Utorak, 19.06.2018.

14:49

Milivojević: Provokacije? Nismo toliko naivni, uzdam se i u VAR

Izvor: B92

Milivojeviæ: Provokacije? Nismo toliko naivni, uzdam se i u VAR IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Osim sto pricate o necemu sto nemate pojma, vi, da bi ste se izvukli, koristite se i manipulacijama. Dokaz koliko ste ozbiljan komentator evo vam na linku: http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/129/ostali-sportovi/1657311/argentina-kaznjena-zbog-folklanda.html
I prestanite vise da dublje tonete u blatu. Na bilo kom mecu nije dozvoljeno iznosenje simbola koji mogu biti protumaceni kao provokacija protivnickog tima, a sto zastava tz Kosova sigurno je za srpske reprezentastivce i navijace. Konacno, sutra se igra utakmica, pa ce mo videti da li ce Shakiri imati hrabrosti da obuce takve kopacke i da li ce FIFA to nemo posmatrati.
Biser vam je da mesate nacionalne simbole sa simbole konkurentske kompanije, a sve da bi ste infantilno pokazali da ste u pravu.

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Zanimljivo je kada neko ko nema pojma to govori drugima. Rusi su nastupali sa olimpijskom zastavom zbog doping skandala. Nisu predstavljali Rusiju vec Olimpijski savez. To je uradjeno kako posteni sportisti iz Rusije ne bi ispastali zbog gresaka njihoviog saveza.
Sto se simbola pise, ni jedno pravilo ih ne zabranjuje. Zato i ima igraca koji su na opremi imali zastave raznih teritorija. Seti se ekipe Argentine gde su nosili zastavu "Malvina", fiktivne argentinske provincije, na mecu sa engleskom.
Ako mislis da proizvodjac isporucuje sta se trazi, probaj nekad da trazis reklamu konkurentske firme.

Đomla

pre 5 godina

Gledao sam danas konferenciju i jedna stvar mi baš i nije najjasnija, ako se Krstajić već pojavio na istoj zašto su pitanja postavljana samo Milivojeviću i Ljubiši Rankoviću? Ne znam o čemu se radi, čudno mi je bilo da nema baš nijednog pitanja za selektora. Nadam se samo da nije neko miniranje od strane novinara.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Izlupaste na otvorenoj sceni za desetku! Redjate primere bez veze. Pravila odigravanja medjunarodne utakmice odredjuje FIFA ili UEFA i ona su striktna-vaze samo nacionalni simboli drzava koje igraju mec. Da su simboli veoma vazni i da se tu ne dozvoljava improvizacija pokazalo se na poslednjoj zimskoj olimpijadi kada je ruskim sportistima bilo zabranjeno da upotrebuju ruske nacionalne simbole cak i kada bi samo hteli da zalepe malu zastavicu na jakni. Odma bi sledila diskfalifikacija. Mogli su da nose samo zastavu Olimpiskog komiteta. Proizvodjac opreme moze da vam izveze sta god narucite ali on ne odlucuje da li se to moze nositi na utakmici vec organizator. Zamisljam kako Ozel, koji igra za Nemce, nosi tursku zastavu na kopacki, a pola Francuza sa alzirskom zastavom. Tako da ne lupetajte kao da se nesto toboz razumete. Pojma nemate o temi o kojoj diskutirate.

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Sigurno bi bio kaznjen i igrac koji izadje sa natpisom "Vojvodina je Madjarska", medjutim igrac koji izadje sa zastavom Vojvodine ne moze biti kaznjen. Takodje, ne vidim provokaciju u tome da igrac na kopackama ima obelezje mesta gde je rodjen (ako to dozvoli proizvodjac opreme).

