Nedelja, 24.06.2018.

14:26

Tadić: U lice smo rekli jedni drugima šta mislimo

Izvor: B92

Tadiæ: U lice smo rekli jedni drugima šta mislimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(cccp, 25. jun 2018 04:27)

najbolji sastav pravi se od igrača koje imaš na raspolaganju, selektor je sa jedne strane u prednosti jer selekciju vrši sam(krstajić se tu izuzima) dok klupski trener uglavnom zatiče kostur tima, ali je sa druge hendikepiran jer, za razliku od klupskog trenera, ne može da ima i igrače bez državljanstva zemlje čiju reprezentaciju selektira.
kruterijumi i jednog i drugog ne završavaju se samo na pojedinačnom fudbalskom umeću, već i na karakteru igrača, njegovom odnosu sa saigračima, uklopivošću u koncepciju i još mnogim parametrima koji utiču na timski duh.
dešavalo se, često, da i selektori i treneri neke vrhunske igače nisu pozivali ili nisu svrstavali u tim i to se, rezultatski, pokazalo opravdanim.
milinković-savić objektivno nije igrač koji pravi toliku razliku, i kao što napisah po kvalitetu trenutno nema mesto u prvih 11, a uz to je zbog njegovog menadžerskog forsiranja smenjen selektor koji nas je odveo u rusiju, na njegovo mesto postavljen diletant bez morala i osećaja lojalnosti i promenjen dugogodišnji kapiten koji se tome suprotstavljao - čime je bespovratno narušena i atmosfera u svlačionici.
na strani ovoga što sam ja napisao su argumenti - već smo videli uticaj uvrštavanja milinkovića-savića u reprezentaciju i na nezadovoljstvo u svlačionici i na igru na terenu, dok je na tvojoj strani samo tvoj lični "umjetnički dojam" bez rezultatskog pokrića...

cccp

pre 5 godina

oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11,
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 21:26)
--------------------------------------------

U kvalifikacije smo usli iz treceg sesira, a iz prvog sesira smo dobili objektivno najslabiju ekipu (Vels). Iz nase grupe drugoplasirani nije otisao na SP. Od svih pet grupa gde drugoplasirani nije otisao na SP, mi smo bili ubedljivo najslabiji prvi tim u grupi - Nemci su osvojili 30 bodova (svih deset pobeda), Spanija i Belgija po 28, a Englezi 26. Mi smo osvojili 21 bod - dakle ubedljivo najmanje (cak manje od Islanda, koji je igrao u grupi sa Hrvatskom). Spasio nas je penal kod kuce protiv Iraca. Izgubili smo u Austriji zbog kukavicke postavke od strane Muslina, a onda do pred kraj drhtali od Gruzije, usred Beograda. Odigrali smo jednu valjanu utakmicu, onu u Irskoj, i nista vise.


Muslin je morao da ode zbog Sergeja. Selektor koji kaze da se Sergej ne uklapa u koncepciju tima, dakle nema mu mesta medju 22 igraca, jednostavno nema sta da trazi na klupi reprezentacije. Reprezentacija nije klub. U klubu, u kome moras da platis igrace, mozes da slazes kockice i stvaras neku koncepciju. U reprezentaciji, koncepcija se slaze oko najboljih igraca koje jedan drzava ima. Kraj price.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако сте рекли, треба. Сада кажите на терену шта треба, али не видим баш како. Не прави се игра и менталитет 3 дана пред одлучујућу утакмицу. Ипак нека барем покушају нешто да промене. Више игре са лоптом, без прескакања средине. Ајде бре и Матић да се мане више Мурињовштине и гледања пре свега свог гола. Зар да Стојковић има више пасова према Митровићу него цео везни ред. Знам да је Крстајићу омиљено показивање рукама "смири игру", али и играчи се на терену питају. Катанаћо је мртав (питајте Италијане), Миљанића више нема (немојте да питате све наше бивше селекторе, нису обавештени). Ионако смо скупили око сат времена добре игре у два меча, то је премашило моја очекивања. Овим млађим играчима то нека буде подстрек, јер некада и са великим звездама на терену нисмо ништа бољи били. Лажу ови што се као присећају бољих времена. У последњих 50-ак година смо углавном разочаравали на великим такмичењима. За нас гледаоце и навијаче ДОБРОГ ФУДБАЛА првенство није завршено, тек почиње. По групама пролазе они који стварно играју фудбал. Испадање Пољске је највећи доказ тога. ПС: маните се Муслина, само када се сетим последњих утакмица у квалификацијама драже ми и овакве крње утакмице које играмо на СП него оне против Аустрије, Грузије...

b78

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Krstajic. Iako je na papiru postavka igre bila po meni ok u smisli igraca ovo je bila uzasna prica jer je ocigledno bilo dogovoreno da se igra presing sto Krstajic stalno spominje. Kakav presing sa najvisom ekipom na prvenstvu. Pogledajte samo koliko su nasi pretrcali. Cemu onoliko iskakanje ka golmanu i kao presing na njihovu prvu liniju. Rezultat je da smo kako je utakmica odmicala imali sve manje snage i koncetracije i da smo ispadali iz linija sto je sce cinilo nervoznim. Drugo kretali smo se kao klinci na fudbalu. Gde je lopta svi tamo. Smesno majke mi. Konacno Sergej je odigrao ocajnu utakmicu dok je protiv Kostarike bio sjajan. Dobro je sto ga je Krstajic pomerio ali je trebao da ga izvede napolje a ne Milivojevica koji je bio najbolji na sredini ( Matic takodje uzasan u predaji lopte a on ga ostavlja ). Za kraj. “ Svaka cast” novinarima koji su iforsirali pricu sa Albanskim svajcarcima. Meni su smesne price o njihovim tzv. provokacijama ali ste ocigledno uspeli da unesete nemir u fudbalsju utakmicu. Svaka cast. Nadam se da ste dobili 20% povisice. Ja npr ne vidim kako nas to provociraju kopacke sa Kosovskom zastavom niti kada Saciri pokaze orla. Iskreno briga me. On se oseca kao Albanac i neka o tome brinu Svajcarci jer meni ne bi bilo prijatno da u mojoj reprezentaciji imam nekoga ko se ocigledno ne osecao kao deo te nacije ali Boze moj. Njihov problem. Ne bi voleo ni da sam Kosovar a da mi neko ovako pokazuje svoju “privrzenost” a da istovremeno ne zeli da igra za tu istu reprezentaciju ( toliko o njihovom patriotizmu ).

LMX

pre 5 godina

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

E vidis ima jedan vezni koji igra bas to sta si napisao.

Vaše Ime

pre 5 godina

Kada završi karijeru moramo očekivati da će se pojaviti stručnjaci koji će ga postaviti za selektora naše fudbalske reprezentacije.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 19:27)

ti, naravno, nisi svestan kakvu si autogolčinu "zabio":
zahvaljujući bata đorinoj fudbalskoj školi i tole-kežman-kokeza fudbalskom menadžmentu - oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11, a koga ti tako zdušno braniš da su u toj zameni teza za tebe dežurni krivci svi koji su se protivili i tome, i dovođenju selektora bez dana iskustva, i smeni kapitena, i ...
no, kako sam ja čovek koji uvek daje i drugu šansu - ipak te neću tretirati kao bota, već kao zastupnika sonyja za srbiju koji je zbog prirode svog posla zalutao u fudbal...

dovlajoe

pre 5 godina

Tadić je naš najbolji i najkreativniji igrač sa najboljim završnim pasom - klasična desetka. Fudbal na sreću, opet ide u pravcu da je mesto centralnog veznog najvažnije u ekipi. Apsurd je sa tim mestom eksperimentisati i šteta je Tadića žrtvovati i gurati ga na desno krilo da bi se otvorilo mesto SMS-u ili Ljajiću, koji su realno slabiji igrači na toj poziciji od Tadića. Kao centralni vezni u fazi odbrane bi pokrivao jednog od štopera, a ne da mu bude duša u nosu posle 50-60 min, pokrivajući celu desnu stranu kao ispomoć istrošenom Ivanoviću. Sastav i koncepcija se pravi prema najboljim igračima.

bigserb

pre 5 godina

Cisto sumnjam u ovo sto je Tadic izjavio, u toj ekipi nema coveka koji ima "kohones" da ikome od saigraca kaze ista sto mu ne dize ego, tako da sam siguran da su svi govorili uopsteno i da nicije ime nije pomenuto u negativnom kontekstu, pocev od selektora koji postavlja taktiku "Ako slucajno damo gol i povedemo, lopta svuda, samo ne u terenu", preko Ivanovica koji je vec godinama ubedljivo najgori igrac reprezentacije, pa je i u ovom porazu od "Swisbanije" bio direktan krivac za izjednacujuci gol, jer je kao amater zalegao pred udarcem Dzake na nas gol, da je ostao u bloku, lopta bi ga udarila u telo i gola ne bi bilo i do Mitrovica koji umesto da rad na svojoj kondiciji, on se uporno u napadu koristi rukama i tako izaziva gomilu faulova u napadu, a onda kada treba njemu dosuditi faul, tj. penal, tog nema, jer sudija ima u vidu njegovo neprestano sumo rvanje sa protivnickim igracima!
O Ljajicu, Kolarovu, SMS-u, Maticu, Kosticu,...., necu ni da govorim, ocigledno su momci na SP dosli turisticki, jer se vidi da niti imaju snage niti kondicije za citav mec!

king

pre 5 godina

Baš je super to što ste porazgovarali i rekli sebi gde je
bio problem.Sada je situacija za Vas biti ili ne biti za dalji tok mudijala.Prema tome,čekamo na intervju posle utakmice sa Brazilom i kažite nam onda šta ste uradili.
U svakom slučaju želim Vam sreću i prolazak u 1/8.
Volim Srbiju !!!!!

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu) 
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 17:02)

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(Rio, 24. jun 2018 17:16)

Ne može "da kažemo" da je igrao presing?? Aman čoveče dečko je trčao sve zajedno iza Kostića i Mitrovića i tako su pritiskali zadnju liniju da prebacuju lopte koje su trebali da hvataju Matić i Milivojević...Kolarov i Bane. Presing su igrali od prvog minuta, do zadnjeg.
U svemu tome je bio izgubljen Tadić koji se vraćao skroz do Baneta..i sa te strane su ih prolazili celu utakmicu..pomerali liniju, i ova trojica konstantno ispadali, džabe trčali ljudi.
A ti sine pretrči 16km pa onda daj "pas"?? Lepo sam rekao, kad si video Pirla, Xavija, Totija..da su igrali presing i toliko trčali? Njegova uloga protiv Švajcarske nije bio ni pas ni duel...promašena taktika skroz.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 16:35)

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu)
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

SMS na ovom prvenstvu bolji od Mesija.

Meni dovoljno, u prvom poluvremenu grafika, on 6.2 km pretčao, Šaćiri 4.43 km.
Igra ekipa, ne jedan igrač, i prestanite da kinjite čoveka,nije on ekipa, kao što ni Mesi ne može sam, bez veznog reda.

gox

pre 5 godina

Kum i dva drugara gledamo tekmu sa Svicom.presrecni,prvi gol nasi dadose.Znaci,kumimo,preklinjemo ,vicemo(ceo komsiluk nas je cuo)izadjite iz sesnaest,krenite u napad,primicete gol..tako i bi....PS:ako smo nas cetvorica,totalni amateri,provalili u kom smeru ide tekma a vajni selektor to ne vidi,onda sta reci..

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem.Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru

Gastos

pre 5 godina

Niste dovoljno ljubili loptu zato ste i izgubili. Nadam se da je pao cvrst, muski dogovor da ce svaki nas igrac barem tri puta da poljubi loptu u toku utakmice.

cccp

pre 5 godina

@kuka i motika - upravo tako! Ni ja nemam nista da zamerim ovim momcima. Cak je taj drugi gol primljen bas zato sto su, nekarakteristicno za nas fudbal, krenuli da postignu gol i zavrse price i kalkulacije o osmini finala. Ovoga puta im se to obilo o glavu, ali dobro.

Struka je problem. Koliko sam se obradovao sto je Muslin smenjen zbog budalastog "SMS se ne uklapa u koncept igre", i ponadao se da se nesto zaista menja u FSS, toliko nisam mogao da verujem da je Krstajicu datu da vodi nacionalni tim na SP - ej! I naravno, nije Krstajic za to kriv.

