od Engleza sa 4:2 nego kad kukavice grci sa 2-3 gola postanu prvaci evrope

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Добро људи, треба се борити до краја, што је у супротности са понашњем неких наших претходних репрезентација. И даље мислим да је против швицара бод био одличан и да они неће у задњем коли добити Костарику, али шта је ту је. Против Бразила треба играти као Костарика, дакле затворено па ако се укаже прилика из контри, ако се отворимо проћи ћемо као Тунис против Белгије...

веверица

pre 5 godina

наша игра није била савршена. а на ово првенству, чија јесте? белгије једино, али која је имала смешне противнике.
чињеница 1:
сви ви који мрачите, да смо добили швајцарску, сада бисте хвалили!
чињеница 2:
швајцарска је бразилу дала гол из очигледног фаула у нападу
чињеница 3:
на 1:0 за србију, није свиран чист пенал над митровићем.
чињеница 4:
судија немац (!? швајцарци - немци у чему је разлика, да не помињем што наша група укршта са немачком) је код те одлуке одбио сугестију ВАР студија да погледа снимак.
чињеница 5:
инфантино је швајцарац
чињеница 6:
србија на првенству није имала ни једну одлуку коју су судије измислиле у нашу корист.
сума сумарум:
да није суђења у корист швајцарске, србија и бразил би имали по 6 бодова, швајцарска би се спаковала да иде кући, а ви малодушни хејтери без става бисте дизали у небеса крстајића и момке (а сада их вређате), баш као што сте радили после победе против костарике (где игра такође није била савршена.
спортски поздрав

Džoni

pre 5 godina

Da imamo iole neku igru pa nečemu i da se nadamo, ali realno mi na ovom prvenstvu sa "našom igrom" ne bi mogli pobediti jedno 20-tak ekipa a mi se zamlaćujemo da ćemo dobiti Brazil? Da je bar Brazil prošao dalje pa da povuku ručnu ali i njima treba tako da crno nam se piše.

milos

pre 5 godina

nije srqmota izgubiti od Brazila,nije sramota primiti od njih ni 3,5,7 komada....oni su sila pa su sila...samo neka se momci bore,pa sta bude bice,uz njih smo ovaj put kao i pre,kao i u buduce...
NAPRED MOMCI NAPRED SRBIJA

mar

pre 5 godina

da su košarkaši ili odbojkaši pa da se nadam, ovde se jedino nadam da neće biti više od dva razlike, ne bih da doživim još jednu argentinu

s tim u glavi, moja taktika za ovakvu utakmicu bi bila igra na kontru bez nadtrcavanja i otvorene igre sa Brazilcima jer u tome gubimo u startu, i takođe neka Stojković prestane da ispucava svaku loptu, krenite polako preko centra, nemamo mi Žigića u napadu da igramo tako.

Ivan

pre 5 godina

Najmaru klizeci u kolena u prvom minutu pa posle sta nam bog da, jbg nece valjda crveni u prvom minutu a za njega ima vremena taman da se oporavi do pocetka sezone.

marija

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!
(zagorka, 24. jun 2018 23:51)

Koja si ti Carica.
Bolja si od ovog našeg.

ulica sezam

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga

Dule

pre 5 godina

Cuda su moguca. Mozda nekako uvalimo gol i odigramo bunker sa Brazilom i dobijemo ih. Ali po cemu smo to mi zasluzili to cudo? Da mi kao ekipa koja igra totalni anti fudbal izbaci favorita za osvajanje svetskog. Kao da svet zeli da gleda nas fudbal koji se vise ne igra ni u engleskoj cetvrtoj ligi. Sta ce to ostati zapisano u istoriji posle te utakmice. Kako je jedan tim uspeo bunkerom i kukavickom igrom da izbaci slavni Brazil sa svetskog prvenstva. 1000 puta bih vise voleo da se otvorimo protiv Brazila i izgubimo 4-2 nego da ih dobijemo kukavicki 1-0.

miki

pre 5 godina

Ne razumem zasto su svi protiv Krstajica.Iramo ipak nesto malo bolje nego prije...za meine svakako bolje resenje od Muslina.Ne smemo zaboraviti da je Svicarska 6 ta na fifinoj rang listi a mi nismo Hrvati da se borimo za svoju drzavu.Ne moze on sa klupe igrati….A i objektivno smo skromna ekipa.To gde je Krstajic rodjen to je zemljaci nebitno!Puno srece nasoj reprezentaciji protiv Brazila i puno pozdrava svima!

crni sin

pre 5 godina

jedna zaista napredna motivaciona poruka, ako ne pobede sad brazil nista nisu uradili. sigurno ce sad sa ovom motivacionom porukom da igraju brze, jace, bolje...opravdanje su vec nasli

pero

pre 5 godina

Sve je to u redu i u fudbalu je sve moguce. Brazil ima ime ali ne igra nesto super. Moze da se pobjedi i sugurno ce doci ekipe koje ce ih pobjediti. Srbija nije jedna od tih ekipa. Oni igraju kukavicki fudbal i to se nece promjeniti preko noci. Jedini tim od ex Yu koji nema respekt prema jacima su Hrvati. Srbi mogu da gaze samo buraniju ali se uplase pred jacim. Osim toga u ekipi nema kvalitete, nema vodje koji ce ih motivisati da idu naprijed. Trener je mlak, nema autoritet. Prije sam se nervirao kad izgube, prije sam se nervirao kad izgubi i Novak ali treba biti realan. Sreca prati hrabre.Reprezentacija Srbije njeguje kukavicki fudbal i ne zasluzuje nista bolje. kad napadas onda ces i dati gol. kad se konstantno branis, primices gol prije ili kasnije. Oni daju gol pa se brane. To vec spada u domen psihickih problema. samo mi nije jasno da nema nijedan igrac ili trner da ih pokrene.

боже правде

pre 5 godina

Организујем кретајући текно фестивал главним улицама у Минхену након што Бразил испадне у групној фази. Сви сте позвани. Биће колона једно 100 аута најмање.

bojan

pre 5 godina

Motivacioni govori se rade u svlacionici van javnosti kao sto je Paunovic radio a ne ti sa ovim motivacionim govorom da zamazes oci javnost

alexxx

pre 5 godina

Vidim komentare kako je reprezentacija Srbije fizički nespremna a zapravo to je daleko od istine. Na utakmici protiv Švice pretrčali su 116 km ( Sergej preko 12 km), usporedbe radi Hrv protiv Argentine 104 km a na oko bi čovjek reko da su Hrvati fizicki izgledali puno moćnije. Jedino što Hrvati znaju gdje trče a Srbi ko muhe bez glave. Razlog : izbornik i taktika .

sportski pozdrav iz Hr

mladen

pre 5 godina

Krle, niste iskreni ni prema sebi ni prema nama.Svajcarce niste pobedili jer niste mogli ili niste znali i to je sva istina.Brazil je fudbalska velesila i niko vam nece zameriti ako ih ne pobedite, ali dajte sve od sebe, trcite, borite se, krvarite, "ginite"...Narod ce to da prepozna i to ce biti pobeda.Sve ostalo je manje vazno!

antiDebil

pre 5 godina

Pobedite, samo hrabro ! Obradujte sve nas, predsednika i sve gradjane Srbije. Vi to mozete!
(SnsPodmladak, 24. jun 2018 23:20)

sns jugend ?

bleedgreen

pre 5 godina

Ljudi, trebamo biti realni i priznati sebi da je i ovo sve do sad ogroman uspeh. Mislim da nemamo ni promil sanse da pobedimo Brazil, iako ni oni nisu nista specijalno pokazali do sad, al verujem da ce tek da dizu formu. Ako smo mi protiv nekih siptara igrali defanzivu i cuvali rezultat nema vise sta da trazimo dalje u takmicenju. Recimo Hrvati su bez imalo respekta usli u mec sa Arg i zasluzeno slavili, nisu se povukli posle prvog gola, igraju lep fudbal, imaju dobar tim i cemu da se nadaju. Neko je vec lepo napisao - ono sto smo mi u basketu, to su oni donekle u fudbalu. Kazem donekle jer se nisu bas poosvajali trofeja ali zato uvek lepo igraju i najvaznije imaju samopouzdanja i te fudbalske bezobraznosti. Da nam je te bezobraznosti dobili bismo 3:0 svicu/alb kako god

Igor

pre 5 godina

Ima li neko da objasni Krstajicu da odbrana ne moze da se igra tako,previse prostora ostavljate,ne pokrivate igrace striktno,sporo se krecete...ako protiv Brazila odigrate kao protiv Svajcarske napunice vam mrezu.

4s

pre 5 godina

Ako zelite da se osvetite Brihu za sudjenje pobedite Brazil,idete na Nemce a onda ih izbacite,osveta ce biti slatka!!! Na mukama se poznaju junaci.

nedelja

pre 5 godina

Mladene.... ostavi ti čovek komentar na Instagramu, bez uvrede, bez ičega... samo istina, nemaskirana, a ti blokiraš pristup! Majstore, legendo.. jel ti živiš u srednjem veku?? Tvoja funkcija, i tvoje delovanje dok si na njoj, je predmet javne kritike. U tome i jeste poenta. U suprotnom bi bio 'selektor' ekipe iz kraja. Ovako, care, kada spominješ Hag, to činiš kao predstavnik Srbije, u kojoj nisi ni rođen, ako ćemo već grubo. Tako, da, kada ti neko ostavi komentar na Instagramu, shvati da od blokiranja nemaš ništa. Novi profil se napravi za minut. Zamisli da krene armija botova.. znaš, oni rade za pare. Ko više plati, kod njega idu.. uostalom, pitaj vođu, jarana.. Ajd' uzdravlje, što bi se reklo kad si izbosne, i o'ladi malo sa politikom i Hagom.. bar dok si selektor.

Stega23

pre 5 godina

Joj ljudi prestanite vise sa sudijom i Svajcarskom! Daj bre imamo jos 90.min, i nikad se ne zna sta moze biti... Zato se okrecite Brazilu sto pre, ako ginete ginite muski protiv Brazila, a ne sa sudijama.....