Jimi

pre 5 godina

Meni samo nije jasno to da Svajcarci u njihovom savezu dozvoljavaju takve nizerazredne provokacije. Ne prilici im to da im kolo vode doticni. Sto se nasih tice, objektivno, bolji su i mogu pobediti Svajcarsku samo ako budu igrali bolje nego protiv kr.

bocko

pre 5 godina

Po mom misljenju Ljajic je premekan za utakmicu kakva nas ocekuje u petak.Umesto njega Kostic ili Radonjic.Nadam se da ce ,pre svih Mitar ,sacuvati hladnu glavu,Ljajica vratiti za Brazil.Hladne glave ocene za Kostariku.Stojkovic7,5,Ivanovic7,5,Bleki,7,5,Tosic8,Kolarov8,Luka7,5,Matic7,5,Tadic7,SMS8,Ljajic7,Mitar7,5.

i tako. ..

pre 5 godina

@ej bre
Iako ne igraju istu poziciju od Ljajica bi bio bolji i korisniji sigurno. Od onog dna je svako bolje rešenje. Uz to momka pljuješ i nipodastavas bez razloga . Da je bar pokazao da ne zna pa u redu .
Razumem da nije igrao protiv uvek neugodninih Albanaca ali opet je nešto pokazao . Niste Vi koji navijate za jedan mali klub merodavni da ocenjujete jer realno nemate na osnovu čega . Šta realno znate kada vam je pokojni Vokri igracina a čovek u svoje vreme bio 87. igrač Yu lige .

Никшићанин

pre 5 godina

Da nam moze biti, pa da ih ugazimo u petak, bukvalno!
Ali posto ne moze, ugazimo ih fudbalski. To ce ih mozda jos vise boljeti.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

Vi sto se pravite kao neutralni I ne vidite nikakve provokacije u tome da igrac izadje na teren sa kopackama sa zastavom tz Kosova trebate da znate da Fifa ima nultu toleranciju za nacionalizam. Kada sankcionisu publiku koja istice transparent Kosovo je Srbija sto bi igrace tolerisala da provociraju. Ili vi razumevanja za kazne imate samo kada je srpska strana u pitanju, ma za protivnike ste tako galantni, tolerantni,evropljani...autosovinisti. Na mecu Srbija I Svajcarska mogu biti samo nacionalna obelezja drzava koje igraju. Itimna osecanja igraca ostaju za kasnije u kafanu ili uz Playstation

buggy

pre 5 godina

Svi samo o Albancima u timu Švicarske niko ni slova da napiše o tome sa je Petrović Srbin iz Sarajeva. Valjda nije dovoljno dobar Srbin je angazuje tokiko Albanaca

Dovla

pre 5 godina

Primena VAR tehnologija je sa namerom prakticno prepustena na odlucivanje nekom tzv sudiji koji, zamislite odlucuje o tome da li je VAR potreban ili ne ??? U tenisu gde ovaj sistem funkcionise savrseno igrac moze da zatrazi video snimak, a on se prikazuje Onda na ocigled svih...sve je savrseno cisto. Ovde neki baja sam premotava snimak i donosi odluku, gle cuda u korist svajcaraca, a glavni sudija pritom jos ostaje cist, jer mu je baja javio da je VAR nepitreban ?!? Kakvo zamlacivanje javnosti ...neverovatno zaista

BarbaDjole

pre 5 godina

Da probamo da dobijemo nekim čudom Švajcarce, pa onda u zadnjem kolu može da igra i druga postava sa Brazilom. Naravno, pod uslovom da bude naznaka da Nemci neće biti prvi.

ej bre

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.
(slaviša šmigič, 19. jun 2018 16:19)

Rodic da igra? Pa on je tu dosao da malo napuni kasu Zvezde. Nije valjda da stvarno ocekujes da igrac od 26 godina i pravo sa nasih kaljuga debituje na SP? Mislim stvarno ako je i od delija mnogo je. Urazumite se vise.

bez

pre 5 godina

"Nemam komentar, ovde smo da igramo fudbal." To treba da kazes i ti Milivojevicu i ti Mitrovicu. Ne mogu da verujem da im Krstajic kao selektor ovo nije utuvio u glavu. Nije provokacija Saciri nego pitanje novinara da komentarises Sacirija.

Milosav

pre 5 godina

Tako je Luka, mirne glave i smireno, ignorisite provokacije i sve ce biti dobro. Provokacija ce sigurno biti u to sam siguran. Imali smo dosta srece pa nismo dobili crvene kartone protov Kostarike prvo za Maticevo otimanje lopte (prosto ne mogu da verujem da je od svih bas on to uradio) i posle Prijovicev "samar" Da je bio neki drugi sudija sigurno bi dobili dva crvena.
Ajde momci mozete vi to, kvalitet je tu samo smireno i takticki.

kobac

pre 5 godina

Koliko smo samo propali kao društvo. Glavna tema nam je par Albanaca koji igraju za Švajcarsku. Niko nas ne provocira i nikog nije briga. Ovo je fudbal, istrčite i borite se za svoju zemlju, a mi ćemo da pijemo pivo i navijamo za vas.