Steve zombi

pre 5 godina

Struka heh.. Ko je gledao studio rtsa sa Okukom pa onda sa Petkovicem ovaj sestkom sve mu je jasno.. Bard Ziva na drugoj tv. Milojko na trecoj.. Odakle je rodom Savo? A Krstajic?.. Bata djora i kompanija ce jos dugo unistavati srpski fudbal a vi se lozite

Bob Sent Kler

pre 5 godina

@ Luan

Nisi neutralan barem iz dva razloga da ne idem dalje. Prvo nemaju pojma ni Šaćiri ni Džaka ni ko su ni šta su pričali Karleuša i Živadinović, realno onako. Drugo, bezobrazno je poređenje ove dvojice sa Arnautovićem i Marinom, jer su oni zastave stavljali kad su igrali protiv Srbije a ne protiv Albanije ili Kosova, znači nikog provocirali, već u susretu sa Srbijom isticali da su Nemci ali da poštuju svoje poreklo. Velika razlika.
A vi fudbaleri ste ovaj sastanak trebali održati pre ove utakmice, sad je kasno.

ognjen

pre 5 godina

Zao mi je ali mislim da ste prokockali frnomenalnu sansu, i to pre svega jer ste posle tadog gola cuvali rezultat umesto da dte odmah stisli protivnika. Srecno sa Brazilom, mada je potrebno i vise od srece.

kuka i motika

pre 5 godina

Poštovani narode. Preko nekoliko hiljada komentara od završetka utakmice sa Svajcarskom. Većina traži krivca u sudiji, ostatak u prozivanju ovog, ili onog igrača reprezentacije.
Mi smo utakmicu izgubili taktički, vezni igrači su plivali, jer je konstantno postojao višak. Amaterske ekipe u toku utakmice menjaju formaciju, ali ne i naša reprezentacija. Ranije smo imali problem sa nezalaganjem i nedisciplinom, ali ovi momci su trčali, borili se ali nažalost trošili energiju u prazno.
STRUKA JE PROBLEM LjUDI, STRUKA.
Potencijal i kvalitet imamo, ali...
I nije Krle kriv, krivi su oni koji su dozvolili da imamo selektora koji debituje kao trener na SP.
Ko nam vodi fudbal i sve ostalo, dobro nas još i ima.
Sportski pozdrav.

bg41

pre 5 godina

Puna podrska bez obzira na ishod utakmice protiv Brazila ! Svaka vam cast sto ste se plasirali na Mundijal ! Dezurni pljuvaci .... ajde lepo kupite kartu pa idite bar na jednu utakmicu Srbije sledece jeseni... 90% dezurnih pljuvaca je poslednji put gledalo Srbiju 2009 protiv Francuske i Rumunije.... Podrska bezuslovna !

Luan

pre 5 godina

Podtovani,evo malo mozda jedan neutralan pregled utakmice Srbija Svajcarska.Tenzije su krenule od bivsih potparola i najboljih ucenika ljudi iz 90-ih koji su toliko zla naneli sa svima ostalim politicarima sa ovih prostora.Danima su takozvani vladini mediji dolivali ulje na vatru,prvo sa kostarikom koja je kao prva priznala kosovo a da tih 20 ljudi koji tamo igraju samo fudbal nemaju nikakve veze sa time.Nastavio je veliki Aleksandar da se svajcarska mora pobediti samo zato sto tamo igraju 4 igraca sa teritorije koja opet po njemu pripada Srbiji. Bivsi trener reprezentacije srbije Milan Zivadinovic je svajcarsku nazivao Siptarska,Jelena Karleusa svajcarsku Albanskom reprezentacijom.Sto se tice shaqirija ja licno mislim da isticanje obelezja na kopackama nemaju mesto,ali ocekujem osudu onda i kod Marka Marina i Zlatana Arnautovica.Ne moze jedno da prija a drugo da bude provokacija.Sto se tice penala nad Mitrovicem situacija je bila po meni 60 prema 40% da je postojao.Mitrovic je tu ispao malo zelen i sluzio se laktovima umesto da dozvoli da ga ova dvojica obore na zemlju.Jos jednom sto se tice saqirija par stvari koje su neosporne:Tu zastavu kosova on nosi par goduna na kopackama i nema ama bas nikakve veze sa namerom da nekog provocira.I na utakmici protiv albanije je imao te simbole koji su opet nekom smetali,zato i mislim da istima tamo nije mesto.Malo me iritira odnos prema tome sta je to provokacija?Za takozvane navijace koji u dosta velikom broju nose dukseve Mladica i ostalih optuzenih za ratne zlocine naravno da je tako nesto strasna provokacija,ali su arsini sami po sebi i te kako pobrkani.Pokusajmo zajedno da napravimo korak jedni ka drugima.Izbacimo pesme sa stadiona:Ubi zakolji da siptar ne postoji i slicne i proslave sa nacionalnim a ne nacionalistickim simbolima kako mediji u Srbiji sve vreme pisu i svima ce biti mnogo bolje.U suprotnom ovo ludilo nece skoro da prestane.Sto se Komentara Tadica tice mogu samo da kazem veliki naklon do zemlje.I njemu je jako tesko sve to ,i pozicija koju igra tbog super zvezde koja tako malo pruza a opet pokasava da greske trazi u svojoj ekipi i pristupu igri negovih kolega.Ako pojedini uzmu njega za primer onda je i protiv ovakvog Brazila pobeda u igri.U to ime tim momcima zelim mnogo uspeha na utakmici protiv Brazila a vama koji ovo citate veliki pozdrav i uzivajte u utakmicama koje nam predstoje.

Kazujosi Funaki

pre 5 godina

Želim vam sve najbolje. Mnogo bi ste i mene usrećili pobjedom protiv Brazila. Ali zar i protiv Svajcarske nije bilo sve u vašim rukama?

Mile

pre 5 godina

Jedini nasi igraci koji mogu da pretrce protivnika su Radonjic i Zivkovic, realno. Kostic nema tu brzinu a plus igra ocajno, dok su ostali spori. Gruja startuje protiv Brazila!

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

E da je Krstajić malo zreliji, da je krenuo sa Ljajićem u sredini, Radonjić, Prijović, Živković protiv Švajcarske, do 60 min, pa onda izmene. Ako dobije, onda je genije, ako izgubi ima mirnu ekipu, svi igrali, pokazali šta znaju, menadžeri da ućute. Na sebe navuče gnev javnosti, ali ekipa mu mirna. Zbuni i protivnika,i pošalje signal da ima 23 igrača, zadržava svežinu i obraz glavnih igrača . Ovako nema šta da čeka, napasti odmah i jako, pa šta bude. Mi igramo u grču, svi imaju žute kartone u vezi, i ako dobiju drugi karton pauza.

442 i udri po Brazilu odmah od starta, i akp izgubiš ubedljivo, nema veze, bar si probao, a ne ko kukavice. Napadni Brazil odmah.

Fizicka sprema

pre 5 godina

Obozavam ovog momka. Ali realnost je da je jedan od najlosijih fizicki pripremljenih igraca godinama unazad. Jednostavno on i sergej (koji vec godinama nije poznat kao neko ko pretrcava protivnika) su problem. Uvek kuburimo sa fizickom spremom. Tu nema presinga onda i obavezno je padanje glave u poslednjih pola sata meca.
Nadam se da ce me demantovati..

Dik

pre 5 godina

...mnogo mudrih reči i optimizma to je lepo, ja sam pesimista već sam se kladio u ručak da ćemo izgubiti sa 3 razlike, daj bože da izgubim opkladu!

Marko

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a) 
(miodrag, 24. jun 2018 15:07) 

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 15:20)

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

asomakum

pre 5 godina

po nasoj dosada prikazanoj igri, najopasnije je da povedemo na startu utakmice jer odmah prelazimo na bunker, a ako povedemo negde 60-70min, tada imamo sansi...pod uslovom da to tad bude 0:0

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.
(Rio, 24. jun 2018 16:22)

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju

PihtijaTheGreat

pre 5 godina

Svi smo znali sta ce da bude kad izgubite prvu utakmicu... Jednostavno vi nemate psihu za ovakva takmicenja. Jel ste primetili koliko je npr Hrvatska bila pre svega psihicki spremna za utakmicu (da ne pominjem fizicku spremu)? Ulje na vatru je dolio ovaj selektor koji je bez dana trenerskog radnog staza otisao na SP sa reprezentacijom koja pretenduje da prodje grupu. Kako? Kako to zamisljate? Jos i izjave kako ga ne zanima politika a 10 sati kasnije pominje Hag... Okanite se patetike, svi smo znali kako ce ovo da se zavrsi i pre nego sto je pocelo. Ceka se jos petarda Brazila i da se vracate polako, ima nas koji hocemo da pratimo fudbal na ovom SP. Govorio sam ja da cemo Toleta od blata da pravimo, niko mi nije verovao...

PS Panama danas smanjuje na 6 1, njihovi navijaci pevaju i raduju se kao da su osvijili... Mundijal je, ljudi uzivaju u svakom trenutku, koga je briga za pateticare...

Goran

pre 5 godina

Čuda se dešavaju, ali šta vama ide u korist je to da nećete biti vi ti koji su čudo napravili protiv Brazila. Čudo su već napravili Nemci protiv Brazila sa 7:1 u sred Brazila.
Na vama je lakši deo posla i ne nemoguć. Ako im date gol prvi i nastavite smireno "pass" igru ,tesko će se oni povratiti.

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem?Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing o kojem pricas.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru.

Tomm

pre 5 godina

Nije uopste stvar u tome kako se vi druzite, i sta kome zamerate. Ekipu moraju voditi ozbiljni ljudi, koji ce vam tacno reci sta treba da radite, a ne da se vi dogovarate o tome, niti da suflirate selektoru sta se desava na terenu. Kada moze u kosarci, moze i u fudbalu.
Pogledajte ozbiljne kosarkaske trenere kako spremaju utakmice. Ne samo nasi, iako se tu imamo cime pohvaliti.
U fudbalu oduvek indijanstina i javasluk. Radi ko sta misli da treba, a ne ono sto stvarno treba da radi.

Rio

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

tadiću, da li ti to misliš da trio kežman-kokeza-krstajić ne ume da čita između redova?
ivanović se provukao zbog podrške javnosti, pa si ti sledeći koji će praviti društvo muslinu!

Iz ugla

pre 5 godina

Прошли пут на светском изгубимо од Камеруна, нерешено са Аустралијом и победимо Немачку.

Coca Cola

pre 5 godina

Treba im podrska pa sta bude. Lose smo odigrali to stoji ali realno je i da smo pokradeni sto mnogo boli. Nije im sad lako al sta je tu je. Brazil nije nemoguca misija ja verujem da ovi momci mogu da iznenade. Srecno

Голф на струју

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.

nikolaaaas

pre 5 godina

Druze,u obe utakmice si pokazao da si klasa! Za mene si ti nas najskuplji fudbaler! Ali ne mozes sam protiv svih! Svaka cast i mitrovicu,borio se kao lav! A ovi ostali,sto vrede tolike milione,slobodno da se pokriju po usima i krenu ka svojim klubovima...ovde su pokazali kako se igra za srbiju! Dno dna! Svi pricaju o penalu,a niko ne prica da nismo 70minuta takli loptu i presli centar! O ovom decku od 100 i kusir miliona necu ni da razgovaram!

Negativni

pre 5 godina

Sve zavisi od Brazila. Od nas ništa. Možemo samo da se nadamo da će i njih pritisak odseći, i da će igrati loše kao i na prve dve utakmice. Problem je što oni i kada igraju loše, prave šanse i opasni su. Mi nekako možemo da damo jedan gol, možda i dva, ali bojim se da ćemo dva i da primimo. Ne mislim da će da nas razbiju sa pet komada, daleko su oni od tima koji je toliko siguran u sebe.

Malo se salimo

pre 5 godina

Ja i dalje ne mogu da verujem da su utakmicu generacije odigrali tako jadno i to protiv nikakve ekipe. Povuci se na 1:0 u modernom fudbalu je skandal! Ako nemas kondicije da trcis 90 minuta onda sta imas? A videli su kako to rade Hrvati. Treba sve da ih bude sramota sto su dosli nepripremljeni!

Nesa

pre 5 godina

Samo se nadam da nece imati Brazil posed lopte 80 posto i 30 suteva na gol..tako se ne pobedjuje ne smemo da se zatvorimo u bunker kao i obicno inace kraj.

miodrag

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)

Marko

pre 5 godina

Dečko, veoma te poštujem, smatram da si odličan fudbaler, trenutno najbolji kojeg Srbija ima. igraš, daješ sve od sebe i uz mitra si jedini kome je stalo na ovom sp, a i na terenu vidiš šta se dešava i razumeš igru bolje od našeg "selektora".
takođe si dao odličnu izjavu nakon kraja utakmice, nisi se osvrtao na sudjenje već na fudbal.
međutim, na konferenciji si bio neubedljiv, poput svih koji su se dosad ponavljali mantru, "sudija nas je unakazio".
naravno, ne možeš da kažeš da nemamo igru, nemamo želju, nemamo tim, nemamo selektora, nemamo savez, nemamo sistem da bilo šta više uradimo u ovom sportu.
Vidi se da i sam znaš sve to, videlo se da ne veruješ ali si ipak izašao i odradio ovu konferenciju.
Ipak, potrudi se da ne padnes i da protiv brazila pokažeš da si klasa. Daj sve na terenu za dres koji nosiš, motivisi igrače, potrudite se pa sta bude, ali nemojte da cutite na nepravdu i idiotizam koji vladaju u savezu, ne dozvolite da ovo iz godine u godinu prolazi i da se ništa ne rešava.

legolas

pre 5 godina

Да је Крстајић послушао Тадића и да се притискала Швајцарска,попила би три комада у првом!!! Зато је Тадић и приговаарао Крстајићу три четири пута одлазећи до аут линије!!! Жалећи се на саиграче да ме трче и не отварају!!! Бане пре свега а и СМС!!! Јер он је у Енглеској у ове 4 године научио да игра без калкулација и да трчи СВИХ. 90 минута!!!! Требало је да га форсирамо док им не напунимо мрежу,јер нико није могао да га заустави!!! Ни двојица му нису могли ништа!!!! Али.....превладао је супелигашки менталитет,менталитет провинције,и Крстајићева намера да брани!!! Зато се и бунио Тадић!!!! У суштини уз врхунског стручњака,систем и план,уз одбацивање кукавичког менталитета,и преузимања одговоности за вођење игре и контролу и лопте и простора,а не катапултирати и константно је прескакати,уз то да средина буде центар кој ће управљати током меча,можемо да изградимо културу игре какву је покушао Антић!!! Матић уз СМС и Љајића и Тадића Гаћиновића Жилета и остале Радоњића Миливојевића ......трба да шишају репрезентације попут Швајцарске!!! Дечко све најбоље у Ајаксу,бори се и освоји доста титула и имаш доста разлога за срећу!! Играћеш лигу шампиона редовно!!!! А против Бразила опусти се и уживај максимално!!!! Јер ако је ико близак кретњама знањем и дриблинзима њима,то си ти!!!!

drmr

pre 5 godina

Dusan Tadic je nas fudbalski najpametniji igrac, i to ubedljivo. Primedbe da ne moze da odigra vise od 70 minuta na vrhunskom nivou mozda i stoje - pa sta? Zato i postoje zamene. Iskoristi ga tih 70 minuta, pa zameni.

