Četvrtak, 21.06.2018.

09:00

"Šaćiri je ponizio Švajcarsku – ni oni ih ne vole"

Izvor: MB

"Šaæiri je ponizio Švajcarsku – ni oni ih ne vole" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

gromovnik

pre 5 godina

Novinari bezpotrebno dizu tenziju i skrecu paznju na nebitne stvari. Nek svako nosi kopacke koje hoce... Sto se toga tice mislim da i Rodriguez ima Argentinsku zastavu na kopackama... Najbitnije je da Srbija bude skoncentrisana na samu igru i na nista vise

mrmlj

pre 5 godina

@ (Mile, 21. jun 2018 15:56)
za fudbalsku reprezentaciju sr jugoslavije/srbije i crne gore/srbije su igrali ili i dalje igraju albert nadj, igor duljaj, adem ljajic, miralem pjanic, antonio rukavina itd. tako da nema razloga da mislis da ne bi bili pozvani. naravno, osim ukoliko bi i tada na kopacke stavljali zastave kosova.

Nečoveštvo

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO
(trifke, 21. jun 2018 11:06)

Švajcarci nisu generalno katolici. A da su dvolični, jesu. Trenutno i kod njih važi deviza "koliko para toliko ljubavi". U stvari uvek je važila, sem svetlih primera kao što je bio Arčibald Rajs.

alban

pre 5 godina

zeneva

Taj snimak koji si pokazao neznaci nista. Prvo su poceli francuzi da se bune pa i da se fizicki obracunavaju i naravno albanci nisu krivi sto je neko dobijo batine, jer tu je bila opsta tuca i nerazumem zasto krivis samo albance, zasto ne krivis i francuze, ali ja znam, vama su trn u oko samo albanci, i od ljubomore vidite samo jednu stranu. Ljubomora je bolest.

Nečoveštvo

pre 5 godina

Napred Svajcarska . Saciri strelac treba da ga zavole.
(Mirsad Pazarac, 21. jun 2018 11:40)

E moj Mirsade od Pazara grada. Ne znate više ni ko ste ni šta ste. Te navijaj za Tursku, te za Iran, te sad za Švajcarce zbog nekog tamo Albanca. Dozovite se više pameti i shvatite koje Vam je poreklo. Sutra kad se pojave ti Iranci i Albanci u Pazaru i Vi ćete pakovati kofere.

Mile

pre 5 godina

Jedno pitanje za nase.Da je kojim slucajem Kosovo i dalje u Srbiji ,da li bi ovi igraci bili pozvani da igraju za Srbiju,jer su nesumnjivo dobri igraci?Samo pitam.

dr.agan

pre 5 godina

na primitivizam albanaca odgovoriti ladnim gospodskim ignorisanjem... jel primitivizam je stanje gde dijalog i diskusija ne prolaze....opusteno hrabro do pobede...

Mrle

pre 5 godina

Ove reprezentacije sa tri domaca igraca mi nikada nece biti jasne. Pa kakva je to Svajcarska gde su tu Svajcarci ? To kao kad je Katar osvojio SP u rukometu sa jednim igracem rodjenim u Kataru. Iskreno sramota bi me bilo da navijam za takvu reprzentaciju ajde da su 2,3 igraca 10-15% pa OK, ali njima su 70% reprzentacije STRANCI sta oni igraju nisu ovo klubovi nego reprezentacije bolje za YOUNG BOYSe navijam i cao ne zanima me ova komedija.

zeneva

pre 5 godina

Albane, nisi cuo sta su igraci FK Kosova uradili u Zenevi prosli vikend ? Tako nesto brutalno se nije desilo vec 7 mjeseci, od posljednje tuce istih igraca... pa ti pricaj o fer-pleju i profesionalizmu.

https://www.youtube.com/watch?v=RO-PkXorcck

BBRS

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote
(Nervozni Komsija, 21. jun 2018 11:04)

Какве глупости Боже сачувај.
Па које то спортисте има Албанија просветли ме молим те ?!
Као да су они фудбалска нација па ће за Швајцарску играти само албанци па још једна глупост у низу, "40 % Немачке реп ће бити албанци" !
Десило се једном у 2000 година да имају два полу квалитетна играча па мисле како су они нешто битни !
Ни спортисте ни научника, ни уметника они никад нису имали, цело своје постојање су се китили туђим перијем, као и у овом случају уосталом.
Туђин им направио државу, Ђурађ Кастриот, познат као Скендербег Српске крви и порекла, споменик у центру Приштине подигли Билу Клинтону (коме другом кад свог немају), играш за репрезентације других држава и при том поносан па још као и прети ?! Чудно сте ви племе, репрезентација Албаније једва да постоји а албанци најгласнији кад Србија игра ?!
Кажем вам, чудно племе, чега се нормалан човек стиди, албанац се поноси.

alban

pre 5 godina

Dejane, Svajcarska nije Srbija, to je demokratska zemlja. Saciri ne nosi samo grb Kosova nego i Svajcarske. Da ih ne vole, nebi igrali za reprezentaciju Svajcarske. Ti kazes da ce albanci mozda napraviti neki ekces, a ja ti kazem da albanski fudbaleri i ne samo fudbaleri su pravi profesionalci, nikada ne prave ekces ni u jednom sportu, pre ce da cete vi napraviti neki ekces, jer ste poznati po vasem kulturnom navijanju.

Nervozni Komsija

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote

Bane

pre 5 godina

(mario, 21. jun 2018 09:46)

Tog što si citirao gde je on tačno pomenuo da smo mi velesila u fudbalu. On je aludirao na Švajarce pošto se to potencira naročito od vaših Hrvatskih sunarodnika. U ostalom šta vas briga može čovek da kaže da smo šampioni univerzuma. Neznam što vas to toliko tangira.

Banja Luka

pre 5 godina

Ajde ljidi manite se zute stampe i trecerazrednih prica. Daj da ih dobijemo i prodjemo dalje. Sve ove gluposti optetecuju i nas i igrace

Milutin

pre 5 godina

Dosta bre vise stvaranja tenzija i mrznje,pustite momke da igraju fudbal,sta su fudbaleri krivi
(Arma, 21. jun 2018 09:16
Ako nisi primetio pa fudbaleri i sire mrznju i tenziju. Ti svajcarci su fudbaleri a ne astronauti

shakal

pre 5 godina

To da ih svicarci ne vole okacite macku o rep, zivim u Bernu i nijednom dosad nisam cuo od svicaraca da im smetaju albanci, svjesni su oni da tih momaka nema ne bi bili tu gdje jesu. Ne zamarajmo se stim glupostima vise. Naprijed Srbija.

Bekim

pre 5 godina

Problem je da svi mi koji zivimo na brdovitom Balkanu ponasamo se sui generis a ujedno mislimo da se tako ponasaju i ostale zemlje. Pa zbog nasih ogranicenih misli ( na rubu) i rezultati u sportu i ekonimiji uvek ce nam biti ograniceni!!!

C i n i k

pre 5 godina

A trener iz Bosne ? Nzn je li Srbin, po imenu i prezimenu bih rekao da jeste ali je sve to zanimljivo sa Kosovom i CH,jer je CH kao neka ex Yu ekipa..koji cemo mi da bijemo sutra...

trifke

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO

kompot

pre 5 godina

no11q...budi malo realan.Nasa najbolja tri igraca u proslim kvakifikacijama za SP su golman Stojkovic iz Partizana(raspala liga,drugoplasirani),Tadic(Jedva izborili opstanak u predposlednjem kolu,jedva iznad tog Stouka koji pominjes),Mitrovic(Druga liga,klub bio treci).

Роса

pre 5 godina

Цела ова глупост је почела од неког ‘генија-утицајног-твитераша’ @albaniansoccer, који је данима просипао памет, да би на крају окачио слику Шаћиријевих копачака, са поруком: ‘сетићемо Србе да једино умеју да губе’.
Пошто Шаћирију памет не смета, а каријера му је свакако још одавно завршена, он се на то примио као млад мајмун. А Швајцарци заиста на такву глупост не реагују са подршком.
Овде где сам (Цирих) је стање типа: Албанци ‘нападају’ опасним твитовима и статусима, Срби се одлично претварају да их не тангира, те ретко ко од њих реагује. Швајцарце много заболе.
Новине: Neue Zürcher Zeitung - стандардно размишљају пре него што ишта напишу. TagesAnzeiger гура своју социјално-зеленашску линији, па се ту удара мало и на патетику, а пошто је Blick швајцарска верзија Информера, онда је за њих све јасно.
У принципу се Швајцарци више занимају чињеницом да су играли финале са Швеђанима на СП у хокеју и како је Федерер поново на путу да буде број 1. Реално их више занима временска прогноза за Тибет од мишљења једног Шаћирија.