Petar

pre 5 godina

Komedija. Umesto da se fokusira sa treci mec sa igracima on piskara po Instagramu. Lepo je to vreme bilo kada su igraci bili u karantinu pred utakmicu da se fokusiraju samo na utakmicu a ne na politiku, sudjenje i ostale gluposti. Cemu i zasto se baviti stvarima koju su izvan vase kontrole. Znali ste i pre utakmice ko ce biti sudije, zasto tada niste reagovali i rekli Nemaci sude Svicarcima, ili nasa grupa se ukrsta za grupom u kojoj su Nemci, bilo sta sto ste mogli pre utakmice da uradite. Zasto ste cekali da izgubimo pa da se bavite vasim poslom, a tada to vec bilo kasno. A mi kao luzeri, zalimo se kada izgubimo.

Sergej

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.

riquelme

pre 5 godina

dzaba krsto.. nije ni do tebe.. jednostavno smo slabi..mi gotovo nemamo igrača koji igra u oba smera.. to se zove totalni fudbal, a mi to ne znamo da igramo.. mi smo grupa solidnih individualaca i ništa više od toga.. štoperski tandem se praktično ne poznaje.. sergeju su ovo prve utakmice za selekciju.. nije čak ni problem u trčanju.. imali smo 116 km protiv švice.. jednostavno su linije tima daleko.. široko stojimo.. bekovi nemaju više snage da prate krila.. krila su skromna u defanzivi.. nemamo špica koji pomaze veznom redu.. nema te postave i taktike koja će nam pomoći da pobedimo brazil.. mozemo se nadati njihovom očajnom izdanju, bljesku sergeja ili tadića, ali šanse za to su male.. treba reći i da je grupa bila teška, najteza.. svaku drugu bi prošli, ali šta je tu je.. ja ti savetujem tvrdo, zatvoreno.. isprovocirati karioke.. čekati prekid, kontru.. jer ako ostaviš samo baneta sa nejmarom, to će stvarno biti gadno.. brzi je 10 hiljada milijardi puta.. unerediće ga

Maksa

pre 5 godina

Motivacione poruke u poslednjem momentu pale samo na filmovima. Bolje da ste radili na motivaciji tokom celog kvalifikacionog ciklusa pa mozda ne bi tako lose igrali bezidejno, beskrvno i dosadno. Sto bi nasi rekli " svinja se ne goji dan pred Bozic "

BBL

pre 5 godina

Kompletan savez napolje i bivsi reprezentativci koji ce raditi u korist napretka fudbala poput Jugovica, Drulovica, Stojkovica, Kovacevica na njihova mjesta. Kao u kosarci. Onda ce da nam svane!

Vuk

pre 5 godina

Dosta bre vise sa motivacionim govorima, reklamama, marketingom, "Pukni zoro", poltronskim izjavama bivsih asova, prognozama, procenama kako smo bolji, ko je sta obukao, ko je kako spavao, sa nekim pobednickim izjavama, dosta bre, igrajte taj fudbal ili idite kuci.

Teniser

pre 5 godina

Jak si na recima kao i tvoj vodja, smanjite angažovanost na hipstagramu( to vazi posebno za Sergeja i Matica koji glume neko ludilo a evo i selektor poceo da se pravi vazan) i pocnite da radite na kondiciji, jer ako ste protiv Svajcaraca bili mrtvi umorni posle 60. minuta plasim se da protiv Brazilaca necete izdrzati ni poluvreme a samim tim bi onaj negativan rekord iz 2006. bio ugrozen, zato pamet u glavu.

ivanko

pre 5 godina

Ne radi se o motivaciji, momci će sigurno biti motivisani i spremni da igraju, samim tim što je protivnik Brazil. Ti si druže loše poteze povlačio, ali nisi ni ti kriv , rano si se uhvatio u ovo vrzino kolo.
Nismo uigrani, mnogo je uzaludnog trčanja, ne postoji prepoznatljiv stil igre, timske taktike nema i svodi se sve na individualnost.Tim je instant i veštački se stvara pozitivan ambijent, pogotovo posle ovih skandala, a tu su i mediji koji nas potpaljuju svakodnevno.Mnogi nasi sportisti su nas naucili da se nadamo čudu, jedino nam to ostaje.

Malkom

pre 5 godina

Ja ne zameram njemu zbog Muslina. Štaviše, svaka njemu čast što je imao hrabrosti da preuzme ekipu u tako nezahvalnim okolnostima. I da je relativno dobro i uigra. Ali zameram svima onima koji su doveli do otpuštanja velikog stručnjaka Muslina. A tu ponajviše mislim na FSS i ekipu koja stoji iza promovisanja igrača zaista osrednjeg kvaliteta, Sergeja Milinković-Savića. Neka im je sve ovo na čast.

Dejan P.

pre 5 godina

Krstajic prvo da odgovori zbog cega je u prvom poluvremenu protiv Svajcarske Stojkovic non stop degazirao loptu i zbog cega smo preskali sredinu terena i sto smo igrali kao nekad zvezda sa Zigicem.
Tako vise ni englezi ne igraju.

Pera Pisar

pre 5 godina

Tek sad na naplatu dolaze katastrofalne odluke čelniks FSS, da ovu reprezentaciju vode, iole ozbijniji ljudi, sa bar minimalnim znanjem,a ne likovi tipa Kokeze i Šurbatovića, kojima Milošević, neće ili nije sposoban da se suprostavi igrali bi sa Meksikom za 1/4 finale, a ne sa Brazilom za 1/8 finale, toliko slobodnih, a sposobnih trenera kao potencijalnih selektora, ali ni to nije najbitnije, već umesto pripreme za meč sa Brazilom dužni smo da gledamo i pratimo ovaj igrokaz sa FIFA-om koji je deo priče "alibi za ispadanje"

zagorka

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!

Tribe

pre 5 godina

Kada smo trebali da pobedimo Austriju za prolaz na Mundijal, kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca u Becu, mi smo izgubili
Kada smo trebali da pobedimo Svajcarsku za prolaz u osminu finala Mundijala kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca, mi smo izgubili
Zakljucak- uvek se izgubimo u bitnim utakmicama i kada se najvise ocekuje podbacimo...nazalost, tako ce biti i protiv Brazila, iako se iskreno nadam da ce momci dati sve od sebe da iznenade favorita.

nedelja

pre 5 godina

Mladene.... ostavi ti čovek komentar na Instagramu, bez uvrede, bez ičega... samo istina, nemaskirana, a ti blokiraš pristup! Majstore, legendo.. jel ti živiš u srednjem veku?? Tvoja funkcija, i tvoje delovanje dok si na njoj, je predmet javne kritike. U tome i jeste poenta. U suprotnom bi bio 'selektor' ekipe iz kraja. Ovako, care, kada spominješ Hag, to činiš kao predstavnik Srbije, u kojoj nisi ni rođen, ako ćemo već grubo. Tako, da, kada ti neko ostavi komentar na Instagramu, shvati da od blokiranja nemaš ništa. Novi profil se napravi za minut. Zamisli da krene armija botova.. znaš, oni rade za pare. Ko više plati, kod njega idu.. uostalom, pitaj vođu, jarana.. Ajd' uzdravlje, što bi se reklo kad si izbosne, i o'ladi malo sa politikom i Hagom.. bar dok si selektor.

4s

pre 5 godina

Ako zelite da se osvetite Brihu za sudjenje pobedite Brazil,idete na Nemce a onda ih izbacite,osveta ce biti slatka!!! Na mukama se poznaju junaci.

zagorka

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!

Vuk

pre 5 godina

Dosta bre vise sa motivacionim govorima, reklamama, marketingom, "Pukni zoro", poltronskim izjavama bivsih asova, prognozama, procenama kako smo bolji, ko je sta obukao, ko je kako spavao, sa nekim pobednickim izjavama, dosta bre, igrajte taj fudbal ili idite kuci.

Tribe

pre 5 godina

Kada smo trebali da pobedimo Austriju za prolaz na Mundijal, kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca u Becu, mi smo izgubili
Kada smo trebali da pobedimo Svajcarsku za prolaz u osminu finala Mundijala kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca, mi smo izgubili
Zakljucak- uvek se izgubimo u bitnim utakmicama i kada se najvise ocekuje podbacimo...nazalost, tako ce biti i protiv Brazila, iako se iskreno nadam da ce momci dati sve od sebe da iznenade favorita.

riquelme

pre 5 godina

dzaba krsto.. nije ni do tebe.. jednostavno smo slabi..mi gotovo nemamo igrača koji igra u oba smera.. to se zove totalni fudbal, a mi to ne znamo da igramo.. mi smo grupa solidnih individualaca i ništa više od toga.. štoperski tandem se praktično ne poznaje.. sergeju su ovo prve utakmice za selekciju.. nije čak ni problem u trčanju.. imali smo 116 km protiv švice.. jednostavno su linije tima daleko.. široko stojimo.. bekovi nemaju više snage da prate krila.. krila su skromna u defanzivi.. nemamo špica koji pomaze veznom redu.. nema te postave i taktike koja će nam pomoći da pobedimo brazil.. mozemo se nadati njihovom očajnom izdanju, bljesku sergeja ili tadića, ali šanse za to su male.. treba reći i da je grupa bila teška, najteza.. svaku drugu bi prošli, ali šta je tu je.. ja ti savetujem tvrdo, zatvoreno.. isprovocirati karioke.. čekati prekid, kontru.. jer ako ostaviš samo baneta sa nejmarom, to će stvarno biti gadno.. brzi je 10 hiljada milijardi puta.. unerediće ga

Dejan P.

pre 5 godina

Krstajic prvo da odgovori zbog cega je u prvom poluvremenu protiv Svajcarske Stojkovic non stop degazirao loptu i zbog cega smo preskali sredinu terena i sto smo igrali kao nekad zvezda sa Zigicem.
Tako vise ni englezi ne igraju.