Za ovoga sto tvrdi da Tadic nije nesto posebno, pa zato i zavrsava u Ajaksu, samo jedno - daj boze da imamo 11 igraca koji bi kvalitetom mogli da budu u Ajaksu!

Inace, sada ce jos ispasti SMS kriv, za nase propuste u odbrani. Svasta...

rs

pre 5 godina

Momci, volimo vas. Vi ste najbolji koje imamo. Svi ste željni pobjeda, ali fizička spremnost je na nivou JS lige. Više vježbajte i spremajte se za EP 2020.

fk Vratnik

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Голф на струју, 24. jun 2018 15:06
To je sve tacno i sve ekipe prekidaju kontru faulom, ali neke dobiju karton pri 101. faulu a neke pri prvom. Pogledaj faulove Hrvatske protiv Nigerije (recimo Modricev na centru kada se sa obe ruke obesio o protivnika i ovaj ga vuce tako nekoliko metara) i milion i jedan faul Svajcaraca protiv Brazila a kartona nidje.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)
(miodrag, 24. jun 2018 15:07)

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!

k

pre 5 godina

Odlicno. Nadam se da ste rekli i Ivanovicu da treba da presedi na klupi, kada vec Krstajic sam nije uvideo da on nema snage za 90min jos od onda kada mu se Celsi zahvalio na svemu.
Ubacite one koji su voljni da trce, inace ce nam Brazil praviti malu decu po bokovima.

mmmmmmmm

pre 5 godina

Ej izgubili od Švajcarske ali zato su se naostrili da pobede Brazil. Valjda je trebalo suprotno?
Ništa mi nije jasno.
EJ BREEEE, KOGA VI PREDSTAVLJATE I ZA KOGA IGRATE?
DUPLO VECI POSED, DUPLO VIŠE PASOVA.
Ma ne mogu vise, nemam snage za ovo.

...

pre 5 godina

Tadic je pokricao desnu stranu gde su najvise napadali, Bane nije mogao sam tu. Njima je Saciri igrao blizu Rodrigeza koji je maltene igrao levo krilo izlazio mnogo napred, a Akandji pokrivao Rodrigezovu poziciju. Dzaka bio prvi igrac iza Sacirija i nisu tako mnogo trosili snagu skracivali su teren i u napadu uvek imali 5 na 4. Na sajtu Fife stoji da smo vise pretrcali. Tadic i Luka najvise sto znaci da nisu mogli vise. Najbolje govori Mitroviceva izjava da smo bili ko muve bez glave. Znaci Krstajicu Petkovic te je strateski nadmudrio samo tako. Izmene lose jako. Gol smo primili zbog izmene Radonjic Luka. Lopta prosla kroz sredinu gde Luka treba da stoji. Nisam tip koji pljuje bez osnove i mrzi sve sto je srpsko, najvise bih voleo da je moja Srbija dobila.
Ali tvrdim da Muslin pa cak i neki ozbiljniji trener primera Vlada Milojevic nikad ne bi izgubili ovu dobijenu utakmicu u prvom poluvremenu. Totalno se izgubila discipina u linijama koja je kod Muslina bila perfektna. Opet skupo placamo svoje greske smenom selektora opet isto i opet se opekli o opet cemo da radimo isto. Moramo da se opametimo jer ovo je konstruktivna kritika koja ima za cilj da budemo sto bolji. Nista sad Krstajicu nemoj da spavas do Brazila prouci svaki njihov detalj sve do najsitnijih detalja, digni ekipu, i mudro samo tako moze da se dobije Brazil, momci nece da zabusavaju lavovi su oni.

Pera Pisar

pre 5 godina

Ja sam lik širokih shvatanja, razumem i ove što navijaju protiv sopstvene reprzentacije, jednostavno sve im se zgadilo i FSS i ti likovi i srpski fudbal,uopšte, ali opet ključne reći je ponovio Tadić "volim kada je sve u našim rukama" pa makar i protiv Brazila, ali činjenica je...nikad goreg !!!

miško

pre 5 godina

Tadiću,ti i Luka ,Tošić ,Mitar ,sastavite tim i to će sigurno biti naš najbolji tim.Nadam se bez Milenkovića i sa Radonjićem od starta.

Doljo

pre 5 godina

Na ovom prvenstvu je primjetan nedostatak kvaliteta kod timova. Sto pruza sansu uvijek kilavim ekipama da naprave vise nego u vrijeme kada su dolazili supertimovi kada su fudbalske nacije u pitanju.
I sad je sansa za kilave. Ali ako kilavi nemaju bar jednog brzog fudbalera u timu, a brane se, onda su i dalje kilave.

hijena

pre 5 godina

Тадић најбољи наш играч, али физички неспреман да игра више од 70 минута. Кад он стане, ми не постојимо на терену.

Grof

pre 5 godina

Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.

impeRAtor

pre 5 godina

Nas najbolji igrac. Tuzno je sto ne igra u sredini nego ceka loptu na strani. Ali dobro, imamo decka od 670 miliona, nema veze sto mu treba 10 sekundi da smiri loptu...Pobedjujemo Brazil.

Molder

pre 5 godina

SVE TO LEPO ZVUCI KADA PRICATE NA TIM KONFERENCIJAMA ZA NOVINARE I JAVNOST A ONDA,NISTA,STARA PRICA VEC ISPRICANA TOLIKO PUTA...Trla baba lan da joj prodje dan ! ! !

STBK

pre 5 godina

"Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.
(Grof, 24. jun 2018 14:37) # Link komentara"

Mozda zato sto je trcao?! Za razliku od veceg dela ekipe.

Milan

pre 5 godina

Moj Tadicu, Tadicu!!
Mlad si ti, ne secas se, mnogi su i pre tebe gubili vazne utakmice.
I mnogi su se i pre vas gledali u oci i rekli jedni drugima sta misle.
A mi smo i dalje tu gde jesmo.

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Tadic, Luka i Mitrovic ponajbolje deluju- kako na terenu tako i sa izjavama van istog... Sa druge strane ako se izuzme ona glupa izjava Krstajica, cak i greske koje je pravio ne deluju katastrofalno (obzirom na neiskustvo to nije do njega nego do onog koji ga je postavio) a kao najveci plus bih istakao da nije rigidan i preponosan... Ako poslusa Tadica i Luku (a vec su mu dosta toga pametnog rekli, u odnosu na prethodnu utakmicu) mozda i napravimo neki djavo protiv Brazila. Mada retko cuda se desavaju- setimo se poruke - dream Team, dream on iz Indianopolisa...

hijena

pre 5 godina

Тадић најбољи наш играч, али физички неспреман да игра више од 70 минута. Кад он стане, ми не постојимо на терену.

STBK

pre 5 godina

"Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.
(Grof, 24. jun 2018 14:37) # Link komentara"

Mozda zato sto je trcao?! Za razliku od veceg dela ekipe.

legolas

pre 5 godina

Да је Крстајић послушао Тадића и да се притискала Швајцарска,попила би три комада у првом!!! Зато је Тадић и приговаарао Крстајићу три четири пута одлазећи до аут линије!!! Жалећи се на саиграче да ме трче и не отварају!!! Бане пре свега а и СМС!!! Јер он је у Енглеској у ове 4 године научио да игра без калкулација и да трчи СВИХ. 90 минута!!!! Требало је да га форсирамо док им не напунимо мрежу,јер нико није могао да га заустави!!! Ни двојица му нису могли ништа!!!! Али.....превладао је супелигашки менталитет,менталитет провинције,и Крстајићева намера да брани!!! Зато се и бунио Тадић!!!! У суштини уз врхунског стручњака,систем и план,уз одбацивање кукавичког менталитета,и преузимања одговоности за вођење игре и контролу и лопте и простора,а не катапултирати и константно је прескакати,уз то да средина буде центар кој ће управљати током меча,можемо да изградимо културу игре какву је покушао Антић!!! Матић уз СМС и Љајића и Тадића Гаћиновића Жилета и остале Радоњића Миливојевића ......трба да шишају репрезентације попут Швајцарске!!! Дечко све најбоље у Ајаксу,бори се и освоји доста титула и имаш доста разлога за срећу!! Играћеш лигу шампиона редовно!!!! А против Бразила опусти се и уживај максимално!!!! Јер ако је ико близак кретњама знањем и дриблинзима њима,то си ти!!!!

Pera Pisar

pre 5 godina

Ja sam lik širokih shvatanja, razumem i ove što navijaju protiv sopstvene reprzentacije, jednostavno sve im se zgadilo i FSS i ti likovi i srpski fudbal,uopšte, ali opet ključne reći je ponovio Tadić "volim kada je sve u našim rukama" pa makar i protiv Brazila, ali činjenica je...nikad goreg !!!

impeRAtor

pre 5 godina

Nas najbolji igrac. Tuzno je sto ne igra u sredini nego ceka loptu na strani. Ali dobro, imamo decka od 670 miliona, nema veze sto mu treba 10 sekundi da smiri loptu...Pobedjujemo Brazil.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)
(miodrag, 24. jun 2018 15:07)

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Tadic, Luka i Mitrovic ponajbolje deluju- kako na terenu tako i sa izjavama van istog... Sa druge strane ako se izuzme ona glupa izjava Krstajica, cak i greske koje je pravio ne deluju katastrofalno (obzirom na neiskustvo to nije do njega nego do onog koji ga je postavio) a kao najveci plus bih istakao da nije rigidan i preponosan... Ako poslusa Tadica i Luku (a vec su mu dosta toga pametnog rekli, u odnosu na prethodnu utakmicu) mozda i napravimo neki djavo protiv Brazila. Mada retko cuda se desavaju- setimo se poruke - dream Team, dream on iz Indianopolisa...

Doljo

pre 5 godina

Na ovom prvenstvu je primjetan nedostatak kvaliteta kod timova. Sto pruza sansu uvijek kilavim ekipama da naprave vise nego u vrijeme kada su dolazili supertimovi kada su fudbalske nacije u pitanju.
I sad je sansa za kilave. Ali ako kilavi nemaju bar jednog brzog fudbalera u timu, a brane se, onda su i dalje kilave.

nikolaaaas

pre 5 godina

Druze,u obe utakmice si pokazao da si klasa! Za mene si ti nas najskuplji fudbaler! Ali ne mozes sam protiv svih! Svaka cast i mitrovicu,borio se kao lav! A ovi ostali,sto vrede tolike milione,slobodno da se pokriju po usima i krenu ka svojim klubovima...ovde su pokazali kako se igra za srbiju! Dno dna! Svi pricaju o penalu,a niko ne prica da nismo 70minuta takli loptu i presli centar! O ovom decku od 100 i kusir miliona necu ni da razgovaram!

...

pre 5 godina

Tadic je pokricao desnu stranu gde su najvise napadali, Bane nije mogao sam tu. Njima je Saciri igrao blizu Rodrigeza koji je maltene igrao levo krilo izlazio mnogo napred, a Akandji pokrivao Rodrigezovu poziciju. Dzaka bio prvi igrac iza Sacirija i nisu tako mnogo trosili snagu skracivali su teren i u napadu uvek imali 5 na 4. Na sajtu Fife stoji da smo vise pretrcali. Tadic i Luka najvise sto znaci da nisu mogli vise. Najbolje govori Mitroviceva izjava da smo bili ko muve bez glave. Znaci Krstajicu Petkovic te je strateski nadmudrio samo tako. Izmene lose jako. Gol smo primili zbog izmene Radonjic Luka. Lopta prosla kroz sredinu gde Luka treba da stoji. Nisam tip koji pljuje bez osnove i mrzi sve sto je srpsko, najvise bih voleo da je moja Srbija dobila.
Ali tvrdim da Muslin pa cak i neki ozbiljniji trener primera Vlada Milojevic nikad ne bi izgubili ovu dobijenu utakmicu u prvom poluvremenu. Totalno se izgubila discipina u linijama koja je kod Muslina bila perfektna. Opet skupo placamo svoje greske smenom selektora opet isto i opet se opekli o opet cemo da radimo isto. Moramo da se opametimo jer ovo je konstruktivna kritika koja ima za cilj da budemo sto bolji. Nista sad Krstajicu nemoj da spavas do Brazila prouci svaki njihov detalj sve do najsitnijih detalja, digni ekipu, i mudro samo tako moze da se dobije Brazil, momci nece da zabusavaju lavovi su oni.