Eto

pre 5 godina

Umesto da se bavimo fudbalom i spremamo za utakmicu, danima se bespotrebno diže tenzija koja ama baš nikakve koristi ne može da nam donese! Je l' mi jurimo pobedu sutra, ili guslamo o Srbima, Švajcarcima, Albancima, Kosovarima, ko koga voli ili provocira... otkuda takav redovan mazohizam da nam u sportu na kraju sport kao takav ispadne poslednja tema?!?! Što nam to treba uopšte?!?! Pustite momke da se spremaju za utakmicu, a ne da sa svake konferencije za štampu moraju da odgovaraju na neka vanfudbalska pitanja.

Трипут

pre 5 godina

Све је то лепо, али ајде објасните ви то Митру. Тај може лако да добије црвени још у првих пола сата зарад Српства....

Bg

pre 5 godina

Dragi moji Srbi dokle cemo da sirimo nemir i da gledamo u tudje dvoriste. Zasto uvek dizanje tenzija pa ovo je samo sport. Sportski pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

skafi

pre 5 godina

Postuj sebe da bi te drugi postovali .Zasto bi nas Albanci postovali kada mi ne postujemo sami sebe. Pa samo pogledati listu predsednika Srbije u 21 veku (Tadic,Nikolic,Vucic) i sve je jasno

cartman

pre 5 godina

Samo trcanje. Ko vise pretrci tokom utakmice, pobedice. Nisu oni bas toliko dobri, ali se bas bore za svaku loptu, dok nasi ne rade to bas uvek, ali protiv Kosta Rike je bilo ok zalaganje.

kobac

pre 5 godina

Upropastili ste mi doživljaj SP-a ovim prenapumpavanjem priče o švajcarskim Albancima. Da li bar ovo fudbalsko leto može da prođe bez naših svakodnevnih gluposti?

The Miners

pre 5 godina

Recite gde vas boli...mrznja prema ljudima naciju i narodu ne vodi nigde....ja ne mrzim nikoga....ne mrzim ni vas....poljubac svima.

Skanderbeg

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala

Кривокапић

pre 5 godina

Не разумете ви уопште како функционишу уређене земље попут Швајцарске. По овом резону Швајцарци мрзе Вавринку и Мартину Хингис? Да нема дошљака Швајцарска би била успешна у ком спорту?
Ако наши играчи испадну будале и буду испровоцирани од стране неколико играча Швајцарске онда смо стварно ниско пали.
Срећно сутра и играјте фудбал.

Dragan

pre 5 godina

Nazalost previse se prica o ‘vanfudbalskim’ momentima vezano za nasu narednu utakmicu, te se za nasu javnost serviraju te price... To pravi dodatni pritisak na nase igrace! I to nam nije potrebno!!

Ja sam uveren da u nasem stabu ima dovoljno onih koji savetuju i prave dobru atmosferu, daj da se svi (novinari najpre) skoncentrisemo na fudbal i na kvalitete naseg tima. Ako nam rezultat na kraju bude zavisio od toga ko je odakle i ko se gde rodio, onda smo ‘obrali bostan ‘

Ajmo Srbija! Imam osecaj da cemo sutras da razvalimo SVAJCARCE!!! Srce na teren!

Jim Beam

pre 5 godina

Bavimo se glupostima. Stavio zastavu, pa šta? Javnost pravi neki veštački nacionalni naboj i imperativ pobede protiv zemlje sa kojom nikakav problem nemamo i to zbog momaka koji se kao i polovina gastosa busaju u grudi, a po priznanju kolege Albanca nabadaju albanski kao naš "prestolonaslednik" srpski. Pogrešan su nam fokus i očekivanja od momaka, ne valja to. To je samo fudbal, a ovde u pola tekstova se piše o osvajanju i ratu.

Tvrtko

pre 5 godina

To je stvarno i, možda nažalost, čista istina. Meni su moji prijatelji Švajcarci simpatični, ali malo gde sam sreo takve nacionaliste. Jedan je bio u BiH, pa se žalio da ga budi hodža ujutro i odmah preselio u hotel tik do pravoslavne crkve. Ja ga pitam smeta li mu zvonjava crkve ujutro, on kaže da je nije ni čuo. Srbi i Hrvati se mnogo lakše integrišu, a i hrišćani su, tj. Albance više ne vole. Nas treba da zanima fudbal, jer ako dođe do incidenta, FIFA će zaštititi Švajcarce, neće ulaziti u njihov etnički sastav. Ja Kosovarima i Albancima generalno moram da priznam jednu stvar. Ovako ili onako, do sada su dobili sve i jednu bitku. Šta njih briga što je reprezntacije Albanije slaba i što smo ih dobili Albaniji, kad ih je dron odveo na EP. Sreća, pa se utakmica igra u Rusiji.

croata

pre 5 godina

Pravi svicarci ne vole nikog, komsije pogotovo (naglasen animozitet prema njemackoj, obostran)
Sjecam se prije nekoliko godina kad je postojala mogucnost da svicarska udje u EU, novine u bernu su na prvoj stranici stavili karikaturu u stilu alana forda gdje konj vuce za sobom zaprezna kola puna vreca sa djubretom razlicitih dimenzija. Na konja su stavili natpis svicarska, na zaprezna kola EU, a svaka vreca je oznacavala neku od drzava EU, najveca vreca je bila njemacka. Tako oni kontaju eu, a sad zamislite tek osjecaje prema balkancima, pogotovo albancima.
p.s. procitao sam da vam tu utakmicu sudi svabo, brich, onda hrpa komentara da ce on biti pristran jer su i svicarci svabe itd. U velikoj ste zabludi. Svabo za svicarce nece biti nikad, prije ce za vas navlacit.

Mailman

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala
(Skanderbeg, 21. jun 2018 09:09)

Pa kad ste sve pokrali, nista vase nemate. Evo i taj vas najveci junak, cije ime koristis za nick, je bio Srbin.

Serbissimo

pre 5 godina

"Necemo da dizemo tenziju, necemo da nasedamo na provokacije, necemo da obracamo paznju, itd itd.." a od kada nas je zreb spojio sa Svajcarcima samo se o tome prica i pise u nasim medijima. Cinite nasim igracima medvedju uslugu a Shachiri je postigao upravo ono sto je hteo.

Marko99

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!
(Nenad, 21. jun 2018 09:14)

Druze zivim i ja u CH i oni "ne dizu" euforiju ni najmanje kako bi ti to rekao. Mislio si valjda na tenzije...al nebitno. A ovo za kopacke samo domaci mediji pumpaju. lik igra u njima vec nekoliko godina kao i Arnautovic na kostobranima. Al posto mi na Balkanu mislimo da smo vrlo bitan faktor, stvorili smo pricu o kopackama. A Arnautovic je Srbenda, procitah tu na komentarima...upravo zbog te zastave. A oni(CH) nikad nece boti euforicni zato sto znaju sta im je bitno u zivotu. Sigurno ne sport i nacionalizam.

Balls of Aquaman

pre 5 godina

vole ga i to kako. Vise imaju respekta prema albancima nego prema srbima. Zasto je to tako nikad nece da mi bude jasno pogotovu sto su oni ti koji se pojavljuju kad se nesto negativno desi u svajcarskoj (ubistvo, tuča, ...). Mislim da su Srbi ovde mnogo bolje integrisani nego oni, manje se busamo sa Srbijom nego oni sa Albanijom i Kosovom...

Kiki

pre 5 godina

Dragi gospodine, samo da te obavestim da Saciri od pocetka svoje kariere, nosi dve zastave u svojim kopackama. Treba ti samo 30 sekundi gugliranja i nacices tu vest.

Zoki

pre 5 godina

Ogadićete mi reprezentaciju više ovim šovinizmom. Srbin sam i ne mrzim Albance. I kad vidim kako govorite o njima potpuno mi je normalno da su hteli nezavisnost.