OčijuSto

pre 5 godina

Ih da je samo cela zemlja?! Ima nas rasutih po svetu koji pomno,pratimo i ne spavamo da bismo gledali... treba tu dodati i naše prijatelje u belom svetu koji u znak prijateljstva navijaju za našu reprezentaciju.. a ima i onih iz bivših republika koji se 'emotivno vraćaju' i navijaju za reprezentaciju Srbije nezavisno od politike

slaviša šmigič

pre 5 godina

protiv brazila mora dobiti šansu rodič koji je jedini dovoljno brz za brazilske igrače kao viljan i nejmar.jedini da je brz kao viljan jer su svi ostali po bokovima izuzetno spori nadam se,da če selektor to uvideti i shvatiti.

shanker

pre 5 godina

milosave kad je prijovic dobio zuto prvo ke trebao njegov cuvar za povlacenje dresa to je cist zuti cak i crveni zavisno od situacije bio faul ili ne

Agent

pre 5 godina

Da su Švajcarci toliko dobri, da je to duel zvezda, da njihovi igrači igraju u najboljim evropskim klubovima, to je lupanje gluposti!

Arsenal, Stouk, Milan, Jang Bojs, Sion, Hofenhajm.

Mančester, Roma, Lacio, Liverpol, Njukastl, Kristal.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.

Dynamic

pre 5 godina

Čemu ova pitanja i ove izjave? Ispada da mi sad dižemo tenzije i podsmevamo se. A Marka Arnautovića su svi dizali u nebesa zbog simpatija prema svom poreklu. Inače glavni provokator u reprezentaciji Švajcarske je Lihtštajner, na njegove fore ne treba nasedati. Sa kosovarima ćemo lako

мерак

pre 5 godina

Идемо бре лагано само. Гази боранију! А после и оне набеђене Бразилце. Ни сами нисте свесни колико можете да догурате, само борба и фортуна уз нас...до краја. Живела Србија!

Вулин

pre 5 godina

Само ви добијте утакмицу, ово је историјска шанса. Лако ћемо ми за провокације...

Zuca

pre 5 godina

Osim par novinara koji su postavljali pitanja vezana za sam turnir i reprezentaciju, svi ostali postavljali glupa pitanja. "Koja je razlika igrati u premijer ligi u odnosu na svetsko prvenstvo za reprezentaciju", zatim vecina pitanja vezana za albance koji igraju za Svajcarsku i kako ce se oni ponasati na samom mecu. Stvarno, igraci bi trebalo da odbiju da odbiju da odgovaraju na takva pitanja.

Dynamic

pre 5 godina

Čemu ova pitanja i ove izjave? Ispada da mi sad dižemo tenzije i podsmevamo se. A Marka Arnautovića su svi dizali u nebesa zbog simpatija prema svom poreklu. Inače glavni provokator u reprezentaciji Švajcarske je Lihtštajner, na njegove fore ne treba nasedati. Sa kosovarima ćemo lako

мерак

pre 5 godina

Идемо бре лагано само. Гази боранију! А после и оне набеђене Бразилце. Ни сами нисте свесни колико можете да догурате, само борба и фортуна уз нас...до краја. Живела Србија!

Zuca

pre 5 godina

Osim par novinara koji su postavljali pitanja vezana za sam turnir i reprezentaciju, svi ostali postavljali glupa pitanja. "Koja je razlika igrati u premijer ligi u odnosu na svetsko prvenstvo za reprezentaciju", zatim vecina pitanja vezana za albance koji igraju za Svajcarsku i kako ce se oni ponasati na samom mecu. Stvarno, igraci bi trebalo da odbiju da odbiju da odgovaraju na takva pitanja.

kobac

pre 5 godina

Koliko smo samo propali kao društvo. Glavna tema nam je par Albanaca koji igraju za Švajcarsku. Niko nas ne provocira i nikog nije briga. Ovo je fudbal, istrčite i borite se za svoju zemlju, a mi ćemo da pijemo pivo i navijamo za vas.