Maksa

pre 5 godina

Motivacione poruke u poslednjem momentu pale samo na filmovima. Bolje da ste radili na motivaciji tokom celog kvalifikacionog ciklusa pa mozda ne bi tako lose igrali bezidejno, beskrvno i dosadno. Sto bi nasi rekli " svinja se ne goji dan pred Bozic "

Pera Pisar

pre 5 godina

Tek sad na naplatu dolaze katastrofalne odluke čelniks FSS, da ovu reprezentaciju vode, iole ozbijniji ljudi, sa bar minimalnim znanjem,a ne likovi tipa Kokeze i Šurbatovića, kojima Milošević, neće ili nije sposoban da se suprostavi igrali bi sa Meksikom za 1/4 finale, a ne sa Brazilom za 1/8 finale, toliko slobodnih, a sposobnih trenera kao potencijalnih selektora, ali ni to nije najbitnije, već umesto pripreme za meč sa Brazilom dužni smo da gledamo i pratimo ovaj igrokaz sa FIFA-om koji je deo priče "alibi za ispadanje"

BBL

pre 5 godina

Kompletan savez napolje i bivsi reprezentativci koji ce raditi u korist napretka fudbala poput Jugovica, Drulovica, Stojkovica, Kovacevica na njihova mjesta. Kao u kosarci. Onda ce da nam svane!

Teniser

pre 5 godina

Jak si na recima kao i tvoj vodja, smanjite angažovanost na hipstagramu( to vazi posebno za Sergeja i Matica koji glume neko ludilo a evo i selektor poceo da se pravi vazan) i pocnite da radite na kondiciji, jer ako ste protiv Svajcaraca bili mrtvi umorni posle 60. minuta plasim se da protiv Brazilaca necete izdrzati ni poluvreme a samim tim bi onaj negativan rekord iz 2006. bio ugrozen, zato pamet u glavu.

ivanko

pre 5 godina

Ne radi se o motivaciji, momci će sigurno biti motivisani i spremni da igraju, samim tim što je protivnik Brazil. Ti si druže loše poteze povlačio, ali nisi ni ti kriv , rano si se uhvatio u ovo vrzino kolo.
Nismo uigrani, mnogo je uzaludnog trčanja, ne postoji prepoznatljiv stil igre, timske taktike nema i svodi se sve na individualnost.Tim je instant i veštački se stvara pozitivan ambijent, pogotovo posle ovih skandala, a tu su i mediji koji nas potpaljuju svakodnevno.Mnogi nasi sportisti su nas naucili da se nadamo čudu, jedino nam to ostaje.

Petar

pre 5 godina

Komedija. Umesto da se fokusira sa treci mec sa igracima on piskara po Instagramu. Lepo je to vreme bilo kada su igraci bili u karantinu pred utakmicu da se fokusiraju samo na utakmicu a ne na politiku, sudjenje i ostale gluposti. Cemu i zasto se baviti stvarima koju su izvan vase kontrole. Znali ste i pre utakmice ko ce biti sudije, zasto tada niste reagovali i rekli Nemaci sude Svicarcima, ili nasa grupa se ukrsta za grupom u kojoj su Nemci, bilo sta sto ste mogli pre utakmice da uradite. Zasto ste cekali da izgubimo pa da se bavite vasim poslom, a tada to vec bilo kasno. A mi kao luzeri, zalimo se kada izgubimo.

Malkom

pre 5 godina

Ja ne zameram njemu zbog Muslina. Štaviše, svaka njemu čast što je imao hrabrosti da preuzme ekipu u tako nezahvalnim okolnostima. I da je relativno dobro i uigra. Ali zameram svima onima koji su doveli do otpuštanja velikog stručnjaka Muslina. A tu ponajviše mislim na FSS i ekipu koja stoji iza promovisanja igrača zaista osrednjeg kvaliteta, Sergeja Milinković-Savića. Neka im je sve ovo na čast.

alexxx

pre 5 godina

Vidim komentare kako je reprezentacija Srbije fizički nespremna a zapravo to je daleko od istine. Na utakmici protiv Švice pretrčali su 116 km ( Sergej preko 12 km), usporedbe radi Hrv protiv Argentine 104 km a na oko bi čovjek reko da su Hrvati fizicki izgledali puno moćnije. Jedino što Hrvati znaju gdje trče a Srbi ko muhe bez glave. Razlog : izbornik i taktika .

sportski pozdrav iz Hr

Stega23

pre 5 godina

Joj ljudi prestanite vise sa sudijom i Svajcarskom! Daj bre imamo jos 90.min, i nikad se ne zna sta moze biti... Zato se okrecite Brazilu sto pre, ako ginete ginite muski protiv Brazila, a ne sa sudijama.....

rango

pre 5 godina

Komšije, odigrajte utakmicu protiv Brazila pametno defanzivno jako gdje ste najjači ne možete vi s njima juriti po cijelom terenu jer jednostavno nemate kvalitetu. Dovedite ih do 60 minute u egal poziciju onda se brazilske linije raspadaju jer jure i samo razmisljju kako zabiti gol.Imat ce te 2-3 kornera i koji csntarsut s polu distance gdje može Mitrović zabiti..stignete još uvijek odigrati zadnjih 15 min kao u pocetku protiv Švicarske samo opet kazem morate biti u poziciji odnosno rezultatski u egalu...svaka jurnjava po terenu će vas kostati te prilike...vjerujem da vaš tim to može..pitanje je samo vaseg trenera jer nisam baš siguran da razumije dobro karakteristike i mogucnosti vaših igrača...puno sreće i prije svega pameti.

Sergej

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.

antiDebil

pre 5 godina

Pobedite, samo hrabro ! Obradujte sve nas, predsednika i sve gradjane Srbije. Vi to mozete!
(SnsPodmladak, 24. jun 2018 23:20)

sns jugend ?

Dule

pre 5 godina

Cuda su moguca. Mozda nekako uvalimo gol i odigramo bunker sa Brazilom i dobijemo ih. Ali po cemu smo to mi zasluzili to cudo? Da mi kao ekipa koja igra totalni anti fudbal izbaci favorita za osvajanje svetskog. Kao da svet zeli da gleda nas fudbal koji se vise ne igra ni u engleskoj cetvrtoj ligi. Sta ce to ostati zapisano u istoriji posle te utakmice. Kako je jedan tim uspeo bunkerom i kukavickom igrom da izbaci slavni Brazil sa svetskog prvenstva. 1000 puta bih vise voleo da se otvorimo protiv Brazila i izgubimo 4-2 nego da ih dobijemo kukavicki 1-0.

bojan

pre 5 godina

Motivacioni govori se rade u svlacionici van javnosti kao sto je Paunovic radio a ne ti sa ovim motivacionim govorom da zamazes oci javnost

srećan

pre 5 godina

Samo da odemo kući, da ne bude bruka protiv Brazila a sve miriše na to( prijetimo praznim pištoljem:-). A onda da odgledamo na miru eliminacionu fazu bez bombastičnih naslova u medijima.

crni sin

pre 5 godina

jedna zaista napredna motivaciona poruka, ako ne pobede sad brazil nista nisu uradili. sigurno ce sad sa ovom motivacionom porukom da igraju brze, jace, bolje...opravdanje su vec nasli

mladen

pre 5 godina

Krle, niste iskreni ni prema sebi ni prema nama.Svajcarce niste pobedili jer niste mogli ili niste znali i to je sva istina.Brazil je fudbalska velesila i niko vam nece zameriti ako ih ne pobedite, ali dajte sve od sebe, trcite, borite se, krvarite, "ginite"...Narod ce to da prepozna i to ce biti pobeda.Sve ostalo je manje vazno!

pero

pre 5 godina

Sve je to u redu i u fudbalu je sve moguce. Brazil ima ime ali ne igra nesto super. Moze da se pobjedi i sugurno ce doci ekipe koje ce ih pobjediti. Srbija nije jedna od tih ekipa. Oni igraju kukavicki fudbal i to se nece promjeniti preko noci. Jedini tim od ex Yu koji nema respekt prema jacima su Hrvati. Srbi mogu da gaze samo buraniju ali se uplase pred jacim. Osim toga u ekipi nema kvalitete, nema vodje koji ce ih motivisati da idu naprijed. Trener je mlak, nema autoritet. Prije sam se nervirao kad izgube, prije sam se nervirao kad izgubi i Novak ali treba biti realan. Sreca prati hrabre.Reprezentacija Srbije njeguje kukavicki fudbal i ne zasluzuje nista bolje. kad napadas onda ces i dati gol. kad se konstantno branis, primices gol prije ili kasnije. Oni daju gol pa se brane. To vec spada u domen psihickih problema. samo mi nije jasno da nema nijedan igrac ili trner da ih pokrene.

joe

pre 5 godina

mladene nisi ti ciro blazevic, nazovi ga , pitaj kako se motivise ekipa, nekad davno , igraju protiv argentine, ciro ulazi u svlacionicu i kaze decki pa ovi argentinci i nisu tako losi, svi su ostali zbunjeni nakon te njegove izjave naravno, pogotovo jer su im sa suprotne strane bili batistuta, ortega,zeneti, simeone,veron, crespo, ovo je izjavio slaven bilic u jednom intervju

Igor

pre 5 godina

Ima li neko da objasni Krstajicu da odbrana ne moze da se igra tako,previse prostora ostavljate,ne pokrivate igrace striktno,sporo se krecete...ako protiv Brazila odigrate kao protiv Svajcarske napunice vam mrezu.

ser dali

pre 5 godina

e to je srbija...nejimaru klizeci...zasto je nejmar kriv...zato sto smo izgubili od svajcaraca utakmicu koju smo morali pobediti...strasno...pozivate igrace da unakaze nejimara...zamislite da je to vase dete...vreme je da stavimo prst na celo !!!