A i Švajcarce ostavite na miru, neka im igra ko hoće i može, u skladu sa njihovom imigracionom politikom. To je mnogo pametnija zemlja od naše da bi im mi solili pamet.

Dobro stojimo na terenu

pre 5 godina

Utakmica je znaci pocela,ovo je najvaznija utakmica reprezentacije posle osam godina,ne znam zasto ali verujem nasim momcima i ocekujem pobedu,ne samo to,ocekujem bar 1/4 finale nase Srbije na SP!

zeljko

pre 5 godina

Nisam bas siguran da imamo kreativnost. Ali moramo prilagoditi igru igracima pa dokle stignemo, pogotovo kad igramo sa Svajcarskom.
Kreativnost smo izgubili pomeranjem Ljajica u levo, i stavljanjem Sergeja na desetku. Mozda to nije moralo tako sa Kostarikom ali sad mora.
Imacemo cvrstinu sa Lukom, Maticem i Sergejom. Nadam se da ce Tadic nastaviti gde je stao, a da se Ljajic nece sudarati sa Kolarovim po levoj.
I na kraju, idemo Mitre, ubedljivo si najbolji igrac.

T

pre 5 godina

@no11q Oni su sa takvim timom imali 9 od 10 pobeda u kvalifikacionoj grupi; odigrali sada nereseno sa Brazilom. Ovo im je 4 mondijal u nizu, a igrali su i sva evropska prvenstva izmedju. Mi imamo neosporno jace pojedince, ali mnogo losije rezultate kao reprezentacija. Ne treba ih potcenjivati.

Dzon

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no11q, 21. jun 2018 09:12)


Momak nisi ti bas sav svoj. Saberi se malo, pises ciste gluposti.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Svicarci itekako navijaju za svoju reprezentaciju i nemaju nista protiv igraca albanskog, bosanskog ili hrvatskog porijekla.
Ostalo su sve lazi samo sto kod njih fudbal nije toliko popularan pa nema bas euforije kao kod nas.
Kaze ne vole Sacirija a nemaju nista protiv Seferovica a on ima istetovirane ljiljane ili kako vi kazete ratnu zastavu bih na ruci.
I smorili ste vise kao da igrate protiv Albanije ili Kosova.
Ovdje u Ch ljudi rade, ne pricaju svakih 5min o fudbalu, nema na portalima svake 3 minute vijesti o fudbalu.
Sutra vece ce uz pivo ispratiti utakmicu i dalje nastavljaju zivot.
Vi kao da ste krenuli u rat da povratite Kosovo, opustite se malo.

фифи

pre 5 godina

Идемо Швајцарска по победу. Нисам патриЈота који лепо живу у иностранству, а куне се у Србију.

DEX

pre 5 godina

Sta je Šaćiri sa dve zastave na dve kopačke drugo, nego podeljena ličnost, koja ne zna gde pripada. Kao voli svoje poreklo al više voli da igra za reprezentaciju gde ima više para. On je za albance domaći izdajnik a ne narodni heroj. Narodni heroji su naši momci koji se ne štede za svoju zemlju za koju sigurno ne igraju zbog para. Ne razumem ni pokušaj dizanja tenzije jer Srbija ipak igra protiv Švajcarske. Ne razumem ni one koji smatraju Švajcarsku favoritom. Razbićemo ih sa 3:0

Benny Hill

pre 5 godina

Jos jednom .. pratim Sacirija davno...decko uvek nosio dve zastave...ne radi to specialno za Srbiju...zasto bi sad prestao to da radi..?Za Srbiju je sve provokacija...i to sto Albanci igraju za Svajcarsku isto je provokacija...a recite koliko Alabanaca je pozvao FSS?da igraju za Srbiju...odgovor je 0?!

Gero

pre 5 godina

To kad srbi kazu kako svajcarci ili nemci ne vole albance to je isto kao i kad albanci kazu kako svajcarci ne vole srbe. Pa i ta jaka Svajcarska ako tako mrzi albance sto ne izabere svoje igrace.Ili srbe koje ocigledno vole haha. Koja naucna potvrdjena vest haha. Cuj svajcarci ne vole albance.

Nenad

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!

ZZ

pre 5 godina

Dokle sa tom političkom tenzijom koju nemećemo našim reprezentativcima? Atmosfera kao da igramo sa Albanijom u Albaniji.
Pustite ljude da igraju fudbal i uživaju na SP... I ne zaboravite da u Švajcarskoj reprezentaciji igraju igrači raznih nacionalnosti, i to dobro... Ipak ne toliko dobro da nas pobede.

no11q

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...

samo dobro prodati se

pre 5 godina

(no11q, 21. jun 2018 09:12)

Kezmane ti si?

Švajcarska možda nije fudbalska sila niti je Srbija ali zato za razliku od Srbije u Svajcarskoj igraju igrači na svojim pozicijama dok u našoj reprezentaciji igraju svi što treba da se prodaju na pozicijama na kojima nikad nisu igrali. Opet nam individualci koriste državu po ko zna koji put da bi izvukli ličnu korist a mi kao slepci to ne vidimo.

no11q

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...

Nenad

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!

Skanderbeg

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala

Kiki

pre 5 godina

Dragi gospodine, samo da te obavestim da Saciri od pocetka svoje kariere, nosi dve zastave u svojim kopackama. Treba ti samo 30 sekundi gugliranja i nacices tu vest.

zeljko

pre 5 godina

Nisam bas siguran da imamo kreativnost. Ali moramo prilagoditi igru igracima pa dokle stignemo, pogotovo kad igramo sa Svajcarskom.
Kreativnost smo izgubili pomeranjem Ljajica u levo, i stavljanjem Sergeja na desetku. Mozda to nije moralo tako sa Kostarikom ali sad mora.
Imacemo cvrstinu sa Lukom, Maticem i Sergejom. Nadam se da ce Tadic nastaviti gde je stao, a da se Ljajic nece sudarati sa Kolarovim po levoj.
I na kraju, idemo Mitre, ubedljivo si najbolji igrac.

Роса

pre 5 godina

Цела ова глупост је почела од неког ‘генија-утицајног-твитераша’ @albaniansoccer, који је данима просипао памет, да би на крају окачио слику Шаћиријевих копачака, са поруком: ‘сетићемо Србе да једино умеју да губе’.
Пошто Шаћирију памет не смета, а каријера му је свакако још одавно завршена, он се на то примио као млад мајмун. А Швајцарци заиста на такву глупост не реагују са подршком.
Овде где сам (Цирих) је стање типа: Албанци ‘нападају’ опасним твитовима и статусима, Срби се одлично претварају да их не тангира, те ретко ко од њих реагује. Швајцарце много заболе.
Новине: Neue Zürcher Zeitung - стандардно размишљају пре него што ишта напишу. TagesAnzeiger гура своју социјално-зеленашску линији, па се ту удара мало и на патетику, а пошто је Blick швајцарска верзија Информера, онда је за њих све јасно.
У принципу се Швајцарци више занимају чињеницом да су играли финале са Швеђанима на СП у хокеју и како је Федерер поново на путу да буде број 1. Реално их више занима временска прогноза за Тибет од мишљења једног Шаћирија.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Svicarci itekako navijaju za svoju reprezentaciju i nemaju nista protiv igraca albanskog, bosanskog ili hrvatskog porijekla.
Ostalo su sve lazi samo sto kod njih fudbal nije toliko popularan pa nema bas euforije kao kod nas.
Kaze ne vole Sacirija a nemaju nista protiv Seferovica a on ima istetovirane ljiljane ili kako vi kazete ratnu zastavu bih na ruci.
I smorili ste vise kao da igrate protiv Albanije ili Kosova.
Ovdje u Ch ljudi rade, ne pricaju svakih 5min o fudbalu, nema na portalima svake 3 minute vijesti o fudbalu.
Sutra vece ce uz pivo ispratiti utakmicu i dalje nastavljaju zivot.
Vi kao da ste krenuli u rat da povratite Kosovo, opustite se malo.

Zoki

pre 5 godina

Ogadićete mi reprezentaciju više ovim šovinizmom. Srbin sam i ne mrzim Albance. I kad vidim kako govorite o njima potpuno mi je normalno da su hteli nezavisnost.