Вулин

pre 5 godina

Само ви добијте утакмицу, ово је историјска шанса. Лако ћемо ми за провокације...

Agent

pre 5 godina

Da su Švajcarci toliko dobri, da je to duel zvezda, da njihovi igrači igraju u najboljim evropskim klubovima, to je lupanje gluposti!

Arsenal, Stouk, Milan, Jang Bojs, Sion, Hofenhajm.

Mančester, Roma, Lacio, Liverpol, Njukastl, Kristal.

OčijuSto

pre 5 godina

Ih da je samo cela zemlja?! Ima nas rasutih po svetu koji pomno,pratimo i ne spavamo da bismo gledali... treba tu dodati i naše prijatelje u belom svetu koji u znak prijateljstva navijaju za našu reprezentaciju.. a ima i onih iz bivših republika koji se 'emotivno vraćaju' i navijaju za reprezentaciju Srbije nezavisno od politike

Milosav

pre 5 godina

Tako je Luka, mirne glave i smireno, ignorisite provokacije i sve ce biti dobro. Provokacija ce sigurno biti u to sam siguran. Imali smo dosta srece pa nismo dobili crvene kartone protov Kostarike prvo za Maticevo otimanje lopte (prosto ne mogu da verujem da je od svih bas on to uradio) i posle Prijovicev "samar" Da je bio neki drugi sudija sigurno bi dobili dva crvena.
Ajde momci mozete vi to, kvalitet je tu samo smireno i takticki.

bez

pre 5 godina

"Nemam komentar, ovde smo da igramo fudbal." To treba da kazes i ti Milivojevicu i ti Mitrovicu. Ne mogu da verujem da im Krstajic kao selektor ovo nije utuvio u glavu. Nije provokacija Saciri nego pitanje novinara da komentarises Sacirija.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

Vi sto se pravite kao neutralni I ne vidite nikakve provokacije u tome da igrac izadje na teren sa kopackama sa zastavom tz Kosova trebate da znate da Fifa ima nultu toleranciju za nacionalizam. Kada sankcionisu publiku koja istice transparent Kosovo je Srbija sto bi igrace tolerisala da provociraju. Ili vi razumevanja za kazne imate samo kada je srpska strana u pitanju, ma za protivnike ste tako galantni, tolerantni,evropljani...autosovinisti. Na mecu Srbija I Svajcarska mogu biti samo nacionalna obelezja drzava koje igraju. Itimna osecanja igraca ostaju za kasnije u kafanu ili uz Playstation

Dovla

pre 5 godina

Primena VAR tehnologija je sa namerom prakticno prepustena na odlucivanje nekom tzv sudiji koji, zamislite odlucuje o tome da li je VAR potreban ili ne ??? U tenisu gde ovaj sistem funkcionise savrseno igrac moze da zatrazi video snimak, a on se prikazuje Onda na ocigled svih...sve je savrseno cisto. Ovde neki baja sam premotava snimak i donosi odluku, gle cuda u korist svajcaraca, a glavni sudija pritom jos ostaje cist, jer mu je baja javio da je VAR nepitreban ?!? Kakvo zamlacivanje javnosti ...neverovatno zaista

shanker

pre 5 godina

milosave kad je prijovic dobio zuto prvo ke trebao njegov cuvar za povlacenje dresa to je cist zuti cak i crveni zavisno od situacije bio faul ili ne

Никшићанин

pre 5 godina

Da nam moze biti, pa da ih ugazimo u petak, bukvalno!
Ali posto ne moze, ugazimo ih fudbalski. To ce ih mozda jos vise boljeti.

ej bre

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.
(slaviša šmigič, 19. jun 2018 16:19)

Rodic da igra? Pa on je tu dosao da malo napuni kasu Zvezde. Nije valjda da stvarno ocekujes da igrac od 26 godina i pravo sa nasih kaljuga debituje na SP? Mislim stvarno ako je i od delija mnogo je. Urazumite se vise.