CSKAa

pre 5 godina

Retorika iz vremena Slobodana Milosevica je jadna. Pa šta ako su pokazivali orla koga to uopšte vredja evo mene ne. I ne nije bio penal bio je čist faul u napadu i da kartoni jesu bili na mestu osim Maticevog koji je malo prestrog. Takodje nam je progledamo kroz prste za još pet kartona na Saciriju.

bleedgreen

pre 5 godina

Ljudi, trebamo biti realni i priznati sebi da je i ovo sve do sad ogroman uspeh. Mislim da nemamo ni promil sanse da pobedimo Brazil, iako ni oni nisu nista specijalno pokazali do sad, al verujem da ce tek da dizu formu. Ako smo mi protiv nekih siptara igrali defanzivu i cuvali rezultat nema vise sta da trazimo dalje u takmicenju. Recimo Hrvati su bez imalo respekta usli u mec sa Arg i zasluzeno slavili, nisu se povukli posle prvog gola, igraju lep fudbal, imaju dobar tim i cemu da se nadaju. Neko je vec lepo napisao - ono sto smo mi u basketu, to su oni donekle u fudbalu. Kazem donekle jer se nisu bas poosvajali trofeja ali zato uvek lepo igraju i najvaznije imaju samopouzdanja i te fudbalske bezobraznosti. Da nam je te bezobraznosti dobili bismo 3:0 svicu/alb kako god

markan

pre 5 godina

Sad juriš na Brazil a u prošlom kolu juriš na 3 boda protiv Švajcarske jer si mislio da protiv Brazila nema šta da tražiš. Da imamo normalan savez bio bi smenjen odmah, ali nemamo...

ulica sezam

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga

Djordje Rap

pre 5 godina

Ne pratim sport intenzivno. Kada smo pre par godina igrali u kosarci finale sa Amerikancima kazem ja drugu, ko zna mozda se nesto desi pa ih dobijemo! A on kaze meni: E decko, decko, vidi se da ne pratis kosarku...

Zokara

pre 5 godina

Dali je neko primetio da jos neki selektor koristi drustvene mreze u toku sampionata? E moj Krstajicu, to su stvari koje praktikuj zatvorenih vrata!

Torcida

pre 5 godina

igrajte kukavički fudbal. kao braća vam grci pa možda prođete, al ja više volim kad se ekipa otvori kao što Hrvati rade, pa i izgube od Engleza sa 4:2 nego kad kukavice grci sa 2-3 gola postanu prvaci evrope

Marko polo

pre 5 godina

Professionalno, strucno, takticki I fizicki se prpremite. Odigrajte najbolje sto znate, ponasajte se sportski na terenu I izvan terena. Politici nije mjesto u sportu.Niko Vas ne mrzi, nitko Vam ne moze oduzeti uspjeh, sve je na Vama I Vasem umjecu. Sportski slavite ako pobijedite, sportski cestitajte protivniku ako izgubite.

Ivan

pre 5 godina

Najmaru klizeci u kolena u prvom minutu pa posle sta nam bog da, jbg nece valjda crveni u prvom minutu a za njega ima vremena taman da se oporavi do pocetka sezone.

Mizuno

pre 5 godina

Hahaha koga motivise preko instagrama mene????
Treneru treba da motivises fudbalere a sto se mene tice ja vas vise ne gledam nikada.... ne zbog toga sto ste izgubili nego sto je vase zalagane i igra katastrofa i nikada se nece popraviti.....

marija

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!
(zagorka, 24. jun 2018 23:51)

Koja si ti Carica.
Bolja si od ovog našeg.

miki

pre 5 godina

Ne razumem zasto su svi protiv Krstajica.Iramo ipak nesto malo bolje nego prije...za meine svakako bolje resenje od Muslina.Ne smemo zaboraviti da je Svicarska 6 ta na fifinoj rang listi a mi nismo Hrvati da se borimo za svoju drzavu.Ne moze on sa klupe igrati….A i objektivno smo skromna ekipa.To gde je Krstajic rodjen to je zemljaci nebitno!Puno srece nasoj reprezentaciji protiv Brazila i puno pozdrava svima!

веверица

pre 5 godina

наша игра није била савршена. а на ово првенству, чија јесте? белгије једино, али која је имала смешне противнике.
чињеница 1:
сви ви који мрачите, да смо добили швајцарску, сада бисте хвалили!
чињеница 2:
швајцарска је бразилу дала гол из очигледног фаула у нападу
чињеница 3:
на 1:0 за србију, није свиран чист пенал над митровићем.
чињеница 4:
судија немац (!? швајцарци - немци у чему је разлика, да не помињем што наша група укршта са немачком) је код те одлуке одбио сугестију ВАР студија да погледа снимак.
чињеница 5:
инфантино је швајцарац
чињеница 6:
србија на првенству није имала ни једну одлуку коју су судије измислиле у нашу корист.
сума сумарум:
да није суђења у корист швајцарске, србија и бразил би имали по 6 бодова, швајцарска би се спаковала да иде кући, а ви малодушни хејтери без става бисте дизали у небеса крстајића и момке (а сада их вређате), баш као што сте радили после победе против костарике (где игра такође није била савршена.
спортски поздрав

Džoni

pre 5 godina

Da imamo iole neku igru pa nečemu i da se nadamo, ali realno mi na ovom prvenstvu sa "našom igrom" ne bi mogli pobediti jedno 20-tak ekipa a mi se zamlaćujemo da ćemo dobiti Brazil? Da je bar Brazil prošao dalje pa da povuku ručnu ali i njima treba tako da crno nam se piše.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Добро људи, треба се борити до краја, што је у супротности са понашњем неких наших претходних репрезентација. И даље мислим да је против швицара бод био одличан и да они неће у задњем коли добити Костарику, али шта је ту је. Против Бразила треба играти као Костарика, дакле затворено па ако се укаже прилика из контри, ако се отворимо проћи ћемо као Тунис против Белгије...

Canadian

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedelja, 24. jun 2018 23:24)

Nemoj ti momak sa Mladenom “grubo”, nas je ipak 12 MILIONA, a kad krenemo k’o jedan zemlja ce da se trese, a i vama “jaranima” gaće. Jel jasno momcino, jer te niko nije pit’o za misljenje.

боже правде

pre 5 godina

Организујем кретајући текно фестивал главним улицама у Минхену након што Бразил испадне у групној фази. Сви сте позвани. Биће колона једно 100 аута најмање.

mar

pre 5 godina

da su košarkaši ili odbojkaši pa da se nadam, ovde se jedino nadam da neće biti više od dva razlike, ne bih da doživim još jednu argentinu

s tim u glavi, moja taktika za ovakvu utakmicu bi bila igra na kontru bez nadtrcavanja i otvorene igre sa Brazilcima jer u tome gubimo u startu, i takođe neka Stojković prestane da ispucava svaku loptu, krenite polako preko centra, nemamo mi Žigića u napadu da igramo tako.

milos

pre 5 godina

nije srqmota izgubiti od Brazila,nije sramota primiti od njih ni 3,5,7 komada....oni su sila pa su sila...samo neka se momci bore,pa sta bude bice,uz njih smo ovaj put kao i pre,kao i u buduce...
NAPRED MOMCI NAPRED SRBIJA

Miks

pre 5 godina

Karma je čudo! Oterali ste Muslina bez reči! Gospodin čovek, vrhunski stručnjak sa ogromnim iskustvom koji je napravio ovaj tim i dominantno nas plasirao u kvalifikacijama za SP je oteran preko noći, samo zato što nije hteo da mu mafijaši menadžeri sastavljaju tim. Zašto je oteran Muslin!? Kao njegov pomoćnik si morao da odeš sa njim i pokažeš da imaš moralnih vrednosti, ali ti jedva čekaš da sedneš na njegovo mesto..savest grize, gubi se kompas..a sve se vraća!

Kolarov na krilo

pre 5 godina

Gurnuti Kolarova na krilo. To nije nešto neobično, npr. Alaba u repki igra znatno više neprijed nego u Bajernu. A bilo bi znatno korisnije jer Kostić nije u formi, Kolarov je dosta konkretniji od njega na krilu, a pomagao bi dosta bolje u odbrani, koja bi bila čvršća bez njega po toj strani. Iza njega Tošić, Milinković i Ivanović u sredini, desno Rukavina. Jer Rukavina dosta bolje trči od Ivanovića, koji je izgubio i na brzini.

Dva zadnja vezna Matić (jako laša partija i protiv Kostarike i protiv Švajcarske) ili Milivojević i SMS. SMS samo zato što nam treba ofanzivnija postavka, on je igrač inspiracije, nije konstantan, nadam se da će biti bolji nego protiv Švajcaraca koji su svaki duel sa njim dobili.

Naprijed, zna se Mitrović i Tadić u sredinu, Živković desno. Živković jer je brži od Ljajića, i jer je Tadić u boljoj formi od Ljajića. AKo ne bude išlo sa Živkovićem, uvesti Ljajića a tad Tadić desno.

Dakle, Stojković - Milinković, Ivanović, Tošić, Rukavina - Matić, SMS - Kolarov, Tadić, Živković - Mitrović

To vam je najbolje moji fudbalski znalci što imamo i što možemo sastaviti...

Рејџ Агенст

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga
(ulica sezam, 25. jun 2018 01:09)

Дај човече, уопште није тачно то што причаш, какве везе има Радоњић са Муслином, лично је Кокеза дао интервју где је рекао да ће Сергеја отети Шпанци или Италијани и да Савез не жели да се то деси. Радоња тада није био у разматрању.

Block

pre 5 godina

Ma pusti motivacioni govor. Kome bre profesionalnom fudbaleru treba motivacioni govor za utakmicu sa Brazilom?!?! Tu se gine po definiciji. Sagledaj nase limite I postavi igru pametno. Nemamo mi kvalitet kao Hrvatska, tako da ni postavka igre ne moze da bude ista. Dakle idemo racionalno da nas ne odvale nekim ponizavajucim rezultatom I ubiju u pojam generaciju od koje se tek ocekuju rezultati. Ako se I desi cudo da odigramo nereseno (ili jos bolje pobedimo), a Kostarika zezne Svajcarsku sa 2:0, onda sve kujemo u zvezde, a Krstajica proglasavamo sa pocasnog gradjanina Kaljingrada.
Svako bezglavo jurenje sa Brazilcima po terenu, kako bi smo se dokazali da nismo p...e i oprali za poraz od Svajcarske, je infantilna budalastina. Kao igrali smo hrabro i primili 6 komada kao onomad protiv Argentine.

I jedna preporuka za kraj, da na kopackama stavimo zastavu Argentine da ih nerviramo :)

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Prosto je ne moguce da pobedimo Brazil. Nasi,posle Svajcarske,su se u glavama vec spakovali da se vrate kucama. Jednostavno takav nam je mentalitet. A sa druge strane je Brazil. Ljudi koji zive za ovaj sport,ljudi koji zive fudbal. Igrace rastereceno jer su vec prosli,plesace po terene,unistiti ce nas....
Na zalost svih nas koji toliko zelim da nase momke gledamo u drugom krugu.
Licno,jos me jako boli onaj poraz od svajcalbanije....