A i Švajcarce ostavite na miru, neka im igra ko hoće i može, u skladu sa njihovom imigracionom politikom. To je mnogo pametnija zemlja od naše da bi im mi solili pamet.

Eto

pre 5 godina

Umesto da se bavimo fudbalom i spremamo za utakmicu, danima se bespotrebno diže tenzija koja ama baš nikakve koristi ne može da nam donese! Je l' mi jurimo pobedu sutra, ili guslamo o Srbima, Švajcarcima, Albancima, Kosovarima, ko koga voli ili provocira... otkuda takav redovan mazohizam da nam u sportu na kraju sport kao takav ispadne poslednja tema?!?! Što nam to treba uopšte?!?! Pustite momke da se spremaju za utakmicu, a ne da sa svake konferencije za štampu moraju da odgovaraju na neka vanfudbalska pitanja.

skafi

pre 5 godina

Postuj sebe da bi te drugi postovali .Zasto bi nas Albanci postovali kada mi ne postujemo sami sebe. Pa samo pogledati listu predsednika Srbije u 21 veku (Tadic,Nikolic,Vucic) i sve je jasno

Кривокапић

pre 5 godina

Не разумете ви уопште како функционишу уређене земље попут Швајцарске. По овом резону Швајцарци мрзе Вавринку и Мартину Хингис? Да нема дошљака Швајцарска би била успешна у ком спорту?
Ако наши играчи испадну будале и буду испровоцирани од стране неколико играча Швајцарске онда смо стварно ниско пали.
Срећно сутра и играјте фудбал.

Marko99

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!
(Nenad, 21. jun 2018 09:14)

Druze zivim i ja u CH i oni "ne dizu" euforiju ni najmanje kako bi ti to rekao. Mislio si valjda na tenzije...al nebitno. A ovo za kopacke samo domaci mediji pumpaju. lik igra u njima vec nekoliko godina kao i Arnautovic na kostobranima. Al posto mi na Balkanu mislimo da smo vrlo bitan faktor, stvorili smo pricu o kopackama. A Arnautovic je Srbenda, procitah tu na komentarima...upravo zbog te zastave. A oni(CH) nikad nece boti euforicni zato sto znaju sta im je bitno u zivotu. Sigurno ne sport i nacionalizam.

BBRS

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote
(Nervozni Komsija, 21. jun 2018 11:04)

Какве глупости Боже сачувај.
Па које то спортисте има Албанија просветли ме молим те ?!
Као да су они фудбалска нација па ће за Швајцарску играти само албанци па још једна глупост у низу, "40 % Немачке реп ће бити албанци" !
Десило се једном у 2000 година да имају два полу квалитетна играча па мисле како су они нешто битни !
Ни спортисте ни научника, ни уметника они никад нису имали, цело своје постојање су се китили туђим перијем, као и у овом случају уосталом.
Туђин им направио државу, Ђурађ Кастриот, познат као Скендербег Српске крви и порекла, споменик у центру Приштине подигли Билу Клинтону (коме другом кад свог немају), играш за репрезентације других држава и при том поносан па још као и прети ?! Чудно сте ви племе, репрезентација Албаније једва да постоји а албанци најгласнији кад Србија игра ?!
Кажем вам, чудно племе, чега се нормалан човек стиди, албанац се поноси.

Bg

pre 5 godina

Dragi moji Srbi dokle cemo da sirimo nemir i da gledamo u tudje dvoriste. Zasto uvek dizanje tenzija pa ovo je samo sport. Sportski pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

Serbissimo

pre 5 godina

"Necemo da dizemo tenziju, necemo da nasedamo na provokacije, necemo da obracamo paznju, itd itd.." a od kada nas je zreb spojio sa Svajcarcima samo se o tome prica i pise u nasim medijima. Cinite nasim igracima medvedju uslugu a Shachiri je postigao upravo ono sto je hteo.

Jim Beam

pre 5 godina

Bavimo se glupostima. Stavio zastavu, pa šta? Javnost pravi neki veštački nacionalni naboj i imperativ pobede protiv zemlje sa kojom nikakav problem nemamo i to zbog momaka koji se kao i polovina gastosa busaju u grudi, a po priznanju kolege Albanca nabadaju albanski kao naš "prestolonaslednik" srpski. Pogrešan su nam fokus i očekivanja od momaka, ne valja to. To je samo fudbal, a ovde u pola tekstova se piše o osvajanju i ratu.

Benny Hill

pre 5 godina

Jos jednom .. pratim Sacirija davno...decko uvek nosio dve zastave...ne radi to specialno za Srbiju...zasto bi sad prestao to da radi..?Za Srbiju je sve provokacija...i to sto Albanci igraju za Svajcarsku isto je provokacija...a recite koliko Alabanaca je pozvao FSS?da igraju za Srbiju...odgovor je 0?!

croata

pre 5 godina

Pravi svicarci ne vole nikog, komsije pogotovo (naglasen animozitet prema njemackoj, obostran)
Sjecam se prije nekoliko godina kad je postojala mogucnost da svicarska udje u EU, novine u bernu su na prvoj stranici stavili karikaturu u stilu alana forda gdje konj vuce za sobom zaprezna kola puna vreca sa djubretom razlicitih dimenzija. Na konja su stavili natpis svicarska, na zaprezna kola EU, a svaka vreca je oznacavala neku od drzava EU, najveca vreca je bila njemacka. Tako oni kontaju eu, a sad zamislite tek osjecaje prema balkancima, pogotovo albancima.
p.s. procitao sam da vam tu utakmicu sudi svabo, brich, onda hrpa komentara da ce on biti pristran jer su i svicarci svabe itd. U velikoj ste zabludi. Svabo za svicarce nece biti nikad, prije ce za vas navlacit.

Mailman

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala
(Skanderbeg, 21. jun 2018 09:09)

Pa kad ste sve pokrali, nista vase nemate. Evo i taj vas najveci junak, cije ime koristis za nick, je bio Srbin.

Banja Luka

pre 5 godina

Ajde ljidi manite se zute stampe i trecerazrednih prica. Daj da ih dobijemo i prodjemo dalje. Sve ove gluposti optetecuju i nas i igrace

T

pre 5 godina

@no11q Oni su sa takvim timom imali 9 od 10 pobeda u kvalifikacionoj grupi; odigrali sada nereseno sa Brazilom. Ovo im je 4 mondijal u nizu, a igrali su i sva evropska prvenstva izmedju. Mi imamo neosporno jace pojedince, ali mnogo losije rezultate kao reprezentacija. Ne treba ih potcenjivati.

shakal

pre 5 godina

To da ih svicarci ne vole okacite macku o rep, zivim u Bernu i nijednom dosad nisam cuo od svicaraca da im smetaju albanci, svjesni su oni da tih momaka nema ne bi bili tu gdje jesu. Ne zamarajmo se stim glupostima vise. Naprijed Srbija.

Tvrtko

pre 5 godina

To je stvarno i, možda nažalost, čista istina. Meni su moji prijatelji Švajcarci simpatični, ali malo gde sam sreo takve nacionaliste. Jedan je bio u BiH, pa se žalio da ga budi hodža ujutro i odmah preselio u hotel tik do pravoslavne crkve. Ja ga pitam smeta li mu zvonjava crkve ujutro, on kaže da je nije ni čuo. Srbi i Hrvati se mnogo lakše integrišu, a i hrišćani su, tj. Albance više ne vole. Nas treba da zanima fudbal, jer ako dođe do incidenta, FIFA će zaštititi Švajcarce, neće ulaziti u njihov etnički sastav. Ja Kosovarima i Albancima generalno moram da priznam jednu stvar. Ovako ili onako, do sada su dobili sve i jednu bitku. Šta njih briga što je reprezntacije Albanije slaba i što smo ih dobili Albaniji, kad ih je dron odveo na EP. Sreća, pa se utakmica igra u Rusiji.

alban

pre 5 godina

Dejane, Svajcarska nije Srbija, to je demokratska zemlja. Saciri ne nosi samo grb Kosova nego i Svajcarske. Da ih ne vole, nebi igrali za reprezentaciju Svajcarske. Ti kazes da ce albanci mozda napraviti neki ekces, a ja ti kazem da albanski fudbaleri i ne samo fudbaleri su pravi profesionalci, nikada ne prave ekces ni u jednom sportu, pre ce da cete vi napraviti neki ekces, jer ste poznati po vasem kulturnom navijanju.

kobac

pre 5 godina

Upropastili ste mi doživljaj SP-a ovim prenapumpavanjem priče o švajcarskim Albancima. Da li bar ovo fudbalsko leto može da prođe bez naših svakodnevnih gluposti?