Marko

pre 5 godina

Dečko, veoma te poštujem, smatram da si odličan fudbaler, trenutno najbolji kojeg Srbija ima. igraš, daješ sve od sebe i uz mitra si jedini kome je stalo na ovom sp, a i na terenu vidiš šta se dešava i razumeš igru bolje od našeg "selektora".
takođe si dao odličnu izjavu nakon kraja utakmice, nisi se osvrtao na sudjenje već na fudbal.
međutim, na konferenciji si bio neubedljiv, poput svih koji su se dosad ponavljali mantru, "sudija nas je unakazio".
naravno, ne možeš da kažeš da nemamo igru, nemamo želju, nemamo tim, nemamo selektora, nemamo savez, nemamo sistem da bilo šta više uradimo u ovom sportu.
Vidi se da i sam znaš sve to, videlo se da ne veruješ ali si ipak izašao i odradio ovu konferenciju.
Ipak, potrudi se da ne padnes i da protiv brazila pokažeš da si klasa. Daj sve na terenu za dres koji nosiš, motivisi igrače, potrudite se pa sta bude, ali nemojte da cutite na nepravdu i idiotizam koji vladaju u savezu, ne dozvolite da ovo iz godine u godinu prolazi i da se ništa ne rešava.

Milan

pre 5 godina

Moj Tadicu, Tadicu!!
Mlad si ti, ne secas se, mnogi su i pre tebe gubili vazne utakmice.
I mnogi su se i pre vas gledali u oci i rekli jedni drugima sta misle.
A mi smo i dalje tu gde jesmo.

Malo se salimo

pre 5 godina

Ja i dalje ne mogu da verujem da su utakmicu generacije odigrali tako jadno i to protiv nikakve ekipe. Povuci se na 1:0 u modernom fudbalu je skandal! Ako nemas kondicije da trcis 90 minuta onda sta imas? A videli su kako to rade Hrvati. Treba sve da ih bude sramota sto su dosli nepripremljeni!

drmr

pre 5 godina

Dusan Tadic je nas fudbalski najpametniji igrac, i to ubedljivo. Primedbe da ne moze da odigra vise od 70 minuta na vrhunskom nivou mozda i stoje - pa sta? Zato i postoje zamene. Iskoristi ga tih 70 minuta, pa zameni.

Za ovoga sto tvrdi da Tadic nije nesto posebno, pa zato i zavrsava u Ajaksu, samo jedno - daj boze da imamo 11 igraca koji bi kvalitetom mogli da budu u Ajaksu!

Inace, sada ce jos ispasti SMS kriv, za nase propuste u odbrani. Svasta...

kuka i motika

pre 5 godina

Poštovani narode. Preko nekoliko hiljada komentara od završetka utakmice sa Svajcarskom. Većina traži krivca u sudiji, ostatak u prozivanju ovog, ili onog igrača reprezentacije.
Mi smo utakmicu izgubili taktički, vezni igrači su plivali, jer je konstantno postojao višak. Amaterske ekipe u toku utakmice menjaju formaciju, ali ne i naša reprezentacija. Ranije smo imali problem sa nezalaganjem i nedisciplinom, ali ovi momci su trčali, borili se ali nažalost trošili energiju u prazno.
STRUKA JE PROBLEM LjUDI, STRUKA.
Potencijal i kvalitet imamo, ali...
I nije Krle kriv, krivi su oni koji su dozvolili da imamo selektora koji debituje kao trener na SP.
Ko nam vodi fudbal i sve ostalo, dobro nas još i ima.
Sportski pozdrav.

Grof

pre 5 godina

Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.

rs

pre 5 godina

Momci, volimo vas. Vi ste najbolji koje imamo. Svi ste željni pobjeda, ali fizička spremnost je na nivou JS lige. Više vježbajte i spremajte se za EP 2020.

fk Vratnik

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Голф на струју, 24. jun 2018 15:06
To je sve tacno i sve ekipe prekidaju kontru faulom, ali neke dobiju karton pri 101. faulu a neke pri prvom. Pogledaj faulove Hrvatske protiv Nigerije (recimo Modricev na centru kada se sa obe ruke obesio o protivnika i ovaj ga vuce tako nekoliko metara) i milion i jedan faul Svajcaraca protiv Brazila a kartona nidje.

Molder

pre 5 godina

SVE TO LEPO ZVUCI KADA PRICATE NA TIM KONFERENCIJAMA ZA NOVINARE I JAVNOST A ONDA,NISTA,STARA PRICA VEC ISPRICANA TOLIKO PUTA...Trla baba lan da joj prodje dan ! ! !

mmmmmmmm

pre 5 godina

Ej izgubili od Švajcarske ali zato su se naostrili da pobede Brazil. Valjda je trebalo suprotno?
Ništa mi nije jasno.
EJ BREEEE, KOGA VI PREDSTAVLJATE I ZA KOGA IGRATE?
DUPLO VECI POSED, DUPLO VIŠE PASOVA.
Ma ne mogu vise, nemam snage za ovo.

Luan

pre 5 godina

Podtovani,evo malo mozda jedan neutralan pregled utakmice Srbija Svajcarska.Tenzije su krenule od bivsih potparola i najboljih ucenika ljudi iz 90-ih koji su toliko zla naneli sa svima ostalim politicarima sa ovih prostora.Danima su takozvani vladini mediji dolivali ulje na vatru,prvo sa kostarikom koja je kao prva priznala kosovo a da tih 20 ljudi koji tamo igraju samo fudbal nemaju nikakve veze sa time.Nastavio je veliki Aleksandar da se svajcarska mora pobediti samo zato sto tamo igraju 4 igraca sa teritorije koja opet po njemu pripada Srbiji. Bivsi trener reprezentacije srbije Milan Zivadinovic je svajcarsku nazivao Siptarska,Jelena Karleusa svajcarsku Albanskom reprezentacijom.Sto se tice shaqirija ja licno mislim da isticanje obelezja na kopackama nemaju mesto,ali ocekujem osudu onda i kod Marka Marina i Zlatana Arnautovica.Ne moze jedno da prija a drugo da bude provokacija.Sto se tice penala nad Mitrovicem situacija je bila po meni 60 prema 40% da je postojao.Mitrovic je tu ispao malo zelen i sluzio se laktovima umesto da dozvoli da ga ova dvojica obore na zemlju.Jos jednom sto se tice saqirija par stvari koje su neosporne:Tu zastavu kosova on nosi par goduna na kopackama i nema ama bas nikakve veze sa namerom da nekog provocira.I na utakmici protiv albanije je imao te simbole koji su opet nekom smetali,zato i mislim da istima tamo nije mesto.Malo me iritira odnos prema tome sta je to provokacija?Za takozvane navijace koji u dosta velikom broju nose dukseve Mladica i ostalih optuzenih za ratne zlocine naravno da je tako nesto strasna provokacija,ali su arsini sami po sebi i te kako pobrkani.Pokusajmo zajedno da napravimo korak jedni ka drugima.Izbacimo pesme sa stadiona:Ubi zakolji da siptar ne postoji i slicne i proslave sa nacionalnim a ne nacionalistickim simbolima kako mediji u Srbiji sve vreme pisu i svima ce biti mnogo bolje.U suprotnom ovo ludilo nece skoro da prestane.Sto se Komentara Tadica tice mogu samo da kazem veliki naklon do zemlje.I njemu je jako tesko sve to ,i pozicija koju igra tbog super zvezde koja tako malo pruza a opet pokasava da greske trazi u svojoj ekipi i pristupu igri negovih kolega.Ako pojedini uzmu njega za primer onda je i protiv ovakvog Brazila pobeda u igri.U to ime tim momcima zelim mnogo uspeha na utakmici protiv Brazila a vama koji ovo citate veliki pozdrav i uzivajte u utakmicama koje nam predstoje.

Nesa

pre 5 godina

Samo se nadam da nece imati Brazil posed lopte 80 posto i 30 suteva na gol..tako se ne pobedjuje ne smemo da se zatvorimo u bunker kao i obicno inace kraj.

k

pre 5 godina

Odlicno. Nadam se da ste rekli i Ivanovicu da treba da presedi na klupi, kada vec Krstajic sam nije uvideo da on nema snage za 90min jos od onda kada mu se Celsi zahvalio na svemu.
Ubacite one koji su voljni da trce, inace ce nam Brazil praviti malu decu po bokovima.

gox

pre 5 godina

Kum i dva drugara gledamo tekmu sa Svicom.presrecni,prvi gol nasi dadose.Znaci,kumimo,preklinjemo ,vicemo(ceo komsiluk nas je cuo)izadjite iz sesnaest,krenite u napad,primicete gol..tako i bi....PS:ako smo nas cetvorica,totalni amateri,provalili u kom smeru ide tekma a vajni selektor to ne vidi,onda sta reci..

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

tadiću, da li ti to misliš da trio kežman-kokeza-krstajić ne ume da čita između redova?
ivanović se provukao zbog podrške javnosti, pa si ti sledeći koji će praviti društvo muslinu!

miodrag

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)

Steve zombi

pre 5 godina

Struka heh.. Ko je gledao studio rtsa sa Okukom pa onda sa Petkovicem ovaj sestkom sve mu je jasno.. Bard Ziva na drugoj tv. Milojko na trecoj.. Odakle je rodom Savo? A Krstajic?.. Bata djora i kompanija ce jos dugo unistavati srpski fudbal a vi se lozite

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 16:35)

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu)
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?

Rio

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.

Голф на струју

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.

Negativni

pre 5 godina

Sve zavisi od Brazila. Od nas ništa. Možemo samo da se nadamo da će i njih pritisak odseći, i da će igrati loše kao i na prve dve utakmice. Problem je što oni i kada igraju loše, prave šanse i opasni su. Mi nekako možemo da damo jedan gol, možda i dva, ali bojim se da ćemo dva i da primimo. Ne mislim da će da nas razbiju sa pet komada, daleko su oni od tima koji je toliko siguran u sebe.

ognjen

pre 5 godina

Zao mi je ali mislim da ste prokockali frnomenalnu sansu, i to pre svega jer ste posle tadog gola cuvali rezultat umesto da dte odmah stisli protivnika. Srecno sa Brazilom, mada je potrebno i vise od srece.

PihtijaTheGreat

pre 5 godina

Svi smo znali sta ce da bude kad izgubite prvu utakmicu... Jednostavno vi nemate psihu za ovakva takmicenja. Jel ste primetili koliko je npr Hrvatska bila pre svega psihicki spremna za utakmicu (da ne pominjem fizicku spremu)? Ulje na vatru je dolio ovaj selektor koji je bez dana trenerskog radnog staza otisao na SP sa reprezentacijom koja pretenduje da prodje grupu. Kako? Kako to zamisljate? Jos i izjave kako ga ne zanima politika a 10 sati kasnije pominje Hag... Okanite se patetike, svi smo znali kako ce ovo da se zavrsi i pre nego sto je pocelo. Ceka se jos petarda Brazila i da se vracate polako, ima nas koji hocemo da pratimo fudbal na ovom SP. Govorio sam ja da cemo Toleta od blata da pravimo, niko mi nije verovao...

PS Panama danas smanjuje na 6 1, njihovi navijaci pevaju i raduju se kao da su osvijili... Mundijal je, ljudi uzivaju u svakom trenutku, koga je briga za pateticare...

Gastos

pre 5 godina

Niste dovoljno ljubili loptu zato ste i izgubili. Nadam se da je pao cvrst, muski dogovor da ce svaki nas igrac barem tri puta da poljubi loptu u toku utakmice.

Fizicka sprema

pre 5 godina

Obozavam ovog momka. Ali realnost je da je jedan od najlosijih fizicki pripremljenih igraca godinama unazad. Jednostavno on i sergej (koji vec godinama nije poznat kao neko ko pretrcava protivnika) su problem. Uvek kuburimo sa fizickom spremom. Tu nema presinga onda i obavezno je padanje glave u poslednjih pola sata meca.
Nadam se da ce me demantovati..

Tomm

pre 5 godina

Nije uopste stvar u tome kako se vi druzite, i sta kome zamerate. Ekipu moraju voditi ozbiljni ljudi, koji ce vam tacno reci sta treba da radite, a ne da se vi dogovarate o tome, niti da suflirate selektoru sta se desava na terenu. Kada moze u kosarci, moze i u fudbalu.
Pogledajte ozbiljne kosarkaske trenere kako spremaju utakmice. Ne samo nasi, iako se tu imamo cime pohvaliti.
U fudbalu oduvek indijanstina i javasluk. Radi ko sta misli da treba, a ne ono sto stvarno treba da radi.

Marko

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a) 
(miodrag, 24. jun 2018 15:07) 

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 15:20)

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

SMS na ovom prvenstvu bolji od Mesija.

Meni dovoljno, u prvom poluvremenu grafika, on 6.2 km pretčao, Šaćiri 4.43 km.
Igra ekipa, ne jedan igrač, i prestanite da kinjite čoveka,nije on ekipa, kao što ni Mesi ne može sam, bez veznog reda.

Kazujosi Funaki

pre 5 godina

Želim vam sve najbolje. Mnogo bi ste i mene usrećili pobjedom protiv Brazila. Ali zar i protiv Svajcarske nije bilo sve u vašim rukama?