Милош

pre 5 godina

Чему овај својеврсни " циркус" заиста је тешко објаснити? Толико приче о чему, о фудбалу! Ко се све није јавио да коментарише...Укључили се и министри владе, а круна свега је обраћање и самог председника државе, и то каквим говором. Тачку на И ставља нико други него селектор репрезентације, објављујући тзв."мотивациони говор"!!! Не пада ми напамет да се укључујем у ово будалаштину која ни ти може, ни ти ће било шта да промени у животу било кога. Једноставно речено, нашим момцима желим пуно среће и да остваре успех, а ја лично немам ни жеље, ни воље , ни живаца да све То пратим.

u

pre 5 godina

vi Srbi ste naša pravoslavna braća, ratovali smo, ubijali jedni druge, ne mogu reći da ste mi baš dragi iako smo braća ali volio bih da izbacite Brazilce i mislim da ćete to i uraditi. Kostariku je Brazil dobio tek u produžetku a vi ste je riješili lagano bez stresa, sa Švicarskim Albancima niste imali sreće, rano ste se povukli, nije suđen penal...čeka vas velika radost, spremte se, spremte...

Black

pre 5 godina

———————————Rajkovic—————————

Veljkovic———————-Bleki———————-Kostic

————-——————Milivojevic—————————

Živković————Tadić Ljajić ————Kolarov

Jovic Mitrovic


Treba da igramo sa malim brzim igračima nemozemo Matic SMS Kilavi spori...napadati pametno Kostić i Kolarov da se menjaju isto tako milivojević ako krene igra dupli pas Tadić/Ljajić se vraćaju na zadnjeg veznog to će da ih zbune odbrana na jednu liniju ofside zamka da radi...mitrovic da spusti lopte iza sebe ako je dalje od gola a živković Kolarov/ kostić da probijaju strane posle ako vodimo 2:0 ubacivati matica/sms radonjića

Carpe diem

pre 5 godina

Za ove Velike Srbe,koji dele Srbe po mestu rodjenja,imam samo komentar ZATO NAM TAKO I IDE. I,SRAM VAS BILO DOK SE NE OPAMETITE.

AlCapo

pre 5 godina

Ako bi skroz objektivno aterirali na zemlju - mi smo u grupu usli iz 4-og sesira. Pokazuje se da nam je to realno mesto, pa je nas svaki osvojen bod veliko iznenadjenje i ogroman uspeh.

Milan

pre 5 godina

Jedina sansa da uopste dobijemo sansu da pobedimo Brazil je da ovog baksuznog saucesnika organizatora eliminisanja Muslina posaljemo sto dalje od Rusije a da zamolimo Muslina da preuzme komandu.

RX

pre 5 godina

Ja pisem da smo pretrcali NAJVISE na SP posle Rusa vec od utakmice sa Kostarikum, ali izgleda da najveci deo to i dalje ne shvata. Nije problem trcanje, posto trcimo VISE nego Nemci ili Islandjani, vec je problem sto smo PREVISOKI/PRETESKI za ovu postavku igre.
Ne mozemo da igramo na kontre, jer ko ce da ti ih trci? Ivanovic, SMS, krila-koja nisu krila (Tadic, Ljajic) ili Mitrovic, koji ja mislim da ne moze da pretrci 2 odbrambena igraca na celom turniru i to bez lopte.
Sredina nam je slabo pokretljiva, jeste da svi trce, ali nema sprinta i eksplozivnosti - trci se poziciono, pomera se ceo tim, ali nema timskog PRITISKA na protivnika, kome se redovno prepusta inicijativa, a ti samo pomeras linije levo, desno...
Pa, Switz je imala 547 pasova sa 87% preciznih dodavanja!! A, mi pretrcali vise, to znaci da se trcalo u prazno, poziciono, BEZ PRITISKA na protivnika ili sa pojedinacnim pritiskom!

Krstajic je odsekao napad od sredine, nemamo brza krila, odsekao je sredinu od odbrane, jer imamo 4 spora u odbrani i 2 igraca u vezi od 185 i 193cm. Ispred njih SMS od 191. cm, nemas brza krila, vec "ciste 10-ke" na krilima (Tadic, Ljajic).

Moramo da pojacamo sredinu, Tadic da predje na 10, uzmemo 2 brza krila, izbacimo jednog iz odbrane i igramo sa SMS u trouglu ispred Milivojevica-Matica, Tadic ispred, levo i desno krila, napad Prijovic pre Mitrovica

Tosic, Milenkovic, Ivanovic
Matic, Milivojevic
SMS
Radonic, Tadic, Zivkovic
Prijovic
izmene: Kolarov, Kostic, Mitrovic

bobo mk

pre 5 godina

Samo Živković na krilu i Tadiću sredini tešava celu priču. Braćo uradite tako i Brazil ide kući...
(sima, 25. jun 2018 02:38)

A gde da postavi dečka kojeg traže najbolji timovi sveta, jer mora da bilda minutažu da bi njegov klub dobio masno obeštećenje.

Vasa je brži a Milan pametniji

pre 5 godina

Brazil ako zabije gol kao Mitrović u ranoj fazi utakmice.Drži gaće!Doguraju li do 2 poluvremena bez gola u svojoj mreži sve je moguće.

mihailo

pre 5 godina

Sad ćemo da pobedimo Brazil pa će onda da nas diskvalifikuju jer je Krstajić vodio tim, a nije smeo zbog još neizrečene kazne ???

Povidon

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.
(Јабучило, 25. jun 2018 09:48)
Ja se bojim da smo mi mozda vec i izbaceni sa ovog SP i da ce nam ovaj Iranac ponistiti i cist gol ako bude trebalo. Posteno sudjenje treba da se zasluzi a mi vredjamo sve oko sebe. Dovodimo osudjene ubice, dajemo im legitimacije FSSa, zvizdimo himni protivnika (sto je nevidjeni primitivizam a to radimo vec dugo), sada i otimamo zastave... Zvizdimo himni Svajcarske, a ucestvujemo na SP pod pokroviteljstvom Fife koju predvodi Svajcarac, dakle ser.mo mu po drzavi i ocekujemo posteno sudjenje?! Daj Boze, da nisam u pravu. Brazilu je protiv Kostarike nedostajala samo realizacija, imali su puno gol sansi...

radnik sporta

pre 5 godina

Stojkovic - Milenkovic- Ivanovic- Rukavina-Veljkovic- Kolarov- Matic- Milivojevic- Tadic- Prijovic-Mitrovic

formacija: 4 - 3 - 1 - 2

tony

pre 5 godina

ako budete sekli protivnicke pasove kao do sad i ako im budete krali lopte kao do sad i ako budete trcali na svaku loptu kao do sad i ako uspesno smirite temperament kao sto ste i do sad.... ma brate realno nema nista od nas. samo se blamirate unapred i nas blamirate dzabe.

Gerov

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.
(Sergej, 24. jun 2018 23:13)
Hehe, pa s obzirom na tvoj nick, treba da stoji “odstojimo”, “pokazemo”, “igramo” i “stojimo”!

Јабучило

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.

Malkom

pre 5 godina

Ja ne zameram njemu zbog Muslina. Štaviše, svaka njemu čast što je imao hrabrosti da preuzme ekipu u tako nezahvalnim okolnostima. I da je relativno dobro i uigra. Ali zameram svima onima koji su doveli do otpuštanja velikog stručnjaka Muslina. A tu ponajviše mislim na FSS i ekipu koja stoji iza promovisanja igrača zaista osrednjeg kvaliteta, Sergeja Milinković-Savića. Neka im je sve ovo na čast.

CSKAa

pre 5 godina

Retorika iz vremena Slobodana Milosevica je jadna. Pa šta ako su pokazivali orla koga to uopšte vredja evo mene ne. I ne nije bio penal bio je čist faul u napadu i da kartoni jesu bili na mestu osim Maticevog koji je malo prestrog. Takodje nam je progledamo kroz prste za još pet kartona na Saciriju.

miki

pre 5 godina

Ne razumem zasto su svi protiv Krstajica.Iramo ipak nesto malo bolje nego prije...za meine svakako bolje resenje od Muslina.Ne smemo zaboraviti da je Svicarska 6 ta na fifinoj rang listi a mi nismo Hrvati da se borimo za svoju drzavu.Ne moze on sa klupe igrati….A i objektivno smo skromna ekipa.To gde je Krstajic rodjen to je zemljaci nebitno!Puno srece nasoj reprezentaciji protiv Brazila i puno pozdrava svima!

Ivan

pre 5 godina

Najmaru klizeci u kolena u prvom minutu pa posle sta nam bog da, jbg nece valjda crveni u prvom minutu a za njega ima vremena taman da se oporavi do pocetka sezone.