ZZ

pre 5 godina

Dokle sa tom političkom tenzijom koju nemećemo našim reprezentativcima? Atmosfera kao da igramo sa Albanijom u Albaniji.
Pustite ljude da igraju fudbal i uživaju na SP... I ne zaboravite da u Švajcarskoj reprezentaciji igraju igrači raznih nacionalnosti, i to dobro... Ipak ne toliko dobro da nas pobede.

Dzon

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no11q, 21. jun 2018 09:12)


Momak nisi ti bas sav svoj. Saberi se malo, pises ciste gluposti.

Mrle

pre 5 godina

Ove reprezentacije sa tri domaca igraca mi nikada nece biti jasne. Pa kakva je to Svajcarska gde su tu Svajcarci ? To kao kad je Katar osvojio SP u rukometu sa jednim igracem rodjenim u Kataru. Iskreno sramota bi me bilo da navijam za takvu reprzentaciju ajde da su 2,3 igraca 10-15% pa OK, ali njima su 70% reprzentacije STRANCI sta oni igraju nisu ovo klubovi nego reprezentacije bolje za YOUNG BOYSe navijam i cao ne zanima me ova komedija.

Gero

pre 5 godina

To kad srbi kazu kako svajcarci ili nemci ne vole albance to je isto kao i kad albanci kazu kako svajcarci ne vole srbe. Pa i ta jaka Svajcarska ako tako mrzi albance sto ne izabere svoje igrace.Ili srbe koje ocigledno vole haha. Koja naucna potvrdjena vest haha. Cuj svajcarci ne vole albance.

Dragan

pre 5 godina

Nazalost previse se prica o ‘vanfudbalskim’ momentima vezano za nasu narednu utakmicu, te se za nasu javnost serviraju te price... To pravi dodatni pritisak na nase igrace! I to nam nije potrebno!!

Ja sam uveren da u nasem stabu ima dovoljno onih koji savetuju i prave dobru atmosferu, daj da se svi (novinari najpre) skoncentrisemo na fudbal i na kvalitete naseg tima. Ako nam rezultat na kraju bude zavisio od toga ko je odakle i ko se gde rodio, onda smo ‘obrali bostan ‘

Ajmo Srbija! Imam osecaj da cemo sutras da razvalimo SVAJCARCE!!! Srce na teren!

dr.agan

pre 5 godina

na primitivizam albanaca odgovoriti ladnim gospodskim ignorisanjem... jel primitivizam je stanje gde dijalog i diskusija ne prolaze....opusteno hrabro do pobede...

DEX

pre 5 godina

Sta je Šaćiri sa dve zastave na dve kopačke drugo, nego podeljena ličnost, koja ne zna gde pripada. Kao voli svoje poreklo al više voli da igra za reprezentaciju gde ima više para. On je za albance domaći izdajnik a ne narodni heroj. Narodni heroji su naši momci koji se ne štede za svoju zemlju za koju sigurno ne igraju zbog para. Ne razumem ni pokušaj dizanja tenzije jer Srbija ipak igra protiv Švajcarske. Ne razumem ni one koji smatraju Švajcarsku favoritom. Razbićemo ih sa 3:0

zeneva

pre 5 godina

Albane, nisi cuo sta su igraci FK Kosova uradili u Zenevi prosli vikend ? Tako nesto brutalno se nije desilo vec 7 mjeseci, od posljednje tuce istih igraca... pa ti pricaj o fer-pleju i profesionalizmu.

https://www.youtube.com/watch?v=RO-PkXorcck

The Miners

pre 5 godina

Recite gde vas boli...mrznja prema ljudima naciju i narodu ne vodi nigde....ja ne mrzim nikoga....ne mrzim ni vas....poljubac svima.

Nečoveštvo

pre 5 godina

Napred Svajcarska . Saciri strelac treba da ga zavole.
(Mirsad Pazarac, 21. jun 2018 11:40)

E moj Mirsade od Pazara grada. Ne znate više ni ko ste ni šta ste. Te navijaj za Tursku, te za Iran, te sad za Švajcarce zbog nekog tamo Albanca. Dozovite se više pameti i shvatite koje Vam je poreklo. Sutra kad se pojave ti Iranci i Albanci u Pazaru i Vi ćete pakovati kofere.

Balls of Aquaman

pre 5 godina

vole ga i to kako. Vise imaju respekta prema albancima nego prema srbima. Zasto je to tako nikad nece da mi bude jasno pogotovu sto su oni ti koji se pojavljuju kad se nesto negativno desi u svajcarskoj (ubistvo, tuča, ...). Mislim da su Srbi ovde mnogo bolje integrisani nego oni, manje se busamo sa Srbijom nego oni sa Albanijom i Kosovom...

samo dobro prodati se

pre 5 godina

(no11q, 21. jun 2018 09:12)

Kezmane ti si?

Švajcarska možda nije fudbalska sila niti je Srbija ali zato za razliku od Srbije u Svajcarskoj igraju igrači na svojim pozicijama dok u našoj reprezentaciji igraju svi što treba da se prodaju na pozicijama na kojima nikad nisu igrali. Opet nam individualci koriste državu po ko zna koji put da bi izvukli ličnu korist a mi kao slepci to ne vidimo.

Трипут

pre 5 godina

Све је то лепо, али ајде објасните ви то Митру. Тај може лако да добије црвени још у првих пола сата зарад Српства....

Bane

pre 5 godina

(mario, 21. jun 2018 09:46)

Tog što si citirao gde je on tačno pomenuo da smo mi velesila u fudbalu. On je aludirao na Švajarce pošto se to potencira naročito od vaših Hrvatskih sunarodnika. U ostalom šta vas briga može čovek da kaže da smo šampioni univerzuma. Neznam što vas to toliko tangira.

Bekim

pre 5 godina

Problem je da svi mi koji zivimo na brdovitom Balkanu ponasamo se sui generis a ujedno mislimo da se tako ponasaju i ostale zemlje. Pa zbog nasih ogranicenih misli ( na rubu) i rezultati u sportu i ekonimiji uvek ce nam biti ograniceni!!!

Milutin

pre 5 godina

Dosta bre vise stvaranja tenzija i mrznje,pustite momke da igraju fudbal,sta su fudbaleri krivi
(Arma, 21. jun 2018 09:16
Ako nisi primetio pa fudbaleri i sire mrznju i tenziju. Ti svajcarci su fudbaleri a ne astronauti

Dobro stojimo na terenu

pre 5 godina

Utakmica je znaci pocela,ovo je najvaznija utakmica reprezentacije posle osam godina,ne znam zasto ali verujem nasim momcima i ocekujem pobedu,ne samo to,ocekujem bar 1/4 finale nase Srbije na SP!

cartman

pre 5 godina

Samo trcanje. Ko vise pretrci tokom utakmice, pobedice. Nisu oni bas toliko dobri, ali se bas bore za svaku loptu, dok nasi ne rade to bas uvek, ali protiv Kosta Rike je bilo ok zalaganje.

trifke

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO

Nervozni Komsija

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote

фифи

pre 5 godina

Идемо Швајцарска по победу. Нисам патриЈота који лепо живу у иностранству, а куне се у Србију.

kompot

pre 5 godina

no11q...budi malo realan.Nasa najbolja tri igraca u proslim kvakifikacijama za SP su golman Stojkovic iz Partizana(raspala liga,drugoplasirani),Tadic(Jedva izborili opstanak u predposlednjem kolu,jedva iznad tog Stouka koji pominjes),Mitrovic(Druga liga,klub bio treci).

Nečoveštvo

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO
(trifke, 21. jun 2018 11:06)

Švajcarci nisu generalno katolici. A da su dvolični, jesu. Trenutno i kod njih važi deviza "koliko para toliko ljubavi". U stvari uvek je važila, sem svetlih primera kao što je bio Arčibald Rajs.

C i n i k

pre 5 godina

A trener iz Bosne ? Nzn je li Srbin, po imenu i prezimenu bih rekao da jeste ali je sve to zanimljivo sa Kosovom i CH,jer je CH kao neka ex Yu ekipa..koji cemo mi da bijemo sutra...