Bob Sent Kler

pre 5 godina

@ Luan

Nisi neutralan barem iz dva razloga da ne idem dalje. Prvo nemaju pojma ni Šaćiri ni Džaka ni ko su ni šta su pričali Karleuša i Živadinović, realno onako. Drugo, bezobrazno je poređenje ove dvojice sa Arnautovićem i Marinom, jer su oni zastave stavljali kad su igrali protiv Srbije a ne protiv Albanije ili Kosova, znači nikog provocirali, već u susretu sa Srbijom isticali da su Nemci ali da poštuju svoje poreklo. Velika razlika.
A vi fudbaleri ste ovaj sastanak trebali održati pre ove utakmice, sad je kasno.

asomakum

pre 5 godina

po nasoj dosada prikazanoj igri, najopasnije je da povedemo na startu utakmice jer odmah prelazimo na bunker, a ako povedemo negde 60-70min, tada imamo sansi...pod uslovom da to tad bude 0:0

miško

pre 5 godina

Tadiću,ti i Luka ,Tošić ,Mitar ,sastavite tim i to će sigurno biti naš najbolji tim.Nadam se bez Milenkovića i sa Radonjićem od starta.

bg41

pre 5 godina

Puna podrska bez obzira na ishod utakmice protiv Brazila ! Svaka vam cast sto ste se plasirali na Mundijal ! Dezurni pljuvaci .... ajde lepo kupite kartu pa idite bar na jednu utakmicu Srbije sledece jeseni... 90% dezurnih pljuvaca je poslednji put gledalo Srbiju 2009 protiv Francuske i Rumunije.... Podrska bezuslovna !

cccp

pre 5 godina

@kuka i motika - upravo tako! Ni ja nemam nista da zamerim ovim momcima. Cak je taj drugi gol primljen bas zato sto su, nekarakteristicno za nas fudbal, krenuli da postignu gol i zavrse price i kalkulacije o osmini finala. Ovoga puta im se to obilo o glavu, ali dobro.

Struka je problem. Koliko sam se obradovao sto je Muslin smenjen zbog budalastog "SMS se ne uklapa u koncept igre", i ponadao se da se nesto zaista menja u FSS, toliko nisam mogao da verujem da je Krstajicu datu da vodi nacionalni tim na SP - ej! I naravno, nije Krstajic za to kriv.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.
(Rio, 24. jun 2018 16:22)

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem?Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing o kojem pricas.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru.

Mile

pre 5 godina

Jedini nasi igraci koji mogu da pretrce protivnika su Radonjic i Zivkovic, realno. Kostic nema tu brzinu a plus igra ocajno, dok su ostali spori. Gruja startuje protiv Brazila!

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem.Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

E da je Krstajić malo zreliji, da je krenuo sa Ljajićem u sredini, Radonjić, Prijović, Živković protiv Švajcarske, do 60 min, pa onda izmene. Ako dobije, onda je genije, ako izgubi ima mirnu ekipu, svi igrali, pokazali šta znaju, menadžeri da ućute. Na sebe navuče gnev javnosti, ali ekipa mu mirna. Zbuni i protivnika,i pošalje signal da ima 23 igrača, zadržava svežinu i obraz glavnih igrača . Ovako nema šta da čeka, napasti odmah i jako, pa šta bude. Mi igramo u grču, svi imaju žute kartone u vezi, i ako dobiju drugi karton pauza.

442 i udri po Brazilu odmah od starta, i akp izgubiš ubedljivo, nema veze, bar si probao, a ne ko kukavice. Napadni Brazil odmah.

Dik

pre 5 godina

...mnogo mudrih reči i optimizma to je lepo, ja sam pesimista već sam se kladio u ručak da ćemo izgubiti sa 3 razlike, daj bože da izgubim opkladu!

Goran

pre 5 godina

Čuda se dešavaju, ali šta vama ide u korist je to da nećete biti vi ti koji su čudo napravili protiv Brazila. Čudo su već napravili Nemci protiv Brazila sa 7:1 u sred Brazila.
Na vama je lakši deo posla i ne nemoguć. Ako im date gol prvi i nastavite smireno "pass" igru ,tesko će se oni povratiti.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 19:27)

ti, naravno, nisi svestan kakvu si autogolčinu "zabio":
zahvaljujući bata đorinoj fudbalskoj školi i tole-kežman-kokeza fudbalskom menadžmentu - oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11, a koga ti tako zdušno braniš da su u toj zameni teza za tebe dežurni krivci svi koji su se protivili i tome, i dovođenju selektora bez dana iskustva, i smeni kapitena, i ...
no, kako sam ja čovek koji uvek daje i drugu šansu - ipak te neću tretirati kao bota, već kao zastupnika sonyja za srbiju koji je zbog prirode svog posla zalutao u fudbal...

Coca Cola

pre 5 godina

Treba im podrska pa sta bude. Lose smo odigrali to stoji ali realno je i da smo pokradeni sto mnogo boli. Nije im sad lako al sta je tu je. Brazil nije nemoguca misija ja verujem da ovi momci mogu da iznenade. Srecno

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(cccp, 25. jun 2018 04:27)

najbolji sastav pravi se od igrača koje imaš na raspolaganju, selektor je sa jedne strane u prednosti jer selekciju vrši sam(krstajić se tu izuzima) dok klupski trener uglavnom zatiče kostur tima, ali je sa druge hendikepiran jer, za razliku od klupskog trenera, ne može da ima i igrače bez državljanstva zemlje čiju reprezentaciju selektira.
kruterijumi i jednog i drugog ne završavaju se samo na pojedinačnom fudbalskom umeću, već i na karakteru igrača, njegovom odnosu sa saigračima, uklopivošću u koncepciju i još mnogim parametrima koji utiču na timski duh.
dešavalo se, često, da i selektori i treneri neke vrhunske igače nisu pozivali ili nisu svrstavali u tim i to se, rezultatski, pokazalo opravdanim.
milinković-savić objektivno nije igrač koji pravi toliku razliku, i kao što napisah po kvalitetu trenutno nema mesto u prvih 11, a uz to je zbog njegovog menadžerskog forsiranja smenjen selektor koji nas je odveo u rusiju, na njegovo mesto postavljen diletant bez morala i osećaja lojalnosti i promenjen dugogodišnji kapiten koji se tome suprotstavljao - čime je bespovratno narušena i atmosfera u svlačionici.
na strani ovoga što sam ja napisao su argumenti - već smo videli uticaj uvrštavanja milinkovića-savića u reprezentaciju i na nezadovoljstvo u svlačionici i na igru na terenu, dok je na tvojoj strani samo tvoj lični "umjetnički dojam" bez rezultatskog pokrića...

Iz ugla

pre 5 godina

Прошли пут на светском изгубимо од Камеруна, нерешено са Аустралијом и победимо Немачку.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(Rio, 24. jun 2018 17:16)

Ne može "da kažemo" da je igrao presing?? Aman čoveče dečko je trčao sve zajedno iza Kostića i Mitrovića i tako su pritiskali zadnju liniju da prebacuju lopte koje su trebali da hvataju Matić i Milivojević...Kolarov i Bane. Presing su igrali od prvog minuta, do zadnjeg.
U svemu tome je bio izgubljen Tadić koji se vraćao skroz do Baneta..i sa te strane su ih prolazili celu utakmicu..pomerali liniju, i ova trojica konstantno ispadali, džabe trčali ljudi.
A ti sine pretrči 16km pa onda daj "pas"?? Lepo sam rekao, kad si video Pirla, Xavija, Totija..da su igrali presing i toliko trčali? Njegova uloga protiv Švajcarske nije bio ni pas ni duel...promašena taktika skroz.

king

pre 5 godina

Baš je super to što ste porazgovarali i rekli sebi gde je
bio problem.Sada je situacija za Vas biti ili ne biti za dalji tok mudijala.Prema tome,čekamo na intervju posle utakmice sa Brazilom i kažite nam onda šta ste uradili.
U svakom slučaju želim Vam sreću i prolazak u 1/8.
Volim Srbiju !!!!!

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu) 
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 17:02)

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.

b78

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Krstajic. Iako je na papiru postavka igre bila po meni ok u smisli igraca ovo je bila uzasna prica jer je ocigledno bilo dogovoreno da se igra presing sto Krstajic stalno spominje. Kakav presing sa najvisom ekipom na prvenstvu. Pogledajte samo koliko su nasi pretrcali. Cemu onoliko iskakanje ka golmanu i kao presing na njihovu prvu liniju. Rezultat je da smo kako je utakmica odmicala imali sve manje snage i koncetracije i da smo ispadali iz linija sto je sce cinilo nervoznim. Drugo kretali smo se kao klinci na fudbalu. Gde je lopta svi tamo. Smesno majke mi. Konacno Sergej je odigrao ocajnu utakmicu dok je protiv Kostarike bio sjajan. Dobro je sto ga je Krstajic pomerio ali je trebao da ga izvede napolje a ne Milivojevica koji je bio najbolji na sredini ( Matic takodje uzasan u predaji lopte a on ga ostavlja ). Za kraj. “ Svaka cast” novinarima koji su iforsirali pricu sa Albanskim svajcarcima. Meni su smesne price o njihovim tzv. provokacijama ali ste ocigledno uspeli da unesete nemir u fudbalsju utakmicu. Svaka cast. Nadam se da ste dobili 20% povisice. Ja npr ne vidim kako nas to provociraju kopacke sa Kosovskom zastavom niti kada Saciri pokaze orla. Iskreno briga me. On se oseca kao Albanac i neka o tome brinu Svajcarci jer meni ne bi bilo prijatno da u mojoj reprezentaciji imam nekoga ko se ocigledno ne osecao kao deo te nacije ali Boze moj. Njihov problem. Ne bi voleo ni da sam Kosovar a da mi neko ovako pokazuje svoju “privrzenost” a da istovremeno ne zeli da igra za tu istu reprezentaciju ( toliko o njihovom patriotizmu ).

bigserb

pre 5 godina

Cisto sumnjam u ovo sto je Tadic izjavio, u toj ekipi nema coveka koji ima "kohones" da ikome od saigraca kaze ista sto mu ne dize ego, tako da sam siguran da su svi govorili uopsteno i da nicije ime nije pomenuto u negativnom kontekstu, pocev od selektora koji postavlja taktiku "Ako slucajno damo gol i povedemo, lopta svuda, samo ne u terenu", preko Ivanovica koji je vec godinama ubedljivo najgori igrac reprezentacije, pa je i u ovom porazu od "Swisbanije" bio direktan krivac za izjednacujuci gol, jer je kao amater zalegao pred udarcem Dzake na nas gol, da je ostao u bloku, lopta bi ga udarila u telo i gola ne bi bilo i do Mitrovica koji umesto da rad na svojoj kondiciji, on se uporno u napadu koristi rukama i tako izaziva gomilu faulova u napadu, a onda kada treba njemu dosuditi faul, tj. penal, tog nema, jer sudija ima u vidu njegovo neprestano sumo rvanje sa protivnickim igracima!
O Ljajicu, Kolarovu, SMS-u, Maticu, Kosticu,...., necu ni da govorim, ocigledno su momci na SP dosli turisticki, jer se vidi da niti imaju snage niti kondicije za citav mec!

dovlajoe

pre 5 godina

Tadić je naš najbolji i najkreativniji igrač sa najboljim završnim pasom - klasična desetka. Fudbal na sreću, opet ide u pravcu da je mesto centralnog veznog najvažnije u ekipi. Apsurd je sa tim mestom eksperimentisati i šteta je Tadića žrtvovati i gurati ga na desno krilo da bi se otvorilo mesto SMS-u ili Ljajiću, koji su realno slabiji igrači na toj poziciji od Tadića. Kao centralni vezni u fazi odbrane bi pokrivao jednog od štopera, a ne da mu bude duša u nosu posle 50-60 min, pokrivajući celu desnu stranu kao ispomoć istrošenom Ivanoviću. Sastav i koncepcija se pravi prema najboljim igračima.

cccp

pre 5 godina

oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11,
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 21:26)
--------------------------------------------

U kvalifikacije smo usli iz treceg sesira, a iz prvog sesira smo dobili objektivno najslabiju ekipu (Vels). Iz nase grupe drugoplasirani nije otisao na SP. Od svih pet grupa gde drugoplasirani nije otisao na SP, mi smo bili ubedljivo najslabiji prvi tim u grupi - Nemci su osvojili 30 bodova (svih deset pobeda), Spanija i Belgija po 28, a Englezi 26. Mi smo osvojili 21 bod - dakle ubedljivo najmanje (cak manje od Islanda, koji je igrao u grupi sa Hrvatskom). Spasio nas je penal kod kuce protiv Iraca. Izgubili smo u Austriji zbog kukavicke postavke od strane Muslina, a onda do pred kraj drhtali od Gruzije, usred Beograda. Odigrali smo jednu valjanu utakmicu, onu u Irskoj, i nista vise.


Muslin je morao da ode zbog Sergeja. Selektor koji kaze da se Sergej ne uklapa u koncepciju tima, dakle nema mu mesta medju 22 igraca, jednostavno nema sta da trazi na klupi reprezentacije. Reprezentacija nije klub. U klubu, u kome moras da platis igrace, mozes da slazes kockice i stvaras neku koncepciju. U reprezentaciji, koncepcija se slaze oko najboljih igraca koje jedan drzava ima. Kraj price.