Canadian

pre 5 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nedelja, 24. jun 2018 23:24)

Nemoj ti momak sa Mladenom “grubo”, nas je ipak 12 MILIONA, a kad krenemo k’o jedan zemlja ce da se trese, a i vama “jaranima” gaće. Jel jasno momcino, jer te niko nije pit’o za misljenje.

nedelja

pre 5 godina

Mladene.... ostavi ti čovek komentar na Instagramu, bez uvrede, bez ičega... samo istina, nemaskirana, a ti blokiraš pristup! Majstore, legendo.. jel ti živiš u srednjem veku?? Tvoja funkcija, i tvoje delovanje dok si na njoj, je predmet javne kritike. U tome i jeste poenta. U suprotnom bi bio 'selektor' ekipe iz kraja. Ovako, care, kada spominješ Hag, to činiš kao predstavnik Srbije, u kojoj nisi ni rođen, ako ćemo već grubo. Tako, da, kada ti neko ostavi komentar na Instagramu, shvati da od blokiranja nemaš ništa. Novi profil se napravi za minut. Zamisli da krene armija botova.. znaš, oni rade za pare. Ko više plati, kod njega idu.. uostalom, pitaj vođu, jarana.. Ajd' uzdravlje, što bi se reklo kad si izbosne, i o'ladi malo sa politikom i Hagom.. bar dok si selektor.

riquelme

pre 5 godina

dzaba krsto.. nije ni do tebe.. jednostavno smo slabi..mi gotovo nemamo igrača koji igra u oba smera.. to se zove totalni fudbal, a mi to ne znamo da igramo.. mi smo grupa solidnih individualaca i ništa više od toga.. štoperski tandem se praktično ne poznaje.. sergeju su ovo prve utakmice za selekciju.. nije čak ni problem u trčanju.. imali smo 116 km protiv švice.. jednostavno su linije tima daleko.. široko stojimo.. bekovi nemaju više snage da prate krila.. krila su skromna u defanzivi.. nemamo špica koji pomaze veznom redu.. nema te postave i taktike koja će nam pomoći da pobedimo brazil.. mozemo se nadati njihovom očajnom izdanju, bljesku sergeja ili tadića, ali šanse za to su male.. treba reći i da je grupa bila teška, najteza.. svaku drugu bi prošli, ali šta je tu je.. ja ti savetujem tvrdo, zatvoreno.. isprovocirati karioke.. čekati prekid, kontru.. jer ako ostaviš samo baneta sa nejmarom, to će stvarno biti gadno.. brzi je 10 hiljada milijardi puta.. unerediće ga

веверица

pre 5 godina

наша игра није била савршена. а на ово првенству, чија јесте? белгије једино, али која је имала смешне противнике.
чињеница 1:
сви ви који мрачите, да смо добили швајцарску, сада бисте хвалили!
чињеница 2:
швајцарска је бразилу дала гол из очигледног фаула у нападу
чињеница 3:
на 1:0 за србију, није свиран чист пенал над митровићем.
чињеница 4:
судија немац (!? швајцарци - немци у чему је разлика, да не помињем што наша група укршта са немачком) је код те одлуке одбио сугестију ВАР студија да погледа снимак.
чињеница 5:
инфантино је швајцарац
чињеница 6:
србија на првенству није имала ни једну одлуку коју су судије измислиле у нашу корист.
сума сумарум:
да није суђења у корист швајцарске, србија и бразил би имали по 6 бодова, швајцарска би се спаковала да иде кући, а ви малодушни хејтери без става бисте дизали у небеса крстајића и момке (а сада их вређате), баш као што сте радили после победе против костарике (где игра такође није била савршена.
спортски поздрав

zagorka

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!

4s

pre 5 godina

Ako zelite da se osvetite Brihu za sudjenje pobedite Brazil,idete na Nemce a onda ih izbacite,osveta ce biti slatka!!! Na mukama se poznaju junaci.

ulica sezam

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga

Dule

pre 5 godina

Cuda su moguca. Mozda nekako uvalimo gol i odigramo bunker sa Brazilom i dobijemo ih. Ali po cemu smo to mi zasluzili to cudo? Da mi kao ekipa koja igra totalni anti fudbal izbaci favorita za osvajanje svetskog. Kao da svet zeli da gleda nas fudbal koji se vise ne igra ni u engleskoj cetvrtoj ligi. Sta ce to ostati zapisano u istoriji posle te utakmice. Kako je jedan tim uspeo bunkerom i kukavickom igrom da izbaci slavni Brazil sa svetskog prvenstva. 1000 puta bih vise voleo da se otvorimo protiv Brazila i izgubimo 4-2 nego da ih dobijemo kukavicki 1-0.

боже правде

pre 5 godina

Организујем кретајући текно фестивал главним улицама у Минхену након што Бразил испадне у групној фази. Сви сте позвани. Биће колона једно 100 аута најмање.

rango

pre 5 godina

Komšije, odigrajte utakmicu protiv Brazila pametno defanzivno jako gdje ste najjači ne možete vi s njima juriti po cijelom terenu jer jednostavno nemate kvalitetu. Dovedite ih do 60 minute u egal poziciju onda se brazilske linije raspadaju jer jure i samo razmisljju kako zabiti gol.Imat ce te 2-3 kornera i koji csntarsut s polu distance gdje može Mitrović zabiti..stignete još uvijek odigrati zadnjih 15 min kao u pocetku protiv Švicarske samo opet kazem morate biti u poziciji odnosno rezultatski u egalu...svaka jurnjava po terenu će vas kostati te prilike...vjerujem da vaš tim to može..pitanje je samo vaseg trenera jer nisam baš siguran da razumije dobro karakteristike i mogucnosti vaših igrača...puno sreće i prije svega pameti.

Vuk

pre 5 godina

Dosta bre vise sa motivacionim govorima, reklamama, marketingom, "Pukni zoro", poltronskim izjavama bivsih asova, prognozama, procenama kako smo bolji, ko je sta obukao, ko je kako spavao, sa nekim pobednickim izjavama, dosta bre, igrajte taj fudbal ili idite kuci.

Tribe

pre 5 godina

Kada smo trebali da pobedimo Austriju za prolaz na Mundijal, kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca u Becu, mi smo izgubili
Kada smo trebali da pobedimo Svajcarsku za prolaz u osminu finala Mundijala kada je bilo preko 10 hiljada nasih navijaca, mi smo izgubili
Zakljucak- uvek se izgubimo u bitnim utakmicama i kada se najvise ocekuje podbacimo...nazalost, tako ce biti i protiv Brazila, iako se iskreno nadam da ce momci dati sve od sebe da iznenade favorita.

milos

pre 5 godina

nije srqmota izgubiti od Brazila,nije sramota primiti od njih ni 3,5,7 komada....oni su sila pa su sila...samo neka se momci bore,pa sta bude bice,uz njih smo ovaj put kao i pre,kao i u buduce...
NAPRED MOMCI NAPRED SRBIJA

Petar

pre 5 godina

Komedija. Umesto da se fokusira sa treci mec sa igracima on piskara po Instagramu. Lepo je to vreme bilo kada su igraci bili u karantinu pred utakmicu da se fokusiraju samo na utakmicu a ne na politiku, sudjenje i ostale gluposti. Cemu i zasto se baviti stvarima koju su izvan vase kontrole. Znali ste i pre utakmice ko ce biti sudije, zasto tada niste reagovali i rekli Nemaci sude Svicarcima, ili nasa grupa se ukrsta za grupom u kojoj su Nemci, bilo sta sto ste mogli pre utakmice da uradite. Zasto ste cekali da izgubimo pa da se bavite vasim poslom, a tada to vec bilo kasno. A mi kao luzeri, zalimo se kada izgubimo.

Torcida

pre 5 godina

igrajte kukavički fudbal. kao braća vam grci pa možda prođete, al ja više volim kad se ekipa otvori kao što Hrvati rade, pa i izgube od Engleza sa 4:2 nego kad kukavice grci sa 2-3 gola postanu prvaci evrope

Sergej

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.

Dejan P.

pre 5 godina

Krstajic prvo da odgovori zbog cega je u prvom poluvremenu protiv Svajcarske Stojkovic non stop degazirao loptu i zbog cega smo preskali sredinu terena i sto smo igrali kao nekad zvezda sa Zigicem.
Tako vise ni englezi ne igraju.

Pera Pisar

pre 5 godina

Tek sad na naplatu dolaze katastrofalne odluke čelniks FSS, da ovu reprezentaciju vode, iole ozbijniji ljudi, sa bar minimalnim znanjem,a ne likovi tipa Kokeze i Šurbatovića, kojima Milošević, neće ili nije sposoban da se suprostavi igrali bi sa Meksikom za 1/4 finale, a ne sa Brazilom za 1/8 finale, toliko slobodnih, a sposobnih trenera kao potencijalnih selektora, ali ni to nije najbitnije, već umesto pripreme za meč sa Brazilom dužni smo da gledamo i pratimo ovaj igrokaz sa FIFA-om koji je deo priče "alibi za ispadanje"

Teniser

pre 5 godina

Jak si na recima kao i tvoj vodja, smanjite angažovanost na hipstagramu( to vazi posebno za Sergeja i Matica koji glume neko ludilo a evo i selektor poceo da se pravi vazan) i pocnite da radite na kondiciji, jer ako ste protiv Svajcaraca bili mrtvi umorni posle 60. minuta plasim se da protiv Brazilaca necete izdrzati ni poluvreme a samim tim bi onaj negativan rekord iz 2006. bio ugrozen, zato pamet u glavu.

Maksa

pre 5 godina

Motivacione poruke u poslednjem momentu pale samo na filmovima. Bolje da ste radili na motivaciji tokom celog kvalifikacionog ciklusa pa mozda ne bi tako lose igrali bezidejno, beskrvno i dosadno. Sto bi nasi rekli " svinja se ne goji dan pred Bozic "

ivanko

pre 5 godina

Ne radi se o motivaciji, momci će sigurno biti motivisani i spremni da igraju, samim tim što je protivnik Brazil. Ti si druže loše poteze povlačio, ali nisi ni ti kriv , rano si se uhvatio u ovo vrzino kolo.
Nismo uigrani, mnogo je uzaludnog trčanja, ne postoji prepoznatljiv stil igre, timske taktike nema i svodi se sve na individualnost.Tim je instant i veštački se stvara pozitivan ambijent, pogotovo posle ovih skandala, a tu su i mediji koji nas potpaljuju svakodnevno.Mnogi nasi sportisti su nas naucili da se nadamo čudu, jedino nam to ostaje.

BBL

pre 5 godina

Kompletan savez napolje i bivsi reprezentativci koji ce raditi u korist napretka fudbala poput Jugovica, Drulovica, Stojkovica, Kovacevica na njihova mjesta. Kao u kosarci. Onda ce da nam svane!

alexxx

pre 5 godina

Vidim komentare kako je reprezentacija Srbije fizički nespremna a zapravo to je daleko od istine. Na utakmici protiv Švice pretrčali su 116 km ( Sergej preko 12 km), usporedbe radi Hrv protiv Argentine 104 km a na oko bi čovjek reko da su Hrvati fizicki izgledali puno moćnije. Jedino što Hrvati znaju gdje trče a Srbi ko muhe bez glave. Razlog : izbornik i taktika .

sportski pozdrav iz Hr

srećan

pre 5 godina

Samo da odemo kući, da ne bude bruka protiv Brazila a sve miriše na to( prijetimo praznim pištoljem:-). A onda da odgledamo na miru eliminacionu fazu bez bombastičnih naslova u medijima.