Mile

pre 5 godina

Jedno pitanje za nase.Da je kojim slucajem Kosovo i dalje u Srbiji ,da li bi ovi igraci bili pozvani da igraju za Srbiju,jer su nesumnjivo dobri igraci?Samo pitam.

alban

pre 5 godina

zeneva

Taj snimak koji si pokazao neznaci nista. Prvo su poceli francuzi da se bune pa i da se fizicki obracunavaju i naravno albanci nisu krivi sto je neko dobijo batine, jer tu je bila opsta tuca i nerazumem zasto krivis samo albance, zasto ne krivis i francuze, ali ja znam, vama su trn u oko samo albanci, i od ljubomore vidite samo jednu stranu. Ljubomora je bolest.

mrmlj

pre 5 godina

@ (Mile, 21. jun 2018 15:56)
za fudbalsku reprezentaciju sr jugoslavije/srbije i crne gore/srbije su igrali ili i dalje igraju albert nadj, igor duljaj, adem ljajic, miralem pjanic, antonio rukavina itd. tako da nema razloga da mislis da ne bi bili pozvani. naravno, osim ukoliko bi i tada na kopacke stavljali zastave kosova.

gromovnik

pre 5 godina

Novinari bezpotrebno dizu tenziju i skrecu paznju na nebitne stvari. Nek svako nosi kopacke koje hoce... Sto se toga tice mislim da i Rodriguez ima Argentinsku zastavu na kopackama... Najbitnije je da Srbija bude skoncentrisana na samu igru i na nista vise

Skanderbeg

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala

Kiki

pre 5 godina

Dragi gospodine, samo da te obavestim da Saciri od pocetka svoje kariere, nosi dve zastave u svojim kopackama. Treba ti samo 30 sekundi gugliranja i nacices tu vest.

alban

pre 5 godina

Dejane, Svajcarska nije Srbija, to je demokratska zemlja. Saciri ne nosi samo grb Kosova nego i Svajcarske. Da ih ne vole, nebi igrali za reprezentaciju Svajcarske. Ti kazes da ce albanci mozda napraviti neki ekces, a ja ti kazem da albanski fudbaleri i ne samo fudbaleri su pravi profesionalci, nikada ne prave ekces ni u jednom sportu, pre ce da cete vi napraviti neki ekces, jer ste poznati po vasem kulturnom navijanju.

no11q

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...

Nenad

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!

zeljko

pre 5 godina

Nisam bas siguran da imamo kreativnost. Ali moramo prilagoditi igru igracima pa dokle stignemo, pogotovo kad igramo sa Svajcarskom.
Kreativnost smo izgubili pomeranjem Ljajica u levo, i stavljanjem Sergeja na desetku. Mozda to nije moralo tako sa Kostarikom ali sad mora.
Imacemo cvrstinu sa Lukom, Maticem i Sergejom. Nadam se da ce Tadic nastaviti gde je stao, a da se Ljajic nece sudarati sa Kolarovim po levoj.
I na kraju, idemo Mitre, ubedljivo si najbolji igrac.

Dzon

pre 5 godina

Ljudi, pa pogledajte gde im igra najbolji igrac saciri. U stoke city. Stoke je ispao iz PL. Alo bre, gde im je glavni veznjak macestera? Gde im je glavni igrac lacia a uskoro i nekog jaceg tima? Gde ima je jedan od najboljih asistenata u PL? Gde su im verovatno 2 najbolja beka u zadnjih 10 godina u evropi? Gde im je decko koji je u naletu forme svoj tim plasirao u PL? Gde su? Sve neki sporedni igraci u svojim timovima i rezerve... Daj da ih oduvamo 3:0 lagano. Prenaduvana je prica da su oni sila u fudbalu. Ej bre svajcarska aj se ne lazemo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (no11q, 21. jun 2018 09:12)


Momak nisi ti bas sav svoj. Saberi se malo, pises ciste gluposti.

фифи

pre 5 godina

Идемо Швајцарска по победу. Нисам патриЈота који лепо живу у иностранству, а куне се у Србију.

Nervozni Komsija

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote

skafi

pre 5 godina

Postuj sebe da bi te drugi postovali .Zasto bi nas Albanci postovali kada mi ne postujemo sami sebe. Pa samo pogledati listu predsednika Srbije u 21 veku (Tadic,Nikolic,Vucic) i sve je jasno

sarajevo.ba

pre 5 godina

Svicarci itekako navijaju za svoju reprezentaciju i nemaju nista protiv igraca albanskog, bosanskog ili hrvatskog porijekla.
Ostalo su sve lazi samo sto kod njih fudbal nije toliko popularan pa nema bas euforije kao kod nas.
Kaze ne vole Sacirija a nemaju nista protiv Seferovica a on ima istetovirane ljiljane ili kako vi kazete ratnu zastavu bih na ruci.
I smorili ste vise kao da igrate protiv Albanije ili Kosova.
Ovdje u Ch ljudi rade, ne pricaju svakih 5min o fudbalu, nema na portalima svake 3 minute vijesti o fudbalu.
Sutra vece ce uz pivo ispratiti utakmicu i dalje nastavljaju zivot.
Vi kao da ste krenuli u rat da povratite Kosovo, opustite se malo.

trifke

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO

Zoki

pre 5 godina

Ogadićete mi reprezentaciju više ovim šovinizmom. Srbin sam i ne mrzim Albance. I kad vidim kako govorite o njima potpuno mi je normalno da su hteli nezavisnost.

A i Švajcarce ostavite na miru, neka im igra ko hoće i može, u skladu sa njihovom imigracionom politikom. To je mnogo pametnija zemlja od naše da bi im mi solili pamet.

Benny Hill

pre 5 godina

Jos jednom .. pratim Sacirija davno...decko uvek nosio dve zastave...ne radi to specialno za Srbiju...zasto bi sad prestao to da radi..?Za Srbiju je sve provokacija...i to sto Albanci igraju za Svajcarsku isto je provokacija...a recite koliko Alabanaca je pozvao FSS?da igraju za Srbiju...odgovor je 0?!

DEX

pre 5 godina

Sta je Šaćiri sa dve zastave na dve kopačke drugo, nego podeljena ličnost, koja ne zna gde pripada. Kao voli svoje poreklo al više voli da igra za reprezentaciju gde ima više para. On je za albance domaći izdajnik a ne narodni heroj. Narodni heroji su naši momci koji se ne štede za svoju zemlju za koju sigurno ne igraju zbog para. Ne razumem ni pokušaj dizanja tenzije jer Srbija ipak igra protiv Švajcarske. Ne razumem ni one koji smatraju Švajcarsku favoritom. Razbićemo ih sa 3:0

Tvrtko

pre 5 godina

To je stvarno i, možda nažalost, čista istina. Meni su moji prijatelji Švajcarci simpatični, ali malo gde sam sreo takve nacionaliste. Jedan je bio u BiH, pa se žalio da ga budi hodža ujutro i odmah preselio u hotel tik do pravoslavne crkve. Ja ga pitam smeta li mu zvonjava crkve ujutro, on kaže da je nije ni čuo. Srbi i Hrvati se mnogo lakše integrišu, a i hrišćani su, tj. Albance više ne vole. Nas treba da zanima fudbal, jer ako dođe do incidenta, FIFA će zaštititi Švajcarce, neće ulaziti u njihov etnički sastav. Ja Kosovarima i Albancima generalno moram da priznam jednu stvar. Ovako ili onako, do sada su dobili sve i jednu bitku. Šta njih briga što je reprezntacije Albanije slaba i što smo ih dobili Albaniji, kad ih je dron odveo na EP. Sreća, pa se utakmica igra u Rusiji.

Mailman

pre 5 godina

ali zato gaje simpatije Austrijanci prema Arnautovicu hahaha dovoljno je pogledati samo njegove izjave a pogotovo incidente u poslednje vreme (naprimer kada je rekao policajcu: ich kaufe dein leben, mogu tvoj zivot kupit ) ... ali dobro neka smo mi najgori, bas nas briga. komsije puno srece sutra ... trebace vam!! i malo manje o nama hvala
(Skanderbeg, 21. jun 2018 09:09)

Pa kad ste sve pokrali, nista vase nemate. Evo i taj vas najveci junak, cije ime koristis za nick, je bio Srbin.

samo dobro prodati se

pre 5 godina

(no11q, 21. jun 2018 09:12)

Kezmane ti si?