LMX

pre 5 godina

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

E vidis ima jedan vezni koji igra bas to sta si napisao.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако сте рекли, треба. Сада кажите на терену шта треба, али не видим баш како. Не прави се игра и менталитет 3 дана пред одлучујућу утакмицу. Ипак нека барем покушају нешто да промене. Више игре са лоптом, без прескакања средине. Ајде бре и Матић да се мане више Мурињовштине и гледања пре свега свог гола. Зар да Стојковић има више пасова према Митровићу него цео везни ред. Знам да је Крстајићу омиљено показивање рукама "смири игру", али и играчи се на терену питају. Катанаћо је мртав (питајте Италијане), Миљанића више нема (немојте да питате све наше бивше селекторе, нису обавештени). Ионако смо скупили око сат времена добре игре у два меча, то је премашило моја очекивања. Овим млађим играчима то нека буде подстрек, јер некада и са великим звездама на терену нисмо ништа бољи били. Лажу ови што се као присећају бољих времена. У последњих 50-ак година смо углавном разочаравали на великим такмичењима. За нас гледаоце и навијаче ДОБРОГ ФУДБАЛА првенство није завршено, тек почиње. По групама пролазе они који стварно играју фудбал. Испадање Пољске је највећи доказ тога. ПС: маните се Муслина, само када се сетим последњих утакмица у квалификацијама драже ми и овакве крње утакмице које играмо на СП него оне против Аустрије, Грузије...

Vaše Ime

pre 5 godina

Kada završi karijeru moramo očekivati da će se pojaviti stručnjaci koji će ga postaviti za selektora naše fudbalske reprezentacije.

Grof

pre 5 godina

Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.

miško

pre 5 godina

Tadiću,ti i Luka ,Tošić ,Mitar ,sastavite tim i to će sigurno biti naš najbolji tim.Nadam se bez Milenkovića i sa Radonjićem od starta.

impeRAtor

pre 5 godina

Nas najbolji igrac. Tuzno je sto ne igra u sredini nego ceka loptu na strani. Ali dobro, imamo decka od 670 miliona, nema veze sto mu treba 10 sekundi da smiri loptu...Pobedjujemo Brazil.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)
(miodrag, 24. jun 2018 15:07)

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!

miodrag

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a)

mmmmmmmm

pre 5 godina

Ej izgubili od Švajcarske ali zato su se naostrili da pobede Brazil. Valjda je trebalo suprotno?
Ništa mi nije jasno.
EJ BREEEE, KOGA VI PREDSTAVLJATE I ZA KOGA IGRATE?
DUPLO VECI POSED, DUPLO VIŠE PASOVA.
Ma ne mogu vise, nemam snage za ovo.

Milan

pre 5 godina

Moj Tadicu, Tadicu!!
Mlad si ti, ne secas se, mnogi su i pre tebe gubili vazne utakmice.
I mnogi su se i pre vas gledali u oci i rekli jedni drugima sta misle.
A mi smo i dalje tu gde jesmo.

Malo se salimo

pre 5 godina

Ja i dalje ne mogu da verujem da su utakmicu generacije odigrali tako jadno i to protiv nikakve ekipe. Povuci se na 1:0 u modernom fudbalu je skandal! Ako nemas kondicije da trcis 90 minuta onda sta imas? A videli su kako to rade Hrvati. Treba sve da ih bude sramota sto su dosli nepripremljeni!

hijena

pre 5 godina

Тадић најбољи наш играч, али физички неспреман да игра више од 70 минута. Кад он стане, ми не постојимо на терену.

Molder

pre 5 godina

SVE TO LEPO ZVUCI KADA PRICATE NA TIM KONFERENCIJAMA ZA NOVINARE I JAVNOST A ONDA,NISTA,STARA PRICA VEC ISPRICANA TOLIKO PUTA...Trla baba lan da joj prodje dan ! ! !

Iz ugla

pre 5 godina

Прошли пут на светском изгубимо од Камеруна, нерешено са Аустралијом и победимо Немачку.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu) 
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 17:02)

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

SMS na ovom prvenstvu bolji od Mesija.

Meni dovoljno, u prvom poluvremenu grafika, on 6.2 km pretčao, Šaćiri 4.43 km.
Igra ekipa, ne jedan igrač, i prestanite da kinjite čoveka,nije on ekipa, kao što ni Mesi ne može sam, bez veznog reda.

Asteriks i Obeliks

pre 5 godina

Tadic, Luka i Mitrovic ponajbolje deluju- kako na terenu tako i sa izjavama van istog... Sa druge strane ako se izuzme ona glupa izjava Krstajica, cak i greske koje je pravio ne deluju katastrofalno (obzirom na neiskustvo to nije do njega nego do onog koji ga je postavio) a kao najveci plus bih istakao da nije rigidan i preponosan... Ako poslusa Tadica i Luku (a vec su mu dosta toga pametnog rekli, u odnosu na prethodnu utakmicu) mozda i napravimo neki djavo protiv Brazila. Mada retko cuda se desavaju- setimo se poruke - dream Team, dream on iz Indianopolisa...

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.
(Rio, 24. jun 2018 16:22)

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju

Marko

pre 5 godina

A da li ste rekli i Milinkovic Savicu i Sergeju sve u lice? Sveto trojstvo se ne vidi nigde pa ne znam kako ste mogli bilo sta da mu kazete posebno u lice (a) 
(miodrag, 24. jun 2018 15:07) 

SMS je protiv Švajcarske igrao "presing" 90 min! Čovek koji je trebalo da bude kreator, igrao je presing celu utakmicu! Pretrčao gotovo 16km. Da li su nekada Pirlo, Toti, Xavi, Tadić, Ljajić, Mesi, Modrić...da li su oni igrali "presing" ikada u životu? Nikada! I ne bi mogli da izdrže 30 minuta presinga! SMS je igrao presing 90 min jer je to Krstajić tražio, ali ne...ti to ne vidiš, i niko to od vas ovde ne vidi, samo ste jedva dočekali da pljunete čoveka. Ajde ti igraj presing 90 min i organizuj igru...posle toga ti izadji i reci Sergeju šta je i kakav je. Sramota!
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 15:20)

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

cccp

pre 5 godina

oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11,
(mladići borovi, devojke jele, 24. jun 2018 21:26)
--------------------------------------------

U kvalifikacije smo usli iz treceg sesira, a iz prvog sesira smo dobili objektivno najslabiju ekipu (Vels). Iz nase grupe drugoplasirani nije otisao na SP. Od svih pet grupa gde drugoplasirani nije otisao na SP, mi smo bili ubedljivo najslabiji prvi tim u grupi - Nemci su osvojili 30 bodova (svih deset pobeda), Spanija i Belgija po 28, a Englezi 26. Mi smo osvojili 21 bod - dakle ubedljivo najmanje (cak manje od Islanda, koji je igrao u grupi sa Hrvatskom). Spasio nas je penal kod kuce protiv Iraca. Izgubili smo u Austriji zbog kukavicke postavke od strane Muslina, a onda do pred kraj drhtali od Gruzije, usred Beograda. Odigrali smo jednu valjanu utakmicu, onu u Irskoj, i nista vise.


Muslin je morao da ode zbog Sergeja. Selektor koji kaze da se Sergej ne uklapa u koncepciju tima, dakle nema mu mesta medju 22 igraca, jednostavno nema sta da trazi na klupi reprezentacije. Reprezentacija nije klub. U klubu, u kome moras da platis igrace, mozes da slazes kockice i stvaras neku koncepciju. U reprezentaciji, koncepcija se slaze oko najboljih igraca koje jedan drzava ima. Kraj price.

Голф на струју

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.

Marko

pre 5 godina

Dečko, veoma te poštujem, smatram da si odličan fudbaler, trenutno najbolji kojeg Srbija ima. igraš, daješ sve od sebe i uz mitra si jedini kome je stalo na ovom sp, a i na terenu vidiš šta se dešava i razumeš igru bolje od našeg "selektora".
takođe si dao odličnu izjavu nakon kraja utakmice, nisi se osvrtao na sudjenje već na fudbal.
međutim, na konferenciji si bio neubedljiv, poput svih koji su se dosad ponavljali mantru, "sudija nas je unakazio".
naravno, ne možeš da kažeš da nemamo igru, nemamo želju, nemamo tim, nemamo selektora, nemamo savez, nemamo sistem da bilo šta više uradimo u ovom sportu.
Vidi se da i sam znaš sve to, videlo se da ne veruješ ali si ipak izašao i odradio ovu konferenciju.
Ipak, potrudi se da ne padnes i da protiv brazila pokažeš da si klasa. Daj sve na terenu za dres koji nosiš, motivisi igrače, potrudite se pa sta bude, ali nemojte da cutite na nepravdu i idiotizam koji vladaju u savezu, ne dozvolite da ovo iz godine u godinu prolazi i da se ništa ne rešava.

legolas

pre 5 godina

Да је Крстајић послушао Тадића и да се притискала Швајцарска,попила би три комада у првом!!! Зато је Тадић и приговаарао Крстајићу три четири пута одлазећи до аут линије!!! Жалећи се на саиграче да ме трче и не отварају!!! Бане пре свега а и СМС!!! Јер он је у Енглеској у ове 4 године научио да игра без калкулација и да трчи СВИХ. 90 минута!!!! Требало је да га форсирамо док им не напунимо мрежу,јер нико није могао да га заустави!!! Ни двојица му нису могли ништа!!!! Али.....превладао је супелигашки менталитет,менталитет провинције,и Крстајићева намера да брани!!! Зато се и бунио Тадић!!!! У суштини уз врхунског стручњака,систем и план,уз одбацивање кукавичког менталитета,и преузимања одговоности за вођење игре и контролу и лопте и простора,а не катапултирати и константно је прескакати,уз то да средина буде центар кој ће управљати током меча,можемо да изградимо културу игре какву је покушао Антић!!! Матић уз СМС и Љајића и Тадића Гаћиновића Жилета и остале Радоњића Миливојевића ......трба да шишају репрезентације попут Швајцарске!!! Дечко све најбоље у Ајаксу,бори се и освоји доста титула и имаш доста разлога за срећу!! Играћеш лигу шампиона редовно!!!! А против Бразила опусти се и уживај максимално!!!! Јер ако је ико близак кретњама знањем и дриблинзима њима,то си ти!!!!

Doljo

pre 5 godina

Na ovom prvenstvu je primjetan nedostatak kvaliteta kod timova. Sto pruza sansu uvijek kilavim ekipama da naprave vise nego u vrijeme kada su dolazili supertimovi kada su fudbalske nacije u pitanju.
I sad je sansa za kilave. Ali ako kilavi nemaju bar jednog brzog fudbalera u timu, a brane se, onda su i dalje kilave.

Pera Pisar

pre 5 godina

Ja sam lik širokih shvatanja, razumem i ove što navijaju protiv sopstvene reprzentacije, jednostavno sve im se zgadilo i FSS i ti likovi i srpski fudbal,uopšte, ali opet ključne reći je ponovio Tadić "volim kada je sve u našim rukama" pa makar i protiv Brazila, ali činjenica je...nikad goreg !!!

nikolaaaas

pre 5 godina

Druze,u obe utakmice si pokazao da si klasa! Za mene si ti nas najskuplji fudbaler! Ali ne mozes sam protiv svih! Svaka cast i mitrovicu,borio se kao lav! A ovi ostali,sto vrede tolike milione,slobodno da se pokriju po usima i krenu ka svojim klubovima...ovde su pokazali kako se igra za srbiju! Dno dna! Svi pricaju o penalu,a niko ne prica da nismo 70minuta takli loptu i presli centar! O ovom decku od 100 i kusir miliona necu ni da razgovaram!

...

pre 5 godina

Tadic je pokricao desnu stranu gde su najvise napadali, Bane nije mogao sam tu. Njima je Saciri igrao blizu Rodrigeza koji je maltene igrao levo krilo izlazio mnogo napred, a Akandji pokrivao Rodrigezovu poziciju. Dzaka bio prvi igrac iza Sacirija i nisu tako mnogo trosili snagu skracivali su teren i u napadu uvek imali 5 na 4. Na sajtu Fife stoji da smo vise pretrcali. Tadic i Luka najvise sto znaci da nisu mogli vise. Najbolje govori Mitroviceva izjava da smo bili ko muve bez glave. Znaci Krstajicu Petkovic te je strateski nadmudrio samo tako. Izmene lose jako. Gol smo primili zbog izmene Radonjic Luka. Lopta prosla kroz sredinu gde Luka treba da stoji. Nisam tip koji pljuje bez osnove i mrzi sve sto je srpsko, najvise bih voleo da je moja Srbija dobila.
Ali tvrdim da Muslin pa cak i neki ozbiljniji trener primera Vlada Milojevic nikad ne bi izgubili ovu dobijenu utakmicu u prvom poluvremenu. Totalno se izgubila discipina u linijama koja je kod Muslina bila perfektna. Opet skupo placamo svoje greske smenom selektora opet isto i opet se opekli o opet cemo da radimo isto. Moramo da se opametimo jer ovo je konstruktivna kritika koja ima za cilj da budemo sto bolji. Nista sad Krstajicu nemoj da spavas do Brazila prouci svaki njihov detalj sve do najsitnijih detalja, digni ekipu, i mudro samo tako moze da se dobije Brazil, momci nece da zabusavaju lavovi su oni.