Mizuno

pre 5 godina

Hahaha koga motivise preko instagrama mene????
Treneru treba da motivises fudbalere a sto se mene tice ja vas vise ne gledam nikada.... ne zbog toga sto ste izgubili nego sto je vase zalagane i igra katastrofa i nikada se nece popraviti.....

Black

pre 5 godina

———————————Rajkovic—————————

Veljkovic———————-Bleki———————-Kostic

————-——————Milivojevic—————————

Živković————Tadić Ljajić ————Kolarov

Jovic Mitrovic


Treba da igramo sa malim brzim igračima nemozemo Matic SMS Kilavi spori...napadati pametno Kostić i Kolarov da se menjaju isto tako milivojević ako krene igra dupli pas Tadić/Ljajić se vraćaju na zadnjeg veznog to će da ih zbune odbrana na jednu liniju ofside zamka da radi...mitrovic da spusti lopte iza sebe ako je dalje od gola a živković Kolarov/ kostić da probijaju strane posle ako vodimo 2:0 ubacivati matica/sms radonjića

Stega23

pre 5 godina

Joj ljudi prestanite vise sa sudijom i Svajcarskom! Daj bre imamo jos 90.min, i nikad se ne zna sta moze biti... Zato se okrecite Brazilu sto pre, ako ginete ginite muski protiv Brazila, a ne sa sudijama.....

bleedgreen

pre 5 godina

Ljudi, trebamo biti realni i priznati sebi da je i ovo sve do sad ogroman uspeh. Mislim da nemamo ni promil sanse da pobedimo Brazil, iako ni oni nisu nista specijalno pokazali do sad, al verujem da ce tek da dizu formu. Ako smo mi protiv nekih siptara igrali defanzivu i cuvali rezultat nema vise sta da trazimo dalje u takmicenju. Recimo Hrvati su bez imalo respekta usli u mec sa Arg i zasluzeno slavili, nisu se povukli posle prvog gola, igraju lep fudbal, imaju dobar tim i cemu da se nadaju. Neko je vec lepo napisao - ono sto smo mi u basketu, to su oni donekle u fudbalu. Kazem donekle jer se nisu bas poosvajali trofeja ali zato uvek lepo igraju i najvaznije imaju samopouzdanja i te fudbalske bezobraznosti. Da nam je te bezobraznosti dobili bismo 3:0 svicu/alb kako god

pero

pre 5 godina

Sve je to u redu i u fudbalu je sve moguce. Brazil ima ime ali ne igra nesto super. Moze da se pobjedi i sugurno ce doci ekipe koje ce ih pobjediti. Srbija nije jedna od tih ekipa. Oni igraju kukavicki fudbal i to se nece promjeniti preko noci. Jedini tim od ex Yu koji nema respekt prema jacima su Hrvati. Srbi mogu da gaze samo buraniju ali se uplase pred jacim. Osim toga u ekipi nema kvalitete, nema vodje koji ce ih motivisati da idu naprijed. Trener je mlak, nema autoritet. Prije sam se nervirao kad izgube, prije sam se nervirao kad izgubi i Novak ali treba biti realan. Sreca prati hrabre.Reprezentacija Srbije njeguje kukavicki fudbal i ne zasluzuje nista bolje. kad napadas onda ces i dati gol. kad se konstantno branis, primices gol prije ili kasnije. Oni daju gol pa se brane. To vec spada u domen psihickih problema. samo mi nije jasno da nema nijedan igrac ili trner da ih pokrene.

ser dali

pre 5 godina

e to je srbija...nejimaru klizeci...zasto je nejmar kriv...zato sto smo izgubili od svajcaraca utakmicu koju smo morali pobediti...strasno...pozivate igrace da unakaze nejimara...zamislite da je to vase dete...vreme je da stavimo prst na celo !!!

crni sin

pre 5 godina

jedna zaista napredna motivaciona poruka, ako ne pobede sad brazil nista nisu uradili. sigurno ce sad sa ovom motivacionom porukom da igraju brze, jace, bolje...opravdanje su vec nasli

antiDebil

pre 5 godina

Pobedite, samo hrabro ! Obradujte sve nas, predsednika i sve gradjane Srbije. Vi to mozete!
(SnsPodmladak, 24. jun 2018 23:20)

sns jugend ?

marija

pre 5 godina

i sad netko objašnjava naslov filma "Odavde do vječnosti"???..kome? zakaj? ak to netko ne zna onda je to nekultura odgoja djece!!!..Kaj se tiće repke i igre Srbije...tu je takvi košmar da nije normalno...igraj, ne igraj...napadaj...ne napadaj...bunker-ne bunker....Boga vam....dajte se odlučite za početak kak budete igrali i držite se toga!!!!..imate li šanse? imate valjda...ovaj valjda se odnosi na to da nemam pojma kaj vam je...u klubovima trčite 110 minut ak treba ..a tu ...nakon 35 minuta...treba vam respirator!!-SRAMOTA!!!..dakle ovak--: napadajte do 1:0...napadajte i odmah dalje---još žešće...do 2:0...onda i dalje napadajte do 3:0...i dalje napadajte...eto to je ta umjetnost!!!...a sad taktika i kalkulacija...treba vam pobjeda ili nerješeno...napadajte do 2:0...i onda kalkurirajte...prije niti za boga!!!...a i onda se treba odvagnuti!
(zagorka, 24. jun 2018 23:51)

Koja si ti Carica.
Bolja si od ovog našeg.

Marko polo

pre 5 godina

Professionalno, strucno, takticki I fizicki se prpremite. Odigrajte najbolje sto znate, ponasajte se sportski na terenu I izvan terena. Politici nije mjesto u sportu.Niko Vas ne mrzi, nitko Vam ne moze oduzeti uspjeh, sve je na Vama I Vasem umjecu. Sportski slavite ako pobijedite, sportski cestitajte protivniku ako izgubite.

Miks

pre 5 godina

Karma je čudo! Oterali ste Muslina bez reči! Gospodin čovek, vrhunski stručnjak sa ogromnim iskustvom koji je napravio ovaj tim i dominantno nas plasirao u kvalifikacijama za SP je oteran preko noći, samo zato što nije hteo da mu mafijaši menadžeri sastavljaju tim. Zašto je oteran Muslin!? Kao njegov pomoćnik si morao da odeš sa njim i pokažeš da imaš moralnih vrednosti, ali ti jedva čekaš da sedneš na njegovo mesto..savest grize, gubi se kompas..a sve se vraća!

Јабучило

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.

bojan

pre 5 godina

Motivacioni govori se rade u svlacionici van javnosti kao sto je Paunovic radio a ne ti sa ovim motivacionim govorom da zamazes oci javnost

Zokara

pre 5 godina

Dali je neko primetio da jos neki selektor koristi drustvene mreze u toku sampionata? E moj Krstajicu, to su stvari koje praktikuj zatvorenih vrata!

markan

pre 5 godina

Sad juriš na Brazil a u prošlom kolu juriš na 3 boda protiv Švajcarske jer si mislio da protiv Brazila nema šta da tražiš. Da imamo normalan savez bio bi smenjen odmah, ali nemamo...

Carpe diem

pre 5 godina

Za ove Velike Srbe,koji dele Srbe po mestu rodjenja,imam samo komentar ZATO NAM TAKO I IDE. I,SRAM VAS BILO DOK SE NE OPAMETITE.

Milan

pre 5 godina

Jedina sansa da uopste dobijemo sansu da pobedimo Brazil je da ovog baksuznog saucesnika organizatora eliminisanja Muslina posaljemo sto dalje od Rusije a da zamolimo Muslina da preuzme komandu.

Рејџ Агенст

pre 5 godina

@Malkom
Aman zaman,NIJE Muslin Smenjen zbog Sergeja(btw.naseg u buducnosti najboljeg igraca)vec zbog Radonjica(decka koji nije ni u top 20 domace lige ali je podrzao znamo vec koga
(ulica sezam, 25. jun 2018 01:09)

Дај човече, уопште није тачно то што причаш, какве везе има Радоњић са Муслином, лично је Кокеза дао интервју где је рекао да ће Сергеја отети Шпанци или Италијани и да Савез не жели да се то деси. Радоња тада није био у разматрању.

Igor

pre 5 godina

Ima li neko da objasni Krstajicu da odbrana ne moze da se igra tako,previse prostora ostavljate,ne pokrivate igrace striktno,sporo se krecete...ako protiv Brazila odigrate kao protiv Svajcarske napunice vam mrezu.

mladen

pre 5 godina

Krle, niste iskreni ni prema sebi ni prema nama.Svajcarce niste pobedili jer niste mogli ili niste znali i to je sva istina.Brazil je fudbalska velesila i niko vam nece zameriti ako ih ne pobedite, ali dajte sve od sebe, trcite, borite se, krvarite, "ginite"...Narod ce to da prepozna i to ce biti pobeda.Sve ostalo je manje vazno!

mar

pre 5 godina

da su košarkaši ili odbojkaši pa da se nadam, ovde se jedino nadam da neće biti više od dva razlike, ne bih da doživim još jednu argentinu

s tim u glavi, moja taktika za ovakvu utakmicu bi bila igra na kontru bez nadtrcavanja i otvorene igre sa Brazilcima jer u tome gubimo u startu, i takođe neka Stojković prestane da ispucava svaku loptu, krenite polako preko centra, nemamo mi Žigića u napadu da igramo tako.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Добро људи, треба се борити до краја, што је у супротности са понашњем неких наших претходних репрезентација. И даље мислим да је против швицара бод био одличан и да они неће у задњем коли добити Костарику, али шта је ту је. Против Бразила треба играти као Костарика, дакле затворено па ако се укаже прилика из контри, ако се отворимо проћи ћемо као Тунис против Белгије...

Djordje Rap

pre 5 godina

Ne pratim sport intenzivno. Kada smo pre par godina igrali u kosarci finale sa Amerikancima kazem ja drugu, ko zna mozda se nesto desi pa ih dobijemo! A on kaze meni: E decko, decko, vidi se da ne pratis kosarku...