BarbaDjole

pre 5 godina

Da probamo da dobijemo nekim čudom Švajcarce, pa onda u zadnjem kolu može da igra i druga postava sa Brazilom. Naravno, pod uslovom da bude naznaka da Nemci neće biti prvi.

buggy

pre 5 godina

Svi samo o Albancima u timu Švicarske niko ni slova da napiše o tome sa je Petrović Srbin iz Sarajeva. Valjda nije dovoljno dobar Srbin je angazuje tokiko Albanaca

Jimi

pre 5 godina

Meni samo nije jasno to da Svajcarci u njihovom savezu dozvoljavaju takve nizerazredne provokacije. Ne prilici im to da im kolo vode doticni. Sto se nasih tice, objektivno, bolji su i mogu pobediti Svajcarsku samo ako budu igrali bolje nego protiv kr.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.

slaviša šmigič

pre 5 godina

protiv brazila mora dobiti šansu rodič koji je jedini dovoljno brz za brazilske igrače kao viljan i nejmar.jedini da je brz kao viljan jer su svi ostali po bokovima izuzetno spori nadam se,da če selektor to uvideti i shvatiti.

bocko

pre 5 godina

Po mom misljenju Ljajic je premekan za utakmicu kakva nas ocekuje u petak.Umesto njega Kostic ili Radonjic.Nadam se da ce ,pre svih Mitar ,sacuvati hladnu glavu,Ljajica vratiti za Brazil.Hladne glave ocene za Kostariku.Stojkovic7,5,Ivanovic7,5,Bleki,7,5,Tosic8,Kolarov8,Luka7,5,Matic7,5,Tadic7,SMS8,Ljajic7,Mitar7,5.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Izlupaste na otvorenoj sceni za desetku! Redjate primere bez veze. Pravila odigravanja medjunarodne utakmice odredjuje FIFA ili UEFA i ona su striktna-vaze samo nacionalni simboli drzava koje igraju mec. Da su simboli veoma vazni i da se tu ne dozvoljava improvizacija pokazalo se na poslednjoj zimskoj olimpijadi kada je ruskim sportistima bilo zabranjeno da upotrebuju ruske nacionalne simbole cak i kada bi samo hteli da zalepe malu zastavicu na jakni. Odma bi sledila diskfalifikacija. Mogli su da nose samo zastavu Olimpiskog komiteta. Proizvodjac opreme moze da vam izveze sta god narucite ali on ne odlucuje da li se to moze nositi na utakmici vec organizator. Zamisljam kako Ozel, koji igra za Nemce, nosi tursku zastavu na kopacki, a pola Francuza sa alzirskom zastavom. Tako da ne lupetajte kao da se nesto toboz razumete. Pojma nemate o temi o kojoj diskutirate.

i tako. ..

pre 5 godina

@ej bre
Iako ne igraju istu poziciju od Ljajica bi bio bolji i korisniji sigurno. Od onog dna je svako bolje rešenje. Uz to momka pljuješ i nipodastavas bez razloga . Da je bar pokazao da ne zna pa u redu .
Razumem da nije igrao protiv uvek neugodninih Albanaca ali opet je nešto pokazao . Niste Vi koji navijate za jedan mali klub merodavni da ocenjujete jer realno nemate na osnovu čega . Šta realno znate kada vam je pokojni Vokri igracina a čovek u svoje vreme bio 87. igrač Yu lige .

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Sigurno bi bio kaznjen i igrac koji izadje sa natpisom "Vojvodina je Madjarska", medjutim igrac koji izadje sa zastavom Vojvodine ne moze biti kaznjen. Takodje, ne vidim provokaciju u tome da igrac na kopackama ima obelezje mesta gde je rodjen (ako to dozvoli proizvodjac opreme).

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Zanimljivo je kada neko ko nema pojma to govori drugima. Rusi su nastupali sa olimpijskom zastavom zbog doping skandala. Nisu predstavljali Rusiju vec Olimpijski savez. To je uradjeno kako posteni sportisti iz Rusije ne bi ispastali zbog gresaka njihoviog saveza.
Sto se simbola pise, ni jedno pravilo ih ne zabranjuje. Zato i ima igraca koji su na opremi imali zastave raznih teritorija. Seti se ekipe Argentine gde su nosili zastavu "Malvina", fiktivne argentinske provincije, na mecu sa engleskom.
Ako mislis da proizvodjac isporucuje sta se trazi, probaj nekad da trazis reklamu konkurentske firme.