Švajcarska možda nije fudbalska sila niti je Srbija ali zato za razliku od Srbije u Svajcarskoj igraju igrači na svojim pozicijama dok u našoj reprezentaciji igraju svi što treba da se prodaju na pozicijama na kojima nikad nisu igrali. Opet nam individualci koriste državu po ko zna koji put da bi izvukli ličnu korist a mi kao slepci to ne vidimo.

alban

pre 5 godina

zeneva

Taj snimak koji si pokazao neznaci nista. Prvo su poceli francuzi da se bune pa i da se fizicki obracunavaju i naravno albanci nisu krivi sto je neko dobijo batine, jer tu je bila opsta tuca i nerazumem zasto krivis samo albance, zasto ne krivis i francuze, ali ja znam, vama su trn u oko samo albanci, i od ljubomore vidite samo jednu stranu. Ljubomora je bolest.

Mrle

pre 5 godina

Ove reprezentacije sa tri domaca igraca mi nikada nece biti jasne. Pa kakva je to Svajcarska gde su tu Svajcarci ? To kao kad je Katar osvojio SP u rukometu sa jednim igracem rodjenim u Kataru. Iskreno sramota bi me bilo da navijam za takvu reprzentaciju ajde da su 2,3 igraca 10-15% pa OK, ali njima su 70% reprzentacije STRANCI sta oni igraju nisu ovo klubovi nego reprezentacije bolje za YOUNG BOYSe navijam i cao ne zanima me ova komedija.

Milutin

pre 5 godina

Dosta bre vise stvaranja tenzija i mrznje,pustite momke da igraju fudbal,sta su fudbaleri krivi
(Arma, 21. jun 2018 09:16
Ako nisi primetio pa fudbaleri i sire mrznju i tenziju. Ti svajcarci su fudbaleri a ne astronauti

BBRS

pre 5 godina

Jos 10 godina svivarski nacionalni tim 100% Albanci i njemacki tim 40 % Albanci.Mozda i za srbiju ce da igraju albanci jer nemare omladinu tako da dok imate albance u balkanu osetite se sigurnim u sve svrhe zivote
(Nervozni Komsija, 21. jun 2018 11:04)

Какве глупости Боже сачувај.
Па које то спортисте има Албанија просветли ме молим те ?!
Као да су они фудбалска нација па ће за Швајцарску играти само албанци па још једна глупост у низу, "40 % Немачке реп ће бити албанци" !
Десило се једном у 2000 година да имају два полу квалитетна играча па мисле како су они нешто битни !
Ни спортисте ни научника, ни уметника они никад нису имали, цело своје постојање су се китили туђим перијем, као и у овом случају уосталом.
Туђин им направио државу, Ђурађ Кастриот, познат као Скендербег Српске крви и порекла, споменик у центру Приштине подигли Билу Клинтону (коме другом кад свог немају), играш за репрезентације других држава и при том поносан па још као и прети ?! Чудно сте ви племе, репрезентација Албаније једва да постоји а албанци најгласнији кад Србија игра ?!
Кажем вам, чудно племе, чега се нормалан човек стиди, албанац се поноси.

Gero

pre 5 godina

To kad srbi kazu kako svajcarci ili nemci ne vole albance to je isto kao i kad albanci kazu kako svajcarci ne vole srbe. Pa i ta jaka Svajcarska ako tako mrzi albance sto ne izabere svoje igrace.Ili srbe koje ocigledno vole haha. Koja naucna potvrdjena vest haha. Cuj svajcarci ne vole albance.

Bg

pre 5 godina

Dragi moji Srbi dokle cemo da sirimo nemir i da gledamo u tudje dvoriste. Zasto uvek dizanje tenzija pa ovo je samo sport. Sportski pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

Dobro stojimo na terenu

pre 5 godina

Utakmica je znaci pocela,ovo je najvaznija utakmica reprezentacije posle osam godina,ne znam zasto ali verujem nasim momcima i ocekujem pobedu,ne samo to,ocekujem bar 1/4 finale nase Srbije na SP!

Marko99

pre 5 godina

Upravo tako. Cak se i sprdaju na racun reprezentacije. Zivim u CH i poznajem situaciju, bodre hokejase najvise jer nema stranaca. Mediji pokusavaju da dignu euforiju i vestacki stvore tu neku atmosferu zajednistva, ali sta vredi kad im se u svlacionici prica albanski!
(Nenad, 21. jun 2018 09:14)

Druze zivim i ja u CH i oni "ne dizu" euforiju ni najmanje kako bi ti to rekao. Mislio si valjda na tenzije...al nebitno. A ovo za kopacke samo domaci mediji pumpaju. lik igra u njima vec nekoliko godina kao i Arnautovic na kostobranima. Al posto mi na Balkanu mislimo da smo vrlo bitan faktor, stvorili smo pricu o kopackama. A Arnautovic je Srbenda, procitah tu na komentarima...upravo zbog te zastave. A oni(CH) nikad nece boti euforicni zato sto znaju sta im je bitno u zivotu. Sigurno ne sport i nacionalizam.

Роса

pre 5 godina

Цела ова глупост је почела од неког ‘генија-утицајног-твитераша’ @albaniansoccer, који је данима просипао памет, да би на крају окачио слику Шаћиријевих копачака, са поруком: ‘сетићемо Србе да једино умеју да губе’.
Пошто Шаћирију памет не смета, а каријера му је свакако још одавно завршена, он се на то примио као млад мајмун. А Швајцарци заиста на такву глупост не реагују са подршком.
Овде где сам (Цирих) је стање типа: Албанци ‘нападају’ опасним твитовима и статусима, Срби се одлично претварају да их не тангира, те ретко ко од њих реагује. Швајцарце много заболе.
Новине: Neue Zürcher Zeitung - стандардно размишљају пре него што ишта напишу. TagesAnzeiger гура своју социјално-зеленашску линији, па се ту удара мало и на патетику, а пошто је Blick швајцарска верзија Информера, онда је за њих све јасно.
У принципу се Швајцарци више занимају чињеницом да су играли финале са Швеђанима на СП у хокеју и како је Федерер поново на путу да буде број 1. Реално их више занима временска прогноза за Тибет од мишљења једног Шаћирија.

kompot

pre 5 godina

no11q...budi malo realan.Nasa najbolja tri igraca u proslim kvakifikacijama za SP su golman Stojkovic iz Partizana(raspala liga,drugoplasirani),Tadic(Jedva izborili opstanak u predposlednjem kolu,jedva iznad tog Stouka koji pominjes),Mitrovic(Druga liga,klub bio treci).

Balls of Aquaman

pre 5 godina

vole ga i to kako. Vise imaju respekta prema albancima nego prema srbima. Zasto je to tako nikad nece da mi bude jasno pogotovu sto su oni ti koji se pojavljuju kad se nesto negativno desi u svajcarskoj (ubistvo, tuča, ...). Mislim da su Srbi ovde mnogo bolje integrisani nego oni, manje se busamo sa Srbijom nego oni sa Albanijom i Kosovom...

shakal

pre 5 godina

To da ih svicarci ne vole okacite macku o rep, zivim u Bernu i nijednom dosad nisam cuo od svicaraca da im smetaju albanci, svjesni su oni da tih momaka nema ne bi bili tu gdje jesu. Ne zamarajmo se stim glupostima vise. Naprijed Srbija.

Bane

pre 5 godina

(mario, 21. jun 2018 09:46)

Tog što si citirao gde je on tačno pomenuo da smo mi velesila u fudbalu. On je aludirao na Švajarce pošto se to potencira naročito od vaših Hrvatskih sunarodnika. U ostalom šta vas briga može čovek da kaže da smo šampioni univerzuma. Neznam što vas to toliko tangira.

zeneva

pre 5 godina

Albane, nisi cuo sta su igraci FK Kosova uradili u Zenevi prosli vikend ? Tako nesto brutalno se nije desilo vec 7 mjeseci, od posljednje tuce istih igraca... pa ti pricaj o fer-pleju i profesionalizmu.

https://www.youtube.com/watch?v=RO-PkXorcck

Кривокапић

pre 5 godina

Не разумете ви уопште како функционишу уређене земље попут Швајцарске. По овом резону Швајцарци мрзе Вавринку и Мартину Хингис? Да нема дошљака Швајцарска би била успешна у ком спорту?
Ако наши играчи испадну будале и буду испровоцирани од стране неколико играча Швајцарске онда смо стварно ниско пали.
Срећно сутра и играјте фудбал.