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Prosto je ne moguce da pobedimo Brazil. Nasi,posle Svajcarske,su se u glavama vec spakovali da se vrate kucama. Jednostavno takav nam je mentalitet. A sa druge strane je Brazil. Ljudi koji zive za ovaj sport,ljudi koji zive fudbal. Igrace rastereceno jer su vec prosli,plesace po terene,unistiti ce nas....
Na zalost svih nas koji toliko zelim da nase momke gledamo u drugom krugu.
Licno,jos me jako boli onaj poraz od svajcalbanije....

Милош

pre 5 godina

Чему овај својеврсни " циркус" заиста је тешко објаснити? Толико приче о чему, о фудбалу! Ко се све није јавио да коментарише...Укључили се и министри владе, а круна свега је обраћање и самог председника државе, и то каквим говором. Тачку на И ставља нико други него селектор репрезентације, објављујући тзв."мотивациони говор"!!! Не пада ми напамет да се укључујем у ово будалаштину која ни ти може, ни ти ће било шта да промени у животу било кога. Једноставно речено, нашим момцима желим пуно среће и да остваре успех, а ја лично немам ни жеље, ни воље , ни живаца да све То пратим.

u

pre 5 godina

vi Srbi ste naša pravoslavna braća, ratovali smo, ubijali jedni druge, ne mogu reći da ste mi baš dragi iako smo braća ali volio bih da izbacite Brazilce i mislim da ćete to i uraditi. Kostariku je Brazil dobio tek u produžetku a vi ste je riješili lagano bez stresa, sa Švicarskim Albancima niste imali sreće, rano ste se povukli, nije suđen penal...čeka vas velika radost, spremte se, spremte...

Kolarov na krilo

pre 5 godina

Gurnuti Kolarova na krilo. To nije nešto neobično, npr. Alaba u repki igra znatno više neprijed nego u Bajernu. A bilo bi znatno korisnije jer Kostić nije u formi, Kolarov je dosta konkretniji od njega na krilu, a pomagao bi dosta bolje u odbrani, koja bi bila čvršća bez njega po toj strani. Iza njega Tošić, Milinković i Ivanović u sredini, desno Rukavina. Jer Rukavina dosta bolje trči od Ivanovića, koji je izgubio i na brzini.

Dva zadnja vezna Matić (jako laša partija i protiv Kostarike i protiv Švajcarske) ili Milivojević i SMS. SMS samo zato što nam treba ofanzivnija postavka, on je igrač inspiracije, nije konstantan, nadam se da će biti bolji nego protiv Švajcaraca koji su svaki duel sa njim dobili.

Naprijed, zna se Mitrović i Tadić u sredinu, Živković desno. Živković jer je brži od Ljajića, i jer je Tadić u boljoj formi od Ljajića. AKo ne bude išlo sa Živkovićem, uvesti Ljajića a tad Tadić desno.

Dakle, Stojković - Milinković, Ivanović, Tošić, Rukavina - Matić, SMS - Kolarov, Tadić, Živković - Mitrović

To vam je najbolje moji fudbalski znalci što imamo i što možemo sastaviti...

radnik sporta

pre 5 godina

Stojkovic - Milenkovic- Ivanovic- Rukavina-Veljkovic- Kolarov- Matic- Milivojevic- Tadic- Prijovic-Mitrovic

formacija: 4 - 3 - 1 - 2

Džoni

pre 5 godina

Da imamo iole neku igru pa nečemu i da se nadamo, ali realno mi na ovom prvenstvu sa "našom igrom" ne bi mogli pobediti jedno 20-tak ekipa a mi se zamlaćujemo da ćemo dobiti Brazil? Da je bar Brazil prošao dalje pa da povuku ručnu ali i njima treba tako da crno nam se piše.

joe

pre 5 godina

mladene nisi ti ciro blazevic, nazovi ga , pitaj kako se motivise ekipa, nekad davno , igraju protiv argentine, ciro ulazi u svlacionicu i kaze decki pa ovi argentinci i nisu tako losi, svi su ostali zbunjeni nakon te njegove izjave naravno, pogotovo jer su im sa suprotne strane bili batistuta, ortega,zeneti, simeone,veron, crespo, ovo je izjavio slaven bilic u jednom intervju

tony

pre 5 godina

ako budete sekli protivnicke pasove kao do sad i ako im budete krali lopte kao do sad i ako budete trcali na svaku loptu kao do sad i ako uspesno smirite temperament kao sto ste i do sad.... ma brate realno nema nista od nas. samo se blamirate unapred i nas blamirate dzabe.

AlCapo

pre 5 godina

Ako bi skroz objektivno aterirali na zemlju - mi smo u grupu usli iz 4-og sesira. Pokazuje se da nam je to realno mesto, pa je nas svaki osvojen bod veliko iznenadjenje i ogroman uspeh.

Gerov

pre 5 godina

A šta bi bilo i da li je moguće da naši somo odstoje, kao glineni golubovi, celu utakmicu i pokažu da je svejedno da li igraju ili samo stoje.
(Sergej, 24. jun 2018 23:13)
Hehe, pa s obzirom na tvoj nick, treba da stoji “odstojimo”, “pokazemo”, “igramo” i “stojimo”!

RX

pre 5 godina

Ja pisem da smo pretrcali NAJVISE na SP posle Rusa vec od utakmice sa Kostarikum, ali izgleda da najveci deo to i dalje ne shvata. Nije problem trcanje, posto trcimo VISE nego Nemci ili Islandjani, vec je problem sto smo PREVISOKI/PRETESKI za ovu postavku igre.
Ne mozemo da igramo na kontre, jer ko ce da ti ih trci? Ivanovic, SMS, krila-koja nisu krila (Tadic, Ljajic) ili Mitrovic, koji ja mislim da ne moze da pretrci 2 odbrambena igraca na celom turniru i to bez lopte.
Sredina nam je slabo pokretljiva, jeste da svi trce, ali nema sprinta i eksplozivnosti - trci se poziciono, pomera se ceo tim, ali nema timskog PRITISKA na protivnika, kome se redovno prepusta inicijativa, a ti samo pomeras linije levo, desno...
Pa, Switz je imala 547 pasova sa 87% preciznih dodavanja!! A, mi pretrcali vise, to znaci da se trcalo u prazno, poziciono, BEZ PRITISKA na protivnika ili sa pojedinacnim pritiskom!

Krstajic je odsekao napad od sredine, nemamo brza krila, odsekao je sredinu od odbrane, jer imamo 4 spora u odbrani i 2 igraca u vezi od 185 i 193cm. Ispred njih SMS od 191. cm, nemas brza krila, vec "ciste 10-ke" na krilima (Tadic, Ljajic).

Moramo da pojacamo sredinu, Tadic da predje na 10, uzmemo 2 brza krila, izbacimo jednog iz odbrane i igramo sa SMS u trouglu ispred Milivojevica-Matica, Tadic ispred, levo i desno krila, napad Prijovic pre Mitrovica

Tosic, Milenkovic, Ivanovic
Matic, Milivojevic
SMS
Radonic, Tadic, Zivkovic
Prijovic
izmene: Kolarov, Kostic, Mitrovic

bobo mk

pre 5 godina

Samo Živković na krilu i Tadiću sredini tešava celu priču. Braćo uradite tako i Brazil ide kući...
(sima, 25. jun 2018 02:38)

A gde da postavi dečka kojeg traže najbolji timovi sveta, jer mora da bilda minutažu da bi njegov klub dobio masno obeštećenje.

Vasa je brži a Milan pametniji

pre 5 godina

Brazil ako zabije gol kao Mitrović u ranoj fazi utakmice.Drži gaće!Doguraju li do 2 poluvremena bez gola u svojoj mreži sve je moguće.

mihailo

pre 5 godina

Sad ćemo da pobedimo Brazil pa će onda da nas diskvalifikuju jer je Krstajić vodio tim, a nije smeo zbog još neizrečene kazne ???

Block

pre 5 godina

Ma pusti motivacioni govor. Kome bre profesionalnom fudbaleru treba motivacioni govor za utakmicu sa Brazilom?!?! Tu se gine po definiciji. Sagledaj nase limite I postavi igru pametno. Nemamo mi kvalitet kao Hrvatska, tako da ni postavka igre ne moze da bude ista. Dakle idemo racionalno da nas ne odvale nekim ponizavajucim rezultatom I ubiju u pojam generaciju od koje se tek ocekuju rezultati. Ako se I desi cudo da odigramo nereseno (ili jos bolje pobedimo), a Kostarika zezne Svajcarsku sa 2:0, onda sve kujemo u zvezde, a Krstajica proglasavamo sa pocasnog gradjanina Kaljingrada.
Svako bezglavo jurenje sa Brazilcima po terenu, kako bi smo se dokazali da nismo p...e i oprali za poraz od Svajcarske, je infantilna budalastina. Kao igrali smo hrabro i primili 6 komada kao onomad protiv Argentine.

I jedna preporuka za kraj, da na kopackama stavimo zastavu Argentine da ih nerviramo :)

Povidon

pre 5 godina

Свеопшти дефетизам коментатора сигурно није од помоћи. Шта је суштински Бразил приказао на овом првенству? Наши, ако одиграју мудро и довољно аресивно могу да победе. Под условом да суђење буде поштено.
(Јабучило, 25. jun 2018 09:48)
Ja se bojim da smo mi mozda vec i izbaceni sa ovog SP i da ce nam ovaj Iranac ponistiti i cist gol ako bude trebalo. Posteno sudjenje treba da se zasluzi a mi vredjamo sve oko sebe. Dovodimo osudjene ubice, dajemo im legitimacije FSSa, zvizdimo himni protivnika (sto je nevidjeni primitivizam a to radimo vec dugo), sada i otimamo zastave... Zvizdimo himni Svajcarske, a ucestvujemo na SP pod pokroviteljstvom Fife koju predvodi Svajcarac, dakle ser.mo mu po drzavi i ocekujemo posteno sudjenje?! Daj Boze, da nisam u pravu. Brazilu je protiv Kostarike nedostajala samo realizacija, imali su puno gol sansi...