Luan

pre 5 godina

Podtovani,evo malo mozda jedan neutralan pregled utakmice Srbija Svajcarska.Tenzije su krenule od bivsih potparola i najboljih ucenika ljudi iz 90-ih koji su toliko zla naneli sa svima ostalim politicarima sa ovih prostora.Danima su takozvani vladini mediji dolivali ulje na vatru,prvo sa kostarikom koja je kao prva priznala kosovo a da tih 20 ljudi koji tamo igraju samo fudbal nemaju nikakve veze sa time.Nastavio je veliki Aleksandar da se svajcarska mora pobediti samo zato sto tamo igraju 4 igraca sa teritorije koja opet po njemu pripada Srbiji. Bivsi trener reprezentacije srbije Milan Zivadinovic je svajcarsku nazivao Siptarska,Jelena Karleusa svajcarsku Albanskom reprezentacijom.Sto se tice shaqirija ja licno mislim da isticanje obelezja na kopackama nemaju mesto,ali ocekujem osudu onda i kod Marka Marina i Zlatana Arnautovica.Ne moze jedno da prija a drugo da bude provokacija.Sto se tice penala nad Mitrovicem situacija je bila po meni 60 prema 40% da je postojao.Mitrovic je tu ispao malo zelen i sluzio se laktovima umesto da dozvoli da ga ova dvojica obore na zemlju.Jos jednom sto se tice saqirija par stvari koje su neosporne:Tu zastavu kosova on nosi par goduna na kopackama i nema ama bas nikakve veze sa namerom da nekog provocira.I na utakmici protiv albanije je imao te simbole koji su opet nekom smetali,zato i mislim da istima tamo nije mesto.Malo me iritira odnos prema tome sta je to provokacija?Za takozvane navijace koji u dosta velikom broju nose dukseve Mladica i ostalih optuzenih za ratne zlocine naravno da je tako nesto strasna provokacija,ali su arsini sami po sebi i te kako pobrkani.Pokusajmo zajedno da napravimo korak jedni ka drugima.Izbacimo pesme sa stadiona:Ubi zakolji da siptar ne postoji i slicne i proslave sa nacionalnim a ne nacionalistickim simbolima kako mediji u Srbiji sve vreme pisu i svima ce biti mnogo bolje.U suprotnom ovo ludilo nece skoro da prestane.Sto se Komentara Tadica tice mogu samo da kazem veliki naklon do zemlje.I njemu je jako tesko sve to ,i pozicija koju igra tbog super zvezde koja tako malo pruza a opet pokasava da greske trazi u svojoj ekipi i pristupu igri negovih kolega.Ako pojedini uzmu njega za primer onda je i protiv ovakvog Brazila pobeda u igri.U to ime tim momcima zelim mnogo uspeha na utakmici protiv Brazila a vama koji ovo citate veliki pozdrav i uzivajte u utakmicama koje nam predstoje.

ore lola sa 4 vola.

pre 5 godina

E da je Krstajić malo zreliji, da je krenuo sa Ljajićem u sredini, Radonjić, Prijović, Živković protiv Švajcarske, do 60 min, pa onda izmene. Ako dobije, onda je genije, ako izgubi ima mirnu ekipu, svi igrali, pokazali šta znaju, menadžeri da ućute. Na sebe navuče gnev javnosti, ali ekipa mu mirna. Zbuni i protivnika,i pošalje signal da ima 23 igrača, zadržava svežinu i obraz glavnih igrača . Ovako nema šta da čeka, napasti odmah i jako, pa šta bude. Mi igramo u grču, svi imaju žute kartone u vezi, i ako dobiju drugi karton pauza.

442 i udri po Brazilu odmah od starta, i akp izgubiš ubedljivo, nema veze, bar si probao, a ne ko kukavice. Napadni Brazil odmah.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Alo bre, jesi ti gledao utakmicu? Jesi šutnuo loptu jednom u životu? Mitrović, Kostić, SMS...tri igrača na njihovoj polovini celu utakmicu samo trče i pritiskaju zadnju liniju..sa tim da SMS igra i sredinu nazad. Pa koliko puta je SMS trčao prema golmanu koji izbacuje loptu.. pa koliko puta je prigovorio Tadiću što je igrao beka zajedno sa Banetom, što ne prati liniju....ma bre, ustvari džabe je tebi i govoriti. Idi bre sine igraj PES na Sony-ju
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 16:35)

evo, ja sam igrao fudbal, bio sam i reprezentativac u svim mlađim kategorijama one velike zemlje, i ja tvrdim da je milinković-savić bio najlošiji... umalo ne rekoh igrač... na terenu! (apstrahovaću ovde šta je sa njim ušlo u svlačionicu)
sa mnom je saglasna i naša i strana stručna javnost, saglasni su, bez izuzetka, svi sadašnji i bivši igrači i treneri sa kojima sam bio u kontaktu, kao i većina komentatora na društvenim mrežama i forumima, da li da svi kupimo sony?

bigserb

pre 5 godina

Cisto sumnjam u ovo sto je Tadic izjavio, u toj ekipi nema coveka koji ima "kohones" da ikome od saigraca kaze ista sto mu ne dize ego, tako da sam siguran da su svi govorili uopsteno i da nicije ime nije pomenuto u negativnom kontekstu, pocev od selektora koji postavlja taktiku "Ako slucajno damo gol i povedemo, lopta svuda, samo ne u terenu", preko Ivanovica koji je vec godinama ubedljivo najgori igrac reprezentacije, pa je i u ovom porazu od "Swisbanije" bio direktan krivac za izjednacujuci gol, jer je kao amater zalegao pred udarcem Dzake na nas gol, da je ostao u bloku, lopta bi ga udarila u telo i gola ne bi bilo i do Mitrovica koji umesto da rad na svojoj kondiciji, on se uporno u napadu koristi rukama i tako izaziva gomilu faulova u napadu, a onda kada treba njemu dosuditi faul, tj. penal, tog nema, jer sudija ima u vidu njegovo neprestano sumo rvanje sa protivnickim igracima!
O Ljajicu, Kolarovu, SMS-u, Maticu, Kosticu,...., necu ni da govorim, ocigledno su momci na SP dosli turisticki, jer se vidi da niti imaju snage niti kondicije za citav mec!

STBK

pre 5 godina

"Da li ti je neko pomenudo da ti je dusa bila u nosu u 43 minuti utakmice sto se vidi na snimku kada si izvodio udarac iz ugla. I sta si rekao zasto je to tako.
(Grof, 24. jun 2018 14:37) # Link komentara"

Mozda zato sto je trcao?! Za razliku od veceg dela ekipe.

Fizicka sprema

pre 5 godina

Obozavam ovog momka. Ali realnost je da je jedan od najlosijih fizicki pripremljenih igraca godinama unazad. Jednostavno on i sergej (koji vec godinama nije poznat kao neko ko pretrcava protivnika) su problem. Uvek kuburimo sa fizickom spremom. Tu nema presinga onda i obavezno je padanje glave u poslednjih pola sata meca.
Nadam se da ce me demantovati..

Rio

pre 5 godina

O kakvom presingu Sergeja pojedinci pricaju? U 1. poluvremenu se nije video, a nije bilo nikakvog presinga, u 2. poluvremenu smo kao imali neki pokusaj presinga ali ocigledno neuspesan.Jel mu kao neki presing kriv sto je imao 19 izgubljenih duela od 24, 10 izgubljenih lopti, nije znao adekvatan pas da uputi.Ocajan je bio i on i Matic.A i ocenjen je od svih igraca obe ekipa najlosije.

Gastos

pre 5 godina

Niste dovoljno ljubili loptu zato ste i izgubili. Nadam se da je pao cvrst, muski dogovor da ce svaki nas igrac barem tri puta da poljubi loptu u toku utakmice.

rs

pre 5 godina

Momci, volimo vas. Vi ste najbolji koje imamo. Svi ste željni pobjeda, ali fizička spremnost je na nivou JS lige. Više vježbajte i spremajte se za EP 2020.

Negativni

pre 5 godina

Sve zavisi od Brazila. Od nas ništa. Možemo samo da se nadamo da će i njih pritisak odseći, i da će igrati loše kao i na prve dve utakmice. Problem je što oni i kada igraju loše, prave šanse i opasni su. Mi nekako možemo da damo jedan gol, možda i dva, ali bojim se da ćemo dva i da primimo. Ne mislim da će da nas razbiju sa pet komada, daleko su oni od tima koji je toliko siguran u sebe.

Mile

pre 5 godina

Jedini nasi igraci koji mogu da pretrce protivnika su Radonjic i Zivkovic, realno. Kostic nema tu brzinu a plus igra ocajno, dok su ostali spori. Gruja startuje protiv Brazila!

Goran

pre 5 godina

Čuda se dešavaju, ali šta vama ide u korist je to da nećete biti vi ti koji su čudo napravili protiv Brazila. Čudo su već napravili Nemci protiv Brazila sa 7:1 u sred Brazila.
Na vama je lakši deo posla i ne nemoguć. Ako im date gol prvi i nastavite smireno "pass" igru ,tesko će se oni povratiti.

Bob Sent Kler

pre 5 godina

@ Luan

Nisi neutralan barem iz dva razloga da ne idem dalje. Prvo nemaju pojma ni Šaćiri ni Džaka ni ko su ni šta su pričali Karleuša i Živadinović, realno onako. Drugo, bezobrazno je poređenje ove dvojice sa Arnautovićem i Marinom, jer su oni zastave stavljali kad su igrali protiv Srbije a ne protiv Albanije ili Kosova, znači nikog provocirali, već u susretu sa Srbijom isticali da su Nemci ali da poštuju svoje poreklo. Velika razlika.
A vi fudbaleri ste ovaj sastanak trebali održati pre ove utakmice, sad je kasno.

drmr

pre 5 godina

Dusan Tadic je nas fudbalski najpametniji igrac, i to ubedljivo. Primedbe da ne moze da odigra vise od 70 minuta na vrhunskom nivou mozda i stoje - pa sta? Zato i postoje zamene. Iskoristi ga tih 70 minuta, pa zameni.

Za ovoga sto tvrdi da Tadic nije nesto posebno, pa zato i zavrsava u Ajaksu, samo jedno - daj boze da imamo 11 igraca koji bi kvalitetom mogli da budu u Ajaksu!

Inace, sada ce jos ispasti SMS kriv, za nase propuste u odbrani. Svasta...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Zbog takvih kao ti, i cele te struke...zato nam je fudbal tu gde jeste. Bolje vam je da svi kupite Sony, ako već nemate.
(Dačina sa s,p, a bogami i r, 24. jun 2018 19:27)

ti, naravno, nisi svestan kakvu si autogolčinu "zabio":
zahvaljujući bata đorinoj fudbalskoj školi i tole-kežman-kokeza fudbalskom menadžmentu - oteran je trener koji nas je iz četvrtog šešira odveo u rusiju kao prve u grupi, a atmosfera u timu bespovratno narušena zbog milinkovića-savića koji objektivno nema mesta, bar, u prvih 11, a koga ti tako zdušno braniš da su u toj zameni teza za tebe dežurni krivci svi koji su se protivili i tome, i dovođenju selektora bez dana iskustva, i smeni kapitena, i ...
no, kako sam ja čovek koji uvek daje i drugu šansu - ipak te neću tretirati kao bota, već kao zastupnika sonyja za srbiju koji je zbog prirode svog posla zalutao u fudbal...

k

pre 5 godina

Odlicno. Nadam se da ste rekli i Ivanovicu da treba da presedi na klupi, kada vec Krstajic sam nije uvideo da on nema snage za 90min jos od onda kada mu se Celsi zahvalio na svemu.
Ubacite one koji su voljni da trce, inace ce nam Brazil praviti malu decu po bokovima.

fk Vratnik

pre 5 godina

Селектор мора бити паметнији против Бразила! Чим неко из везног добије жути картон у 60 минуту он мора ван. Србија нема толики квалитет и мора да сецка игру противника при опасним полуконтрама, око 35 м од нашег гола! Морамо да играмо блок компакну одбрану са два добра чистача у задњем везном реду. Бок нека и оставимо Бразилцима јер смо у скоку надмоћнији у одбрани. Напад само требамо такође преко скока и постизање голова главом. Кључ је константно сецкање игре али не грубим фауловима већ малим.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Голф на струју, 24. jun 2018 15:06
To je sve tacno i sve ekipe prekidaju kontru faulom, ali neke dobiju karton pri 101. faulu a neke pri prvom. Pogledaj faulove Hrvatske protiv Nigerije (recimo Modricev na centru kada se sa obe ruke obesio o protivnika i ovaj ga vuce tako nekoliko metara) i milion i jedan faul Svajcaraca protiv Brazila a kartona nidje.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(Rio, 24. jun 2018 17:16)

Ne može "da kažemo" da je igrao presing?? Aman čoveče dečko je trčao sve zajedno iza Kostića i Mitrovića i tako su pritiskali zadnju liniju da prebacuju lopte koje su trebali da hvataju Matić i Milivojević...Kolarov i Bane. Presing su igrali od prvog minuta, do zadnjeg.
U svemu tome je bio izgubljen Tadić koji se vraćao skroz do Baneta..i sa te strane su ih prolazili celu utakmicu..pomerali liniju, i ova trojica konstantno ispadali, džabe trčali ljudi.
A ti sine pretrči 16km pa onda daj "pas"?? Lepo sam rekao, kad si video Pirla, Xavija, Totija..da su igrali presing i toliko trčali? Njegova uloga protiv Švajcarske nije bio ni pas ni duel...promašena taktika skroz.