Đomla

pre 5 godina

Gledao sam danas konferenciju i jedna stvar mi baš i nije najjasnija, ako se Krstajić već pojavio na istoj zašto su pitanja postavljana samo Milivojeviću i Ljubiši Rankoviću? Ne znam o čemu se radi, čudno mi je bilo da nema baš nijednog pitanja za selektora. Nadam se samo da nije neko miniranje od strane novinara.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Osim sto pricate o necemu sto nemate pojma, vi, da bi ste se izvukli, koristite se i manipulacijama. Dokaz koliko ste ozbiljan komentator evo vam na linku: http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/129/ostali-sportovi/1657311/argentina-kaznjena-zbog-folklanda.html
I prestanite vise da dublje tonete u blatu. Na bilo kom mecu nije dozvoljeno iznosenje simbola koji mogu biti protumaceni kao provokacija protivnickog tima, a sto zastava tz Kosova sigurno je za srpske reprezentastivce i navijace. Konacno, sutra se igra utakmica, pa ce mo videti da li ce Shakiri imati hrabrosti da obuce takve kopacke i da li ce FIFA to nemo posmatrati.
Biser vam je da mesate nacionalne simbole sa simbole konkurentske kompanije, a sve da bi ste infantilno pokazali da ste u pravu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

protiv brazila mora dobiti šansu rodič koji je jedini dovoljno brz za brazilske igrače kao viljan i nejmar.jedini da je brz kao viljan jer su svi ostali po bokovima izuzetno spori nadam se,da če selektor to uvideti i shvatiti.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.

buggy

pre 5 godina

Svi samo o Albancima u timu Švicarske niko ni slova da napiše o tome sa je Petrović Srbin iz Sarajeva. Valjda nije dovoljno dobar Srbin je angazuje tokiko Albanaca

kobac

pre 5 godina

Koliko smo samo propali kao društvo. Glavna tema nam je par Albanaca koji igraju za Švajcarsku. Niko nas ne provocira i nikog nije briga. Ovo je fudbal, istrčite i borite se za svoju zemlju, a mi ćemo da pijemo pivo i navijamo za vas.

Dynamic

pre 5 godina

Čemu ova pitanja i ove izjave? Ispada da mi sad dižemo tenzije i podsmevamo se. A Marka Arnautovića su svi dizali u nebesa zbog simpatija prema svom poreklu. Inače glavni provokator u reprezentaciji Švajcarske je Lihtštajner, na njegove fore ne treba nasedati. Sa kosovarima ćemo lako

Milosav

pre 5 godina

Tako je Luka, mirne glave i smireno, ignorisite provokacije i sve ce biti dobro. Provokacija ce sigurno biti u to sam siguran. Imali smo dosta srece pa nismo dobili crvene kartone protov Kostarike prvo za Maticevo otimanje lopte (prosto ne mogu da verujem da je od svih bas on to uradio) i posle Prijovicev "samar" Da je bio neki drugi sudija sigurno bi dobili dva crvena.
Ajde momci mozete vi to, kvalitet je tu samo smireno i takticki.

bez

pre 5 godina

"Nemam komentar, ovde smo da igramo fudbal." To treba da kazes i ti Milivojevicu i ti Mitrovicu. Ne mogu da verujem da im Krstajic kao selektor ovo nije utuvio u glavu. Nije provokacija Saciri nego pitanje novinara da komentarises Sacirija.

Agent

pre 5 godina

Da su Švajcarci toliko dobri, da je to duel zvezda, da njihovi igrači igraju u najboljim evropskim klubovima, to je lupanje gluposti!

Arsenal, Stouk, Milan, Jang Bojs, Sion, Hofenhajm.

Mančester, Roma, Lacio, Liverpol, Njukastl, Kristal.

i tako. ..

pre 5 godina

@ej bre
Iako ne igraju istu poziciju od Ljajica bi bio bolji i korisniji sigurno. Od onog dna je svako bolje rešenje. Uz to momka pljuješ i nipodastavas bez razloga . Da je bar pokazao da ne zna pa u redu .
Razumem da nije igrao protiv uvek neugodninih Albanaca ali opet je nešto pokazao . Niste Vi koji navijate za jedan mali klub merodavni da ocenjujete jer realno nemate na osnovu čega . Šta realno znate kada vam je pokojni Vokri igracina a čovek u svoje vreme bio 87. igrač Yu lige .