Dragan

pre 5 godina

Nazalost previse se prica o ‘vanfudbalskim’ momentima vezano za nasu narednu utakmicu, te se za nasu javnost serviraju te price... To pravi dodatni pritisak na nase igrace! I to nam nije potrebno!!

Ja sam uveren da u nasem stabu ima dovoljno onih koji savetuju i prave dobru atmosferu, daj da se svi (novinari najpre) skoncentrisemo na fudbal i na kvalitete naseg tima. Ako nam rezultat na kraju bude zavisio od toga ko je odakle i ko se gde rodio, onda smo ‘obrali bostan ‘

Ajmo Srbija! Imam osecaj da cemo sutras da razvalimo SVAJCARCE!!! Srce na teren!

C i n i k

pre 5 godina

A trener iz Bosne ? Nzn je li Srbin, po imenu i prezimenu bih rekao da jeste ali je sve to zanimljivo sa Kosovom i CH,jer je CH kao neka ex Yu ekipa..koji cemo mi da bijemo sutra...

Mile

pre 5 godina

Jedno pitanje za nase.Da je kojim slucajem Kosovo i dalje u Srbiji ,da li bi ovi igraci bili pozvani da igraju za Srbiju,jer su nesumnjivo dobri igraci?Samo pitam.

Eto

pre 5 godina

Umesto da se bavimo fudbalom i spremamo za utakmicu, danima se bespotrebno diže tenzija koja ama baš nikakve koristi ne može da nam donese! Je l' mi jurimo pobedu sutra, ili guslamo o Srbima, Švajcarcima, Albancima, Kosovarima, ko koga voli ili provocira... otkuda takav redovan mazohizam da nam u sportu na kraju sport kao takav ispadne poslednja tema?!?! Što nam to treba uopšte?!?! Pustite momke da se spremaju za utakmicu, a ne da sa svake konferencije za štampu moraju da odgovaraju na neka vanfudbalska pitanja.

Трипут

pre 5 godina

Све је то лепо, али ајде објасните ви то Митру. Тај може лако да добије црвени још у првих пола сата зарад Српства....

The Miners

pre 5 godina

Recite gde vas boli...mrznja prema ljudima naciju i narodu ne vodi nigde....ja ne mrzim nikoga....ne mrzim ni vas....poljubac svima.

Bekim

pre 5 godina

Problem je da svi mi koji zivimo na brdovitom Balkanu ponasamo se sui generis a ujedno mislimo da se tako ponasaju i ostale zemlje. Pa zbog nasih ogranicenih misli ( na rubu) i rezultati u sportu i ekonimiji uvek ce nam biti ograniceni!!!

dr.agan

pre 5 godina

na primitivizam albanaca odgovoriti ladnim gospodskim ignorisanjem... jel primitivizam je stanje gde dijalog i diskusija ne prolaze....opusteno hrabro do pobede...

Jim Beam

pre 5 godina

Bavimo se glupostima. Stavio zastavu, pa šta? Javnost pravi neki veštački nacionalni naboj i imperativ pobede protiv zemlje sa kojom nikakav problem nemamo i to zbog momaka koji se kao i polovina gastosa busaju u grudi, a po priznanju kolege Albanca nabadaju albanski kao naš "prestolonaslednik" srpski. Pogrešan su nam fokus i očekivanja od momaka, ne valja to. To je samo fudbal, a ovde u pola tekstova se piše o osvajanju i ratu.

croata

pre 5 godina

Pravi svicarci ne vole nikog, komsije pogotovo (naglasen animozitet prema njemackoj, obostran)
Sjecam se prije nekoliko godina kad je postojala mogucnost da svicarska udje u EU, novine u bernu su na prvoj stranici stavili karikaturu u stilu alana forda gdje konj vuce za sobom zaprezna kola puna vreca sa djubretom razlicitih dimenzija. Na konja su stavili natpis svicarska, na zaprezna kola EU, a svaka vreca je oznacavala neku od drzava EU, najveca vreca je bila njemacka. Tako oni kontaju eu, a sad zamislite tek osjecaje prema balkancima, pogotovo albancima.
p.s. procitao sam da vam tu utakmicu sudi svabo, brich, onda hrpa komentara da ce on biti pristran jer su i svicarci svabe itd. U velikoj ste zabludi. Svabo za svicarce nece biti nikad, prije ce za vas navlacit.

Nečoveštvo

pre 5 godina

Napred Svajcarska . Saciri strelac treba da ga zavole.
(Mirsad Pazarac, 21. jun 2018 11:40)

E moj Mirsade od Pazara grada. Ne znate više ni ko ste ni šta ste. Te navijaj za Tursku, te za Iran, te sad za Švajcarce zbog nekog tamo Albanca. Dozovite se više pameti i shvatite koje Vam je poreklo. Sutra kad se pojave ti Iranci i Albanci u Pazaru i Vi ćete pakovati kofere.

Nečoveštvo

pre 5 godina

dobicu oni svoje,Svajcarci su dvolican Narod a kada su sa Siptarima onda mrze Srbe smesno koliko je Zapad podmukao i koliko su Katolici veliko ZLO
(trifke, 21. jun 2018 11:06)

Švajcarci nisu generalno katolici. A da su dvolični, jesu. Trenutno i kod njih važi deviza "koliko para toliko ljubavi". U stvari uvek je važila, sem svetlih primera kao što je bio Arčibald Rajs.

Serbissimo

pre 5 godina

"Necemo da dizemo tenziju, necemo da nasedamo na provokacije, necemo da obracamo paznju, itd itd.." a od kada nas je zreb spojio sa Svajcarcima samo se o tome prica i pise u nasim medijima. Cinite nasim igracima medvedju uslugu a Shachiri je postigao upravo ono sto je hteo.

ZZ

pre 5 godina

Dokle sa tom političkom tenzijom koju nemećemo našim reprezentativcima? Atmosfera kao da igramo sa Albanijom u Albaniji.
Pustite ljude da igraju fudbal i uživaju na SP... I ne zaboravite da u Švajcarskoj reprezentaciji igraju igrači raznih nacionalnosti, i to dobro... Ipak ne toliko dobro da nas pobede.

mrmlj

pre 5 godina

@ (Mile, 21. jun 2018 15:56)
za fudbalsku reprezentaciju sr jugoslavije/srbije i crne gore/srbije su igrali ili i dalje igraju albert nadj, igor duljaj, adem ljajic, miralem pjanic, antonio rukavina itd. tako da nema razloga da mislis da ne bi bili pozvani. naravno, osim ukoliko bi i tada na kopacke stavljali zastave kosova.

T

pre 5 godina

@no11q Oni su sa takvim timom imali 9 od 10 pobeda u kvalifikacionoj grupi; odigrali sada nereseno sa Brazilom. Ovo im je 4 mondijal u nizu, a igrali su i sva evropska prvenstva izmedju. Mi imamo neosporno jace pojedince, ali mnogo losije rezultate kao reprezentacija. Ne treba ih potcenjivati.

kobac

pre 5 godina

Upropastili ste mi doživljaj SP-a ovim prenapumpavanjem priče o švajcarskim Albancima. Da li bar ovo fudbalsko leto može da prođe bez naših svakodnevnih gluposti?

Banja Luka

pre 5 godina

Ajde ljidi manite se zute stampe i trecerazrednih prica. Daj da ih dobijemo i prodjemo dalje. Sve ove gluposti optetecuju i nas i igrace

cartman

pre 5 godina

Samo trcanje. Ko vise pretrci tokom utakmice, pobedice. Nisu oni bas toliko dobri, ali se bas bore za svaku loptu, dok nasi ne rade to bas uvek, ali protiv Kosta Rike je bilo ok zalaganje.

gromovnik

pre 5 godina

Novinari bezpotrebno dizu tenziju i skrecu paznju na nebitne stvari. Nek svako nosi kopacke koje hoce... Sto se toga tice mislim da i Rodriguez ima Argentinsku zastavu na kopackama... Najbitnije je da Srbija bude skoncentrisana na samu igru i na nista vise