Nesa

pre 5 godina

Samo se nadam da nece imati Brazil posed lopte 80 posto i 30 suteva na gol..tako se ne pobedjuje ne smemo da se zatvorimo u bunker kao i obicno inace kraj.

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem.Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru

cccp

pre 5 godina

@kuka i motika - upravo tako! Ni ja nemam nista da zamerim ovim momcima. Cak je taj drugi gol primljen bas zato sto su, nekarakteristicno za nas fudbal, krenuli da postignu gol i zavrse price i kalkulacije o osmini finala. Ovoga puta im se to obilo o glavu, ali dobro.

Struka je problem. Koliko sam se obradovao sto je Muslin smenjen zbog budalastog "SMS se ne uklapa u koncept igre", i ponadao se da se nesto zaista menja u FSS, toliko nisam mogao da verujem da je Krstajicu datu da vodi nacionalni tim na SP - ej! I naravno, nije Krstajic za to kriv.

Kazujosi Funaki

pre 5 godina

Želim vam sve najbolje. Mnogo bi ste i mene usrećili pobjedom protiv Brazila. Ali zar i protiv Svajcarske nije bilo sve u vašim rukama?

bg41

pre 5 godina

Puna podrska bez obzira na ishod utakmice protiv Brazila ! Svaka vam cast sto ste se plasirali na Mundijal ! Dezurni pljuvaci .... ajde lepo kupite kartu pa idite bar na jednu utakmicu Srbije sledece jeseni... 90% dezurnih pljuvaca je poslednji put gledalo Srbiju 2009 protiv Francuske i Rumunije.... Podrska bezuslovna !

PihtijaTheGreat

pre 5 godina

Svi smo znali sta ce da bude kad izgubite prvu utakmicu... Jednostavno vi nemate psihu za ovakva takmicenja. Jel ste primetili koliko je npr Hrvatska bila pre svega psihicki spremna za utakmicu (da ne pominjem fizicku spremu)? Ulje na vatru je dolio ovaj selektor koji je bez dana trenerskog radnog staza otisao na SP sa reprezentacijom koja pretenduje da prodje grupu. Kako? Kako to zamisljate? Jos i izjave kako ga ne zanima politika a 10 sati kasnije pominje Hag... Okanite se patetike, svi smo znali kako ce ovo da se zavrsi i pre nego sto je pocelo. Ceka se jos petarda Brazila i da se vracate polako, ima nas koji hocemo da pratimo fudbal na ovom SP. Govorio sam ja da cemo Toleta od blata da pravimo, niko mi nije verovao...

PS Panama danas smanjuje na 6 1, njihovi navijaci pevaju i raduju se kao da su osvijili... Mundijal je, ljudi uzivaju u svakom trenutku, koga je briga za pateticare...

Rio

pre 5 godina

@Dačina sa s,p, a bogami i r

Druze ti ili nisi gledao utakmicu ili si previse subjektivan.Ok, ajde da kazemo da je igrao presing.Kako je to uticalo na situaciju da izgubi 10 lopti, 19 duela, a prijem lopte i tacne pasove bolje da ne spominjem?Bio je los i u prvom poluvremenu, a tada jos nismo uspostavili bili cuveni presing o kojem pricas.Ne podrzavam one koji su jedva docekali da ga pljuju, ali ni takve poput tebe koji izmisljaju kako bi ga opravdali za ocajnu igru.

LMX

pre 5 godina

Realno ako za njega traze 120 miliona treba i da igra presing i organizuje igru. Ako moze jedno ili drugo onda pola cene.

E vidis ima jedan vezni koji igra bas to sta si napisao.

ognjen

pre 5 godina

Zao mi je ali mislim da ste prokockali frnomenalnu sansu, i to pre svega jer ste posle tadog gola cuvali rezultat umesto da dte odmah stisli protivnika. Srecno sa Brazilom, mada je potrebno i vise od srece.

Coca Cola

pre 5 godina

Treba im podrska pa sta bude. Lose smo odigrali to stoji ali realno je i da smo pokradeni sto mnogo boli. Nije im sad lako al sta je tu je. Brazil nije nemoguca misija ja verujem da ovi momci mogu da iznenade. Srecno

Tomm

pre 5 godina

Nije uopste stvar u tome kako se vi druzite, i sta kome zamerate. Ekipu moraju voditi ozbiljni ljudi, koji ce vam tacno reci sta treba da radite, a ne da se vi dogovarate o tome, niti da suflirate selektoru sta se desava na terenu. Kada moze u kosarci, moze i u fudbalu.
Pogledajte ozbiljne kosarkaske trenere kako spremaju utakmice. Ne samo nasi, iako se tu imamo cime pohvaliti.
U fudbalu oduvek indijanstina i javasluk. Radi ko sta misli da treba, a ne ono sto stvarno treba da radi.

asomakum

pre 5 godina

po nasoj dosada prikazanoj igri, najopasnije je da povedemo na startu utakmice jer odmah prelazimo na bunker, a ako povedemo negde 60-70min, tada imamo sansi...pod uslovom da to tad bude 0:0

Dik

pre 5 godina

...mnogo mudrih reči i optimizma to je lepo, ja sam pesimista već sam se kladio u ručak da ćemo izgubiti sa 3 razlike, daj bože da izgubim opkladu!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(cccp, 25. jun 2018 04:27)

najbolji sastav pravi se od igrača koje imaš na raspolaganju, selektor je sa jedne strane u prednosti jer selekciju vrši sam(krstajić se tu izuzima) dok klupski trener uglavnom zatiče kostur tima, ali je sa druge hendikepiran jer, za razliku od klupskog trenera, ne može da ima i igrače bez državljanstva zemlje čiju reprezentaciju selektira.
kruterijumi i jednog i drugog ne završavaju se samo na pojedinačnom fudbalskom umeću, već i na karakteru igrača, njegovom odnosu sa saigračima, uklopivošću u koncepciju i još mnogim parametrima koji utiču na timski duh.
dešavalo se, često, da i selektori i treneri neke vrhunske igače nisu pozivali ili nisu svrstavali u tim i to se, rezultatski, pokazalo opravdanim.
milinković-savić objektivno nije igrač koji pravi toliku razliku, i kao što napisah po kvalitetu trenutno nema mesto u prvih 11, a uz to je zbog njegovog menadžerskog forsiranja smenjen selektor koji nas je odveo u rusiju, na njegovo mesto postavljen diletant bez morala i osećaja lojalnosti i promenjen dugogodišnji kapiten koji se tome suprotstavljao - čime je bespovratno narušena i atmosfera u svlačionici.
na strani ovoga što sam ja napisao su argumenti - već smo videli uticaj uvrštavanja milinkovića-savića u reprezentaciju i na nezadovoljstvo u svlačionici i na igru na terenu, dok je na tvojoj strani samo tvoj lični "umjetnički dojam" bez rezultatskog pokrića...

kuka i motika

pre 5 godina

Poštovani narode. Preko nekoliko hiljada komentara od završetka utakmice sa Svajcarskom. Većina traži krivca u sudiji, ostatak u prozivanju ovog, ili onog igrača reprezentacije.
Mi smo utakmicu izgubili taktički, vezni igrači su plivali, jer je konstantno postojao višak. Amaterske ekipe u toku utakmice menjaju formaciju, ali ne i naša reprezentacija. Ranije smo imali problem sa nezalaganjem i nedisciplinom, ali ovi momci su trčali, borili se ali nažalost trošili energiju u prazno.
STRUKA JE PROBLEM LjUDI, STRUKA.
Potencijal i kvalitet imamo, ali...
I nije Krle kriv, krivi su oni koji su dozvolili da imamo selektora koji debituje kao trener na SP.
Ko nam vodi fudbal i sve ostalo, dobro nas još i ima.
Sportski pozdrav.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

tadiću, da li ti to misliš da trio kežman-kokeza-krstajić ne ume da čita između redova?
ivanović se provukao zbog podrške javnosti, pa si ti sledeći koji će praviti društvo muslinu!

gox

pre 5 godina

Kum i dva drugara gledamo tekmu sa Svicom.presrecni,prvi gol nasi dadose.Znaci,kumimo,preklinjemo ,vicemo(ceo komsiluk nas je cuo)izadjite iz sesnaest,krenite u napad,primicete gol..tako i bi....PS:ako smo nas cetvorica,totalni amateri,provalili u kom smeru ide tekma a vajni selektor to ne vidi,onda sta reci..

Steve zombi

pre 5 godina

Struka heh.. Ko je gledao studio rtsa sa Okukom pa onda sa Petkovicem ovaj sestkom sve mu je jasno.. Bard Ziva na drugoj tv. Milojko na trecoj.. Odakle je rodom Savo? A Krstajic?.. Bata djora i kompanija ce jos dugo unistavati srpski fudbal a vi se lozite

king

pre 5 godina

Baš je super to što ste porazgovarali i rekli sebi gde je
bio problem.Sada je situacija za Vas biti ili ne biti za dalji tok mudijala.Prema tome,čekamo na intervju posle utakmice sa Brazilom i kažite nam onda šta ste uradili.
U svakom slučaju želim Vam sreću i prolazak u 1/8.
Volim Srbiju !!!!!

Vaše Ime

pre 5 godina

Kada završi karijeru moramo očekivati da će se pojaviti stručnjaci koji će ga postaviti za selektora naše fudbalske reprezentacije.

dovlajoe

pre 5 godina

Tadić je naš najbolji i najkreativniji igrač sa najboljim završnim pasom - klasična desetka. Fudbal na sreću, opet ide u pravcu da je mesto centralnog veznog najvažnije u ekipi. Apsurd je sa tim mestom eksperimentisati i šteta je Tadića žrtvovati i gurati ga na desno krilo da bi se otvorilo mesto SMS-u ili Ljajiću, koji su realno slabiji igrači na toj poziciji od Tadića. Kao centralni vezni u fazi odbrane bi pokrivao jednog od štopera, a ne da mu bude duša u nosu posle 50-60 min, pokrivajući celu desnu stranu kao ispomoć istrošenom Ivanoviću. Sastav i koncepcija se pravi prema najboljim igračima.

b78

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Krstajic. Iako je na papiru postavka igre bila po meni ok u smisli igraca ovo je bila uzasna prica jer je ocigledno bilo dogovoreno da se igra presing sto Krstajic stalno spominje. Kakav presing sa najvisom ekipom na prvenstvu. Pogledajte samo koliko su nasi pretrcali. Cemu onoliko iskakanje ka golmanu i kao presing na njihovu prvu liniju. Rezultat je da smo kako je utakmica odmicala imali sve manje snage i koncetracije i da smo ispadali iz linija sto je sce cinilo nervoznim. Drugo kretali smo se kao klinci na fudbalu. Gde je lopta svi tamo. Smesno majke mi. Konacno Sergej je odigrao ocajnu utakmicu dok je protiv Kostarike bio sjajan. Dobro je sto ga je Krstajic pomerio ali je trebao da ga izvede napolje a ne Milivojevica koji je bio najbolji na sredini ( Matic takodje uzasan u predaji lopte a on ga ostavlja ). Za kraj. “ Svaka cast” novinarima koji su iforsirali pricu sa Albanskim svajcarcima. Meni su smesne price o njihovim tzv. provokacijama ali ste ocigledno uspeli da unesete nemir u fudbalsju utakmicu. Svaka cast. Nadam se da ste dobili 20% povisice. Ja npr ne vidim kako nas to provociraju kopacke sa Kosovskom zastavom niti kada Saciri pokaze orla. Iskreno briga me. On se oseca kao Albanac i neka o tome brinu Svajcarci jer meni ne bi bilo prijatno da u mojoj reprezentaciji imam nekoga ko se ocigledno ne osecao kao deo te nacije ali Boze moj. Njihov problem. Ne bi voleo ni da sam Kosovar a da mi neko ovako pokazuje svoju “privrzenost” a da istovremeno ne zeli da igra za tu istu reprezentaciju ( toliko o njihovom patriotizmu ).

Иван-Ниш

pre 5 godina

Ако сте рекли, треба. Сада кажите на терену шта треба, али не видим баш како. Не прави се игра и менталитет 3 дана пред одлучујућу утакмицу. Ипак нека барем покушају нешто да промене. Више игре са лоптом, без прескакања средине. Ајде бре и Матић да се мане више Мурињовштине и гледања пре свега свог гола. Зар да Стојковић има више пасова према Митровићу него цео везни ред. Знам да је Крстајићу омиљено показивање рукама "смири игру", али и играчи се на терену питају. Катанаћо је мртав (питајте Италијане), Миљанића више нема (немојте да питате све наше бивше селекторе, нису обавештени). Ионако смо скупили око сат времена добре игре у два меча, то је премашило моја очекивања. Овим млађим играчима то нека буде подстрек, јер некада и са великим звездама на терену нисмо ништа бољи били. Лажу ови што се као присећају бољих времена. У последњих 50-ак година смо углавном разочаравали на великим такмичењима. За нас гледаоце и навијаче ДОБРОГ ФУДБАЛА првенство није завршено, тек почиње. По групама пролазе они који стварно играју фудбал. Испадање Пољске је највећи доказ тога. ПС: маните се Муслина, само када се сетим последњих утакмица у квалификацијама драже ми и овакве крње утакмице које играмо на СП него оне против Аустрије, Грузије...