мерак

pre 5 godina

Идемо бре лагано само. Гази боранију! А после и оне набеђене Бразилце. Ни сами нисте свесни колико можете да догурате, само борба и фортуна уз нас...до краја. Живела Србија!

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Sigurno bi bio kaznjen i igrac koji izadje sa natpisom "Vojvodina je Madjarska", medjutim igrac koji izadje sa zastavom Vojvodine ne moze biti kaznjen. Takodje, ne vidim provokaciju u tome da igrac na kopackama ima obelezje mesta gde je rodjen (ako to dozvoli proizvodjac opreme).

ej bre

pre 5 godina

nadam se,da če rodič protiv brazila dobiti sansu jer je jedini koji je brz,da moze po boku drzati brzinu viljana.nadam se,da če selektor to uvideti.
(slaviša šmigič, 19. jun 2018 16:19)

Rodic da igra? Pa on je tu dosao da malo napuni kasu Zvezde. Nije valjda da stvarno ocekujes da igrac od 26 godina i pravo sa nasih kaljuga debituje na SP? Mislim stvarno ako je i od delija mnogo je. Urazumite se vise.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

Vi sto se pravite kao neutralni I ne vidite nikakve provokacije u tome da igrac izadje na teren sa kopackama sa zastavom tz Kosova trebate da znate da Fifa ima nultu toleranciju za nacionalizam. Kada sankcionisu publiku koja istice transparent Kosovo je Srbija sto bi igrace tolerisala da provociraju. Ili vi razumevanja za kazne imate samo kada je srpska strana u pitanju, ma za protivnike ste tako galantni, tolerantni,evropljani...autosovinisti. Na mecu Srbija I Svajcarska mogu biti samo nacionalna obelezja drzava koje igraju. Itimna osecanja igraca ostaju za kasnije u kafanu ili uz Playstation

OčijuSto

pre 5 godina

Ih da je samo cela zemlja?! Ima nas rasutih po svetu koji pomno,pratimo i ne spavamo da bismo gledali... treba tu dodati i naše prijatelje u belom svetu koji u znak prijateljstva navijaju za našu reprezentaciju.. a ima i onih iz bivših republika koji se 'emotivno vraćaju' i navijaju za reprezentaciju Srbije nezavisno od politike

Dovla

pre 5 godina

Primena VAR tehnologija je sa namerom prakticno prepustena na odlucivanje nekom tzv sudiji koji, zamislite odlucuje o tome da li je VAR potreban ili ne ??? U tenisu gde ovaj sistem funkcionise savrseno igrac moze da zatrazi video snimak, a on se prikazuje Onda na ocigled svih...sve je savrseno cisto. Ovde neki baja sam premotava snimak i donosi odluku, gle cuda u korist svajcaraca, a glavni sudija pritom jos ostaje cist, jer mu je baja javio da je VAR nepitreban ?!? Kakvo zamlacivanje javnosti ...neverovatno zaista

Zuca

pre 5 godina

Osim par novinara koji su postavljali pitanja vezana za sam turnir i reprezentaciju, svi ostali postavljali glupa pitanja. "Koja je razlika igrati u premijer ligi u odnosu na svetsko prvenstvo za reprezentaciju", zatim vecina pitanja vezana za albance koji igraju za Svajcarsku i kako ce se oni ponasati na samom mecu. Stvarno, igraci bi trebalo da odbiju da odbiju da odgovaraju na takva pitanja.

Вулин

pre 5 godina

Само ви добијте утакмицу, ово је историјска шанса. Лако ћемо ми за провокације...

bocko

pre 5 godina

Po mom misljenju Ljajic je premekan za utakmicu kakva nas ocekuje u petak.Umesto njega Kostic ili Radonjic.Nadam se da ce ,pre svih Mitar ,sacuvati hladnu glavu,Ljajica vratiti za Brazil.Hladne glave ocene za Kostariku.Stojkovic7,5,Ivanovic7,5,Bleki,7,5,Tosic8,Kolarov8,Luka7,5,Matic7,5,Tadic7,SMS8,Ljajic7,Mitar7,5.

shanker

pre 5 godina

milosave kad je prijovic dobio zuto prvo ke trebao njegov cuvar za povlacenje dresa to je cist zuti cak i crveni zavisno od situacije bio faul ili ne

Jimi

pre 5 godina

Meni samo nije jasno to da Svajcarci u njihovom savezu dozvoljavaju takve nizerazredne provokacije. Ne prilici im to da im kolo vode doticni. Sto se nasih tice, objektivno, bolji su i mogu pobediti Svajcarsku samo ako budu igrali bolje nego protiv kr.

BarbaDjole

pre 5 godina

Da probamo da dobijemo nekim čudom Švajcarce, pa onda u zadnjem kolu može da igra i druga postava sa Brazilom. Naravno, pod uslovom da bude naznaka da Nemci neće biti prvi.

Никшићанин

pre 5 godina

Da nam moze biti, pa da ih ugazimo u petak, bukvalno!
Ali posto ne moze, ugazimo ih fudbalski. To ce ih mozda jos vise boljeti.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Izlupaste na otvorenoj sceni za desetku! Redjate primere bez veze. Pravila odigravanja medjunarodne utakmice odredjuje FIFA ili UEFA i ona su striktna-vaze samo nacionalni simboli drzava koje igraju mec. Da su simboli veoma vazni i da se tu ne dozvoljava improvizacija pokazalo se na poslednjoj zimskoj olimpijadi kada je ruskim sportistima bilo zabranjeno da upotrebuju ruske nacionalne simbole cak i kada bi samo hteli da zalepe malu zastavicu na jakni. Odma bi sledila diskfalifikacija. Mogli su da nose samo zastavu Olimpiskog komiteta. Proizvodjac opreme moze da vam izveze sta god narucite ali on ne odlucuje da li se to moze nositi na utakmici vec organizator. Zamisljam kako Ozel, koji igra za Nemce, nosi tursku zastavu na kopacki, a pola Francuza sa alzirskom zastavom. Tako da ne lupetajte kao da se nesto toboz razumete. Pojma nemate o temi o kojoj diskutirate.

Đomla

pre 5 godina

Gledao sam danas konferenciju i jedna stvar mi baš i nije najjasnija, ako se Krstajić već pojavio na istoj zašto su pitanja postavljana samo Milivojeviću i Ljubiši Rankoviću? Ne znam o čemu se radi, čudno mi je bilo da nema baš nijednog pitanja za selektora. Nadam se samo da nije neko miniranje od strane novinara.

jasdf

pre 5 godina

@Nenad Skoplje
Zanimljivo je kada neko ko nema pojma to govori drugima. Rusi su nastupali sa olimpijskom zastavom zbog doping skandala. Nisu predstavljali Rusiju vec Olimpijski savez. To je uradjeno kako posteni sportisti iz Rusije ne bi ispastali zbog gresaka njihoviog saveza.
Sto se simbola pise, ni jedno pravilo ih ne zabranjuje. Zato i ima igraca koji su na opremi imali zastave raznih teritorija. Seti se ekipe Argentine gde su nosili zastavu "Malvina", fiktivne argentinske provincije, na mecu sa engleskom.
Ako mislis da proizvodjac isporucuje sta se trazi, probaj nekad da trazis reklamu konkurentske firme.

Nenad, Skopje

pre 5 godina

@jasdf
Osim sto pricate o necemu sto nemate pojma, vi, da bi ste se izvukli, koristite se i manipulacijama. Dokaz koliko ste ozbiljan komentator evo vam na linku: http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/129/ostali-sportovi/1657311/argentina-kaznjena-zbog-folklanda.html
I prestanite vise da dublje tonete u blatu. Na bilo kom mecu nije dozvoljeno iznosenje simbola koji mogu biti protumaceni kao provokacija protivnickog tima, a sto zastava tz Kosova sigurno je za srpske reprezentastivce i navijace. Konacno, sutra se igra utakmica, pa ce mo videti da li ce Shakiri imati hrabrosti da obuce takve kopacke i da li ce FIFA to nemo posmatrati.
Biser vam je da mesate nacionalne simbole sa simbole konkurentske kompanije, a sve da bi ste infantilno pokazali da ste u pravu.